Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
Irisimo oldalon van mindenre -15% kuponom ,ha esetleg valaki most akarna vásárolni akkor írjon és átadom.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GlitterJohan #242387 üzenetére
A belépő seamaster december végén még 1.910e Ft volt, későn követte le az EUR mozgást, de egyébként is nőttek az árak.
-
NYJ75
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
Szeretnék egy jó megbízható karórát venni.
Igazából még nem döntöttem el , hogy mechanikus vagy Quartz legyen .
A rászánt összeg 600e Ft .Ezeket neztem ki ,igaz teljesen két különböző kategória .
Mi a véleményetek a két óráról ?
Ti melyiket választanátok?Citizen CC7014-82E Promaster Sky karóra
Spb189j1 Sogun
-
SOAD19
addikt
válasz
GlitterJohan #242392 üzenetére
"Meg én nem vagyok Inhouse mániás,"
Én sem, mondjuk hiába is lennék, mert annyit úgyse adok, adnék ki órára, mint amennyibe az inhouse szerkezettel szerelt órák kerülnek. De nem is vágyok rájuk, nekem teljesen megfelel a mostani sw-200-asom a 10s alatti járáseltérésével.
-
Veron
addikt
válasz
GlitterJohan #242390 üzenetére
Tudor BB36, még csak nem is annyira drága.
most elvagyok az 500 dodó körüli microkkal...mondjuk 3 ilyen már majdnem kiadja a BB árát.@SOAD19: teletankoltam az autót ma, boldog is vagyok, hogy ez békeidőben 2500 Ft-tal drágább lenne. -irónia off- -
-
SOAD19
addikt
válasz
"
Na meg megköszönhetjük a kormányunknak is a gyenge forintot ami miatt drágák nekünk az órák."Te hálátlan, mindig, csak a károgás. Bezzeg, annak örülsz, hogy mikor mész a gyerekedért az oviba, iskolába, akkor nem egy ellenkező nemű gyerek fogad. A hatósági áras csirkeszárnyvég, farhát is smafu, ugyi?! Telhetetlen banda, ahogy szokták mondani egyesek, isteni áldás, hogy van nekünk a Viktorunk, meg se érdemeljükValamelyik videóban pont beszélt Viktor arról, hogy szerinte az Omega most teszteli a népet, hogy mennyit hajlandóak kifizetni, ezért folyamatosan emeli az árat. Egyelőre még nem érték el a kritikus árat, ha minden igaz.
-
Veron
addikt
válasz
egyetértek, minden baromi drága, már belépő szinten is elképesztő árak mennek az ismertebb svájci márkákért. mondanom sem kell, hogy jelenleg én is drágábban látom a korábban eladott órám... már ha kapsz, mert a használtpiac is pörög, mint a buszkerék.
-
GlitterJohan
csendes tag
Én verem a fejem a falba mert eladtam sok Rolex meg Omega órámat amik lassan dupla annyiért mennek mint pár éve. Igen sokkal többet hoz mint bármelyik állampapír.
Én is drágállom ezeket az árakat, de sajnos még drágábbak lesznek, és egyfolytában emelnek. Na meg megköszönhetjük a kormányunknak is a gyenge forintot ami miatt drágák nekünk az órák.Nem egyszer történt, hogy megkérdezték milyen óra van rajtam. Mondtam az aktuálisat, és következő kérdés általában mennyibe került. Mondtam, hogy egymillió valamennyi. Ne tudd meg mit kaptam. Azóta maximum összeg amit mondok az 100 ezer, akkor nem néznek hülyének. Ezek között van olyan is aki megveszi az aktuális német prémium autót 30-50 millióért, de az 1 milliós óra is már hubameg kategória.
Közben manapség az 1 milliós óra középkategória, Longines meg hasonlók. Omega alap órák is 2 millió vagy afölött indulnak.
Viktor mondta egyik videóban, hogy az alap Diver 300 amit pár napja raktam be ide az is már 2,3 millió a butikban, pedig ez a belépő Omega. Belépő Speedmaster is vagy 2,5 millió forint. Remélem Viktor tévedett mert ha nem akkor az Omega is kezd lassan Rolex árakkal dolgozni, pedig ők még nem Rolex. -
Veron
addikt
válasz
GlitterJohan #242385 üzenetére
a tiffany egy kicsit kékesebb, mint ez a, de hasonló.
hát nem tudom, órab*zi vagyok, de több milliót egy óráért nehezen adnék. eladtam a minden téren perfekt órám, mert túl drágának találtam a mindennapokban - hiba volt amúgy, sajnálom. -
GlitterJohan
csendes tag
válasz
Veron #242384 üzenetére
Nekem néha a Tiffany kék is néha zöldnek látszik. Lehet színvak vagyok.
Nekem volt majdnem minden színben a 39-es OP-ból, de sajnos eladtam őket akkor amikor még használtan 1,5-2 millió körül mentek. Most már sok OP-nak olyan ára van használtan amiből nem belépő luxus órát kap az ember hanem egy komolyabb darabot.Például most jött ki az új Zenith Defy Skyline ami enyhén AP beütésű, de szerintem eszméletlen szép. Talán 4 milliónál megáll majd, de alig drágább mint egy entry level Rolex.
-
Veron
addikt
válasz
GlitterJohan #242383 üzenetére
ja a tiffany blue az új MoP. de ez "mint green".
szegény ember OP-ja, de látom neked van eredeti is -
momcrew
tag
válasz
Polarstar #242375 üzenetére
Tizen éve vettem én is. Pár hete benzinkúton megláttam és megvettem a Prémium óra-val együtt. A magazint még erőből-lendületből több adagokban legyűrtem, de RetekG stílusa miatt a prémiumot pár oldal után odacsaptam. Megfekszi a gyomromat már a második mondta. Várok megint pár évet. Hátha változik a csapat.
-
-
czirakipet
csendes tag
Valaki be tudná azonosítani ezt a TIMEX órámon látható jelzést? Az óra 1968-as.
-
Empsepo
senior tag
válasz
GlitterJohan #242365 üzenetére
Ja. És az egyik legkomolyabb szerkezetgyártó.
Nem tudom hány prémium gyártó szerel, szerelt tőlük werket az óráiba, de sok az biztos.
-
Empsepo
senior tag
Őszintén órákról: [link]
Egy Edox búvár bronz tokkal és egy JL Reverso.
-
andrew01
tag
válasz
PierreL #242356 üzenetére
A kirajzolt csíkot belehet húzni középre.. de a dőlésszögből is látszik, hogy egy ilyen -5sec késést produkálna a mért pozícióban.
Ez úgymond iránymutató, hogy relatíve jó járású, szóval a bökkenő az valóban rejtve lehet.
((Érdemes amúgy tomsolo által írt módon négy poziban is megmérni, hogy egy teljes képet láss..ezek átlaga nagyjából ki is teszi a hordva történő értéket pl. lehet másik háromban siet picit; nekem van ilyen órám ami 3 poziban -2,-3 , de a 4.ben +8 és hordva elég pontos, napi 1,2 sec eltérést produkál.))
Lehet amúgy a magyar márkaszerviz pozitívan állna a dologhoz és azt mondják, hogy oké, a ránézést, átvizsgálást azt ingyen vállaljuk. Lehet naiv gondolat, de egy próbát telefonon megérhet.
A progi amúgy megbízható, nem egy órámat állítottam be vele már a segítségével. -
Szíj keresésben úgy érzem lyukra futottam. Szeretnék venni egy bond nato szíjat, de valami tisztességesebb szövésűt. Tudom a Phenomenato jó... de 40 dodónak kb a felét, vagy inkább harmadát szánnám a műveletre. Szóval van olyan finomabb szövésű, de nem harmat vékony szíj lehetőség amit jó szívvel ajánlanátok?
-
tomsolo
addikt
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
5-ös kezelő #242334 üzenetére
Megnézegetem, köszi!
-
tomsolo
addikt
Timestoreban csak az az 1000 Ft-os kupon van?
-
SOAD19
addikt
válasz
kerepesig #242337 üzenetére
Esetleg valami ilyesmi (10% kuponnál 50k környéke) Bár lehet, hogy Neked jobb lenne egy kvarc, valószínűleg csak nyűgnek élnéd meg az automatát.
Aztán, hogy ez a szint megteszi-e a főnök úrnak... Amúgy, jól mondja rbalint88, igazán adhatna bele főnököd, munkaruhát is szokták állni a munkahelyek...Annyira nem vagyok jártas, sőt, abszolút nem a dress watckokban, majd a többiek ajánlanak még biztos.
-
rbalint88
addikt
válasz
kerepesig #242335 üzenetére
A fozetest mar leirtak, hogy nem fog menni. Ha vagytok olyan viszonyban, akkor mondd meg neki, hogy “akkor vegyel valami szepet bmeg”
50 korul nagyon minosegi oltonyora nem lesz, egy orient bambino a legbasicebb hordhato ora szerintem, de azert egy seiko presage se az a szint, amit nagyon meg kellene indokolni. Egyebkent szerintem egy egypalcas ora helyett jobb a semmi, manapsag meg egy tenyleg fasza markas ora 200-300ezerbe siman belekostol…szova vegyen o valami szepet, ha annyira zavarja a csupasz csuklod
-
kerepesig
csendes tag
válasz
SOAD19 #242336 üzenetére
Öregedő cégvezető, generációváltásra nem képes. Kvázi miattam megy a cég, mert én tárgyaló helyette, ez már csak a fszméregetés és a megtehetem gategória.
Amúgy jó hely, csak az ilyen "Dzsoki Bárnszos" dolgok... Nem rokon.Ja, a fejemben az élt, hogy tök kalsszik óra csak tudok vele fizetni, ennyire érték hozzá. Ha ezt elengedem, akkor 50 környékén van olyan óra, amivel a főnököm duzzogva megjelenne velem? :D
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon mélyrepülő kérdésem lenne.
A főnökömet idézem: "Gergő, kell rá egy óra, így nem lehet tárgyaláson megjelenni."
Tetszenek az órák, de azon kívül, hogy nem értek hozzájuk, sztem nem is tudom őket viselni.Létezik olyan "üzleties" óra ami ha márkájában nem is, de stílusában "öltönyös"? Egyetlen funkció kellene az alapfunkción kívül: fizetés ( bt+telefon, nfc).
Ha ilyen funkció nem elérhető ebben a kategóriában akkor ott cs+.
Help me, pár órát tudnátok ajánlani 50 kornyékén?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #242306 üzenetére
[link] Japán automata szerkezetes pilóta Aliról, én be merném vállalni. Ár-érték jónak tűnik.
-
KKG
csendes tag
Hú, ez tényleg jó. Nézek is egyet mert tough solar, ami nálam alap egy G-Shocknál.
Kifutó széria ez vagy újabb? Teljesen elkerülte a figyelmem eza modell. Gondolom, van belőle nem inverz kijelzős is.
-
dud998
őstag
válasz
SH4D0W2011 #242326 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
Az a Messerschmitt sajnos csak szeretne Laco-másolat lenni, de nagyon csúnyácska szegény.
Kvarc vonalon inkább egy Iron Annie, mechából pedig inkább egy Tisell.
Szerk.: Amúgy a kvarc Laco is "csak" 260 euró.
-
fagyalllo
őstag
válasz
kabalapasika #242320 üzenetére
Swatch csoport drágább divatóra márkája. Kommersz technika igényesebb külsőben.
-
kabalapasika
tag
Sziasztok!A Balmain márka milyen értéket képvisel?Melyik márka alá vagy felé pozicionálható?Kevés az infó Róla a neten...
Köszi -
Srácok! Mi van az óramagazinnal??
Sehol sem kapható!
Elvitte a
cicaCovid? -
MARVEL
tag
válasz
fagyalllo #242313 üzenetére
Sziasztok!
A Meranomnál lemondtam egy rendelést. Körülbelül 5 órája beszéltem az ügyfélszolgálattal, az összeget állítólag már elutalták a számlámra. Azonban eddig még nem érkezett meg. Van valakinek tapasztalata a Meranomos pénzvisszafizetés terén? Szerintetek mikor kapom meg a pénzem? -
válasz
Messerschitt teljesen rendben van. Egyedül a név nem hangzik jól. A Junkers is ilyen. Ők levetették a náci repcsi jelzőt az Iron Anne névvel. (Vas Böske)
A Messerrel nem tudom mi lesz. Az Aristo jobb, nem valami karakteres.
Ja, és egy tulajdonosi körhöz tartoznak, nem véletlen. -
fagyalllo
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Ezt a Messerschmitt gyártót ismeri valaki? Van köze az Aristohoz, amit a leírása is emleget? Így rákeresve nekem úgy tűnt, két külön dolog. Tetszik ez a kinézet, bár nagyon Laco másolat, roppant igénytelenül odabiggyesztett dátumablakkal. Milyen minőségű óra lehet ez? Esetleg tudtok valamilyen alternatívát erről a pilóta vonalról olyan 200-250$/€ környékén? Orientet nézegettem még, de a Type-A számlap letisztultabb, jobban tetszik, ez meg nem az. Alis Escapement Time? Bár lehet csak előítélet, de kínait annyira nem szeretnék. Még mostanában nem vásárolnék, de szeretnék kiszemelni valamit, tudnátok segíteni, ajánlani?
-
SOAD19
addikt
válasz
PierreL #242302 üzenetére
Az itteni szakik szerint nem lehet túlhúzni, úgyhogy nyugodtan tekergesd. Én se nagyon szoktam figyelni, mikor kézzel húzok rajta, addig tekerem, míg eléggé nehézzé nem válik. Én a helyedben pár napig tesztelném, megbizonyosodnék, hogy eléggé fel van húzva. És ha így is ilyen sokat mászna el, akkor kérnék külső segítséget.
-
tomsolo
addikt
nekem a G-SHOCk és társaival csak az a bajom, hogy ha megnéztek pár bezel cserét a youtubeon, őrület mi dzsuvát összeszed ez a műanyagon házon a fém
-
PierreL
friss újonc
Sziasztok, egy kérdésem lenne hátha tudnátok segíteni. Vettem egy Pierre Lanniere férfi automata órát. A márkát kevésbé ismerem, feleségem kapott egyet karácsonyra és a férfi vonulata megtetszett. Viszont első automata órám és kicsit vakon vagyok és van egy két problémám.
Először az óra késett meglehetősen sokat másfél óra alatt vagy 15 perc. Rátudtam, hogy nincs rendesen felhúzva, nem mertem sokat tekergetni kezemen sem nagyon volt.
Köv nap egy óra alatt késett kb. 1 percet. Irodai munkát végzek nem szobafestő vagyok sajnos nem nagyon jár a kezem, de ez már gyanús volt.
Írtam a forgalmazónak gyorsan válaszoltak, mondta, hogy küldjem vissza, (Franciaország) nem nagyon volt kedvem őszintén.
És ami érdekes kb. 4-5 nap alatt beállt. Pontos volt ahogy elvárom egy órától. Majd kb. egy hét múlva kezdődött a késés ismét. 1 óra kb. 1 perc. Általában reggel, délelőtt vacakol még majd délután szép pontosra beáll. Elképzelhető, hogy valami gondja van? Vagy csak egyszerűen nincs rendesen felhúzva és amiatt késik? Egyáltalán mennyire lehet egy automatát felhúzni? Nem lehet túlhúzni? Azt olvasom, hogy 30-80 tekerés a koronán, de eléggé nagy az eltérés a 30 és a 80 között.Köszönet Bárkinek akinek van valami ötlete és megosztja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest