Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunda555
tag
válasz
M@rdel #34379 üzenetére
Nem emlékszem mi volt rajta, gondolom az, ami a tiéden. V311-et tettem fel, minden ok. Innen töltöttem: https://shorturl.at/wJ4mW
-
ρσгτσ
addikt
válasz
M@rdel #32541 üzenetére
Nálam 65 colon nem voltak ilyen "bevilágítási" problémák. Igazából nem is lett volna probléma a TV -vel, ha nincsenek pixel/panel problémák, kijelzőn lévő koszok, és egy hosszú, sötét csík a kijelzőn.
Én ezért, és a sok érdekes probléma miatt inkább el is engedtem ezt a modellt.
-
freeland0806
tag
válasz
M@rdel #32500 üzenetére
Ez C655-ön készült? Tök jó lenne ha az enyém is ilyen szép képet produkálna. Én már gondolkodtam mindenen, hogy csereként ugyanilyen készüléket hozok ki, gondolkodtam Hisense 55U7KQ-n, de sok rosszat olvastam róla. C805 talán még ami szóba jöhetne, dehát olvasom itt a mozgással kapcsolatos hibákat. Ha ez nem normális dolog a C655-ön akkor talán maradnék inkább ennél mert amúgy meg ha ez nem lenne tetszene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged