Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz Lev Abalkin #227398 üzenetére
Pedig már azt hittem, hogy van lelke az órámnak, erre most kiderül, hogy nem is él. Mindegy lett volna, ha lelketlen kvarcot veszek.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz Szilágyi84 #227386 üzenetére
CW calibre SH21 belefer a keretbe.
-
Horvi
őstag
válasz nrg.960 #227391 üzenetére
Igen kb egyszerre rendeltük, mert pont a te ajánlásodra néztem rá az SNZG-re is, meg beszéltük a különbségeket(szálcsiszolt vagy polírozott).
Nekem múlt hét pénteken érkezett meg, de csak tegnap tudtam érte menni.
Tracking alapján neked hol tart? Mert nekem így nézett ki a dolog:
Szóval, ha már németben van akkor onnan elvileg már csak 1-2-3 nap kéne, hogy legyen.Hello darkness, my old friend...
-
Horvi
őstag
Megérkezett az új szerzeményem. Végül SNK809 lett a dologból, a sky-ról rendeltem. Szerencsém volt vele, átcsúszott a vámon
A gyári szíja annyira nem tetszett ezért felraktam rá a régebben rendelt világos bőr szíjat, azzal kényelmesebb, meg jobban is mutat.
A mérettel is elégedett vagyok, szerintem ez a 37mm az én vékony csuklómra teljesen jó.
Igaz mostanában fenem a fogam egy ilyenre (kb ez a max méret amit el tudnék képzelni a kezemre) de az még a jövő zenéje, nem szabad túlzásba vinniA régi Pobedára addig feldobtam egy másik szíjat, ahelyett kéne rendelnem valami fekete bőrt(vagy valami olyat ami passzol a kékes mutatókhoz), de az majd még elválik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat
Hello darkness, my old friend...
-
nrg.960
tag
válasz csabulaxi #227387 üzenetére
Aki hagyja ilyen szinten lepukkanni az óráját, beázva letenni... azt reggel, délben és este egy szívlapáttal minden egyes nap megtámogatnám.
Sajnos az alaplemezen igy is látszott a csiszolás nyoma..bármennyire is szép munkát végzett..és ez mind egy idióta miatt.
De lehet azért érint ilyen nehezen, mert a Rolex tendenciát latva, évről évre egyre tavolabb kerül tőlem..még egy belépő OP is.. egy Sub-ról már nem is merek álmodni..
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
nagyúr
válasz Szilágyi84 #227386 üzenetére
Gugli is megmondja, de van 120 órás, illetve e feletti járástartalék.
Pl Seiko és Royal Caliber. De van még Pam, stb...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabulaxi
senior tag
válasz nrg.960 #227385 üzenetére
Jól emlékeztem ez az órás (ausztrál) írta jó pár éve a blogjában, hogy a Rolex nem ad alkatrészt független órás mestereknek. Írja is, hogy ez volt az utolsó Rolex amit fel tudott újítani, kifogyott az alkatrészes doboza.
100 alkatrészből csak 8 az eredeti."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Szilágyi84
senior tag
Létezik 120 óra járástartalék 500-800 ezres kategóriába , vagy egyáltalán olyan óra ami ennyit bírna ? Én még nem láttam hallottam ilyenről , de lehet csak elírás amit olvastam , viszont ha mégis vannak ilyenek akkor ismét okosodtam.
-
nrg.960
tag
Szerencsétlen GMT Master II [link]...
-
nrg.960
tag
válasz lenox #227371 üzenetére
Tudom, van modder barátom, viszont a gyári mutatószett kérdéses mennyire beszerezhető, ezt meg nem nagyon mokolnám, mert ennek az ára már csak felfelé fog menni tippem szerint. A tippjeim meg általában bejönnek. Bátyámnak is mondtam időben vegyen Hulk Sub-ot..
De ha nem lesz más út, kénytelen leszek kintről megvenni, csak fájna a szivem majdnem 400-at kidobni rá. Hátha lenne itthon eladó valakinek csak kéreti magát.
[ Szerkesztve ]
-
nrg.960
tag
válasz Peddy789 #227361 üzenetére
Én a használttól nem félek, átment már egy pár a kezeim között, lehet az is hozzásegít, hogy 2-3 hónap után megunom, és vágyok valami másra.. ördögi kör ez..szó se róla.
Seiko-kat még úgy nagyjából ismerem is.Sajnos az olcsóbb (4-500eur) kategoria nálam azért esik ki elegans órában, mert nem kapom meg azt a kidolgozást mint a SARX055 vagy 035 esetén.
Az 055 esetén a számlap megvett, és a mutatók színösszeállítása, viszont a titántól tartózkodom..nem tudom mi az oka, ne is kérdezzétek. A 033 tetszene még, ugye az acél, viszont ott meg a kék perc és óramutató nem ragad magával, azt a 2-t cserélnem kellene a sima polírra.Nem vagyok a szavak embere..
-
Peddy789
őstag
válasz Peddy789 #227365 üzenetére
Ezt a citizent ugy megtalaltam neked hogy mindjart berendelem amugy
https://www.citizenwatch.eu/cwe/products/manuals/guides/en/E031.pdf
A manual alapjan egy napos idoben 2 perc alatt feltolt egy napnyi energiat, felhosben 12 perc alatt. Nem hangzik szarul. Titanium, zafir uveg, nagy multu komoly brand, valodi technologia mogotte.
Mi kell meg -
Peddy789
őstag
válasz Trolee #227362 üzenetére
Vannak ugye a nagy nevek, amik igazi orakat gyartanak, es vannak olcsobb oraik: citizen, seiko, casio, de vannak microbrandek is, amik szamomra sokkal nagyobb erteket kepviselnek mint egy fashion brand.
Pelda erre Sternglas (nemtudom ez microbrandnek minosul?)
Ez 184 euro jelenleg, de szinte biztos hogy szokott lenni rajta kedvezmeny heba hoba:
https://uhrenarena.de/Marken/Sternglas/Sternglas-Armbanduhren/STERNGLAS-Armbanduhr-NAOS-weiss-silber-Premium-braun-SNQ01/100::20925.html
Ugyan a forint most elegge befosott, de hatha lesz valami akcio nemet weboldalakon.Van tobb fele szinben.
Esetleg meg Junkers quartz orak vannak, az mondjuk 190 euro, de annal is eselyes egy jo akcio:
Amugy ezt a weboldalt ajanlom meg: https://www.timeshop24.com/watches/price/0-195/gender/mens.html
Itt sokszor latni eppen nem rossz amugy 200 euros orat learazva, de naton vegyes eresztes. Mindig kicsit utana kell olvasni mi a helyzet. Pl sokszor van kamu learazas, ami amugy is mindig annyi, meg kinai vackok aik annyit se ernek talan.Peladul itt egy citizen eko-drive ami talan a quartz orak kozott kifejezett minoseget kepvisel:
https://www.timeshop24.com/citizen-bj6520-15e.html,
128 euro 200 helyett
Hirtelen google search alapjan ez tenyleg 200 szokott lenni, titaniumbol. Ha lehet hinni a weboldalnak ez solar quartz, tehat a napfeny meg tolti is. Zafir uveg raadasul ami ennyiert bomba jonak hangzik. A zafirt nemtydom megkarcolni csak gyemantal, es nagyon szerencsetlen esetben homok szemcsevel, de kulcs stb nem fog fogni rajta.
Kesobb a ovet lecserelheted egy fasza nato szovetre, azok nagyon jol neznek ki hetkoznapi viseletre.Persze innentol kezdve mar csak a stilus szamit hogy milyen kinezetet keresel.
Mindenesetre az en szemlyes velemnyem hogy inkabb nem hordok orat mint hogy felvegyek egy hilfigert.
(jelenleg amugy sokszor egy casio f-91w van rajtam ami 15 euro volt amazonrol)
Egy masik linken pl itt egy rakat citizen, 30 ezer korul(amugy errol a weboldalrol meg nem vettem orat, de tudomasom szerint megbizhato)
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Trolee #227362 üzenetére
Szerintem varj egy kicsit a black friday mindjart ittvan.
Akkor hatha talalsz egy ertelmes citizent 50 korul.
Vannak neh ajol kifoghato akciok, nezegesd addig a topicot hatha linkel valakiAmugy remelem segitjuk egymast a black friday akciok feltarasaban!
Nemet webshopok, amazon stb, aki talal valami hasznos linket ne legyen ora rigy -
Peddy789
őstag
válasz nrg.960 #227344 üzenetére
A sarx 055-et enis sokaig nezegettem, de sajnos az eggyel bonyolultabb kategoria. En alapvetoen nem vennek hasznalt orat, es az uj a vam koltzeg miatt azert joval dragabb mint az uj sharp edge-ek. A szallitasi koltseg is szamottevo. Aztan ugye ha megjon, es nem tetszik, a visszakuldesnel buko a vam es szallitasi koltseg. Plusz ugye nincs ra semmilyen garancia itt EUban.
Es ezek utan azert van egy video amiben osszevan hasonlitva, es latszik hogy az uj szeria kicsit jobb minoseget kepvisel.
Persz a szamlap tovabbra is nagyon szep a sarx055-on.
A sarx035 nem ismerem annyira, elsore eleg unalomnak tunik, dragan. Akkor mar vannak hasonlo seiko orak 4-500 euro korul ujonan amik erdekesebbek, zafirok es elso ranezesre hasonlo minoseg.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy patika Tissot PRC 200-as óra minden tartozékával papírjaival együtt. [link]
Ajándékba kaptam, de nem az én stílusom. Egy beárazást kérhetnék rá?Előre is köszönöm.
MacskassyI ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
-
Szilágyi84
senior tag
Öszintén autókról !?! Kicsit meglepődtem amikor észrevettem.
-
rozsgyi
tag
válasz Trolee #227353 üzenetére
Ha csak ez a ketto, akkor en kinezet alapjan az Armanit valasztanam. A Tommy egyertelmuen a par ezres kinai vacak kategoria, aliexpressen meguszod az egeszet 20 dollarbol , az armani talan egy fokkal jobb. Ha meg kinai es kicsit feljebb mesz a 70-100 dollar kategoriaba, lehet minosegben meg jobbat is kapsz (Parnis, Corgeut, Pagani) de ezek altalaban valamelyik hiresebb oranak a "hommage" valtozatai.
De en a helyedben valami Orientet vennek
-
Trolee
aktív tag
válasz Empsepo #227325 üzenetére
Köszi.
Több szempontból meg van kötve a kezem, első sorban ár (50k) szempontjából, és újnak kell lennie, mert ajándékba kapom
41k a Tommy 46k az Armani.
Szóval ezen belül csak a típussal tudok variálni, és nem találtam általam is ismert órákból olyan típust ami szerintem szép, mindegyik túl sportos, vagy kommersz.
A linkelt két óra formailag bejön, persze azt sejtem hogy szerkezetileg nem a legjobbak, de nem találtam más alternatívát jelen körülmények között.[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz Szilágyi84 #227349 üzenetére
Minden szegmensből vannak órák 30.000-20.000.000 között, hamisítványok pedig nálunk nem engedélyezettek, egyáltalán, aki mégis megpróbálja a hamisítványt eladni, azt megkérjük, hogy hagyja el a helyszínt.
A többin nem szólnak ezért, mi nem hagyjuk.
vagy decemberben lesz idén, vagy nem lesz. Én szerintem most novemberben rendezni börzét abszolút felelőtlenség, sőt. Az emberek egy része egóból szarik a maszkviselésre, kilóg az orr, beszédhez leveszik. Nálunk általában 1000-1400 közötti volt a vendégszám, a többieknél mennyi azt nem tudom. Ha ezekre most csak a fele, vagy a harmada elmegy, az is teljesen őrület.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
@mriya@
őstag
válasz Szilágyi84 #227349 üzenetére
Sőt, még hamisítványok is vannak dögivel.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
g0n21
senior tag
válasz Szilágyi84 #227345 üzenetére
A sajátunkat, ami Chronomeeting néven fut, bármikor szívesen fényezem, igyekszünk mindent megtenni azért, hogy legalább kicsit kilógjon a többi közül. Érden nem a miénk lesz
fagyalllonak részben igaza van:
drágák -> alkudni kell, de nem viccből, hanem ha tényleg kell. Ha készpénzt látnak, egyből máshogy számolnak - általában.
belterjes csapat - true, az a 40-60 ember, aki kezei között aránylag sok óra fordul meg, de mi például mindig biztosítunk asztalt újaknak, nem számít, hogy volt-e korábban, vagy sem, sőt, ha marad, akkor fél-asztalokat is szoktunk adni. Fagyalllo is kijöhetne bármikor árulni, ha akarna. De nem akar.
Volt olyan kritika, hogy hogy néznek ki a kereskedők, rosszabbak mint a sóderes autónepperek. Ebben megvédeném őket: Nem rosszabbak, mivel egy részük pont hogy autókereskedő is.
Ez egy használt óra börze, Magyarországon. Nem öltönyös butikosok és kedves idős befektető urak jönnek el árulni, mint ahogy egy idilli világban létezik, hanem nepperek, kereskedők, és ne feledjük, hogy még mindig a balkán és a nyugat között kötéltáncolunk. Nem szépségverseny. A negatív vélemények is általában inkább olyanoktól származik, akik elképzelték, hogy milyen lesz, aztán mégsem olyan lett.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
fagyalllo
őstag
válasz Szilágyi84 #227345 üzenetére
Sose voltam, általában inkább negatív tapasztalatokat lehet olvasni. Drágán adott órák, belterjes csapat. Amúgy meg menj inkább kirándulni, vagy maradj otthon!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Szilágyi84
senior tag
Volt már valaki órabörzén , kiállításon ? Hogy kell elképzelni , hogyan van megoldva , ülnek a kis telepakolt asztalka mögött eladásra várva esetleg cserére ? Még nem voltam soha , viszont most vasárnap lesz Érden ahová lehet elnézek , bár lehet a budapesti tartalmasabb lenne.
-
nrg.960
tag
válasz Peddy789 #227342 üzenetére
Nálam 3db van kinézve, SARX 035/055 és 057. Viszont kb itthon fejfájást okoz a beszerzés. A 035 tavaly 200 körül mentek. 2 srác írt rám, egyik nem akarja eladni..akkor nem is tudom minek írt, a másiknak tettem egy magas árú ajánlatot, de azt nem fogadta el, majd tettem egy még magasabbat, ami közelebb volt az SPB167 új árához mint a 200k-hoz, és azt a választ kaptam, hogy nem a pénz miatt nem adja el..
[ Szerkesztve ]
-
-
dzsi23
addikt
válasz csaba1203 #227338 üzenetére
Inkább az Armaninál és a Hilfigernél vannak gondok az árral. Persze, (átlagban!) drágábbak, amiket felsoroltam, de inkább költök valamire 80-at, mint hogy kidobjak 40-et. Ha meg az olcsóság a cél, akkor Kínából rendelek, van ott jobb ezeknél.
Szerk.: Ha akciósan kijön az Armani 20k körül, annyiért szerintem nem vétek megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Trolee #227321 üzenetére
Az Armani Aviatorhoz hasonló órákat találhatsz a Zeppelin és a Junkers/Iron Annie kínálatában, vagy ha nem ragaszkodsz szigorúan ehhez a dizájnhoz, akkor a Seiko, Citizen, Casio háza táján nézelődnék. A Tommy-t meg simán csak elengedném, dizájn és minőség szempontjából is.
[ Szerkesztve ]
-
nrg.960
tag
válasz pulutodurumo #227331 üzenetére
Na ettől tartok én is.. ha meg levámolnak akkor nézhetek, mert akkor már nem keveset fizettem egy olyan óráért ami tavaly még 200 és 210 körül mentek.
De már discontinued modell lett..Egyszerűbb lenne, ha USA-ban lenne, onnan ismerős hazahozná kézen..
[ Szerkesztve ]
-
nrg.960
tag
Ha a Chrono24-ről, Japánból rendelek órát azt mindenképp vámolni fogják? Vagy van esélyem, hogy átcsúszik, mint mondjuk a Sky-nál. Az ár olyan 250-300k ha ez számít valamit.
Chrono24-el még nem volt dolgom.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz Lev Abalkin #227322 üzenetére
-
Empsepo
senior tag
válasz Trolee #227321 üzenetére
Kérlek ne vegyél ilyen órákat.
Ha érdekel, hogy mi van a csuklódon, érdeklődj, akár itt is.
Később, ha valóban érdekel a téma, megbánod, hogy ilyenekre pénzt adtál ki.Írj egy összeget, mennyit szánnál rá, kb milyen fazon érdekel.
Segítenek itt a hozzáértők, hogy minőségi órád legyen.[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz Lev Abalkin #227322 üzenetére
Én.
-
g0n21
senior tag
válasz Ruszki #227283 üzenetére
Nekem inkább az jön le, hogy rendesen odatették magukat, de ez nézőpont kérdése. Ha nem lennének ennyire ingerszegények a stock-fotóik, akkor talán még át is jönne a képen, hogy minden szempontból nagy-nagyon rendben vannak.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Lev Abalkin
tag
Ki kezdi?
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség szeretnék kérni.
Kinéztem egy Armani Aviator és egy Tommy Hilfiger Damon órát.
Szerkezet ill. megbízhatóság alapján van köztük különbség?
Előre is köszönöm mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #227318 üzenetére
a Doxa két szálon fut, amiből az egyik "magyar".
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
pulutodurumo
addikt
válasz @mriya@ #227316 üzenetére
Ebben vitatkoznék. A Doxa sub főleg tőlünk nyugatabbra ment nagyot. Mondjuk a ~2000€ ára nem olyan vészes, de kétlem hogy nagy tömegben adtak volna el belőle felénk.
Kezdetben lehet hogy csak egyszerű kvarcokkal akarták kihasználni a régen jobban hangzó nevet, de mára szépen összekapták magukat."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
@mriya@
őstag
válasz Szilágyi84 #227314 üzenetére
a Roamer (Cornavin, Doxa, etc.) egyike a kelet-Európa részére feltámasztott márkáknak.
nem gyártanak tudtommal semmit, csak kereskednek velük.
szerintem azt tokoz a szállító, amihez éppen hozzáfér.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
zoarden
tag
[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
dzsi23
addikt
válasz Szilágyi84 #227304 üzenetére
Ezt értem, csak azt nem, amit pár hozzászólással korábban leírtam a segédszámlapok helyzetével kapcsolatban. [link] Az ISA szerkezetnél nem ott vannak, mint a te órádon.
-
Ruszki
senior tag
válasz Empsepo #227291 üzenetére
Hát nem tudom...
Nekem eleve nem jönnek be az "Open heart" jellegű órák, de ez szubjektív vélemény.
Orient-em van és meg vagyok elégedve minőségileg.
Amúgy teljesen igazad van, hogy élőben, kézben sokkal jobban át jön a minőség.
Ugyanez a Hublot érzés fogott el.Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
fagyalllo
őstag
válasz Lev Abalkin #227307 üzenetére
Nem biztos, kaptál ragszámot, nézd meg a nyomkövetést, nagyon változó időket futnak a csomagok.
-
fagyalllo
őstag
válasz Lev Abalkin #227305 üzenetére
Már vagy két hete befutott, csak most jutott eszembe. Igen, akkor rendeltem, mikor ajánlottad.
-
-
dzsi23
addikt
válasz Szilágyi84 #227294 üzenetére
Kétféle szerkezettel gyártják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest