Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
Ti tudtátok hogy nyáron jön 38-as Orient Bambino? 20mm-es tokfül távval, semmi kretén méret mint eddig. Kinézetre csak a szokásos, de a bézs számlapos egész jó.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kúlermaszter #245796 üzenetére
Sokan szeretik ,de sztem 50+ -os stílus a 1970-es évekből.
-
Empsepo
senior tag
válasz
kúlermaszter #245796 üzenetére
Ez teljesen rendben van.
Jó a számlap. Jól leolvasható.
-
stellaz
veterán
válasz
dzsi23 #245789 üzenetére
Gyerekkoromban volt egy kocka G-shockom, nemrég vettem egyet, igaz, az enyém fémtokos volt annó, az új meg műanyag tokos és a vásárláskor nem voltam tisztában vele, hogy létezik ma is fémtokos verzió (ahogy azzal sem, hogy létezik műanyag tokos egyáltalán). Szerintem a fémtokosra is be fogok nevezni előbb vagy utóbb, mert igazából eredetileg is azt szerettem volna.
-
dzsi23
addikt
Vettetek már olyan órát, amitől korábban egyszer már megváltatok?
-
tomsolo
addikt
Nagyon bejön az új JLC Polaris Date, ha lenne feles ~10k euróm venném instant , van hozzá fémszíj is ~1.5k euró
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #245775 üzenetére
emlékszem anno Te sem akartál 40 mm fölé menni, persze sok függ a tok kialakításától.
-
válasz
@mriya@ #245777 üzenetére
Az utóbbi 1-2 hétben tettem egy próbát nagyon macera volt 2 naponta ezt eljátszani... A fölösleges járás vs megáll és tekerem viszonylatban nekem is eszembe jutott, hogy melyik terheli jobban a szerkezetet. Szerintem nagyobb mechanikus kopás van ha állóról tekergetem meg mintha a terveztt folyamatos ütemben mozognak benne az alkatrészek. De lehet tévedek... Igaz más műfaj, de HDD-k motorja is jobban szereti az állandó konstans sebességgel forgást mintha a le fel pörgést.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
MrSealRD #245771 üzenetére
Nekem Klarstein "márkájú" van (nyílván ez is kínai). Most kezd zörögni 3 év után, de szerintem ez belefér.
Szülinapra vettem 2 hónapja már egy újabb típust egy pajtásnak, jóval halkabb mint az enyém volt új korában.
Ez most 80 frank volt. Ebben az ársávban persze csodát nem kell várni, de pár évig teszi a dolgát. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Veron #245774 üzenetére
Búvárt nem tervezek venni többet, van elég. Pilóta "B" egyenes (pencil) mutatókkal, ami azért jó, mert 38 körüli toknál is elég nagy lehet a számlap, míg búvárnál a bezel miatt kisebb. Majd belefutok egyszer, addig jó a 43-as Lorus is, meglepő, h milyen hamar megszoktam - nem érzem nagynak, hála a jó tokfüleknek. Időnként a változatosság miatt 420-as Amphibia vagy 21-es Komandirskie van rajtam, a többieket kissé elhanyagoltam mostanában.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #245720 üzenetére
nem is láttam a válaszod, bocsi.
valóban én is jobban szeretnék egy lehajló fülű búvártokot, de olyat egyszerűen nem találtam. még a kis SKX013nál is filigránabb ez az Ajuicet DC23 széria, de még ez sem követi annyira a csukló vonalát. mondjuk ebben ludas az NH3x werk, amit szintén lehetne kissé vékonyabb.
mondom, a B terv, hogy bezel és insert nélkül beteszem a lapot meg a werket egy riyi002 explorer tokba (36mm átmérő, 12mm magasság). -
TechN7ne
nagyúr
válasz
busman #245762 üzenetére
Nekem az a bajom ezekkel ,hogy kicsi a számlap ,hiába aránylag nagy tok - mindig kisebbnek tűnik az ember csuklóján.
Többek közt ezért is dobtam az Ray Diver II-t ,pedig ő még nem is volt annyira vészes csak voltak idegesítő tulajdonságai pluszban.Szerk.
Vicces ,hogy a kínai Pagani 1639-el eddig semmi gondom lassan egy éve ,pedig sokszor hordom őt is.
Az Orient koronáját mikor kitekertem ,majdnem lejött az ujjamrol a bőr. -
NYJ75
csendes tag
Sziasztok !
Szeretném kérni a segítségeteket .
Mido ocean Star 600 órához szeretnék venni gumi szíjat kéket ,lehet e kapni hozzá és hol?
Előre is köszönöm a segítséget -
BloodRay
veterán
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Empsepo #245761 üzenetére
Azért ez a "Felesleges" kijelentés kicsit erős.
Az igaz lehet, hogy ami olcsó, az sz*r, de ebben nincs semmi új.
Nekem több órám van, és igen is hasznos. Nem hordom az automatám túl sűrűn, viszont amikor fel veszem, be van állítva.
Mai napig megy, és valami 80 euróért vettem. Az ennél olcsóbb felé nekem sem volt bizalmam. -
Óraforgatót keresek... Igazából 1 automatám van és van amikor hordom is. Emiatt azt gondolom 1 darabos bőven elég lesz még a jövőre nézve is... Nem akarok indokolatlanul sok pénzt rálocsolni. És a esztétikai rész is másodlagos...persze ocsmány ne legyen. Csak mégse mahagóni fából készüljön, mert nincs hozzáadott értéke.
Funkcionálisan nem tudom mit kell tudnia egy ilyennek...legyen tartós. Meg halk...
Nem tudom mennyire tapogatózom jófelé...
Van bestbuy ajánlott darab? -
stellaz
veterán
válasz
SOAD19 #245745 üzenetére
Emlékeim szerint elemcserére vittem, először elhajtottak, hogy jöjjek vissza később, mert ebédel az órás mester, de amúgy milyen óráról van szó? Megmutattam, akkor valamiért kedvesebbek lettek, az órát is átvették, meg kaptam valami papírt, hogy hány karátos arany az óra, meg ilyesmi. Ebből, de tényleg csak ebből azért gyanús lett, hogy nem pár tízezer forintos az óra.
-
stellaz
veterán
válasz
GlitterJohan #245743 üzenetére
ahhh... igazad lehet
-
stellaz
veterán
válasz
GlitterJohan #245740 üzenetére
Lehet, hogy keverem egy hasonló nevűvel?
Szerintem ez egy jó marketing duma, valahogyan meg kell magyarázni (a kereskedő a vevőnek, a vevő pedig a feleségének és magának) a milliós órákat, ami nem könnyű, ha figyelembe veszem, hogy minden szempontból kiváló órákat lehet kapni töredék áron
-
dzsi23
addikt
válasz
GlitterJohan #245735 üzenetére
Nem a Moserről beszéltünk, őket csak én említettem egy fél mondatban, de amúgy nekem is bejönnek a Moserek.
Csak némelyik órájukért én nem adnék pénzt (még akkor sem, ha brutál minőségi), de sok másikért igen (ha lenne
).
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #245730 üzenetére
Megnéztem a Laco konfigurátorát, hááát, lényegesen korlátozottabb, mint pl. az Evolvensé, de végül is van elég óra a Laco kínálatában. Tök jó, hogy a Miyotás modelleknél 821A helyett kérhető 8315 is (+55 euróért), aminek már 60 óra a járástartaléka. Bár szvsz. 70 óra az igazán nagy előrelépés a 40-hez képest, de már a 60 is lényegesen jobb, az már elég 2 óra napi váltásához.
Pl. 1. nap leveszem délután 4-kor, 2. nap másik órát viselek, 3. nap reggel 8-kor felveszem, így pont 40 óra telik el, ami 40 órás járástartalék esetén necces lehet, 60-ba már simán belefér, de 70 óra már a hétvége átvészeléséhez is elég, de ennek is örülni kell az "alsókategóriában".#245732 stellaz:
Igen, könnyen visszaüthet a túl nagy szabadság, főleg, ha valaki nem néz utána, és csak 1-2 ocsmányul összeválogatott óra alapján ítéli meg a márkát. De nem kell messzire mennünk ilyen elrettentő példáért, ahol eléggé félre tudnak menni a dolgok (még ha vállalható darabok is születnek mellettük)... Rhino... -
stellaz
veterán
válasz
GlitterJohan #245735 üzenetére
Pont a hétvégén néztem az arénában, hogy ki van rakva 3millió feletti Vacheron-Constantin, persze a többi ennél jóval olcsóbb volt.
Amúgy érdekes volt, hogy ha nem lettek volna kint árak, akkor kinézet alapján nem tudtam volna őket belőni a valódi árszintjükre, legfeljebb egyik-másik nézett ki drága órának.
Mondjuk lassan 20 éve volt, hogy a főnököm megkért, vigyem ki az óráját elemcserére a Vörösmarty térre, én meg simán zsebrevágtam, hogy valami olcsó vacak óra, egyáltalán nem látszott drága órának, aztán kiderült a boltban, hogy egy arany IWC (mondjuk ez nem sokat mondott) és milliós ára van. -
GlitterJohan
csendes tag
Nekem nagyon bejön az a Moser amiről beszéltek, bár ha megunnám nem biztos, hogy itthon el lehetne adni, nagyon kicsi a magyar piac. Csak pár luxus márka megy itthon, Rolex, Omega, Breitling..... Szerintem nincs 10 luxusmárka amit itthon el lehet adni, közben legalább 100 eszméletlen komoly luxusóragyártó van. Ahogy látom a legtöbb drága óra bolt szenved ami nem hájp modelleket árul. Voltak plázák ahol több milliós órákat is árultak, ma már nem nagyon vannak a plázákban sok milliós órák, kiköltöztek az Andrássy útra.
-
Spet
addikt
válasz
Yszapos #245727 üzenetére
Talán Casio MTP-E321D-1AVDF
-
stellaz
veterán
válasz
dzsi23 #245725 üzenetére
Igen. Illetve ez a teljes variálhatóság sem feltétlenül előny szerintem. Mármint abban az értelemben, hogy simán össze lehet rakni egy ekzakt értelmben rossz designt és nem az van, hogy mindegyiket képzett tervezők, művészek alakították ki, amik szakmailag még akkor is jók, ha amúgy éppen nem tetszik adott forma vagy szín.
Gondolom a nagyobb gyártók általában egy-egy model variánson is nem keveset dolgoznak.
-
dzsi23
addikt
válasz
TechN7ne #245729 üzenetére
Orbitális közhely, hogy az óra a férfi egyetlen ékszere, még akkor is, ha félkövérrel írod. De amúgy igen, az óra ékszer is, egyeseknél pedig kizárólag ékszer szerepet tölt be, nekik lényegtelen, hogy mit mutat, és mennyire lehet leolvasni, ezért mondtam, hogy akár karkötő is lehetne az az óra.
-
Yszapos
tag
-
fagyalllo
őstag
válasz
dzsi23 #245725 üzenetére
Közvéleménykutattam, egyik csajnak se tetszettek a számlapok és a pár dolláros alis órák jutottak róla eszükbe. Nyilván minőségben felette áll, de a 100 méteres vízállóság teljesen hidegen hagyja őket és felesleges is ilyen óráknál. Az árát pedig kinevették, töredékét adnák csak érte.
Az indexek hiánya nekem is zavarja a szemem, meg lehet azt diszkréten is oldalni. 1-1 darab elférhet egy kollekcióban, de hogy az összes ilyen és nincs választási lehetőség... Mintha a nőket teljesen hidegen hagyná a funkcionalitás és csak egy ékszerként tekintenek rá. -
dzsi23
addikt
válasz
stellaz #245723 üzenetére
Nem tudom, mennyire jó ötlet index nélküli órát (az egész Laura kollekció) kiadni akkor, amikor egyre kevesebb fiatal tudja analóg óráról leolvasni az időt még indexekkel is. Legalább kvarc, nem kell gyakran állítgatni. Viszont az index nélküli órák esetén bennem is felmerül, hogy csak divatórák, mert a időmutató funkció totál mellékes, akár egy karkötő is lehetne. Még akkor is, ha egy sokmilliós Moserről van szó.
-
stellaz
veterán
Megint felmentek az evolvens honlapjára, de még mindig az az érzés fog el, hogy ezek ilyen a szokásosnál jobban összerakott divatórák, kevés kifinomultsággal. Ezt a főoldalon olvasottak is megerősítették kissé "Döbrösi Laura vagyok, színésznő és a környezetvédelem nagykövete."
Ezt nem érzik kínosnak így 2022-ben? -
Aakisan
senior tag
Sziasztok!
Strapcode-ról rendelve vár rám egyéb költség azon felül, hogy ott kifizetem az áfát és szállítást?
Tényleg megjön pár napon belül a termék? -
válasz
5-ös kezelő #245720 üzenetére
Csak nem a magyar csodaevolvens?
-
5-ös kezelő
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
Semmi, meglett.
-
dzsi23
addikt
válasz
Magnum_ #245690 üzenetére
A topik összefoglalójából:
"Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Az okosórák legújabb fejlesztéseinek is számtalan topik ad helyet a PH!-n nem idevaló téma."A tiéd hamis vagy okosóra, hogy nem illik ide? Esetleg az "olcsó kínai" órák számára van kínai topik, vagy sznoboknak az "exkluzív" topik, mindenki megtalálja a helyét, ahol nem off az órája.
Szerintem itt sem off.
-
zola96
senior tag
Esetleg valaki jön a kronometer közösség találkozóra mini tekivel?
-
Veron
addikt
válasz
zola96 #245698 üzenetére
az a cél, hogy custom legyen és emlékeztessen valamire/valakire.
a vastagság miatt picit megállt a projekt. végigviszem búvártokkal ha meggyőzöm magam, hogy rendben van a méret, vagy átteszem egy explorer házba. utóbbi esetben bukom a custom bezel insertet és csak a színválasztástól lehet egyedi (mert a dial stock MOP).@all: köszi a válaszokat!
-
Sir Pocok
őstag
-
ricsik
őstag
válasz
Magnum_ #245688 üzenetére
Gratulálok, ezt már nevezem. Nagyon szép óra, nagyon tetszik.
Mondjuk én szeretem a Breitling-eket.
Viszont a ferde fém szíját sosem értettem és nem is vagyok oda érte, de meg tudok bocsájtani érte nekikHogy tetszik érteni, a dolgot? "Régi" az óra, de sosem használt, "magyarul" NOS?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest