Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
etnies #201700 üzenetére
Szerintem pedig az elemes kvarc a legjobb megoldás, mert általában pár évig kibírja az elem és utána sem nagy költség a cseréje.
Bármennyire mechanikus/automata párti vagyok, alkalmi viselésre nem való, mert többet lenne megállt állapotban, ami nem tesz jót a szerkezetnek. Az Eco-Drive is jó elvileg, de fölösleges ha ritkán van hordva és ott is költség az energia-tároló cseréje (úgy mint a mechanika szervizelése az automata óránál).
Szóval szerintem vegyél nyugodtan egy sima elemes kvarc órát. Abból úgyis rengeteg van, így nagy a választék. Casionak van olyan modellje, amelynek 10 évig bírja az elem. Gondolom más márkának is van ilyen alacsony fogyasztású kvarc szerkezete.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest