Hirdetés
- Amazon Kindle
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz ad4m1337 #239098 üzenetére
A c24 egy gyűjtőoldal, mint az ebay, kevesebb vásárlót védő garanciával. maga az oldal teljesen rendben van, és ha megfelelően sok pozitív visszajelzése van az eladónak, akkor be lehet vállalni. általánossában elmondható, hogy a c24 nem olcsó hely, mivel népszerű, ezért van rajta egy kis "kényelmi díj", meg kell próbálni alkudni.
szingapúrból 100%, hogy vámolnak, de a nagyobb problémát az ÁFA jelenti majd. +30%-kal számolhatsz ezekre együttesen.@Polarstar: értettem én, csak jó volt köszörülni a nyelvem egy picit.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már Chrono24 -ről? Ki lett nézve egy női quartz Seiko páromnak, és egy singapoori kereskedőnél elég kedvező áron van.Mik a tapasztalatok, mernétek innen venni? Biztosan megvámolnak vagy inkább szúrópróbaszerűen megy? (bár még vámmal is bőven jó)
Köszi,
Ádám -
-
nagyúr
válasz Veron #239093 üzenetére
Hogyne! Kapható volt. De kutya sem vette!
Mivel ismerősök dolgoztak a Tungsramnàl, a gecis név változás hatalmas röhely és sokk is volt. Konkrétan felmondtak emiatt!
Nagyon nagy surlódások voltak emiatt. Megértem.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #239086 üzenetére
Esetleg kedvenc másik készítőnk Juhász Kamilla Sheperd. A
fészbukmetàn megtalálod.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
gipsztigris
addikt
válasz SH4D0W2011 #239086 üzenetére
M1ó mestert tudom ajánlani! Olyan szíjat készít rövid határidőre, amilyet szeretnél, és még annál is jobbat!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Polarstar #239070 üzenetére
Szépek ezek a szíjak (az órák is persze ), tudnátok ajánlani boltot, ahonnan tudnék hasonlót rendelni? Ez a Crown & Buckle tetszetős, de kicsit túlzásnak érzem még annyit költeni rá, mint amennyibe maguk az órák kerültek (egy Seiko 5 SNK809-re és egy Citizen BM8180-03E-re szeretnék valami ilyesmit). A 10$-os cheapestnatostraps szíjak milyenek lehetnek?
-
demars
addikt
válasz 5-ös kezelő #239073 üzenetére
Hú, köszi a sok infót.
Ez nekem új volt
Nem tudtam, hogy a Seiko 5 sports az búvár óra (vagy arra hasonlít).
Ennek ellenére tetszik
Új kedvencem (minden egyes letisztult vonalával) a Zeppelin! (LZ127)
Mivel nem sürgős a vásárlás, így szinte minden típust, formát megnézek. És Nagyon szívesen fogadom a jó tanácsokat!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
gipsztigris
addikt
válasz pulutodurumo #239083 üzenetére
Úgy tudom, hogy már nem szállítanak Mo-ra.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam a csoportban, tudnátok segiteni a következőben?
Párom kinézett ma egy quartz Seikot, 150k -ért kicsit sokallom, igaz zafir üveg + elvileg gyémántok vannak az indexeknél.
Lenne helyette valami alternativa Seiko-Orient vonalon?
Pár éve ajánlottatok egy singapoori vagy hong-kongi rendelő oldalt, az létezik még? Már nem emlékszem a linkre (olcsóbban lehetett rendelni eredeti Seiko, Orienteket)
Köszi,
Ádám -
csabulaxi
senior tag
Kár hogy nem kvarc
És olcsóbb
sárga"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
dzsi23
addikt
Elvileg megint van timecenternél szürke GA-2110.
[tc] -
dzsi23
addikt
válasz Polarstar #239070 üzenetére
És a tippemmel ellentétben megáll majd 200k alatt.
-
ficzera
friss újonc
Hello
Karácsonyra szeretném órával meglepni magam ezzel az órával. [link]
A funkciói nem érdekelnek mert nem fogom őket használni csak a vízállóságát, de a kinézete nagyon tetszik ezzel a robosztus dizájnal. Olcsóbb Gket volt lehetőségem ma felpróbálni egy plázában és nagyon gagyinak tűntek a 30-40 ezer körüli modellek. Semmi nem indokolja hogy egy strapa órám legyen, mondjuk néha le kell mennem a poros raktárba oda még jól is jön majd, nem kell annyira félteni. Az öltözékemtől szerintem nem fog elütni, farmert hordok pólóval, néha inggel meg sima egyszerű pulcsikat. A kiszemelt óra már jobb minőséget képvisel, mint a habiszti 30-40 ezres Gk? -
5-ös kezelő
senior tag
válasz demars #239068 üzenetére
Talán félreértettelek, de mintha búvár stílusú órát gondoltál alkalmi órának /Seiko 5 Sports/. Mert ha elegáns órát keresel - világért sem akarlak befolyásolni, - talán van jobb választás. Ha nem akarsz pancsolni benne, a koronazár csak nyűg például. Vékony csuklóra 36-40 mm tok jó kb., acélszíj ne riasszon el. Csak arra ügyelj, normál tokfüles legyen a tok, utána bármit tehetsz rá. A régi 5-ös Seiko órák között van sok 37 mm körüli, belépőnek jó. De biztosan keresgéltél már sokat, nem nekem kell választanom helyetted. Magamnak is nehéz jó méretű, kellően kontrasztos és ízlésemnek megfelelő órát találni mindennapos strapára. Valami kompromisszumot mindig kell kötni, például Vosztok Amfíbiánál ez a pontosság. A Lorus RS935DX9 -nél az ásványüveg. Certina DS-nél a műanyag gátszerkezet. Casio Lineage-nél a leolvashatóság. CW Sandhurst-nél az ár és nincs lume pötty a mp mutatón. És még sorolhatnám. Ezek ellenére mindegyik igen jól használható óra, csak én vagyok kukacos.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Veron
addikt
válasz Redwoodtree #239065 üzenetére
Volt egy Summiteerem, tetszett, foleg a szij es a csat, de valahogy megsem ugy allt ahogyan kell.
Megkerdezhetem hol vetted, Europaban?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
demars
addikt
válasz 5-ös kezelő #239067 üzenetére
Igen, ritka használatra szeretnék egy elegáns, de kényelmes órát. A fém szíj nagyon szép, csillog, meg minden de nekem kényelmetlen illetve elég vékony csuklóm van. Emiatt gondoltam egy olyan órára amihez passzol pl egy szövet szíj, puha bőr szíj.
Aztán ki tudja, ha megszokom az is lehet, hogy többet viselem majd.Empsepo: köszönöm az infót. Mivel még nem volt automata órám, így érdekes számomra és tetszik. (Ezen kívül vannak kb 30 éves emlékeim, mikor Öregem indult munkába és minden egyes nap azzal kezdte, hogy felhúzta az óráját majd beállította. 33 évig hordta, de nem találja már, még a típusát sem tudom. )
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz demars #239061 üzenetére
Dehogy akarom elvenni! Nagy öröm az órázgatás.Rajtam most orosz réztokos van, felkelés után beállítom és felhúzom. Ez csak kézzel húzható szerkezetű, kevesebbet mozog a kezem, ha nem dolgozom, kevésbé lenne pontos egy automata és fel sem húzódna. Ha ritkán használod a Seiko automatád, a szerviz intervallum is lehet picit hosszabb, bár erről megoszlanak a vélemények. ( Mondjuk egy óránál bagatell összeg, de ha én az összes órám egyszerre akarnám szervizeltetni, a havi fizetésem rámenne.)
Ha csak egészen ritkán akarod használni, alkalmi órának, esetleg egy elegáns kézihúzós is lehetne alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz Redwoodtree #239065 üzenetére
Elsőre azt hittem hogy a deskdiving valami extrém sport.
-
Redwoodtree
csendes tag
válasz Veron #239054 üzenetére
Nekem bevált a Commuter, a bevonat elég jól működik, egyelőre karcmentes, más óránál egy napi deskdiving hajszálkarcokat hagyott a csaton. Illetve ad egy enyhén sötétebb tónust a fémnek, ami nekem tetszik. Illetve ahogy a fémszíj szemeit egymásra lehet pakolni - lehet, hogy erre a gyakorlatban nincs szükség, de elég minőségi érzést ad.
-
Empsepo
senior tag
válasz demars #239061 üzenetére
5-ös kezelő valószínűleg úgy gondolta hogy többet kell majd foglalkozni az automatával.
Sokszor megáll majd, be kell állítani és pár évente szervíz.
Ilyen értelemben lesz több gond vele.Egy kvarc jobb választás amiatt, hogy nem áll meg pár naponta ha leteszed.
De az órának nem fog ártani ha lerakod akár hosszabb időre is.
Csak állítgatni kell, ami egészen élvezetes dolog tud lenni, ha az ember úgy áll hozzá.[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz fagyalllo #239060 üzenetére
Valoban hasonlít rá.
5-ös kezelő: Ne vedd el a kedvemet! Pont itt írták, hogy nem lesz baj belőle, ha nem hordom és megáll az automata. Nyilván szervizelni kell, ezt jól tudom.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz 5-ös kezelő #239044 üzenetére
-
Veron
addikt
válasz dzsi23 #239055 üzenetére
jók ezek a Traskák és az áruk is jó, de az a fránya ÁFA elrontja a kedvem. annyi haverom meg nem él USA-ban, hogy megfelelő mennyiségű órát hozhassanak.
megvan, watchpatrol.net az oldal
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Gyerekek nagyon kiesetem a pixisből az elmúlt szűk egy évben.
Annyira, hogy elfelejtettem annak a eladó órákat listázó oldalnak a címét, amire gondolok és korábban szinte a kezdőlapom volt. watchmarkt vagy watchmarket vagy ilyesmi. Nem tudjátok mire gondolok?
Rákívántam egy Traska Commuteerre."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Magnum_
nagyúr
válasz gipsztigris #239050 üzenetére
Ratehetnek masikat is (ha nem lennek lusta), de NEEEM all ennek jol :/
Fall-N: mondjuk, peldaul.. egy speedmasternek barmi jol all
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Fall-N
veterán
válasz Magnum_ #239048 üzenetére
És tényleg nem. Bár szerintem nem csak ennek, hanem azoknak az óráknak (általában búvár) ahol a lünetta nem sima kör alakú hanem valamilyen forma, aminek az alakját továbbviszik a végszemen és a szíjon is. Bár a búvár órákra amúgy is stílus idegen a bőr. Nekem csak kizárólag a letisztult, elegáns öltöny órákra illik a bőr meg a pilóta órákra (szegecses bőr). Többire annyira nem. Maximum pár kronométer + rally szíj, de az sem a kedvemcem.
-
-
demars
addikt
válasz 5-ös kezelő #239044 üzenetére
Neki nem állnék !
Bálint András kezei között volt végig. Mindig gondosan végzi a munkáját. Tisztítva, nyomásprobával kapom vissza, kb 3-4000 HUF szokott lenni.
Nem a pénz a kérdés, hanem az idő. Kevés időm volt mostanában ilyesmire.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Magnum_
nagyúr
Kb az egyetlen ora, aminek nem all jol a bor szij... [link]
I humbly and respectfully decline™
-
enaheli
csendes tag
válasz fagyalllo #239043 üzenetére
lehet az lesz a vége. ha esetleg tudnának ott helyben mutatni nekem néhány szerkezetre rakható mutatószettet abból biztos tudnék választani. nem is gondoltam rá hogy lehet neki raktáron.
vagy nyomtatok esetleg 1-2 formát ami tetszik és úgy inditok. köz a tippetKNOW Jesus = know life but NO Jesus = no life !
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz demars #239039 üzenetére
Házilagosan nem tudod megcsinálni? Pár százasért jó elemet kapsz, nem ördöngösség általában egy elemcsere. Tömítést nem szabad becsípni, panelt megkarcolni. Ha pattintós a hátlap, a lezárás okozhat némelyik típusnál gondot /tokprés kell/. Menetes hátlapnál, ha az elem jól hozzáférhető helyen van /nem kell lebontani emeletes panelt pl./, gyerekjáték. Vékonyan át kell törölni szilikonzsírral a kivett tömítést, ha jó állapotú, mehet vissza - vízzárással sem lesz gondod, nem ott fog beázni.
-
fagyalllo
őstag
válasz enaheli #239041 üzenetére
Szerintem csak a Seiko szervizben van esélyed, ha kiválasztod hogy melyik modell mutatója jó az órára, meg tudják nézni hogy rendelhető-e. Keresgélni nem tudsz, arra szerintem nincs energiájuk, hogy veled együtt böngésszék át a lehetőségeket.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
enaheli
csendes tag
srácok,
egy basic quartz karórán szeretném kicserélni a mutatókat (Sii PC21S - [link] )
120/70/17-es paraméterei vannak (óra/perc/m.perc)tudna esetleg valaki ajánlani nekem magyar boltot ahol keresgélhetek ?
(az esslinger nél és az ofrei-nél is kb 5 usd a mutató szett és min 20 usd - vagy több - a posta)előre is köszi
KNOW Jesus = know life but NO Jesus = no life !
-
demars
addikt
válasz 5-ös kezelő #239037 üzenetére
Természetesen ki lesz cserélve. Csak macerás ez nálam, mert el kell vinnem Győrbe, ott is mindig csak egy óráshoz viszem ( precíz, megbízható). Viszont elég szűk időintervallumban van nyitva.
-
Empsepo
senior tag
válasz yoee74 #239023 üzenetére
Ez így elsőre nagyon egyben van.
De mint tudjuk az óraszíj öltöztet.
Van olyan irány, hogy bőrszíj a búvárra.
Nézelődj, keress rá.
Sokak szerint ez baromság, de nagyon jól tud kinézni szerintem.Valami jó vaskos darab kell rá természetesen, ami kényelmes is, az ilyesmi nem olcsó mulatság.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gerigő #239031 üzenetére
Így:
Items: USD 42.99
Shipping & handling: USD 10.77Total before tax: USD 53.76
Estimated tax to be collected: USD 14.52
Order total: USD 68.28ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gerigő #239028 üzenetére
Amazonról ennyi lenne mindennel együtt: USD 68.28
Nywatchstore: $52.86+ $16.95+27% áfa+800ft vámolásÉn is gondolkodtam hogy veszek egyet, de én már a 22 ezret is sajnálom érte, mikor 15-16 ezerért volt.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
gerigő
tag
válasz gipsztigris #239020 üzenetére
Köszönöm. Esetleg megtudnád nekem mondani, hogy milyen tételek jönnek még rá (melyiknél mennyi lenne a kb. végösszeg)?
-
demars
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy karórát magamnak, csak picit bizonytalan vagyok a döntésben.
Igazából egy automata óra a szívem vágya, mert még sosem volt. De alkalmi használatra lenne, tehát néha 1 hónapig is a szekrényben pihenne.
Így is meg szabad vennem? Nem lesz baja, ha lemerülve pihen a polcon?
Seiko 5 sports tetszik, egyszerű, elegáns, és Seiko
Szívesen fogadom a segítséget és tanácsokat.
Természetesen más márka is szóba jöhet.
Mindennapos használatra van egy olcsó casiom (fúrok, faragok, vések benne, kissé karcos, de bírja).
Alkalminak van egy gyönyörű Bulova (régebbi modell, 14 éve kaptam diploma osztóm alkalmából) , viszont megint lemerült benne az elem. Tehát ezt nem tudom csak úgy felvenni.
Ezért kérdeztem, hogy egy automata óra eláll hosszabb ideig felhúzás nélkül?
Köszönöm a segítséget!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
dzsi23
addikt
válasz yoee74 #239014 üzenetére
Gratu! Majd mesélj róla pár mondatban.
Egyéb:
Nekem is megjött a modding alapanyagom.
Fémmel jött, de cseréltem zulura, mert nem rajongok az egyenes végű fémszíj, ívelt tok kombóért.
Ez a masszív zulu meg kényelmetlen ezzel a masszív órával, ezért cseréltem gumira, ami abszolút nem illik hozzá, de legalább nagyon kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gerigő #239012 üzenetére
Chrono24. Perfuwatch kereskedőnél jelenleg 2 fajta van.
kék
fekete-arany
Én már vásároltam tőle órát, nem volt probléma. Spanyolhonból jön, így nincs sarc. Szokott az általad keresett verzió is lenni, néha rá kell nézni...[ Szerkesztve ]
-
Redwoodtree
csendes tag
Timefactors variáció a mission timer témára. Az ETA 251.264 ha jól látom az amit precidrive néven tesznek a Certinákba, de valahol azt olvastam, hogy harmadik félnek nem adnak el hőkompenzált verziót. Szóval nem teljesen világos ez melyik változat és milyen minőséget képvisel. -
Szulita28
senior tag
válasz dzsi23 #239008 üzenetére
Én fontot írtam (de még az is csak 3600 ajro lenne..) Pedig erősen gondolkodtam, H kijavítom 4000re, és akkor telibe ment volna 😄
És még nem is tetszik[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
gerigő
tag
Sziasztok!
Szeretném tőletek megkérdezni, hogy ti mint rutinos külföldről rendelők; honnan rendelnétek most egy Casio mdv 106-ost?
Ezeket találtam:Amazon , nywatchstore
Esetleg máshonnan érdemes?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
a cannon pinion-t hogy hívjuk magyarul?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
csabulaxi
senior tag
GA-2100FR-3AJF
GA-2100FR-5AJF
GA-2200MFR-3AJF
GA-2200MFR-5AJF
GMA-S2100WT-7A1JF
GMA-S2100WT-1A1JF
GMA-S2100WT-7A2JF
DW-5600GC-7JF
GA-2200GC-7AJF
GA-900GC-7AJF
GAE-2100GC-7AJR
GBD-200SM-1A6JF
GBD-200SM-1A5JF
RANGEMAN GW-9407KJ-3JR[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
dzsi23
addikt
válasz csabulaxi #238996 üzenetére
A mutatókkal c$e$zik el ezeket, nagyon nem illik oda az a nagyon narancs mutató.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest