Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
Tovább gondolva, tudok-e sima USB-s vezeték nélküli egeret használni a TV-hez? Néhány márkánál/modelnél csak bedugja az ember az egér USB-s jelvevőjét a TV usb portjába és már használható is az egérkurzor a menüben. Néhány TV viszont nem ismeri fel az egereket.
Ez a TCL modell felismeri esetleg az egereket? -
-
belashx
senior tag
Valóban, az nem légegér.
Találtam egyet, ami jó lehet, így ránézésre.
https://www.szupershopping.hu/AIR-MOUSE-VEZETEK-NELKULI-EGER-ES-TAVIRANYITO?gclid=Cj0KCQjwit_8BRCoARIsAIx3Rj4Crc5FqmZRgwL6BG8rkOtfrJ2X6WxVZAz0FFN2THzfSbIgH2wsfe0aAlO5EALw_wcB
Biztosan lehet olcsóbban is, de ez volt az első találat.[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
-
Casseius
tag
-
belashx
senior tag
Szerintem rendeld meg bátran, a kompatibilitással nem lesz baj.
Amiért mégis érdemes kicsit utánaolvasni ezeknek, az a minőség, funkciók. Lehet a giroszkóp gatya, és nem lesz.pontos a suhintgatás. :) Ez csak egy példa volt, lehet teljesen jó a linkeltnél is.
Lehet találni billentyűzet+touchpad kombót is, ha az jobban bejön. Mármint olyan billentyűzet formájút."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
kenwood
veterán
Semmi ilyesmi nincsen.
Az erosen tomoritett filmeknel a hosszabb, nagyon sotet jelentekben fekete helyett szurke-barna minden, nehez az arcokat felismerni, es pixelottyos, de szerintem ez 4-500k alatt egyik tv sem tudja normalisan kezelni. Az is lehet, hogy felette sem.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
Kiskutya
veterán
A frissítést mindenképp rakd fel a 606 stabil verzió abban talán már javítva van a YouTube akadozás ha 606 után is akad akkor rakd fel a 609et abban már tuti jó! Telefont tükrözni lehet egyszer próbáltam már nem emlékszem pontosan de biztos van itt olyan ember aki többet használja majd segít! Menü érdekes nekem is szoknom kellett de pár nap és hozzászoksz ha valamit nem találsz kérdezz nyugodtan. Netflix úgy tudom alapból ad 30 napot hogy kipróbált régebben így volt.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
redati
tag
Szia.
Bocsánat de ezen jót mosolyogtam :
"ha a telefonon elindítok egy videót, akkor az a tévén játszódjon le a bluetooth-on keresztül"
A Bluetooth erre alkalmatlan. Ez a technológia inkább különböző kapcsolódási adatforgalomra, illetve hang átviltelre van fejlesztve. A Google a barátod
Át tudod küldeni a teló képét a tv-re, de ehhez wifi kapcsolat szükséges. A 606-os fw az utolsó hivatalos, és stabil verzió. Van egy 609-es is, de az tesztelői változat. Amit linkeltél videó, az egy dron felvétel, és ez a felvétel ezt tudja. Tesztnek javasolnám :
Sir David Attenborough Egy élet a földünkön
Kiváló alkotásNetflix
A promóció részleteit nem említetted, így ezt mi nem tudjuk kitalálni, hogy az adott régióban éppen milyen promócióval fut az értékesítés. Az elején sokat dilámmáztam rajta, hogy kell-e nekem? És mondhatom, hogy kb 1 év elofizetés után az az új dilemma:
Vajon szükségem van a digis előfizetésre ? -
Kiskutya
veterán
Ha nem wifin csatlakozik a tv próbáld meg azon! Igaz én csak 1080p-be töltök le a netem miatt de nekem azokat tökéletesen viszi akár a saját lejátszója akár a plex! Ha nem lesz jó megpróbálhatsz egy gyári visszaállítást illetve fentebb linkelt szerviz menüs resetelést!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Mindenek előtt nézd meg melyik szoftver van rajta én a legújabb 625-ös verziót ajánlom.
1-2: elég szubjektív mindenkinél a beállítás én mindenképp a mozi módot ajánlom film nézéshez akár 1080p akár 4k vagy hdr. Nekem nagyon bevált úgy ahogy van egyedül az mpeg zajcsökkentést kapcsolom ki a micro dimminget be alapra max a élességet kicsit feltolhatod 10-15ig. HDR filmeknél én bekapcsolom a dinamikis kontrasztot mert jobban kiemeli a fényesebb részeket mivel kevés a hdr fényerő a tévében ezzel szerintem kicsit lehet javítani a hatáson. A fekete szintet is kicsit lejjebb tolhatod 48-49-re kicsit jobb a fekete.
3: Dolby visionbe több féle létezik ebben vannak itt mások akik jobban tudnak segíteni én max netflixen nézek úgy filmeket egyébként magától be kell kapcsolnia ha felismeri a tv.
4: Ahogy fentebb írtam az új szoftverrel próbáld újra megnézni nálam se plexen se a saját lejátszóján nem szaggatott eddig semmi. A feliratos filmeket én a plexen nézem egész jól kezeli a hálózatos tartalmakat én wifin keresztül használom és ahogy írtam nekem nem szaggatott semmi eddig. Sajnos nemtom miért nem ismeri fel az srt feliratot a saját lejátszója pedig az lenne a legjobb mivel az 5.1 hang csak azon keresztül működik.
hmm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest