Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Hát azt hiszem ezzel se fog piacot szerezni a samsung...
-
Teagol
aktív tag
Majd ha Trump miatt 516.000 lesz a legolcsóbb Iphone, nem fog olyan drágának tűnni a Samsung.
-
cs.zs.
veterán
Nem kell utánaolvasnom, teszteltem és mértem számtalanszor. A 25 wattos (5000 mAh akku) Samsung töltés pontosan 20 percig 25 watt. Innentől 18-16-12-9...
A 33 wattos Xiaomi töltés azért lényegesen jobb, mert a folyamat közben/végén sokkal kevésbé vesz vissza a lendületből.
A 42. hsz lényege épp ez volt, hogy beszélhetünk 45 wattról, meg akár 68-ról, de ha az csak nagyon rövid ideig annyi, akkor (amint az látható), a 33 wattos Xiaomi/Redmi töltésidőt sem tudjuk produkálni.
-
v_atis
tag
Ja semmi ilyen nincs benne és nem is nekem kellene.
Anya használja. Könyvelővel beszél vagy egyéb elintéznivalók és sokkal egyszerűbb felvenni a beszélgetést majd utána megcsinálni amit kell mint leírni pláne ha vezet is közben...
A mostani telefonjára egy indiai firmware került fel úgy 4-5 éve. Egészen az elmúlt hónapig minden szuperül működött csak aztán jött egy revolut frissítés az meg jelezte neki nem kóser a telefon innentől nem indulok el.
Aztán elkezdtem nézegetni hogy mit lehetne kezdeni ezzel és akkor akadtam bele hogy elvileg akkor már mókolás nélkül is lehet csak aztán két telefon amin meg tudtam nézni mégse... -
mhydas99
aktív tag
Aktivalhato a hivasrogzites, de csak mokolva. Amerikaban ugye nem illegalis, EU-ban viszont a GDPR miatt az, ezert inaktiv alapbol.
Hiaba aktivalod, nem tudod felhasznalni jogi uton, ha valaha is kellene, csak ha a beszelgetes elwjen kozlod a masik fellel, hogy rogzited a beszelgetest, kivetelt kepez ezek alol a sulyos buncselekmeny bizonyitasa, akkor lehetseges buntetes nelkul a felhasznalasa. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
gerner1
nagyúr
Ennél a típusnál aktíválható a natív, ahogy az említett A52 -esen is volt/van rá mód .
S24U -nál szintén nem volt kérdés eddig sem. A53 -nál, nem aktíválható a natív.Szóval, lehet, hogy a google féle is elérhető lesz (majd gyártó & típus konkretizálásával is...), de ez majd kiderül később ...
-
cs.zs.
veterán
A töltésteljesítmény 45 wattra nőtt, 100% 73 perc, 30 perc alatt 62%.
25 wattos max töltésfelvétel (A25, A54) 5%-ról indulva:
30 percnél 56%,
50 perc 81%
60 perc 90%
80 perc 100%.Redmi Note 12S 5000mAh 33watt 6%-ról indulva
30 perc 64%
50 perc 95%
56 perc 100%...Az a 45 watt kb hány percig 45 watt?
10? ... -
v_atis
tag
most ezekkel az újabb androiddal lévő telefonoknál valóban lehet telefonbeszélgetést rögzíteni?
[link]
Eddig két telefont néztem egy s24 ultra meg talán a52 vagy 53 legfrissebb androiddal ami van rá de egyiknél se láttam ilyet. -
-
cs.zs.
veterán
válasz
Donki Hóte #38 üzenetére
...legalábbis kezdeti bevezető áron nem.
-
Jön a Motorola Edge60 széria, a Fusion verziót napokon belül kezdik árulni, az ára 8/256 GB kivitelben 140 eft lesz
A Fusion nagyobb képernyőfelbontást, gyorsabb procit, jobb kamerát, gyorsabb töltést, IP69 vízállóságot és sokkal jobb árat kínál
A Samsung nagyon belekényelmesedett a piacvezető pozícióba, az A sorozat viszi a hátán a márkát, de 2025-ben ott tartunk, hogy nem éri meg A szériás Samsungot venni
-
ddaydome
senior tag
Ennek fél év múlva se tud lemenni az àra, olyan a kezdő àr. Egyetértek azzal, hogy csak jobb ajànlatok vannak.
Amúgy meg 6 évig felesleges tàmogatni egy olyan telefont, aminek a rendszere sokkal több erőforràssra van kihegyezve. Akkor legyen ez stock droidos és akkor minden ok 120e ft-nàl . -
mhydas99
aktív tag
Ott a friss Moto edge 60 fusion, 1900/4500 nit fenyero, 120Hz, IP69-es szabvany, katonai szabvany is, microSD bovites,5200 mAh akksi, 68W toltessel, 8/256 GB alapkiszereles. Igaz a tamogatas csak 3+1 ev, nem 6, de na. Ja es mindezt 130 ezerert.
Es ha valakinek budos lenne Motot venni, a telefon parfummel van lefujva gyarilag! -
mhydas99
aktív tag
Ezerszer inkabb Samsung S24FE sufniGSM-bol 20 ezerrel tobbert. Es az meg mindig olcsobb es erosebb, mint az A56 is. Persze, nem hivatalos forgalmazas de na...
Ez ebben a formaban nem megeros, de meg 130-ert is necces lenne...Legendd mar kirakta YT-ra a Moto edge 60 fusion tesztjet, hat az koroket ver erre, es meg olcsobb is.
-
-
Bleccs
csendes tag
Nem rossz ez. Oké, hogy ez a Snapi nem erősebb az Exynos 1380-nál, de ne csak ezt nézzük. Van itthon S23 és A54 is, utóbbi az Exynos 1380-assal jobban melegszik, pedig nem egy erőmű...
-
judas13
addikt
Ennél csak jobb ajánlatok vannak ennyiért (sem).
-
Robitrix
senior tag
válasz
PirosHello #12 üzenetére
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
PirosHello #12 üzenetére
Én próbáltam egy töltésmérős Blitzwolf S28-on tölteni az S21FE-met (ott 25 watt a maxiumum) és 9.2Vx2A-el (kb. 20-21 watt) töltött, ha nagyon le volt merülve - a gyári tyúkbéllel és az 5 amperes Baseus kábellel is.
Szerintem amúgy csak a 10-20 százalék közötti tartományban nyomhatja 45 watt körül, utána úgyis visszább veszi.
Egyébként ez jó nagy szemétség az alap S23/S24/S25 tulajokkal szemben.
-
FattyDove
őstag
Ennek ki a célközönsége, amikor az A56 (256GB) is 160k-ért megy, sufnitól meg 150k?
-
scyllarus
veterán
Meglehetősen nagy öntökönszúrás pl. Motorola helyett ezt venni ebben a kategóriában.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Patrik.Varga #13 üzenetére
Nem is kell a pro,a sima 3a is megeszi ezt.
-
Straw
senior tag
Mindemellett, viszonyításképpen az S25 csak 25W-al tölthető sokkal több mátyásért cserébe... Nem tudom ki találja ki ezeket a samsungnál, de kezdem azt gondolni van egy kabala csirkéjük ami elé leszórnak papírra felirt funkciókat, és azt a featuret rakják egy telefonba amit a csirke felszedeget, máskülönben mi alapján?
-
Merovingi201
csendes tag
Ez elêg gyengére sikeredett.
Max àtlagos felhasznàlàsra alkalmas.... -
cs.zs.
veterán
válasz
Patrik.Varga #13 üzenetére
Azért kétségtelenül vannak előnyei is az A36-nak, hiszen ott van a frissen megmért 1800 nites 120Hz amoled kijelző, az IP67 vízhatlanság, és a 6 év support is.
Ez kapásból 3 olyan dolog, ami még mindig nem teljesen általános a középkategóriában.
De ahogy írtam a #4 hsz-ben, én ezekkel együtt is sokallom az árát. -
Patrik.Varga
tag
Hát ez nagyon kevés. 180e-t vettem a Nothing Phone 3a Pro-t. Köröket ver erre a szutyokra, azonos áron.
-
ddaydome
senior tag
Hàt ez konkrétan pofàtlanul dràga. S24 256 gbvel 250e. Fényévekben mérhető a különbség.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
+1
-
Franklin
addikt
Miből derül ki, hogy egy kábel alkalmas-e a 45 wattos töltésre?
Van valami felirat, amit figyelni kell?
Vagy minél vastagabb, annál jobb? (that's what she said
)
-
Kezdő összeget figyelembe véve inkább Nothing a3/Pro egyike ha már újdonságok .
-
cs.zs.
veterán
Hát ez nem ér 160-175.000 Ft-ot.
Majd fél év múlva 120-130-ért jó lesz. -
Ricardo
titán
"A töltésteljesítmény 45 wattra nőtt, bár erre a mellékelt kábel nem alkalmas és adapter sincs a dobozban. 100 wattos USB PD/PPS egységemmel 73 perc volt a teljes töltés, fél óra alatt 62% került a telepbe."
Ez komoly?
Az egy dolog, hogy töltő nincs a dobozban, de adnak egy olyan kábelt mellé ami nem tudja azt amit a telefon, ami mellé adták? -
Vtwo
senior tag
Erre max. az A33-ról érdemes váltani, A34-35-ről nem annyira.
Elnézve a tendenciát szerintem megvárom az A38-at (azon lesz koncert is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A samsungos középkategória szoftverben fejlődött, hardverben nem.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest