- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Everest / AIDA64 topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Tudtok valami gyors csatornaszerkeztő módszert?
Jelenleg azt csinálom, hogy TV csatornaszerkeztő menüjében cserélgetem a csatornákat, de ez így qrva lassú, és unalmas!
-
dropi
senior tag
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomisanzero #8297 üzenetére
&& balkoger:
Nah nem véletlenül kapta meg a Bestbuy díjat!
Mondhat ki mit akar, de az akciós ár mellett jelenleg verhetetlen ajánlat ez a TV! -
tomisanzero
tag
Én is tegnap elhoztam végre a 65c728-at, amire múlthét óta várok. Autófrissítés megtörtent negyed óra után, egyelőre még csak ismerkedünk, de durva a netflixes dv tartalommal
Elégedett vagyok
-
tomp
félisten
Még a nyáron ezzel a Kodi verzióval néztem 1filmet TV-ről ami mkv DV volt.
Igen a program miatt. Hivatalosan az mkv-s DV nem támogatott a Dolby oldaláról. Maga a Dolby közzé tett egy programot amivel Dolby Vision videót lehet "szerkeszteni" és nem véletlenül mp4-be menti. Az a hivatalos DV fájl!Saccco
Nézd meg az Állati természet dokumentumfilm sorozatot. Dolby Vision+magyar szinkron. Na ott nem kell a színekkel szenvedni. Brutális! -
Saccco
nagyúr
Az biztos, hogy Netflix előfizetéssel megy a Dolby Vision.
De ott is vannak eltérések. Néztem a Lupin-t és nem tetszettek a színek, állítgattam rajta, utána elkezdtem nézni a Lucifer-t, akkor meg ott volt furcsa, így kicsit visszafelé is kellett állítgatnom. Gondolom a rendezőn múlik, hogy milyen végleges színvilágot szeretne, ha azt saját gondolat mentén hangolod, akkor valamelyik másik műsor lesz fura.
-
tomp
félisten
Nekem ennyi elég is!
Sajnos hiába Dolby Vision(mivel Netflixes így a profil is jó) de mkv!
Próbáld ki Plexel!Nekem a Plex és a Vimu Player(fizetős!) tökéletesen viszi mkv-ból a Dolby Vision összes profilját a médialejátszón.
TV-n nem nézek offline DV-t így nem tudom melyik app viszi. A TV saját lejátszója csak mp4-ből és ts-ből viszi! -
Saccco
nagyúr
válasz
sellerBP #8279 üzenetére
Nem sokat nézem rajta a sima TV adást. 99%-ban, Netflix, Kodi és monitor szolgálatban van.
Egyébként nem találkoztam ilyen hibával, abban az <1%-ban.Ha még nem állítottál be mindent próbálj rá egy gyári beállítások visszaállítással, hátha valami szoftver bug.
Nekem a Netflix fagyasztotta csak be két alkalommal két hónap alatt. Automatikusan újraindult.
-
sellerBP
tag
-
themey
csendes tag
Nem tudjátok, hogy 65c728-at hol lehet esetleg élőben megnézni?
-
Saccco
nagyúr
válasz
tomisanzero #8271 üzenetére
Nekem a legutóbbi automatán frissített verzió van fent és nincs panaszom.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomisanzero #8269 üzenetére
Elméletileg igen gyakorlatilag én mindig manuálisan tettem fel mert vagy nem jelzett vagy nem voltam elég türelmes. Egyébként a 725 meg 728-at nem piszkálnám megvárnám amíg jön. A c715 illetve 815 nagyon rossz szoftverrel indult és volt jó pár hónap mire jó lett.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
KillHates #8260 üzenetére
Mindenhol rosszul írják, még a gyártó is.
De ez nem von le a tv értékéből.
815-össel nem volt dolgom, de kb ugyanaz lehet mint a C728, fényerőbe, kontraszt, meg minden.
Nézd meg a videómat, ha még nem láttad, benne van minden.
[link]Pár nap és felteszem a kalibrált beállításokat is.
-
válasz
Kiskutya #8261 üzenetére
Köszi
Bármilyen meglepő; tévézésre lesz használvaSe konzol, se számítógép, legfeljebb NETFLIX.
Egy "teszkós" LG 65 UM7000PLA-t váltana le, gyanítom akkora előrelépés lesz mint a TFT a DSTN utánA lábak leszereléséhez, meg majd kihívom ezt a brigádot: [link] ahogy nézem, nagyon értenek hozzá!
-
Sziasztok!
Egy elég noob kérdésem lenne; (próbáltam a topic-ban rákeresni) hogy érdemes megvenni a QLED-es Onkyo-s 65C815-as modellt? Tudom, hogy nem direkt LED-es (azaz local dimming-es) de pont az a funkció az amit egyből kikapcsolnék a furcsa glowing miatt. Viszont a QLED-ben és a szép hangzásban jobban bíznék.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
rankesz
veterán
válasz
Vhiktor #8251 üzenetére
Tényleg, a Dune 4K ripet nézve merült fel bennem hogy ugye Kodi settings-ben be lehet állítani hogy a képfrissítés igazodjon a lejátszandó film képkocka sebességével. Szépen át is vált a tv mondjuk 24 hz-re, de én megmondom őszintén az alatt a fél perces próba alatt nem nagyon láttam különbséget... Érdemes bekapcsolni ezt az opciót?
#8253 gyűrű : windowsos 19.3-as buildel
-
gyűrű
addikt
válasz
rankesz #8249 üzenetére
Ezzel a kodival próbáltad? Vagy a maven builddal?
-
Kiskutya
veterán
Ezért jó hogy lehet régebbi szoftvereket is visszatenni! [link]
-
Saccco
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #8246 üzenetére
Intelligens kép viszi automatán (szerk.: ebben most nem vagyok teljesen biztos), vagy a led törlés be volt kapcsolva. Nyomd ki és indítsd újra (beállítások / névjegy / újraindítás)!
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam én is a TCL tulajok közé egy 55-ös C728-al viszont lenne egy olyan problémám, hogy hiába állítom rajta a fényerőt változást nem látok rajta.
Mit csinálok rosszul? -
csul1
tag
Valaki tudja, hogy a Dolby Vison miért nem jó színű? VLC-vel és KODI-val is ugyan olyan. (c725)
-
OsOnO87
csendes tag
Sziasztok! TCL 55C728 vásárláson gondolkozom. OLED-hez nem ragaszkodom. Akkor ebben az árkategóriában most ez jó választás? Főleg 4k HDR filmekhez veszem. Mivel android, ha teszek rá Kodi-t, akkor vinni fogja a 4k dolby vision-t? Köszi.
-
Saccco
nagyúr
Ha rendes tartalom mellett nem látszik, akkor nem gond. Kérdés mennyire ilyen vagy mennyire a képkészítő eszköz hibája. Esetleg a panellottó.
Próbálhatsz elállni, cserélni, megszokni.Más gyártónál is van ilyen:
[Sony] [LG] [LG2] [LG3] [Samsung] [Samsung2] [Samsung3] -
embe
nagyúr
De én ezt már megválaszoltam neked.
Nálam is a Samu, Dell laptop TCL tévé is ezen a csatornán érzi jól magát. -
Dadpool
aktív tag
Az az érdekes hogy ha youtube on nyomok egy fekete képernyőt akkor nálam is ilyen. De normális tartalomnal olyan szép a fekete hogy csak na.
-
Saccco
nagyúr
Átraktam 40-re. Egyből előkerült az 5G jel. Jól is mondtam, hogy korábban láttam, mert mentettként jelent meg.
Wifi mérési eredmény (Internet speed test alkalmazás): 181/217Mbps
Netflix mérési eredmény: 187.36Mbps65C728
szerk.:
Felraktam aWiFi Analyzer-t, csak 1 router van a 40-es csatornán, az enyém, akkor ez most marad így. 100 felett 0.
-
agent11
tag
Ha nincs konzolom és nem is lesz, akkor is a (65)C728 az ajánlott vétel a képminősége miatt?
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
Vhiktor #8173 üzenetére
Megnéztem a c715-ön a c728 beállításait. Szerintem nagy különbség nem lehet a 2 panel között mert meglepően jó nálam is. Alapból majdnem úgy használtam csak melegebbre kellett a szint állítani. Szokni kell de tény hogy természetesebb. A dolby vision esetében sötét módba jól néz ki a gamma 4-re állítva. (legalább is természet filmben tesztelve jól mutat fel sötét szobában) amúgy a dv világos módot nem ajánlod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest