Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
minimalis
csendes tag
válasz
Zoli1222 #7773 üzenetére
Ha jól értem 728-ban gondolkodsz. Szerintem a fényerővel lehet gond. Nappal csak lehúzott redőnyökkel tudok PS-ezni, mert különben semmit se látok. Nyilván az elhelyezés is lehetne jobb.
Lőttem egy pár képet tényleg világos nappaliban max fényerőn.
https://imgur.com/a/Q9Ayr0j
Ha nincs elsötétítve, akkor nem tudom, hogy a sorozatot nézem a TV-ben, vagy a konyhámat. -
minimalis
csendes tag
Nem tudom megoldódott-e azóta, de nekem se reagált semmit a fényerő csúszkára. Saját maga állította automatán, nekem nem engedte felülírni. Aztán jött a legutolsó update (jó pár hete?) és amióta azt felraktam működik a csúszka.
Világi hulladék ez a szoftver ami fut ezen a TV-n. -
minimalis
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a napokban egy 55c728 keszuleket es alapvetoen minden a legnagyobb rendben vele, egy dolgot kiveve.
Probaltam nezni rajta egy 4K hdr10 filmet (38.9Mbps bitrate) pendriverol es hat nem igazan birja. VLC nagyon latvanyosan akadozik, letoltottem a Kodi nevu lejatszot, azzal csak micro-stutter van, de az en szememnek igy is nezhetetlen.
Full HD tartalmakkal semmi gondja, illetve neztem mar rajta 4K tartalmat is aminek kisebb (21 Mbps) bitrateje volt, azt is szepen jatsza.Letezik, hogy ennyit bir a hw? Vagy nekem kene valamit finomhangolni a gepen? Volt mar masnak hasonlo gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest