Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@rdel
őstag
válasz
freeland0806 #32508 üzenetére
Kikapcsoltam az összes segítő funkciót a képekhez.
De a t-home tv-hez például használok párat.
Érdekes de ott például rosszabb képet kaptam ha a boxon 2106p-t állítottam, mint 1080p-n.Szerintem nincs micro dimming.
-
herkulesminusz
tag
Sziasztok,
TCL 65c805 és 65c765 között vacilálok. Telekomos kedvezménnyel a c805 tudna lenni 280e, szemben a másik 350e-s árával. Eddig úgy voltam vele, hogy alig van különbség, ami lehet nem éri meg plusz 70e-t, de...most voltam Euronicsban, egymás mellett volt kiállítva a két készülék, ugyanaz a demo ment, mondhatni elég jelentős volt a különbség. Abban azonban nem vagyok biztos, hogy ugyanúgy volt a két tv beállítva. Esetleg akinek volt dolga mindkét típussal, vagy van tapasztalata a dologgal kapcsolatban meg tudja erősíteni, hogy tonyleg ilyen markáns a különbség, és így megéri a többletpénzt? -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #32516 üzenetére
-
freeland0806
tag
válasz
freeland0806 #32513 üzenetére
off: a biztonság kedvéért most kipróbáltam korlátlan 5G nettel is hotspoton keresztül. Ugyanaz.
-
freeland0806
tag
válasz
TheMartin03 #32506 üzenetére
Persze úgy is próbáltam, még tv okosítót is rákötöttem (mi box s). Van Xbox Series S-em arról is ugyanúgy produkálja, egyedül a Dolby Vision tartalmaknál nincs nagyobb probléma csak ugye Skyon meg Disneyn ha sorozatot nézek ott nincs csak sima 4K vagy 4K HDR, ahol meg szintén csinálja azt a képhibát. Szó szerint minden beállítást kipróbáltam amit lehetett
-
Qtya123
őstag
válasz
Icewloxy #32509 üzenetére
Nem elég a 100/100 ethernet port bármire.
Magas bitrátájú (~50 Mb/s felett) tartalom esetén lehet gond. Korábban írták itt a fórumon, hogy hiába van bitrátaként feltüntetve mondjuk 60 Mb/s, lehetnek 100 Mb/s feletti tüskék és akkor elvérzik a 100/100 ethernet.
Nekem is gondom volt, pl belepörgetni is nyögvenyelős volt brutál magas bitráta esetén akár wifin, akár a 100/100 ethernet kapcsolaton. Gigabites HUB ( [link] ) esetén viszont tökéletesen működött.
A Homatics médialejátszó szintén gigabites port, az is oké volt. -
Icewloxy
tag
válasz
TheMartin03 #32506 üzenetére
A lan sose lesz rosszabb egy wifitől. annyi hogy tv-be 100/100 tesznek, de elég bármire.
-
M@rdel
őstag
válasz
freeland0806 #32503 üzenetére
Igen, 55C655.
Én a bevilágítás miatt vagyok kissé csalódott, bár csak nagyon sötét képnél látható.
Ahogy itt olvastam, ez normális ebben a kategóriában.Egyébként a hátér világítás nem állítható ennél a típusnál?
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #32505 üzenetére
Wifiről próbáltad a TCL-t? Ezt nem láttam a hozzászólásaid közt, de lehet csak elsiklottam felette.
Úgy tudom az alaplapi lan kábelük rosszabb, mint a wifi moduljuk. -
freeland0806
tag
válasz
TheMartin03 #32504 üzenetére
Kizárt, hogy hálózati a probléma, mert másik szobában, egy alap uhd ledes philips tvn wifiről ráadásul, ezek a hibák nincsenek
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #32503 üzenetére
Én még mindig hálózati problémára gyanakszom... Pont olyan, mintha nem tudná betölteni normális bitrátával és felbontással a streaminget... Vagy tényleg nem tudja kezelni a hálózatot az alaplap, vagy ilyesmik, és a tied egyedi hardveres probléma.
-
freeland0806
tag
válasz
M@rdel #32500 üzenetére
Ez C655-ön készült? Tök jó lenne ha az enyém is ilyen szép képet produkálna. Én már gondolkodtam mindenen, hogy csereként ugyanilyen készüléket hozok ki, gondolkodtam Hisense 55U7KQ-n, de sok rosszat olvastam róla. C805 talán még ami szóba jöhetne, dehát olvasom itt a mozgással kapcsolatos hibákat. Ha ez nem normális dolog a C655-ön akkor talán maradnék inkább ennél mert amúgy meg ha ez nem lenne tetszene
-
Qtya123
őstag
válasz
kenicsab #32501 üzenetére
Köszi a tesztet.
Az azért durva hogy ami nálam némi akadás, az nálad komplett tv összeomlás. PC esetében mivel jatszottad le? VLC-vel hibátlan volt.
Ennél a release-nél akkor tuti nem 100as valami. Viszont ez nem magyarázat a netflixes sztorikra. Hacsak nem ott is van valami gagyi 1-1 film esetén. Csak hát ugye ott is az a bökkenő hogy más tévékkel meg hibátlan...
-
kenicsab
tag
válasz
Qtya123 #32499 üzenetére
Nos kiváncsiságból megnéztem:
tv kodi: (Dovi) belepörget 2x állt meg teljesen akkor 2 kép vibrált felváltva, full fagyi majd újraínditotta a tv-t, 2x !
tv gyári mediaplayer: (HDR10+) akad
külső G1+CoreElec: (Dovi) szintén akad
pc Nv. RTX 2060: HDR akad
Tehát ez a ríliz hibás!Erről ennyit!
Aki jól összerakott filmet szeretne Dovi-ban, az keresse az 1 rétegű változatokat "DV.UFO971" a file végén!
Nekem eddig mind hibátlan volt! -
M@rdel
őstag
válasz
freeland0806 #32448 üzenetére
-
Qtya123
őstag
válasz
kenicsab #32495 üzenetére
Köszi a linket.
Nekem PC-n nem akad VLC-vel, és ha kiküldöm a TV-re, ott sem. Ez egyre jobb...
Ez is egy érdekes dolog a hozzászólásból kiragadva:
"Some users have reported by manually updating the software they were able to improve their experience but others have said the issue remains. "Viszont akiknek a netflixen akad, azoknak ez sovány vigasz, ott gyakorlatilag nincs mozgástér, max próbálkozni külső lejátszóval.
-
kenicsab
tag
válasz
Qtya123 #32485 üzenetére
[Itt]
olvastam!Nálam ez a jelenet:
"Wolfs című film, 45:12-től, mikor Brad Pitt elindul a bárszék felé. Amíg sétál erős akadások vannak benne,"
-Wolfs.2024.2160p.ATVP.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265-FLUX.mkv-Még PC-n is akad HDR-ben is, szóval konténer hiba lehet!
Tehát akinél szintén akad, az ne keresse a hibát tovább! -
Till@
aktív tag
válasz
mikrofon #32473 üzenetére
Pedig valahol igaza van a fórumtársnak.Nekem pl. ezért van most javítás alatt a tévém, mert ha hiszed,ha nem akadozik itt-ott.Pontosan annak nincs értelme ahogy az adott problémára reagálni szoktál, közben meg azt sem érted hogy miről van szó.Úgyhogy amennyiben érdemben nem tudsz hozzászólni, inkább maradj csendben.
-
TippElek
csendes tag
válasz
Qtya123 #32477 üzenetére
Köszi! Az alap kérdést én tettem fel.
Kicsit tényleg olyan érzés volt a válaszokat olvasni-vagy inkább a veszekedést, mintha csak végletek lennének.
Nem volt nagy elvárásom, mint írtam egy sima FHD tv-m van ezen kívül, ami nekem pont elég. Netemmel is tisztában vagyok, több mint elég..
Lényeg a lényeg, a mozgásgyorsító beállítások nálam egyelőre megszűntették a problémát!
Nem tudom, hogy ezek alapból be vannak-e kapcsolva vagy sem, ha nem az fura mert úgy előjön a gond nálam időnként.
De most “műkszik”, minden rendben. Nézem majd orrba szájba a 14 napon belül, de egyelőre nem látom okát a visszaküldésnek, mert így viszont bomba az ár értéke, nagyon tetszik minden más a tv-ben.
köszi mindenkinek aki írt erről a beállításról, ez a rész nekem új volt. Az eddigi tv-ket ültem és néztem csak. -
gab1ka
senior tag
válasz
Qtya123 #32485 üzenetére
Tehát az akadozásos anomália a leszűkíthető a Dolby Vision módra?
Pl a legtöbb "virágbolti" HDR film tartalmaz már DV és HDR10-et is. Nem tudná valaki kipróbálni hogy egy ilyen filmnél váltogatva a kettőt előjön e az akadás? (Nem használok streaminget, nem tudom ott hogy működik, de úgy is kérdezhetném hogy azon belül esetleg ha lehet váltogatni akkor ott mi a helyzet.)
A korábbiakhoz pedig hatalmas +1, jó hogy van aki szerint TCL fanboy jelvény nélkül is lehet még társalogni.
-
Qtya123
őstag
válasz
kenicsab #32483 üzenetére
Nesze neked túlzott felhasználói elvárások...
Ezt a fórumot be tudod linkelni?
Amúgy, hogy tovább görgessem ezt a szálat:
Van egy film, amelynél szintén van akadás, de ezen az egy filmen nem segít nálam a leállítom-elindítom hack sem. Minden másik film esetén igen, de erre hatástalan.Wolfs című film, 45:12-től, mikor Brad Pitt elindul a bárszék felé. Amíg sétál erős akadások vannak benne, gyakorlatilag teleportálva ugrál az ember néhány cm-t előre.
Nem hat az újraindítás a DV sötét/DV világos váltás, a Homatics+CoreELEC médialejátszón lejátszás, semmi...
Ha PC-ről játszom le, akkor vajsima, de PC esetén HDR10 lesz a forrás, nem DV, hiába DV maga a fájl.Továbbá akkor sincs akadás ha nem 4k DV, hanem sima 4k H265 kódolású formátumú fájlból játszom le az adott jelenetet. Tehát ezt egyértelműen a DV okozza ennél a filmnél. Akár külső, akár belső lejátszó. De ez mondjuk számomra továbbra is egy érthetetlen dolog, hogy a külső lejátszó (ami elvileg nem is olyan gagyi cucc, plusz szoftveresen is "tuningolva van") esetén miért marad a DV akadás.
-
mrmft
senior tag
válasz
ratracer #32482 üzenetére
Nalam a V412 van tekintve az olvasott hibakat mar kezzel frisstem ezt is, bar nekem eddig sem akadtak amik masnal igen, igaz kulso forrast hasznalok... Teszt verziokon telejsen ujra szabtak a feluletet, igy velhetoen jelentosebb frissites is lesz hamarosan, a changelogok semmit mondoak.
HDR / DV tartalmonal nincs mozi mod, milyen streamingen nezted? -
kenicsab
tag
válasz
soldi3r #32472 üzenetére
Sziasztok!
Az egyik külfóldi fórumon olvastam, hogy Angliában a TCL elismerte a sw-s akadozást és a reklamáló tulajdonosoknak ingyen adnak egy G. chromecast-ot fájdalomdíjként.
Már többször volt szó róla, hogy akadásokra a külső dedikált médiajátszó a megoldás, ami azon is akad arra nincs megoldás az adott típúson belül. -
Sanyi.mTs
addikt
C855, C845, T8B, T7B szériákat hogyan rangsorolnátok?
Többnyire MAX, Disney és Plex (480p, 720p) menne, illetve ps5 alkalmanként. -
TheMartin03
aktív tag
Kissé megosztott kedvvel olvasom ezeket a 765-ös észrevételeket, mert legalább tudom, hogy mit kell majd megnéznem ha megjön, ugyanakkor elöntött a félelem, hogy az enyém is belekerül a problémákba...
Majd dec 6-án jövök a véleményemmel
Ugyanakkor ha ezek megoldhatók egy Fire Stick-el, akkor lehet, hogy arra hajlanék.
Azt hiszem ilyen megoldások szoktak lenni a 805-nél is. Csak ha az sem oldja meg, akkor duplán locsoltam a pénzt, és akkor már szűkös a visszaküldés is.Off, Emag visszaküldés mennyire szokott zökkenőmentes lenni tv esetén?
-
-
arny14
tag
Sziasztok!
Vettem egy 65c765-t fasza a tv, de van egy kérdésem.
Az előző Sony ezt tudta.
Ha alszik a tv, én pedig youtube vagy spotit akarok osztani nem jelenik meg a megoszthatók között a telefonon. Régi TV-t ezzel simán fel tudtam ébreszteni, és ment is a videó/ zene. Most itt bele kell lépnem az appban a tv-n... -
Qtya123
őstag
válasz
mikrofon #32473 üzenetére
Kicsit olyan ez a hozzászólásod, mintha kb nem hinnéd el, hogy valós probléma ez és azt próbálnád megmagyarázni, hogy 99% user error.
A 3. pontod meg főleg ilyen.... Mi az, hogy óriási elvárások? Szerintem itt senki nem azon visított, hogy jaaaj, mi az, hogy nem pont olyan a képe, mint egy prémium olednek, vagy mi az, hogy nem játszik le a gyári lejátszó mindent is...
Tényleg az lenne az irreális elvárás a tulajoktól, hogy a nyamvadt beakadás ne legyen? Szerintem itt sokan ennyit akarnak semmi többet. Irreális elvárások ja.Aztán a harmad annyiba kerülő, képben ehhez képest az okádék szintet képviselő 1000 éves tévéken meg nem akad be.
És ne bagatellizáljuk a dolgot, ez nem mozgásmegjelenítési beállításokkal orvosolható probléma, hanem egy szimpla bug. Hiszen nem segít rajta, ha a mozgásmegjelenítésen változtatsz, ellenben pl egy DV sötét- DV világos váltás már megoldja, vagy például mint nálam, a videó leállítása és újra elindítása.
Szóval akadjunk már le erről, hogy mozgásmegjelenítés. Amúgy az a vicces ebben a topikban, hogy néhány embernek arról akar meggyőzni mindenkit, hogy áh nálam nincs ilyen, szóval nincs ilyen hiba, mások meg arról győzködnek, hogy van náluk hiba és akkor biztosan mindenki másnál is van, csak nem áll rá a szeme és nem veszi észre, él a boldog tudatlanságban.Ezek azért is gáz kijelentések, mert mind a hibáról, mind annak hiányáról találsz fent belinkelt tesztvideókat. De én is tettem fel a Vérapó jelenetből hibátlan mozgást (mert valaki akkor is épp szkeptikus volt, hogy biztosan nem jó ám -- talán pont Celtis, már nem emlékszem), viszont ugyanazzal a jelenettel 2 másodperc alatt csinálok neked olyan videót is, amelyen akad (csak felesleges, mert van már fent ilyen videó).
Sőt az agyondícsért Homatics+CoreELEC kombóval is ugyanúgy előjött a hiba, szóval többet már nem nagyon lehet tenni. Nekem is csak azért nem került visszaküldésre a TV, mert egy egyszerű leállít-elindít "hack" segít azoknál a filmeknél, amelyek akadnak és ezért ennyi belefér, mivel ár/érték arányban túl jó ahhoz, hogy ezért eldobjam. De ha ez nem oldaná meg, akkor úgy repült volna, hogy a földet nem éri.
Azzal egyetértek, hogy ne az legyen kapásból a válasz, hogy ez ilyen, küldd vissza. Végig kell menni a hibakeresésen, a hálózat sebességén, a beállításokon, de azt nyugodtan elhiheted, hogy van, amikor nem ezekről van szó, hanem ténylegesen erről a bizonyos jeleneteknél történő beakadás bug-ról van szó. Ami sajnos az összes firmware frissítésen egyesével végig menve is megmaradt.
A fórumtárs valószínűleg csalódott, ezért írja le ennyiszer ezt. A mértéke lehet, hogy néha sok, de az elvitathatatlan, hogy sokat tett a probléma analizálása és megoldása érdekében. Sőt vette a fáradtságot és a C765 esetében elment a boltba tesztelgetni, tapasztalatokat megosztani. Szerintem ez a része becsülendő, főleg úgy, hogy már nincs is TV-je és sz@rhatna le a topikban mindent és mindenkit. Ez, hogy ennek ellenére itt van és megosztotta ezeket az új tapasztalatokat, szerintem becsülendő, nem leszólandó, hogy minek vagy még itt...
-
mrmft
senior tag
-
ratracer
csendes tag
Sziasztok! - Euronics + 75c765 első napok
Pénteken (11.15.) 12:33-kor rendeltük az Euronics oldalán 75c765-öt. Azért innen, mert volt pluszban hozzá kuponunk, így a többi áruház ára nem volt versenyképes már. Mivel olvastam róla, hogy Euronics szeret bontott terméket is küldeni, így a megjegyzésbe beírtam rendeléskor, hogy ilyet nem szeretnék.
Másnap, szombat délelőtt 9:10-kor már a nappali közepén állt a bontatlan doboz - annak ellenére, hogy a lehetséges szállítást következő hét közepére jelezték. Vagyis eddig pozitív a tapasztalat az Euronics online rendeléssel.
Eddig külső forrásként csak Telekom box (HD felskálázás) és a saját streaming appok tesztelésére volt lehetőség. Sokkal rosszabra számítottam a HD TV-műsorok felskálázásánál, élő stúdióképek is rendben. Netflix, MAX, Disney, Prime - mindegyiknél egyből vált a TV DVision, HDR vagy HLG jelzésekkel. Az látszik, hogy a streaming szolgáltatók nem ugyanolyan minőséggel/adatfolyammal dolgoznak (pl. MAX gyengébben tűnik, mint Netflix és Disney).
Akadások? Kikerestem a Vérapó kérdéses jelenetét. 30:01-nél volt egyetlen egy reccenés, az oldalirányú gyors mozgásnál. A fenyőfa mozgása akadt egyet, de ennyi. Reggeli kávénál olvastam, hogy Deadpool/Rozsomák kezdésnél a hópelyhek mozgása sem sima. Ezt egyáltalán nem érzékeltem. Jelenleg minden beállítás alapbeállításon van a TV-n, mivel nem volt még időm elmélyedni benne.
Amibe viszont én is beleaszaladtam az az őreg Harman Kardon házimozi erősítő. eArc / Arc probléma. 5.1 hangot nem tud fogadni hdmi-n az AVR. Optikán viszont ment.
Egy 15 éves LG 47LW5590-t váltott a TCL.
Imádom, hogy mostantól a fekete az fekete. -
mikrofon
veterán
válasz
soldi3r #32472 üzenetére
Mert az hogy valaki felhívja vagy folyamatosan sulykolja az nem ugyan az. Főleg úgy hogy nem ismeri a körülményeket.
Alapvetően három hibába szoktak esni az emberek új TCL TV vásárláskor:
1. Az eddigi filmnézési szokásaihoz elég a saját hálózatuk sebessége és stabilitása, és internetszolgáltatásuk minősége. De amikor az FHD-SDR tartalom helyett 4K-DV+Atmos tartalomra áttérnek akkor kiderül hogy az eddigi hálózata és internete erre alkalmatlan.
2. Egyszerűen neki nem jön be ilyen nagyméretben és minőségben a mozis 24fps megjelenítés. Ilyenkor szüksége van a mozgás megjelenítés korrekciójára. Ehhez pedig jó kiindulás ha minden értéket középre állít, majd finomítja saját ízlése szerint. Amúgy ez lehet egy ilyen pont ami miatt neki nem való TCL mivel minden márka más mozgás megjelenítést alkalmaz és lehet neki másik, kifinomultabb jobban tetszik.
3. TCL-t vesznek mert olcsóbb a konkurensnél, ugyanakkor óriási elvárásaik vannak mert ha már ennyit pénzt adnak egy TV-ért akkor az tudjon mindent. Ezzel nem lehet mit kezdeni mert ők nincsenek tisztában a TV-k árával képességeivel
és ár-érték arányával.Annak viszont semmi értelme hogy a fórumtárs minden első HSz-re, probléma felvetésre ide írja hogy add el, mert sz@r a TCL
Ha így gondolja akkor minek van itt még? Minek olvassa a topikot?! -
soldi3r
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
Celtis #32470 üzenetére
Te minek vagy még ebben a topikban?
Honnan tudod milyen a hálózata, milyen beállítással használja?
Talán előbb ezt kéne körbejárni, mert lehet hogy csak annyi kell neki hogy mindkét csúszkát a mozgás megjelenítés menüben középre azaz 5-re állítsa. Aztán a tapasztalatai alapján a saját ízlése alapján finomítson rajta.Olyanok a hozzászólásaid mint egy sértődött a kisgyerek, ami nem tud megnyugodni és minden pillanatot kihasznál hogy ezt tudással a környezetével....
-
TippElek
csendes tag
Sziasztok! Nem rég megjött az 55c765.
Nem fogjátok szeretni a fogalmazást, de nem tudok jobbat írni, mint hogy fura néha. Bármilyen szép képet ad a maga szintjén, néha zavaró a szemnek amit alább megpróbálok kifejteni, érthetően.
Szimpla streaming, jó minőségű látszólag hibátlan kép.
néha viszont az az érzésem, hogy pl. a színészek arca vagy egy egy tárgy mozgása mintha akadozna. Nem olyan feltűnő de annyira éppen igen, hogy zavarjon. Deadpool & Rozsomáknál már a legelején a hópelyhek akadoztak hullásnál. Hang nem akad, Deadpool nem akad, csak a hópelyhek. Aztán utána meg semmi gond, de néha más mozdulatoknál újra ez a pillanatnyi akadás egy-egy objektumon.
Kikapcsoltam ezeket a funkciókat amiket sokszor ajánlotok, de az lenne a kérdésem, hogy van bármi beállítás vagy szoftverfrissítés amit friss tulajként meg kéne csinálnom?
többször olvastam hasonló gondoknál, hogy ne streaminggel teszteljük a tv-t de az az igazság, hogy egy egyszerű, lg webos un7003la tévé van a kisebb helységben, felváltva tesztelve a két tv-t az LG-n semmi ilyen jellegű probléma nincs, nem is volt.
sokan vásároltunk mostanában 765öt, mindenki válaszát/véleményét/segítségét örömmel fogadom. -
pepimama
tag
Sziasztok!
Beállítási Gyorsmenüt hogy lehet előhozni?
(Pl. Hang, Képbeállítás) Nme tudtam, hogy van ilyen de egyszer bejött vmi gombnyomásoktól 🤔🥴
Tök jó lenne...
Előre is Köszönöm a segítséget -
István 67
tag
válasz
Darth_Revan #32463 üzenetére
Vagyis nem.Köszönöm
-
István 67
tag
válasz
Darth_Revan #32460 üzenetére
Szia! Érdekelne a tv ,esetleg a kiszállítási címet nem lehet megváltoztatni? 310 km vagyunk egymástól.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Úgy döntöttem LG C4 mellett maradok, azonban tegnap BF alatt rendeltem egy 55C765-ot is.Ha esetleg valaki lemaradt és megoldja az átvételt/elszállítását Szombathelyről, akkor átadom neki (természetesen az eredeti 222.000 Ft-os áron).
Első (komoly) jelentkező viheti.
Ha senkinek sem kell vasárnap estig, akkor megy vissza Emag készletre 350-ert.
-
István 67
tag
LG 65C4 oled 540 ezer TCL65C855 530 ezer,általános használatra melyiket választanátok?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32448 üzenetére
Ez csúnya. Kár, hogy már nincs meg a TV, szívesen tesztelném. Másik TCL TV -n nekem nincs ilyen hiba.
-
vata666
tag
Elég jó áron van most 75c765
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest