- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadpool
aktív tag
válasz
Kiskutya #7096 üzenetére
Nos ugye mondtam hogy a másik házba tervezzük a tv-t de azert nem bírtam ki hogy ne nézzek rá. Döbbenet
Most éppen egy lg 50uh635v van használatban és eddig azt hittem hogy ennek tökéletes a képe.🙂 Persze az volt míg be nem kapcsoltam a tcl-t. Mindig is szerettem belevágni valami újba, így lett jópár éve xiaomi telefonom. És most igy elsőre azt mondom hogy figyelemmel követem a kínai tv vonalat mert ezért az árért szerintem verhetetlen.
Fotóztam egy két képet de előre szólok ez csak egy gyors bepillantás volt. Meg a dobozból se vettem ki teljesen mert várja az új helyét a falon. Mégegyszer köszönöm az ajánlást eddig hozza a hozzá fűzött reményeket 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest