Hirdetés
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
válasz
@mriya@ #192774 üzenetére
Köszi a választ!
Az elég ciki, hogy vannak hamisítványok. Azt hittem már egy olyan órás közösség fejlődött ki a facebook meg a többi által, hogy kivetette magából az ilyen alakokat.Nincs facebook-om, de néha ránézek a csoportra.
Nekem sem tetszik, hogy néha látom fécen, hogy csak bömös, Merci, Audi, tegnap Porsche mögül lehet valaki faszagyerek az órájával. Direkt felvágva, hogy neki ott a 30-40 millás verda az óra mellett. Gondolom sok ilyen magamutogatós alak megy a találkozókra.Én is jobban szeretem az ilyen családias, baráti beszélgetéseket, mint az ilyen nagyon személytelen dolgokat.
Viszont egyszer elmegyek egy ilyen nagy összejövetelre kíváncsiságból. Most vasárnap elmentem volna, de vannak fontosabb és kellemesebb dolgok még az óráknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AM 5 lapok
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest