-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Nem rossz ez a kábel, nekem bevált. Ha valaki esetleg nem talált olcsó 3m-es HDMI 2.1-es kábelt.
Ingyenes szállítás easyboxba. -
Balion
senior tag
Ok, akkor ehhez a mérethez nézek autót, úgyis venni szeretnék
Szóval szerintetek ha egyszer eladnám, meg lehet oldanI, van olyan őrült, aki elviszi -
Balion
senior tag
Nincs leírásom, de megpróbálom egyszerűen leírni.
Kodi: Services/UPnP-DLNA: Enable upnp support, a gépen bekapcsolom a share my libraries-t is.
Csinálok egy film mappát, ahová a filmek kerülnek. A főképernyőn a movies-nál hozzá kell adni egy útvonalat, ha jól emlékszem.TV-n szintén Kodi: Services/UPnP-DLNA: Enable upnp support.
Ezután a főképernyőn a movies-nál hozzá kell adni egy útvonalat, itt a Upnp devicesnél látnia kellene a gépet.Persze egy hálózaton kell lenniük.
A kodinak futnia kell a gépen, különben nem látja a TV. Alt+tabolva is lehet.
Ez az én kezdetleges módszerem, biztos van, aki jobban beállítgatja, lehet, hogy van olyan módszer, ahol nem kell megnyitva lennie a kodinak, nem tudom. Nekem így megfelel.
-
Balion
senior tag
"Tehát a konkrét visszaigazoló mail nem jött meg egész nap."
Én a rendelés rögzítéséről kaptam emailt csak. Utána arról, hogy feladták. Te a rögzítésről sem kaptál?
Szurkolok, hogy kiküldjék. Gondolom azért változott meg boltban átvehetőre, mert meg lett rendelve az egész kiszállításra szánt készlet. De ki tudja, megértem, hogy stresszel.
-
Balion
senior tag
válasz
mikrofon #7075 üzenetére
183 cm, én is egyedül kellett megoldjam. A tappancsokat mindig rátettem a kijelző szélére, amikor átfogtam, nehogy egy helyen nyomódjon meg a kijelző. Nem volt semmi probléma.
Azért amikor a matracra lefektettem, hogy a talpat rászereljem és utána lentről kellett felemelni... fú, hát nem mondom, hogy nem akart kipukkadni a fejem (vagy inkább a hátam). Ilyen szélesen fogva nem egyszerű mozgatni. -
Balion
senior tag
Kicsit megkésve, de most, hogy tutira megállapodtam a tv-vel, köszi Saccco a linket!
-
Balion
senior tag
Nem szóltam
-
Balion
senior tag
-
Balion
senior tag
Rendszerfrissítés után nem indult újra a TCL tv-m. Bekapcsolni sem tudom. Mi lehet a gond? Nem volt áramszünet közben
-
Balion
senior tag
Sziasztok!
Játékra melyik típust ajánlanátok, aminek jó a válaszideje és az input lagja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest