Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Fehercsoki #243599 üzenetére
-
Fehercsoki
aktív tag
Megtetszett a Casio EFS-S580DB-1AVUEF óra, honnan lehet tudni, hogy cserélhető vagy integrált a szíja? Integrált szíjasat nem szeretnék venni, de egyébként nagyon tetszik az óra.
-
tomsolo
addikt
válasz
mrc90 #243593 üzenetére
hát a steint leszámítva, ha a többi be tudod szerezni 250 alatt akkor az elég jó vétel
Olcsóbbért van még SWISS MILITARY SMA34086.02 - Ronda vagy SW200 szerkezettel - igaz ez már 43 mm, vagy kicsivel többért van Davosa Argonautic meg Epos
-
Land
veterán
válasz
mrc90 #243593 üzenetére
Hamilton Khaki Navy Scuba 40 mm-t ajánlom még vagy esetleg a Glycine Combat Sub sorozatát.
Hamilton
Glycine -
mrc90
újonc
Sziasztok! Nyár érkeztével szeretnék majd vásárolni használtan egy automata svájci búvárt, átmérő tekintetében 38-42 mm közöttiben gondolkozok, 200-250e Ft-os ár környékén, leginkább fémszíjat preferálok, esetleg kaucsuk jöhetne még szóba. A következő típusokkal szemezek jelenleg: Edox Skydiver, Mido Ocean Star, Steinhart Ocean One, Longines Hydroconquest. A felsoroltakkal kapcsolatban milyen tapasztalatok van? Esetleg tudtok mást javasolni hasonló kategóriában?
-
SH4D0W2011
őstag
A G-Shock GA-2100 és 2110 között van bármi különbség? Méretben, speckókban úgy látom ugyanaz, modul ugyanaz van bennük, szóval én nem láttam semmit. A 2100-1A Timestore-on a 10%-os kuponnal 28-ra jönne ki, van ettől valahol jobb áron?
-
Empsepo
senior tag
válasz
Eugene Roe #243583 üzenetére
Én szeretem a dátumot az órán, de ebben az esetben tényleg feleslegesen bontja meg a számlapot.
Nem illik oda.A járástartalék kijelző ellenben passzol!
-
dud998
őstag
válasz
pulutodurumo #243585 üzenetére
-
gyuszmó
őstag
válasz
-
dud998
őstag
válasz
Ejnye!
-
gyuszmó
őstag
[https://www.irisimo.hu/citizen-promaster-skyhawk-jy8020-52e
Ez is szuper, nagyon jó nagyot tetszik, de nem nagyon kapni, ki futott.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
alphaville #243578 üzenetére
Már csak a 3 órás dátumot kellene elfelejteniük
-
Veron
addikt
válasz
Lev Abalkin #243580 üzenetére
akár ez is előfordulhat természetesen
-
Veron
addikt
válasz
Lev Abalkin #243572 üzenetére
Én csak annyit teszek hozzá, hogy Dialmaker 200 dollár körül árulja a meteorit számlapokat Seikokhoz.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
@mriya@ #243573 üzenetére
Kicsit tájékozódtam. A 100 d. csak egyfajta foglalási, elővásárlási díj. A teljes (akciós) ár 300 d.
A Proxima kínálatában jelenleg is több meteorit számlapos óra van. Eddig még nem találkoztam a fórumokom nagy lelepleződéssel...
Szóval, szerintem, valódi.
Amúgy a Gibeonból több száz (vagy ezer) kg-ot találtak eddig, szóval korántsem olyan ritka (és drága) fém, mint pl. azt a Rolex sugallani próbálja... -
@mriya@
őstag
válasz
Lev Abalkin #243572 üzenetére
Természetesen, mint az 5 $ -os damaszkuszi pengés kések.
-
rbalint88
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
tomsolo #243557 üzenetére
Lehet hozzá másik számlapot kérni?
Persze, akkor nem villoghatnék vele, hogy támogattam valamit, miközben igazából nem is támogattam, hanem csak vettem magamnak egy órát.
300 darab, 150 ezer font profit, vagyis egy 750 fontos órán 500 font a nyereség. Nem mitha ez meglepne, csak az lep meg, hogy ezt így nyilvánosan leírják.Szerk.: Ja, fagyalllo megelőzött, mindig fél óra, mire leírok egy hsz-t, mert mást is csinálok közben.
-
tomsolo
addikt
válasz
BloodRay #243554 üzenetére
What’s the best way we can help those whose lives have been devastated by the Ukraine war? By creating a unique timepiece – with all the profits it generates going to the Red Cross in Ukraine. The C63 Ukraine LE is limited to 300 pieces and boasts a dial that represents the ancient colours of the Ukraine flag. Meanwhile on the backplate, the words ‘Слава Україні!’ (Glory to Ukraine!) have been engraved. Our goal is simple: to raise £150,000 – it’d be fantastic if you can help us get there.
-
-
dud998
őstag
válasz
WolfheartGR #243550 üzenetére
-
gyuszmó
őstag
válasz
WolfheartGR #243540 üzenetére
Én is szeretem, ha bonyolult
és az acél súlyát.
-
-
Veron
addikt
csak úgy, mert tetszik. Yobokies sector dial watch
azon gondolkodom milyen mutatószett passzolna még hozzá. esetleg Panerai típusú, vagy cathedral skeleton? -
csabulaxi
senior tag
nem tudom milyen lehet a minőség, az ár nem túl vészes
[.proximawatches]
-
gyuszmó
őstag
válasz
WolfheartGR #243540 üzenetére
igazán az acél és titán közötti harc ami dilemmában tart. Súly szempontból. -
No.01
addikt
Sziasztok,
Nem terveztem (nem a francokat nem
) orat venni, de kaptam hirlevelet errol:
Szerintem nagyon vagyanyul nez ki es nem annyira homage, mint az eredetileg kinezett C63 Sealander GMT (foleg a feher szamlapos)
Igy most erossen elgondolkodtam, bar arban ez megint egy ujabb lepcso folfele.A kerdes viszont, h mikent fugg ossze (mar ha osszefugg) a COSC azzal, h ugyanez a werk (SW330-2) a fentebbi modellben ~56ora jarastartalekkel erkezik itt meg 42-45-t irnak csak.
Nekem ez pont a tulelest jelentene egy hetvege alatt...Van barmi osszefugges vagy rosszul gondolkodom?
-
Kbali
nagyúr
Erről a márkáról mi a véleményetek?
echo/neutra -
gyuszmó
őstag
válasz
WolfheartGR #243525 üzenetére
Nem zavaró, hogy ennyire tele van zsúfolva a számlap?
-
válasz
gipsztigris #243523 üzenetére
Téged nem hívnálak ki szkanderozni
-
tomsolo
addikt
válasz
gipsztigris #243523 üzenetére
tyű mekkora mancsod van!
-
gyuszmó
őstag
Szépek
-
-
SOAD19
addikt
válasz
djeperto #243516 üzenetére
Persze, ha már úton van, akkor tényleg nem lenne szép dolog visszaküldeni, főleg, ha csak 3k-ról van szó.
A képről egy LOTR idézet jutott eszembe. Egy gyűrű (Seiko) mind felett, egy gyűrű kegyetlen (tényleg az
). Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
Más: Nem értem mi a gond, talán nem időmérő eszközök?!
[link] -
gyuszmó
őstag
Ez a típus nem létezik acélból ?
-
gyuszmó
őstag
köszi
Nekem is nagyon tetszik, 45 mm méret is bejön, egyedül a titán miatt vacillálok, megtudom-e szokni a súlyát. Az acél Casiomnak szeretem a súlyát
-
Putyin90
senior tag
Timestoreon SPRING10 kóddal május 31-ig 10% kedvezmény jár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest