- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebelf
aktív tag
Persze, de itt most nem arról van szó hogy ki mit nem tud megvenni. Hanem aki többet tud költeni tv-re, az kézzel foghatóan többet is kap, úgy hogy kb annyi a különbség köztük mint amennyibe többe is kerül . Rengeteg túlárazott vacak tv van piacon. Ezért hoztam fel csak a 728 és 825 teljesítmény / ár különbözetének realitását, mindkettő tökéletes árképzést kapott, és egymáshoz viszonyítva meg pláne. Ez nem mondható el más gyártókról nagy százalékban.. főleg akik 400k ért akarnak eladni 55” direkt ledes tv-ket
-
mikrofon
veterán
Én a munkahelyemre kértem. Hívott a futár, hogy most hozná, de hogy hozhatja-e mert nagy a csomag, tehát milyen autóval vagyok haza fogom-e tudni vinni. Nagyképűen azt mondtam, persze nagy autóm van nem probléma. Aztán meglepődtem mikor beraktuk a Dacia Lodgy-ba, hogy azért nem sokon múlt, hogy rendesen be tudjam rakni....
-
N_A_S
veterán
Ezt hogy lehet beállítani, van esetleg valami leírásod?
#7115 mikrofon
kipróbáltam, nem hozza amit vártam, de a Chrome sem. TV2Play-t néztem volna böngészőn keresztűl, de nem megy sehogy sem.#7123 Piftuka
Nem akartam TV-t, aztán amikor eladtam az iPhone-omat olyan nehezen akart elmenni, hogy kénytelen voltam egy 50-es Samsungot beszámolni (jó áron), aztán eladtam, előtte se volt TV-m, de egy idő után valahogy hiányzott. Újra kezdtem egy hibás TCL 55P715-tel, amit ügyesen sikerült legariznom, és lett belőle egy hibátlan, majd azt is eladtam. Követte egy 43-as Ambilight Philips, azt pedig egy 65-ös, amivel már nagyon elégedett voltam (pedig IPS volt), de olyan ajánlatot tettek rá hogy muszáj voltam eladni azt is, és most van ez: 55C715 -
turho
addikt
Azt a mailt én is megkaptam. Mindegy, dobtam egy mailt az ügyfélszolgálati elérhetőségükre, hogy most akkor mi van.
Én is drukkolok, nekem ez nagy dolog, anyagilag is, amúgy is. Hónapok óta készülök rá.
LG vonalon ennyiért pl. nem találtam jót.
Bár már szerelném... 186.5 cm/117 kg, az jónak is tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged