Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz WiZARD #169244 üzenetére
A tokfülek köze ahol a fémszíj van, és a korona alja szerintem más téma, de ha ez kell hogy pont legyen, akkor legyen. Legalább már a kezdetek óta így van, nem csak most kezdték. (de tényleg, azért értem az indítékod, de b.szki, ez két nagyon különböző fail)
"végül" nem lett rossz? Svájci óraiparban bétát árulni - lazán megérdemeltek volna egy nagyon sok évnyi bizalomvesztést. Ebben az iparban ezt így nem lehet.
Nekem személy szerint nem számít. Technikai adatokról beszélgettünk, és leíró jelleggel.
Nem tudom szedtél-e szét már órát, mert erről sosem beszélgettünk, akkor tudod, hogy szép variálgatásokra lehet szükség a csapágylemezen két rugóház esetén, az pedig nagyon drága tervezőmunka. És van egy érzésem, hogy kényszerből lett két rugóház, nem a dizájn miatt..Hogy a két Omega werk között milyen oksági összefüggés lehet, ami miatt az egyik kevesebbet leng, azt nem tudom, érdemes lehet őket megkérdezni.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest