- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, androidhoz hülye vagyok.
Tv-re vettem egy alkalmazást, Airplay miatt. Aztán valamiért eltünt, s csak a "lite" verzio van fent. A teljeset megtalálom a google playben, amit meg is vehetek (újra)
Viszont gépen belépve már nem engedi megvenni, gondolom azért mert megvan.Ilyenkor kinél kell reklamálni? Köszi
-
gboszi
senior tag
válasz
SztiviVander #13335 üzenetére
Berryboot, ez kvázi egy előoprendszer. Ami tudja a CEC kezelni. Természetesen deafultba indítja amit gyakran használok, de a másikat nem tudom, mert nincs bill
-
gboszi
senior tag
Sziasztok. Több oldalról érdeklődöm, hátha meglesz a megoldás
Egy Raspberry Pi-t szeretnék CEC segítségével kapcsolni. Konkrétan annyi, hogy amikor bekapcsol, akkor van egy oprendszer választó, ahol egy sima LE gomb kellene nekem. Elvileg meg lehet oldani CEC segítségével. A bemenetnek nevet adott, tehát a tv "látja" mit rontok el? Mit kell, vagy lehet még állítani? Köszi -
gboszi
senior tag
Én most vettem 65-ös tcl-t. A futárcégek nem vállalták a méret miatt. 165*100*20 volt a doboz. Végül Oszkárral hozattam el. Én azt tanácsolom, hogy ha tudod hogy 1-2 év mulva eladod és van rá lehetőséged, akkor tedd el a dobozát. Sokkal szivesebben veszik meg majd.
-
gboszi
senior tag
Lehet itt hirdetni? Csak azért kérdem, hogy ne legyen gond, és van olyan topikot ahol a témával kapcsolatban megengedett a hirdetés.
-
gboszi
senior tag
nem akarok flamet meg mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét (1080p vs 4k)
DE! majd megértitek mikor 5 év múlva írják, hogy a 4K elmegy, de igazából egy UltraGigaMegaHD 32K tartalom ami normálisan néz ki... -
gboszi
senior tag
Sziasztok, azt hogy tudom beállítani c715-ön, hogy soha semilyen hangot ne adjon ki az TV? Optikán megy az erősítőbe bár a hangot 1re kell állítani, mert 0 állásnál ugye ott a piktogram
Szinte ok így is, de ha telorol indítok spotify-t akkor a tv-n szól a hang -
gboszi
senior tag
Sziasztok, egy 55C715 új tulaja vagyok. Eddig csak samu meg pana tévéim voltak. Tudnátok segíteni, hogy hol találok valami leírást, hogy a kép beállításnál melyik cucc mit jelent, csinál pontosan? A zajszűréses, meg microdimming dolgokra gondolok. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest