Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz mert_csokis #266194 üzenetére
Melyik óra? Ezt az órás bolt tudja megmondani.
Nekem a Casio repedt domború üveget laposra cserélték 15 ezer Ft.
Azt már nem tudom,hogy az újj üveg kristály-e vagy zafír? -
mert_csokis
senior tag
Estét!
Hozzávetőleges összeget tudtok mondani arra, hogy mennyibe fáj egy üvegcsere? Klasszikus dóm kristályüveg cseréje lapos zafírra?[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
tboldi
nagyúr
-
ricsik
őstag
válasz Memmaao #266183 üzenetére
Szerintem az olcsó órákkal nem trükköznek úgy tűnik, de nekem és pár kollégának a drágább Casio ki volt ütve.
-
tboldi
nagyúr
válasz laci1892 #266185 üzenetére
Grat hozzá! (Meg mindenki másnak is az új szerzeményeikhez!)
Picit szélesebb is a szokásosnál, a combi bracelet lötyög rajta, korábban láttam Redditen. Bezzeg most nem találom azt a posztot.
Amúgy én is gondolkodtam rajta, de az Apple Watchomat pont azért adtam el, amiért erről is lemondtam végül: egyszerűen nem használnám ki. A MIP kijelző meg önmagában nekem ennyit nem ér.És ha már G-Shock, a napokban nekivertem egy ajtótoknak a B5600BC-t, most kereshetek új bezelt.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz Memmaao #266181 üzenetére
Igen MIP kijelző. Nagyon jól látható.
Az összes értesítéseim megkapom rajta.az alapvető Sport tevékenységeket méri rendesen ( futás, séta, Hegyi futás edzőterem intervall.. stb. ). Plusz az egészség követő funkciók. HR, véroxigén, alvás elemzés stb.
Ugyanaz a méret, mint a klasszik 5600-as óráé. Talán egy picit vastagabb a szenzorok miatt de ennyi... Viszont pont ennek köszönhetően 0-24 hordható minden diszkomfort érzése nélkül. -
addikt
válasz zoarden #266179 üzenetére
Pedig biza én itt említettem, hogy timestore-on 5e
#Laci1892: WOW, ez jól néz ki! Ez már a MIP kijelzős? Tök jó, hogy tud napkelte/napnyugta időt mutatni. Okos funkció is van rajta? SMS értesítés pl?
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Tufa_
aktív tag
Ez ma erkezett. (Ui.: telefonon ugyis megtudom nezni az idot! )
-
laci1892
őstag
Ha már Casio... nem rég sikerült hozzájutni egy h5600-hoz.
Komolyan mondom az év üzlete idáig 😄[ Szerkesztve ]
-
addikt
Talán az eddigi legjobban elköltött 5e forint.
-
fakekorom
tag
válasz 5-ös kezelő #266146 üzenetére
Fekete A vagy Fekete B?
1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Necro_Ramone
tag
Sziasztok, múlt héten rendeltem a Zalandoról egy GM-2100-at (a kéket), BF kuponokkal 45510Ft-ért. Sikerült annyit baszakodni meg kattintgatni hogy igazából kettőt rendeltem, egyet kifizettem bankkártyával (és már meg is érkezett) a másik meg utalásra vár és küldik. Ha eseteleg valakit érdekelne szívesen átpasszolnám, esetleg úgy is hogy továbbpostázom (vagy Debrecenben odaadom). Nekem ezen semmilyen hasznom nincs ofc, csak gondoltam van olyan aki örül a lehetőségnek.
[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
válasz p4radox #266161 üzenetére
Bőrszíj vagy fém? Világos vagy sötét számlap? Esetleg színes (zöld, bordó) számlap aranyszínű tokkal és fémszíjjal?
Citizen, Casio ajánlott brand, van bőven választék aranyszínű, analóg női kvarcokból. És még marad is a zsebben pénz a vásárlás után.
Divatórák közül a Bering, esetleg a Cluse.
Ezenkivül a Lorus magyar weboldalán is érdemes körülnézni, sokkal jobb cuccok, mint bármelyik Guess, Daniel Wellington, Michael Kors és társaik, és bőven van választék.
Orient is van már ennyiért.
Seiko v. Tissot inkább 100-150 között.
-
fagyalllo
őstag
válasz p4radox #266161 üzenetére
Végtelen mennyiségű divatóra megfelel a külalakra vonatkozó feltételnek, minőségben feljebb lépve a Citizen és Seiko kínálatában is van sok modell és a belépő svájciak között is. A tok legyen kör alakú, vagy csak a számlap?
[link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
krono.
tag
válasz SH4D0W2011 #266156 üzenetére
Hú dejó ez az 1963!
Én is néztem, de végül a kismutatók nem jöttek be, illetve hogy a sub-dialok csak nyomtatottak. A képen viszont bejön, főleg a tok.
Viszont rendeltem egy Sugess-t, a napokban fog megérkezni, kíváncsi leszek. -
p4radox
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, női kvarc órát keresek max 100k-ig, vékony csuklóra, kör alakút és arany színben. Lenne valami tippetek, hogy hol illetve milyen márkák közül érdemes válogatni?[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
Órás haverhoz vitték be ezt az igényes munkát, az előző "mester" a lünetta levételével nem akart bajlódni, mikor a csiszolt felületet frissítette fel, hiszen a tövében úgyse látszik, jó lesz az!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
addikt
válasz SH4D0W2011 #266150 üzenetére
Nincs baj ezzel a vintage vonallal, csak az àrazàssal! Majd 200€ egy plexi üveges kvarc óra. A Casio ennél korrektebb áron adja a vintage órákat. A Timex Q széria többi tagja it's time shopban múltkor mind 30e alatt volt, na az korrektebb ár.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Churpik #266152 üzenetére
Oh, igen, az a pofátlan G-Shock copy. De tényleg jöttek mostanában tök jó és kedvelt modelljeik, főleg a vintage inspirált vonalon, Q Timex Reissue, Marlin Chronograph, meg szerintem ez is Reissue Dégradé is sorolható ide, bár majd az idő eldönti.
Az indiglo nekem nem tetszik, így nem hiányzik, de megértem, hogy valaki szereti. Egy visszafogottabb lume sokkal inkább, az új Seagull 1963-on pl. szerintem tök ízléses lett. -
Churpik
tag
-
Churpik
tag
A sok ocsmányság (pld. Timex Command Encounter) után lassan összekapják magukat.
-
őstag
Nem rossz és az elemcserét és hogyan megoldották... Nem szép, de Feri bácsi is ki tudja magának cserélni.
https://timex.eu/cdn/shop/files/TW2W22500_D.png?v=1699947068&width=768
Utálom a fémszíjas órákat, de itt megfogott a nosztalgia.Az óra egy kicsit 80-as évekbeli strici diszkógömbös, ahogy a többi stock fotó is utal rá. Ez nem is baj. gyk: az amcsiban 70s évek... nálunk volt úgy +10 év mire átszivárgott a vasfüggönyön a feeling.
De jó lett volna bele az ikonikus indigló a koronát megnyomva... ha már Timex. De gondolom ezzel a számlappal nem lehetett megoldani.Most kell ilyet órát venni és hirdetni, hogy a diszkó nem halott.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
SH4D0W2011
őstag
Egy újabb szép Timex.
-
skt
tag
Sziasztok,
Barátnőmnek keresnék órát. A keret kb 20-30.
A számlap legyen fehér színű minimalista. A tok ezüst színű, a szíj pedig milánói stílusú (szintén ezüst). Igazából ilyesmi: kép
Köszönöm előre is a javaslatokat -
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #266146 üzenetére
Ez van nekem is (a fekete) de pl egy régebbi tag heuer homage pagani nem fér bele rendesen, kicsúszik belőle és a gombok miatt nem tudom megfelelően rögzíteni.
Zola96: köszönöm ezt alkalmazni fogom
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
5-ös kezelő
senior tag
-
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #266142 üzenetére
Köszönöm betettem egy lasztit a kosárba plusz nézek valami jobb szorítót meg egy 2 fogas nyitót, mert a hármas ami nekem van nem a legjobb, simán karcolom én is a hátlapot ha béna vagyok.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz dzsi23 #266125 üzenetére
Z370, Zoarden küldött képet, megvan a batéria. Videokártya teljesen takarja, ki kell vhogy vennem / vetetnem szervizben.
Tsebácsi : Én is kínai készlettel szerelek, a három körmös nyitóval v labdával. Befogom a műanyag szorítóba, aztán labda. Ha nem viszi, mert berohadt a menet, körmössel - néha elcsúszik és karcol persze. [link]
Sztem bármelyik jó. Lorus menet volt berohadva (nem én használtam), akkor azt hittem, eltörik a nyitó, de végül engedett a rozsda.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Churpik #266137 üzenetére
Egy sörös üvegre is ráteheted .
De viccen kívül azért egy fotós visszajelzés fontos része hogy mekkora és hogy áll a csuklón az óra.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
MaUser
addikt
válasz Veron #266132 üzenetére
Köszönöm. Remélhetőleg, akkor csak tapasztalatlan ügyintézőt fogtam ki a DHL-nél.
Egyébként javításánál is a végleg kivitetést jelölted meg?
[ Szerkesztve ]
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
Veron
addikt
válasz MaUser #266129 üzenetére
igen, múlt héten küldtem vissza párat, igaz nekem DHL intézte.
velem is próbáltak kukacoskodni a vámosok, a trükk az volt, hogy miután a CW küldte a labelt, ki kellett tölteni két doksit a DHL részére az áru nagy értéke (>1000 EUR) miatt. a dokumentumon meg kell jelölni, hogy "visszáru" és végleg kivitetem az EU területéről.
amint ez megvolt, átküldtem nekik e-mailben és ment minden simán."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Churpik
tag
És egy fém G-Shock square 40-ért.
-
Churpik
tag
Orient Classic 29.500,- (Női, 30mm)
-
MaUser
addikt
Sziasztok!
Van valamelyikőtöknek tapasztalata Christopher Ward visszaküldéssel? A support intézett mindet a felvételig, de a GLS megállította a visszaküldést a raktáruknál, mert szerintük vámügyintézőt kellene fogadnom, ha nem szeretném újra vámoltatni a visszaküldéskor az órát fizetve újra az áfát és a vámot.
CW customer support egyelőre várakoztat, pedig GLS szerint egész EU-ban ez a helyzet elvileg.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
oba
addikt
válasz oimuka #266106 üzenetére
Teljesen jó De fog az még változni a hőmérséklet, az esti pihentetési pozíció és a viselési szokások miatt. Majd tapasztald ki, hogy este asztalra téve számlappal le vagy felfelé mennyi az eltérés, illetve az oldalára téve mennyi. Ezzel tudsz majd picit "csalni".
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
nagyúr
válasz Churpik #266123 üzenetére
Ó nagyon köszönöm Ő itt van a szomszédban
5-ös kezelő: Neked is, van egy még sok éve AliExpressről vásárolt "órajavító" szettem, de jó hátlapnyitóm valóban nincs. Van, hogy a csavaros és rovátkázott hátlapot sem tudom vele leszedni, a béna tokszorítóról nem is beszélve...
Tudsz ajánlani jó labdát?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
dzsi23
addikt
válasz 5-ös kezelő #266124 üzenetére
Ha megmondod az alaplap típusát, megmondom, hol keresd az elemet, ne szedd le feleslegesen a hűtőt (amúgy kétlem, hogy hűtő takarásában van, veszélyes környezet az egy elemnek... hacsak nem olyan hűtésed van, aminek minden a takarásában van). Viszont simán elbújtathatják egy csatlakozó alatt is. [link]
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Tsebacsi #266119 üzenetére
Az én Bulova 262-esemben sima 3V-os lítium elem volt, simán cserélhető házilag. (Sokkal könnyebb, mint pl. nekem most megtalálni a PC-m belsejében a cserére érett elemet. Pedig alaposan átnéztem, talán a hűtő takarásában lesz. )
Szóval, ha más baja nincs, némi kézügyességgel, friss, márkás elemekkel, hátlapnyitó gumilabdával felvértezve sok ezrest megspórolhatsz. Kosz ne menjen bele, tömítésre ügyelj, ennyi.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Churpik
tag
válasz Tsebacsi #266119 üzenetére
Gráczl Tamás órásmester, XVI. ker. Rákosi út 116, hétköznap 10-től 17-ig.
Elemcsere és szíjcsere helyben megvárható, nem kell sehová "felküldeni a központba", ahogy azt mostanában csinálják máshol.
Persze ha 5 db. órát odaviszel egyszerre, akkor vagy ott állsz, amíg kész lesz, vagy délután/másnap visszamész értük. -
nagyúr
Sziasztok!
Írtam CTZ-Szerviznek, hogy vajon nem garis Bulova precisionistben cserélnek-e még elemet, kíváncsian várom a válaszukat. Szomorú vagyok, hogy a Bulova ilyen szinten kivonult itthonról...
Valamint kellene még 3 másik eladásra szánt órában is elemet cserélni (Daniel Klein, Emporio Armani, Pagani Designe), szerintetek ezt ők vállalhatják, vagy esetleg tudtok ajánlani budapesti órást, aki igen?! (természetesen írásban megkérdeztem tőlük de Ti hátha jobban informáltabbak vagytok nálam)
Van egy Fossil-om, azt is lehet szervizelni kéne, azt tudom, hogy ők pedig a Baross utcában vannak, esetleg ők vállalnak más gyártót is a honlapon feltüntetten kívül?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
mzso
veterán
Helló!
Ultrahangos tisztítóra keresve csak ez a téma jött fel az oldalon. Esetleg használ ilyet valaki?
Kb mire képes? Mennyire hatásos simán vízzel? Pl, egy szemüveget meg tud tisztítani? -
arn
félisten
válasz petipetya #266096 üzenetére
Erdekes, de szamomra sok logika nincs ebben - lenyegeben a rotor elfordulasanak egysegnyit kellene huznia mindket esetben. Most ez hogy adodik ossze, az mas kerdes.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
lomposfarkas
tag
válasz Churpik #266035 üzenetére
"Egyszer még sokat fognak érni ezek"
Nem hiszem, a képen repülőgépes pilóták láthatók, nagy magasságú kutatásokat végző gépeket vezettek (amellett, hogy a pali később egyébként megjárta az űrállomást is)
https://twitter.com/AstroDrewMorgan/status/999639975078645760
Azt mondjuk nem tudom, hogy Lindbergh óta hány repülőpilóta órájára bukott rá az óravilág -
Churpik
tag
Mindegyik GA-B Bluetooth-os, a kódszámán a B betűből így láthatod egyből, még ha nem is írja egy weboldal.
Ha S betű van ott, akkor az a small méretet jelenti ("női" változat), a kódsor végén az M fém házat, a D a fém szíjat jelenti ha van. Ezeket szokták kombinálni is (pld. SB-xxxxMxx).
Az első kódsor végén van a kiadás neve, pld. ha xxxxSB-t látsz akkor az Silver and Black Edition és nem Bluetooth és Solar.
A 4 a szín kódja (1-9-ig, a 4 piros és pink), az A betű a számlap típusa, utána az indexek típusa (szintén 1-9-ig).
Pld. GA-SB2100MWT-7A2 azt jelenti, hogy női méret, bluetooth, 2100, fém, Winter Tricolor kiadás - fehér tok, fekete számlap, 2-es változat (itt a fekete szíjat jelenti)
Vagy GA-2100-1A3 azt jelenti, hogy normál méretű 2100 fekete tokban, fekete számlappal, zöld indexxel
Persze a Casio-nál is szeretnek néha logikátlanul is besorolni, de általában rend van, a kódrendszerük majdnem minden modellükhöz működik. A Seiko pld. ezerszer rosszabb, vagy a Lorus.
-
oimuka
tag
Büszkén jelentem, hogy a pár napja vásárolt belépő szintű automata Orient órám napi járáseltérése +5 mp. Gondolom, ez jónak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest