- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
728-ast hasznal valaki 1440p, illetve 1080p módban, vrr-ben, gamingra? Ha igen, érdekelne mik a benyomasok, illetve milyen kábel és vga. Köszi.
Amúgy imádom, jó tv. -
tozso76
aktív tag
Sziasztok! Nem találok leírást az 50c725 VESA rögzítési pontjával kapcsolatban. Az nem tiszta hogy függőleges irányban hol helyezkedik el? Tehát a tv függőleges mértani közepén vagy attól lentebb? Furnam fel a konzolt de nincs itt a tv. Megtudná nézni ezt valaki? bár tudom hogy ebben az évben nem adtak el Magyarországon TCL tv-t.
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok.
Erről mit gondoltok? -
rainman72
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #7292 üzenetére
Miért lenne jobb?
Max ha kell a vissza csatolás?
ARC Audio return..... -
Saccco
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #7290 üzenetére
A HDMI csatlakozó mindig ugyanolyan a szoftver változik.
-
mr.tamasbiro
őstag
Azt szeretném kérdezni,hogy a hdmi 1 vagy hdmi 2-t lehet használni Vodafone boxhoz? Van különbség a 2 csati között?
-
falco5
tag
Sziasztok!
65c728-as tv-n a voice search nem óhajt működni.
Még sosem használtam ilyen funkciót szóval, lehet csak be kell állítani valamit!
A nálam tapsztaltabbak tudnának segíteni merre keressem a megoldást?Köszönöm.
-
Brandynew
őstag
válasz
Kiskutya #7285 üzenetére
Biztos, hogy arányaiban többe kerül? Ha egy 75"-os QLED-ről beszélünk, akkor igen, baromi sokba, viszont annó egy CRT tévére a béred jóval kisebb része ment rá, emlékszem, csak úgy bementünk a boltba egy tévéért, nem kellett rá gyűjteni, meg hosszasan keresgélni, hitelt fölvenni főleg nem. Egy Porsche javítása is többe kerül, mint egy Ford Fiestáé.
-
Brandynew
őstag
Ez egyrészt nem igaz, azokat is kellett szervizelni (sokkal nagyobb biznisz volt tévészerelőnek lenni, mint manapság), illetve a mai tévék sem mennek tönkre 3-5 év alatt. Másrészt, almát a körtével, a régi CRT-ken egy tized akkora felületen mozgott háttérzajként valami homályos, kisfelbontású kép és nem működtek kvázi számítógépként, mint a mai okostévék.
-
rankesz
veterán
Azért arra készülj fel hogy a q8Xrat-hoz képest jóval gyengébb lesz a hang, onkyo logo ide vagy oda... Nekem is egy qe55q82rat várja a dobozban az új gazdáját, egyelőre nem hirdettem meg, de nekem a képe kevésbé tetszik mint a tcl-é, na meg a hdmi 2.0-as 2060 superrel sokkal bajosabb előcsalogatni a 4k 120hz vrr-t, 4.2.0-s színmélységgel, egyik nap nagy nehezen beállítottam egyedi felbontást, polaritást stb létrehozva, másnap már nincs jel fogadott mikor beállítanám, stb. Tcl-nél ez sima liba
-
Rogiii
aktív tag
Mindenképp fogok beszámolót írni. Sokan szidják a Samsung Qledeket, de nekem semmi bajom nem volt vele és több mint 2 évig ment napi 10 órákat. Egyedül a 4k/120hz miatt cserélek és a Tcl most megfogott az ár érték arányával, meg sok elégedett véleményt is olvasok róla.
Van itthon egy andoridos Sony oledem és szeretem az andoidot, szerintem ezzel a részével nem lesz gond.
Egyedüli negatív dolog amit olvasok, hogy 4k/120hz-en ez a panel is hajlamos homályos képet megjeleníteni a sony xh90 szériához hasonlóan.
Majd meglátjuk. -
Rogiii
aktív tag
Sikerült egy 65c728-at berendelnem az Euronicsnál. Hétfőn szállítják ki.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Egy Samsung Q80r qledet fog váltani.
Szándékosan nem akartam mégegy oledet venni, mert ez a gyerek szobába kerül és egész nap kapni fogja az ívet -
-
Botika89
tag
v653 [link]
-
gyuromoj
veterán
Hali!
C728-ról kérnék véleményt.
Fő felhasználás az alábbiakból jönne létre:
Sport nézés(foci, kosár) PS5, Netflix, Youtube, 1080/2160p remux(jelenleg x96 max plus, később valami komolyabb)Üdv Gyuri
-
imsa
csendes tag
Rendben, köszönöm. Eddig a szabvány módnál kísérletezgettem, akkor kipróbálom majd ennél is!
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
65-ös Tcl tv-t szeretnék venni, elsősorban Xbox Series X konzolhoz.
Az lenne a kérdésem aki ilyen konzollal játszik mennyire elégedett?
Illetve nem találok seho la kijelzőkről adatot, hogy hány hz-es pwm technológiát használnak, mert elég érzékeny rá a szemem?
Esetleg más hasznos infót vagy ajánlást is szívesen fogadok.
Üdv! -
imsa
csendes tag
Üdv Mindenkinek! 1 hete befektettem egy 55c725-be, tetszik a tv, szép a képe, nekem megfelel... De nem találok sehol róla egy képbeállítási ötletet. Vki esetleg tud ebben segíteni?
-
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Azt produkálja a tv-m (50p615 android), hogy a távirányítón hiába nyomom folyamatosan az adott gombot, azt csak 1 kattintásnak veszi. Pl hangosításnál, videóba tekerésnél is nyomogatnom kell sokszor a gombot és lassú mire a megfelelő értékhez érek.Hogyan tudnám elérni, hogy normálisan működjön?
(régebben nem volt vele probléma, pár hete van így)
Köszönöm előre is! -
mikrofon
veterán
válasz
laci1892 #7252 üzenetére
TROYPOINT pont COM oldalon nézz szét ott vannak alkalmazások és közvetlen linkek a downloader alkalmazással való letöltéshez is.
Mozi képmód tényleg fakóbnak tűnhet ha a szabványos módhoz vagy szokva. Viszont sokkal élethűbbek a színek. Az emberek fején nagyon látszik ez szerintem.
-
tomp
félisten
Megjavult!
De most meg írhatok a Google-nek levelet mert app hiba miatt nem férek hozzá a megvásárolt Play Movies filmekhez minden eszközön... -
tomp
félisten
válasz
qtes197111 #7253 üzenetére
-
qtes197111
újonc
az uj TCL készülékemen a gmail fiokomba nem tudok b
elépni van valakinek hasonlo tapasztalata?
-
laci1892
őstag
Üdv.
Két kérdésem lenne, előre is köszönöm a segítséget
Leírások és tanácsok alapján sikerült feltenni a reklám mentes YouTube klienst. Illetve egy egész használható böngészőt ( Tv bro)
Aki használta már a downloader applikációt, kíváncsi lennék hogy milyen alkalmazásokat töltött le külön vele?Azért érdeklődők csupán hogy, vannak még ehhez hasonló hasznos alkalmazások, amik a play áruházban nincsenek benne, kíváncsi vagyok.
A második pedig hogy a mozi képbeállitás fakóbb kintba sima standard, (szabvány) beállítás. A színtelítettség utóbbi üzemmódnál 60 gyárilag. A mozinál nálam 50 de ég és föld a két beállítás.
Normális, vagy csak az én szemem szokta meg a túl szaturált képet?
-
mikrofon
veterán
válasz
himpike #7244 üzenetére
Szia,
bluetooth kommunikációt hangzáshoz szerintem kerüld el, mert ha csak nem valami különlegesen jó a rendszer, akkor folyamatos problémád lesz a hang késésével.
Soundbarban meg az a kérdés, hogy mennyi összeget szánsz rá, mert azért már vannak elég jók, amik vezeték nélküli satelitet is tartalmaznak. De ezek drágábbak mint a TV, vagy legalább annyi.... -
Kabu
tag
válasz
tobias40 #7217 üzenetére
Végül nálam is hazaért egy 55"-ös C725-ös, ahogy te is írtad, egész vállalható a legtöbb tv adás, sokkal rosszabbra számítottam. Az M4 sporton egész jól nézett ki a focimeccs.
Belenéztem egy külső HDD-ről egy divx-es filmbe, azt viszont hagyjuk...
Egyes adók megakadnak nálam is 1-1 mp-re, ilyen dolog a régi Samsung-nál zerintem nem volt.
A fényerőt szintén visszavettem és nekem is a mozi mód jött be eddig a legjobban, de majd még állítgatni kell, mert nem sok időm volt fogallkozni vele.
Belenézem még a Lifecycle ( bringásoknak kötelező film ) HD verziójába, az viszont eszméletlen jól nézett ki, a részletek, a színek, a mozgások... pedig csak HD... -
himpike
aktív tag
Megérkezett a TLC, eddig nincs gondom vele a hangon kívül mert hiába Onkyo, ezt egy 15ezer forintos Genius is megveri mindenben. Valami sound baron gondolkozok vagy esetleg BT hangrendszeren mert kábelezni se módom se kedvem nincsen...
Ha végképp nem találok semmit akkor tényleg veszek egy 15ezres Geniust.... -
darius09
tag
C715 ön a biztonsági üzemmód feliratos hogy lehet eltüntetni a bal alsó sarokból?
-
D@reeo
aktív tag
& @N_A_S
Köszi, zseniális.
A gyári YT és YT Music gyakorlatilag kukázható is a rendszerről. Ugyan ez igaz a gyári Médialejátszóra is (Kodit használok helyette)
Van értelme amúgy törölni ezeket az appokat? Igazából a rendszert szeretném kicsit tehermentesíteni, gyorsítani, mert gyakran sokáig gondolkodik a 55C715, míg pl elindítja a Netflixet. Van valami praktika kicsit kukázni a rendszerről, hogy simábban fusson?
Vagy létezik CFW ezekhez a TV-khez? -
Zoli1222
őstag
Hol 400k? Mert akkor veszek egyet. Mindenhol 550k-ért látom.
Amúgy én is egy 65c728-cal szemezek csak sajna a környéken (Hódmezővásárhely) nincs sehol. Pest meg környéke az euronicsban, persze csak az üzletben lehet személyesen. Kapják be. Rohadtul nem értem ezt, h vmit lehet online rendelni, vmit meg nem.
-
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
RTL Most-ot tudok valahogy nézni 715-ön?
-
Saccco
nagyúr
-
tobias40
veterán
Ma néztem először tv adásokat a 65" 725-ön,és teljesen vállalható volt a forma1-en és most a kézilabda mérkőzésen is.
Igaz én visszavettem a fényerőt és a kontrasztot is és mozi módban használom mert a Pana VT50 mellett túl sok volt nekem minden.
Így jónak tűnik és még fogom állítani de szívesen várom hogy kinek melyik beállítás "csomag" vált be!
Sat (upc-digi) tv hd műsorait nézem,sd-vel még nem foglalkoztam..
Sztem telekom iptv-vel is hasonlóan jó lenne,azt is még ezután fogom tesztelni.. -
Rebelf
aktív tag
Persze, de itt most nem arról van szó hogy ki mit nem tud megvenni. Hanem aki többet tud költeni tv-re, az kézzel foghatóan többet is kap, úgy hogy kb annyi a különbség köztük mint amennyibe többe is kerül . Rengeteg túlárazott vacak tv van piacon. Ezért hoztam fel csak a 728 és 825 teljesítmény / ár különbözetének realitását, mindkettő tökéletes árképzést kapott, és egymáshoz viszonyítva meg pláne. Ez nem mondható el más gyártókról nagy százalékban.. főleg akik 400k ért akarnak eladni 55” direkt ledes tv-ket
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Kiskutya #7208 üzenetére
ha nem látod a különbséget köztük,akkor sajnálom
HDR teljesítmény, színek, részletek, élesség, feketék, mindenben nagyon megveri a c728-at. De ez így van rendjén, jóval drágább is. De legalább nincs tularazva a c825, többet fizetsz érte , de jóval többet is kapsz. Mind a 728 mind a 825 best buy áráért, ez kétségtelen, nem hiába lett mind2 eisa díjas is mint premium lcd , és bestbuy lcd tv.
-
ii77
tag
válasz
Piftuka #7203 üzenetére
Ilyen ügyben még nem voltam kivizsgáltatni magam az sztk-ban.
Szubjektív, hogy mennyire, észre szoktam venni. Bár, ahogy öregszem, egyre kompromisszumkészebb vagyok.Amennyire tehetem, a képjavító eljárásokkal csinnyán bánok. Főleg, ha egyszer nézhető rippet nézek. E TCL-lel még nem tettem próbát komolyabb 4K-s rippel. Csupán 1080p-s videókat próbáltam, azokat is elsősorban a beépített médialejátszója és a külső források kezelése céljából. Szóval van még miben elmerülnőm e készülékkel kapcsolatban.
-
turho
addikt
728-asnál próbálta valaki a habgkeresédt, illetve a mikrofont?
Ha rányomok hosszan (youtube app), pittyen egyet, és jobb felső sarokban mikrofon beállításai fehér téglalap figyelmeztetés....home képernyőn szimplán semmi, csak pitty.
Egyébként, muszáj behelentkezni minden funkcióhoz? Én a meglévő android mobilos fiókomat nem óhajtom beléptetni a tv-be...ti hogyan jártok el? Csináljak a tv-nek egy új google acc-ot? 🙂 -
ii77
tag
Sziasztok!
Köszönöm nektek, mert az általatok is megosztott pozitív vélemények sarkalltak rá, így tegnap én is elhoztam egy 65C728-at. Szeretett Sony KDL-50W829B-m közel 7 éves hű szolgálatát váltja le. Eddig nagyon tetszik. Igaz, tudásának még csak a felszínét kapargattam meg. Gyárilag a
V8-T615T01-LF1V061 -es verzióval érkezett. Ma reggel bekapcsolva jött értesítés a
V8-T615T01-LF1V072 -es kiadásról. Jóváhagytam, eddig minden rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest