Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
xXxian
senior tag
Egy akciós Bulova: [link]
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
petipetya
nagyúr
válasz Rastaman17 #216388 üzenetére
Parancsolj. Ott van a Nyugati mellett, már vettem tőlük órába elemet, korrekt bolt gyors kiszolgálással:
Profi órás rugós stift behelyező szerszám, TOOLCRAFT"nincs rá lezsóidő"
-
Rastaman17
csendes tag
sziasztok! A westendben/westend környékén lehet valahol venni stift kiszedőt?
-
SI-ZO
csendes tag
-
-
5-ös kezelő
senior tag
-
-
SI-ZO
csendes tag
válasz BloodRay #216377 üzenetére
Sziasztok!
Van egy srác, aki sandwich számlapokat készít Vostok karórákhoz.[link]
Ráírtam, hogy nem-e csinálna nekem egy fehér szendvics számlapot. Belement a dologba, de a minimum rendelhető mennyiség 10 db. Ha van köztetek olyan, akit érdekelne egy ilyen számlap, akkor kérlek titeket jelezzétek.
A nagy indexek belső széle fekete festést kap, hogy jobban olvasható legyen, továbbá az indexek kék lume festést kapnak. -
Csápájev
őstag
válasz J.J. András #216363 üzenetére
Szervízt nem javasolnak , én már kérdeztem.
-
@mriya@
őstag
válasz J.J. András #216361 üzenetére
Ne bulizz karórában!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
nagyúr
válasz J.J. András #216363 üzenetére
Nem hiszem, hogy gond lesz. Egy forgalmazó, ha rendelkezik saját szervízzel, akkor minden dokumentáció és betanítás adott(máskülönben nem lenne hivatalos). El tudják végezni a javítást. Ne használd addig az órát.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Fall-N
veterán
El kell vinni megcsináltatni és addig ne használd, nehogy nagyobb baj legyen, hogy így jár a szerkezet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Annak a hét végét gond nélkül kellene átlépni, szervízt javaslok. Valami meglazult bent a leírásból úgy gondolom én.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
J.J. András
őstag
Sziasztok....
lehetne a Tissot Powermatic 80-as művet ismerőkhöz, vagy tulajokhoz egy-két kérdésem:
1. Nagyobb buli után a régi SEIKO 5-ösemet muszáj volt szervizeltetni, de a TISSOT kapcsán felfigyeltem, hogy ha megrázom az órát, olyan fura surlódó hangot ad ki a lendkerék és a ha jobban / vagy egy adott helyzetben megrázom, akkor meg mintha pattogna valami fém golyó egy pozícióban 4-et, egy kemény lapon, aztán 4-dik után megáll.... ez nem mindig tudom előidézni (de olyan szépen, mintha függőlegesen leejtenél egy acélgolyót a járólapra, csak ilyen pici sörétet, és szépen "lecseng" a pattogása, és megáll).2. Ha hordom 5 munkanapot, nem bírja ki a járástartalék hétfőig..., vasárnap délelőtt már leáll, vagy kora délután.
3. Ha felhúzza magát az óramű, akkor a húzótárcsa egy éles, kattanó hangot kell hogy kiadjon ? (még sak 3 hónapja van meg, de eddig nem hallgattam, csak a SEIKO 5 "betegsége" óda figyeltem fel rá és hallgattam meg ennek a művét is).
Köszi előre is
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
@mriya@
őstag
válasz vinczetibor #216358 üzenetére
talán így?
-
nebancsa
senior tag
válasz vinczetibor #216350 üzenetére
Legfeljebb kicsit meghúzkodod a betonon. [link]
-
dzsi23
addikt
Múltkor téma volt, hogy mire és hogyan lehet használni a tahimétert, itt van egy kis érdekesség, most olvastam a prokarorak.hu-n... bár magától értetődik a dolog, ugyanaz az elv, mint a sebességmérésnél, valószínűleg mégis kevés embernek jutna eszébe. (A hasznosságát mellőzzük! )
"A tahimétert annak a megállapítására is használhatja, mennyi munkát képes elvégezni egy óra alatt. Ha tudja, hogy egy csomag becsomagolása 40 másodpercet vesz igénybe, a mutató a 90-es számon áll meg. Amennyiben nem fárad el és senki sem fogja önt megzavarni, akkor egy óra alatt elméletileg 90 csomaggal fog megbirkózni."
-
@mriya@
őstag
"ennyiért nagyon kevés gyártó ad zafír üveges órát"
erre a mondatra reagáltam, de látom, nem kellett volna. 👿
-
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #216344 üzenetére
Épp a Casio-t tárgyaltuk múltkor, hogy a viszonylag új ~100 ezres EQB-1000-re sem tömör szemes fémszíjat rakott. Persze, kiderült, hogy közben sokkal olcsóbbakra tud rakni, de náluk is csak elvétve van ilyen.
A zafírral ugyanez a helyzet (bár az eqb-1000 pont zafíros).[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Aham, meg a többször ennyibe kerülőbe se...
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
nebancsa
senior tag
válasz vinczetibor #216345 üzenetére
Erre fáj a fogam... [link]
-
vzsryl
nagyúr
Néhányba biztos, de náluk sem túlzottan jellemző. Meg azt tudjuk, hogy az óra presztízs kérdés, és a Citizennek egy hangyaf@sznyit nagyobb a presztízse. De nem is ez a mérvadó, hanem az előző hozzászólásom első fele. A Citizen az ilyen stílusú óráiba nem nagyon pakol zafír üveget. De ezzel nincs egyedül, mert a Seiko hasonlóan járja ezt az utat, sőt...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
dzsi23
addikt
válasz csabi84bana #216328 üzenetére
A probléma ott van ezzel, hogy ha hidegben viseled az órát, valószínűleg az órád elülső oldala (azaz az üveg és talán a lünetta) lesz a leghidebebb, mivel a hátulját melegíti a csuklód, ott nem fog annyira kihűlni, mint az üveg, ahogy a belseje sem, így egyértelmű, hogy az üvegre csapódik a pára. De ha a fagyóba rakod, akkor nagyjából egyenletesen fog kihűlni (sőt, valszeg a fém részek hűlnek ki leghamarabb), így az üvegen biztos nem lesz annyira látvágyos lecsapódás. Hacsak nem melegítenéd fel hirtelen a hátulját, de az meg ugye megint csak nem tenne jót az órának.
-
csabeszsz
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
V-I-D-A
aktív tag
-
pulutodurumo
addikt
Még jó, fordítva ülsz a lovon. Ez a teszt úgy néz ki, hogy felmelegítik az órát, majd egy csepp hideg víz az üvegre. Ha az alatta kicsapódó pára nem tűnik el gyorsan, akkor kell aggódni.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
@mriya@
őstag
Időközben kiszáradt egy légmentesen lezárt óra?
-
dzsi23
addikt
Hány fokon fagy meg a kenés az órában?
-
nagyúr
-
jozs6200ax
aktív tag
Holnap meg telefonálás egy óra szervizbe a következőt szavakkal"Jó napot kívánok skx009 -et szeretnék javításra beadni" (sajnálom nem hagyhattam ki )
-
csabi84bana
csendes tag
Holnap jubilee szíjjal.
[ Szerkesztve ]
-
csabi84bana
csendes tag
Ma leteszteltem az skx009 et
20 perc fagyasztó. Utána kivettem meleg szobába.
Hálisten nem párásodott be.
Lekopogom.
-
nagyúr
-
MARVEL
tag
Köszönöm a segítséget.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy Vostok Amphibian szerkezetet hol érdemes bekalibrálni. Most vettem, még új. Viszont a szerkezeten, ahogy lényegében a legtöbb vostok amphibianál nincsen kénes. Emiatt hangos is. 😉
Az előző órásom bezárta a boltot. Így most újat kell keresnem. További előnyt jelentene, mivel vidéki vagyok, ha postai úton is lehetne hozzájuk küldeni órát. 😁 -
nagyúr
Az én barátom nem vett Zeppelint.
És mindenki nyugati agitátor aki ezt állítja!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
petipetya
nagyúr
válasz Csápájev #216316 üzenetére
Barátom vett egy zeppelint és szeretné megnézetni egy órással,mert a koronát nehéz mozgatni.
Zeppelin 7642-5
Budapesten hová érdemes ezzel fordulnia? oramu.hu ?"nincs rá lezsóidő"
-
Csápájev
őstag
Barátom vett egy zeppelint és szeretné megnézetni egy órással,mert a koronát nehéz mozgatni.
Zeppelin 7642-5
Budapesten hová érdemes ezzel fordulnia? oramu.hu ? -
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #216307 üzenetére
Innen származik a legtöbb szíjam, ez volt az első eladó/bolt, aki ilyen típusú natot árult alin, és már akkor is ilyen olcsó volt (2-3$), de ahhoz képest elég jól bírják. Most sajnálkozhatnék, hogy itt már elfogyott, de egyrészt most már vehetnék ilyet alin 100 másik eladótól, másrészt átszoktam a gumira.
(#216309) kaskader:
Ennek max. eszmei értéke lehet számodra. Ha az sincs, akkor szerintem engedd el...Szerk.: Az exkluzív topikban azért erős volt ez a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz lord.lakli #216310 üzenetére
Elemet tegyen bele, aki használni akarja
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest