-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
"Filmek es sorozatokat néznénk, leginkább este, ha a gyerek elaludt, tehát nem a nagy hangerő a lényeg, hanem, hogy a beszéd hang érhető legyen."
Akkor egy jó fülest javaslok. Mármint, hogy nem úgy jót, hogy zene szépen szól, hanem ami filmezésre megfelelő szerintem.
Nekem van Yamaha AVR V6a + 5.2.2 hangfalszett van. Este azonban fülessel nézek, mert különben a család miatt le kell halkítani, így meg elveszik minden ami az előnye.
Így valójában vettem egy HDMi képes fülest és így nagyobb az élmény az esti filmnézés számomra. Nappal meg mikor nincs otthon a család akkor düböröghet a rendszer, nah ez nagyon ritkán jön össze....Soundbárból a JBL-nek van egy jó szériája, ahol a hátsó hangszórók levehető a soundbar széléről és vezeték nélküliek. Így ha kell a térhangzás akkor magad mellé teszed, ha nem akkor vissza előre a soundbarra.
JBL Soundbar BAR 9.1
Én majdne ezt vettem csak akkor mikor akartam készlethiány volt és nem lehetett tudni mikor jön meg így hagytam magam rábeszélni egy komplett AVR alapú rendszerre.....Van egy kistesója is: JBL Bar 5.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest