Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
GlitterJohan #243799 üzenetére
Hol? (Olvasod es allnak sorba)
-
GlitterJohan
csendes tag
Olvasom, hogy már most sorba állnak egyes üzletek előtt.
Vinni fogják mint a cukrot ezt a MoonSwatch-ot. -
gipsztigris
addikt
válasz
tomsolo #243796 üzenetére
"engem se hoz lázba - nekem ez egy swatch omega logóval, nem pedig fordítva"
Mert nem a helyén kezelitek a dolgokat!Az elmúlt két napban olvastam annyi "érdekes" véleményt, hogy az hihetetlen. Mindenki az eredeti Omegával akarja mérlegre tenni, pedig semmi másról nincs szó, mint üzletről. Nem akar Omega lenni, viszont megteheti, hogy az eredeti Omega logót használja! Ha nem lenne Omega felirat, a kutya sem kapná fel a fejét egy Swatchra. De így egy izgalmas cucc, emlékezés a történelem egyik legendás órájára, swatch módra.
Nekem kell egy fekete vagy szürke, még akkor is, ha csupán 42-es gyerekméret. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
@mriya@ #243781 üzenetére
Majdnem minden óragyűjtő és szerető akar vagy szeretne magának ebből egyet előbb vagy utóbb.
Előnye az olcsóság és a jelentős háttér márkák egyesülése.
Omega és a Swatch-nak is azért elég jelentős történelme van az óragyártásban és ezt főleg a Svájci órák szeretőinél fontos.Én személy szerint minden színből vennék egyet a hétköznapokra ,de egy példányt mindenképp szerzek (remélem sikerül az eredeti árán).
-
Veron
addikt
Hol érdemes custom órát meglévő alkatrészekből (Seiko NH werk) megépíttetni és mennyibe kerülhet egy ilyen mutatvány (tok, bezel, bezel insert, korona, számlap, mutatók)? Seiko szerviz jutott eszembe első körben.
-
@mriya@
őstag
válasz
Permet Elek #243777 üzenetére
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
De hol lehet előrendelni a normális árán?
-
marec1122
senior tag
válasz
azt lehet tudni, hogy hol lesznek elérhetőek ezek az órák?
-
tomsolo
addikt
éne nem értem ezt a lelkendezést erre a Swatch/Omega-ra
lehet boomer vagyok, nevermind
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Tervezi valaki a swatch: moon watchot beszerezni? Nincs kedve hozni nekem is egyet? Részleteket megbeszéljük.
-
-
rbalint88
addikt
válasz
Magnum_ #243765 üzenetére
Mondjuk a rolexnel lenne egy 500€-s kvarc daytona. Bar annal tuti az lenne, hogy instant varolista vagy flippertol azonnalra 1500€
Amugy rolexes hasonlatnal maradva ez olyan, mintha a steinhart megvette volna a rolexet es kiadnanak egy steinhart x rolex submarinert. Ugyanaz, csak mindenbol egy kicsit kevesebb, sokkal kevesebb penzert. Ugye mivel az omega a swatche, ezert ez ilyen szempontbol teljesen legalisan meglephetik, en emiatt ezt nem is erzem problemanak. Plusz ez egy buliora, en pont emiatt alapvetoen nem is annyira az eredetire hajazo kommersz “ezust”(szurke)/fekete szinben gondolkozom elsosorban, hanem szinesben. Plusz az eredeti speedmasterert nem adnek annyit, amennyibe kerul - tudom, tudom, kezihuzosan es plexivel autentikus, de reszemrol 2,5 millaert legyen automata es zafiros, bocs…
(mondjuk a seamaster is atlepte nalam a lelektani hatart a 2M feletti bolti araval, de ez mas kerdes) - viszont tetszik a forma, szivesen hordanek egyet mindennapi oranak. Meg az jutott eszembe, hogy lehet abban biznak, annyira bejon a vasarloknak, hogy vesznek melle kesobb egy eredetit is.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Empsepo #243762 üzenetére
Valóban érdekes cikk
Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.
A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.
Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.
-
Empsepo
senior tag
Nekem újdonság ez.
Lehet volt már róla szó. -
dud998
őstag
válasz
Empsepo #243745 üzenetére
Köszönöm szépen, magamat leptem meg vele.
Nos mivel May nagy Seiko rajongó, és mint előttem is írták visel is Seiko-t, adta magát a kooperáció. Mondjuk azt én sem értem ha neki kvarc búvárja van, akkor ez miért lett automata (4R36). De a sztori így is megvan mögötte és elvileg aktívan részt vett a tervezésben. -
Empsepo
senior tag
válasz
dud998 #243741 üzenetére
Ez az óra így ahogy van, gyönyörű és exkluzív a maga kategóriájában.
De Brian May egyszerűen másik liga.
Értem én hogy a Seiko 5 az egy forradalmi dolog (volt).
Rengetegen hordták, hordják és itt találkozik a kettő. ( May és ez az óra. )De Brian May kb olyan volt a könnyűzenének, mint nem is tudom...
Nem tudom mihez lehetne őt hasonlítani az óraiparon belül.
Eleve kicsit erőltetett az egész dolog szerintem.
Ha már feltétlenül Seiko, akkor valami zseniális kvarc szerkezet talán.
Annyira újszerű volt amit a Queen valamikor csinált.Még az időpont is megfelelőbb lenne, elvégre 60-as évek vége, 70-es évek eleje a kvarc, és a zenekar is a 70-es években indult.
Hát kb ennyi.
Nálam valahogy nem jön össze a kettő.Ettől függetlenül ez az óra tényleg ott van, és ha jól gondolom hogy a tiéd akkor gratulálok hozzá, viseld egészséggel.
-
-
törölt tag
A Ch.Ward áprilistól árat emel. Ha esetleg valaki gondolkodik a vásárláson.....
-
rozsgyi
tag
válasz
hitvanyalak #243735 üzenetére
Még talán az új Tudor chronokat is a növekedésbe tenném, mert azt is nehezzebb már beszerezni. Hallani még, hogy Girard Peregaux Laureatok is kezdenek keresettek lenni a Royal Oak népszerűsége miatt. Az Omega árat emelt, ott amiatt kúszhatnak feljebb az árak. A Seiko meg még 1-2 éve kezdte feljebb pozícionálni a Grand Seikokat. De majd az okosabbak kijavítanak, ha valami nem így van
-
hitvanyalak
senior tag
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak #243727 üzenetére
-
rozsgyi
tag
válasz
Egyszerű: Richard Mille, Patek Nautilus, AP Royal Oak, és az acél Rolexek felfele, a többi piaci ár vagy lefele
-
válasz
Ha tudnánk ilyenről - már az lenne a topik címe!
Minden más csak hype. -
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan megbízható oldalt, ami óráknak az értéknövekedésével-csökkenésével foglalkozik, befektetési órák szempontjából. Felkeltette az érdeklődésem a téma. Nagyon szépen köszönöm.
-
tomsolo
addikt
válasz
#Morcosmedve #243723 üzenetére
mea culpa
-
@mriya@
őstag
válasz
#Morcosmedve #243723 üzenetére
-
tomsolo
addikt
válasz
#Morcosmedve #243720 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
GlitterJohan #243716 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy így lesz... talán majd 1-2 leharcolt darab elérhető lesz emberi áron is (azaz bolti áron), és kis szerencsével talán még járni is fog.
-
dzsi23
addikt
válasz
GlitterJohan #243714 üzenetére
Ezt a Swatchot vinni fogják, mint a cukrot. Hozhatnál egyet nekem is.
-
GlitterJohan
csendes tag
Ma jó nap volt órák szempontjából.
Mint Moonwatch tulaj kell egy ilyen színes Moonswatch is.
Ha lesz időm elmegyek Bécsbe.
Longines Spirit 10/10, nagyon kéne.
Végre azt érzem nincs visszafogva a Longines. -
Tufa_
aktív tag
MoonSwatch es video
-
Empsepo
senior tag
Őszintén órákról: [link]
Két fasza kvarc.
Egy Vostok Europe meg egy Breitling.
Érdekes adás. -
manager2220
tag
Sziasztok,
Ciga design z series-ről mi a véleményetek? Mennyire minőségi, mennyire megbízható a seagull werk benne?
-
Veron
addikt
válasz
Keil Walker #243684 üzenetére
kék fényes Nato, pl. Haveston. korrekt minőség és korrekt a tulaj is.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Lev Abalkin #243691 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest