- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
Dadpool #9462 üzenetére
Azért, ha kipróbáltad, komolyan várom az infokat.
Nézd meg az épp rendelkezésre álló kábellel is.
Az én gamer pc-m beköltözött a tv alá.
Megfontolom hogy az rtx3080-at elcserélem 6900xt-re.(Bár mint mondtam, 4k ultra beállítással, enyhe DLSS vagy FidelityFX bekapccsal megvan a 90-125 Fps, és tükörsima. Nincs judder, artifact, töredezett kép. Szóval bele lehetne törődni
de jobban örülnék, ha gatyába ráznák ezt a VRR dolgot. Tulajdonképpen a szint-villódzasokat, vibràlást leszámítva egyébként működik. Az infosarokban az info gombra írja az aktuális, folyamatosan változó frame-számot.
(Van G-sync hardveres, szoftveres, Freesync, VRR is minimum 2 fajta. Kedves fejlesztők, még vagy 8 fajtát találjatok ki gyorsan, ez még nem elég zavaros
)
-
turho
addikt
válasz
Dadpool #9462 üzenetére
Légy szíves, írj, ha lesz tapasztalatod. Pont erre jutottam, hogy lehet az AMD vga-k jobban szeretik a tv-t.
Bár, az fura, hogy nincs bekapcsolva a vrr, de fluid játszom, képhibamentesen sima 4k120 jellel. A game 90-125 fps közt ingadozik (Vanguard), de frame sync off mellett is törésmentes, sima a kép.
Vrr on-nal meg villódzik. -
mikrofon
veterán
válasz
Dadpool #9053 üzenetére
Így már értem. Valóban mindent be lehet mutatni jobbnak és rosszabbak is mint a valóság. Ezért szokott kb az első kérdés mindig az lenni, hogy valós tartalomnál látszódik-e és hogy zavaró-e. Ha igen akkor vissza kell vinni/küldeni.
@Hzsolt11 #9054: Szerintem helyesen jársz el.
Nem elég tudatos vásárlónak lenni, hanem szerintem valójában tudatos és igényes vásárlás a cél. Hiába jó ár-érték aranyú terméket választasz ki a saját valódi igényeid alapján. Ha éppen az a készülék hibás vagy nem elégíti ki az igényeket, akkor cserélni kell főleg hogy van rá lehetőség... szerintem....
-
rainman72
nagyúr
válasz
Dadpool #9021 üzenetére
Ne haragudj de erre azt szoktam mondani,hogy megérdemled a sorsod
Ne vedd magadra nem személyeskedni akarok és nem neked számtam
De igy bele törődni vmibe,érdekes.
Lehet azért normális fekete szint létrehozni,ezt egy belépő edge led Samu is hozza,annak ellenére hogy nem direct led.Vagy picit drágábban annyiért mint a 65C728 mkor nem akciós ott lenne a Sony 65X85J.
[link]
Ettől jobb feketét LD-nélkül még nem láttam. -
turho
addikt
-
Kiskutya
veterán
válasz
Dadpool #8573 üzenetére
Nem az ár a lényeg volt már oledbe is olyan rossz hogy csak pislognál. Nekem meg már volt a sokak által lehuzott edge ledes panel lg ips ami teljesen homogén bevilágítás mentes volt és majdem alap modell... Ott viszont az volt a jó hogy 2 év után bedöglött és egy 190 ezres tv-t 180ba akartak javítani.
-
Kiskutya
veterán
-
Piftuka
veterán
válasz
Dadpool #7098 üzenetére
"Most éppen egy lg 50uh635v van használatban[..]"
Halkan jegyzem meg, hogy az egyébként az utóbbi 10 év egyik legjobb LG televíziója.
Ha a helyedben volnék, én megtartanám.(Vagy add el nekem!
)
Az új készülékhez pedig jó egészséget, és sok kellemes filmes élmény kívánok! -
rankesz
veterán
válasz
Dadpool #7065 üzenetére
Én egyedül raktam össze, a doboz "héjja" külön lehúzható, így az alsó hungarocell alapot oda lehetett állítani a pléddel letakart franciaágy elé, majd képernyővel lefelé úgy kivettem hogy a talp rész helye épp lelógjon az ágy végén. Így fel tudtam rá csavarozni a talpát, miutan külön összeraktam. Ezutan a tv polcra rakása már könnyű volt, bár én 2m magas 115 kilós "emberke" vagyok... Utana csak le kell húzni az elején lévő hungarocell " keretet" és kész is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest