Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Youtubeon a HDR10Plus tartalmakat sima HDR10-ként játsza le a TV-m. Van erre valami megoldás?
-
N_A_S
veterán
T8B-t hogyhogy minilednek írja a hivatalos oldal?
-
N_A_S
veterán
55c655 pro-hoz tudna valaki kuldeni ajanlott beallitasokat?
-
N_A_S
veterán
Megjött a TV (TCL 55T8B). Azt vettem észre hogy gyorsabb mozgásnál mintha microlaggolna a kép. Nem tudom hogy update javítana esetleg ezen? Honnan tudnám beszerezni a legfrissebb fw-t?
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
TV vásárláson gondolkozom és nagyon csábít az OLED, de szembejött velem egy akciós ajánlat, egy TCL 55T8B lenne 550 euro
Vagy a másik kiszemelt: PHILIPS 55OLED708/12 - 1044 euro
Egyelőre most nincs itt PC-m ami kihasználná a magas frekit de valamennyire azért a Gaming is szempont a jövőben.
Illetve van még egy 3. extra budget megoldás: TCL 43C61B - 350 euro
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
C715-öt használok jelenleg v722-es fw-vel, érdemes a 728-ra lecserélni?
Ha igen, akkor az itt lévő mehet reset és egyéb nélkül, csak simán menü alól?
-
N_A_S
veterán
válasz
Saccco #13774 üzenetére
[A8G mediába hogyhogy ennyivel olcsóbb]
Ennyit megér egy OLED, nem?
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
A frissítés menetéről szóló hszt be tudná valaki linkelni, a titkos menüs resettel?
-
N_A_S
veterán
75C725 -re ugyanaz a FW megy mint C715-re?
-
N_A_S
veterán
701-nél van már frissebb fw? Hol tudom checkolni a legújabb fw-ket?
-
N_A_S
veterán
Az imént fogta magát a TV (C715) és KODI-ról átváltott Spotifyra, és elkezdett játszani egy zenét...
701-es fw
-
N_A_S
veterán
válasz
stairmaster #11456 üzenetére
ez a két program tökéletesen megy, nyugodtan veheted
-
N_A_S
veterán
KODI-ból megy az RTL most, TV2 Play, sokminden más is... az mért nem jó?
Nincs ennyi copás vele
-
N_A_S
veterán
C715-re van már értelmes A11?
-
N_A_S
veterán
Van 11es droid 715re? Official? Ha nem akkor kérhetek linket, ha haza érek lehet megnézném..
-
N_A_S
veterán
C715-re most mi a legjobb fw?
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz
qtes197111 #7184 üzenetére
Nem. Fix-én csak a két szélére tehető
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
Ezt hogy lehet beállítani, van esetleg valami leírásod?
#7115 mikrofon
kipróbáltam, nem hozza amit vártam, de a Chrome sem. TV2Play-t néztem volna böngészőn keresztűl, de nem megy sehogy sem.#7123 Piftuka
Nem akartam TV-t, aztán amikor eladtam az iPhone-omat olyan nehezen akart elmenni, hogy kénytelen voltam egy 50-es Samsungot beszámolni (jó áron), aztán eladtam, előtte se volt TV-m, de egy idő után valahogy hiányzott. Újra kezdtem egy hibás TCL 55P715-tel, amit ügyesen sikerült legariznom, és lett belőle egy hibátlan, majd azt is eladtam. Követte egy 43-as Ambilight Philips, azt pedig egy 65-ös, amivel már nagyon elégedett voltam (pedig IPS volt), de olyan ajánlatot tettek rá hogy muszáj voltam eladni azt is, és most van ez: 55C715 -
N_A_S
veterán
Ezt próbálta már valaki:
New custom firmware....
R806.....V8-R851T02-LF1R806 -
N_A_S
veterán
Nem tudom volt e már, de hasznos kis oldal ikonok kipakolására: [link]
I think you mean Chrome browser shortcut!? If this is what you need then yes its possible.
Just go here : http://atvlauncher.trekgonewild.de/index.php and create your shortcut. Its easy
to do just read instructions.
In this case:
app name = Chrome
app package= com.android.chrome (just copy and paste text)
app logo = Logo link
app banner = Banner Link -
N_A_S
veterán
Valaki telepített már chrome-ot C715-re? Melyik verziót érdemes?
-
N_A_S
veterán
Rendben! Köszi srácok a megerősítést!
embe
korábban próbáltam, és nagy mértékű sebesség csökkenést tapasztaltam PC-n, de most jó! -
N_A_S
veterán
Érdemes Service-ből Resetet majd utána egy VIsszaállítást is csinálni?
-
N_A_S
veterán
Nos feltettem a v653-at, ha van jobb akkor azt linkelje be valaki légyszi!
Találtam amúgy egy kis szépséghibát a TV-n: a TV felső részében található egy kis folt ami képernyőn belül van. Megpróbáltam fotózni, halványan de látszik, illetve maga a tudat zavar, de egyébként egyáltalán nem szembe tűnő film nézés közben.
Euronicses a TV, 24 hó garival, ezév áprilistól, amihez egy PDF-ben lévő számlát kaptam. Ez így elegendő lehet a gariztatáshoz? Nagyjából mi ennek a menete? Euronics kérheti a termék eredeti csomagolását?
Továbbá amit észrevettem az előző Philips-hez képest ami szintén Android 9 volt, hogy Netflixnél tudtam váltani a képbeállításokban Dolby Vision, és HDR profilok között, ennél viszont HDR profilokat nem látok.
-
N_A_S
veterán
kis kitérő után visszatértem egy c715-össel, melyik firmwaret érdemes felrakni?
-
N_A_S
veterán
TCL 55C715 megérne 150e Ft-ot használtan (garis)?
-
N_A_S
veterán
.709 fw-nek nincs még utódja?
-
N_A_S
veterán
Használ valaki "ambilight"-ot a TV-n? Ha igen, akkor hogy szuperál?
-
N_A_S
veterán
Ha valaki feltette a 709-et megoszthatná a tapasztalatait
-
N_A_S
veterán
válasz
Barrios1983 #6221 üzenetére
Sideload launchert szedd le Play áruházból, szerintem az látni fogja.
-
N_A_S
veterán
Használ itt valaki Kodi-t?
Nekem ez viszi legszebben eddig a 4K tartalmakat... meglepő de a VLC-nél is jobb.
-
N_A_S
veterán
Feltettem a Youtube Vanced alkalmazást. Van valami mód rá hogy az ikonját meg tudjam jeleníteni?
-
N_A_S
veterán
Még mindig keresek P715-ös tulajt... akad valaki esetleg köztetek?
-
N_A_S
veterán
Sziasztok! Használ valaki 55P715, vagy bármilyen P715 -öt PC-re kötve? A kép olyan (natív felbontáson is) mintha egy nagyon vékony háló szerű anyag lenne a képernyőn. Később megpróbálom lefotózni. Ez a panel technológia miatt lehet ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest