Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Májusi hardverszeánsz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Qtya123 #32477 üzenetére
Kár volt ezért a hosszú Hsz-ért elpazarolni az életedből ennyi időt, hiszen a második kétharmadában van a lényeg:
Azzal egyetértek, hogy ne az legyen kapásból a válasz, hogy ez ilyen, küldd vissza. Végig kell menni a hibakeresésen, a hálózat sebességén, a beállításokon,
Pont ezt írtam én is. Már többször is...Még egy érdekes része van az írásodnak:
Sőt vette a fáradtságot és a C765 esetében elment a boltba tesztelgetni...
Elment azzal a szándékkal hogy bebizonyítsa hogy a TCL úgy sz@r ahogy van és neki van igaza. Ez sikerült is.
DE!
Itt pontosan ugyan azokat az infókat nem tudjuk, hogy milyen interneten és milyen hálózaton tesztelte. Lehet itt is pontosan az a hiba mint korábban és mint amit te is írsz...A lényeg pedig, hogy te is látod a hibákat ha akarod, de te is tudod hibamentes használni ha akarod. Tehát valójában pontosan megérte neked megvenni ezen az áron. Hiszen ha ismered és elfogadod hogy ilyen, akkor tudod te is elégedetten használni.
Ráadásul ez sem bizonyítja hogy minden TV ilyen. Lehet hogy ezek mind hibás készülékek. Épp úgy a tiéd és a többi 7 azaz hét forumtársé akik itt folyamatosan panaszkodnak. Szerinted hány száz vagy hány ezer készüléket adnak el belőle?!
-
TippElek
csendes tag
válasz
Qtya123 #32477 üzenetére
Köszi! Az alap kérdést én tettem fel.
Kicsit tényleg olyan érzés volt a válaszokat olvasni-vagy inkább a veszekedést, mintha csak végletek lennének.
Nem volt nagy elvárásom, mint írtam egy sima FHD tv-m van ezen kívül, ami nekem pont elég. Netemmel is tisztában vagyok, több mint elég..
Lényeg a lényeg, a mozgásgyorsító beállítások nálam egyelőre megszűntették a problémát!
Nem tudom, hogy ezek alapból be vannak-e kapcsolva vagy sem, ha nem az fura mert úgy előjön a gond nálam időnként.
De most “műkszik”, minden rendben. Nézem majd orrba szájba a 14 napon belül, de egyelőre nem látom okát a visszaküldésnek, mert így viszont bomba az ár értéke, nagyon tetszik minden más a tv-ben.
köszi mindenkinek aki írt erről a beállításról, ez a rész nekem új volt. Az eddigi tv-ket ültem és néztem csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest