- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Nem rossz ez a kábel, nekem bevált. Ha valaki esetleg nem talált olcsó 3m-es HDMI 2.1-es kábelt.
Ingyenes szállítás easyboxba. -
Balion
senior tag
Ok, akkor ehhez a mérethez nézek autót, úgyis venni szeretnék
Szóval szerintetek ha egyszer eladnám, meg lehet oldanI, van olyan őrült, aki elviszi -
Balion
senior tag
Nincs leírásom, de megpróbálom egyszerűen leírni.
Kodi: Services/UPnP-DLNA: Enable upnp support, a gépen bekapcsolom a share my libraries-t is.
Csinálok egy film mappát, ahová a filmek kerülnek. A főképernyőn a movies-nál hozzá kell adni egy útvonalat, ha jól emlékszem.TV-n szintén Kodi: Services/UPnP-DLNA: Enable upnp support.
Ezután a főképernyőn a movies-nál hozzá kell adni egy útvonalat, itt a Upnp devicesnél látnia kellene a gépet.Persze egy hálózaton kell lenniük.
A kodinak futnia kell a gépen, különben nem látja a TV. Alt+tabolva is lehet.
Ez az én kezdetleges módszerem, biztos van, aki jobban beállítgatja, lehet, hogy van olyan módszer, ahol nem kell megnyitva lennie a kodinak, nem tudom. Nekem így megfelel.
-
Balion
senior tag
"Tehát a konkrét visszaigazoló mail nem jött meg egész nap."
Én a rendelés rögzítéséről kaptam emailt csak. Utána arról, hogy feladták. Te a rögzítésről sem kaptál?
Szurkolok, hogy kiküldjék. Gondolom azért változott meg boltban átvehetőre, mert meg lett rendelve az egész kiszállításra szánt készlet. De ki tudja, megértem, hogy stresszel.
-
Balion
senior tag
válasz
mikrofon #7075 üzenetére
183 cm, én is egyedül kellett megoldjam. A tappancsokat mindig rátettem a kijelző szélére, amikor átfogtam, nehogy egy helyen nyomódjon meg a kijelző. Nem volt semmi probléma.
Azért amikor a matracra lefektettem, hogy a talpat rászereljem és utána lentről kellett felemelni... fú, hát nem mondom, hogy nem akart kipukkadni a fejem (vagy inkább a hátam). Ilyen szélesen fogva nem egyszerű mozgatni. -
Balion
senior tag
Kicsit megkésve, de most, hogy tutira megállapodtam a tv-vel, köszi Saccco a linket!
-
Balion
senior tag
Nem szóltam
-
Balion
senior tag
-
Balion
senior tag
Rendszerfrissítés után nem indult újra a TCL tv-m. Bekapcsolni sem tudom. Mi lehet a gond? Nem volt áramszünet közben
-
Balion
senior tag
Sziasztok!
Játékra melyik típust ajánlanátok, aminek jó a válaszideje és az input lagja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest