Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok,
Casioval kapcsolatban írok, ezért OFF-ba teszem, de talán általános érvényű segítséget szeretnék kérni.
Van egy AE1200WH-1A digitális órám a mindennapi nyüstölésre, tökéletesen ki is szolgálja ezt, viszont az üvege/plexije (nem tudom mi van ebben árkategóriában az órákon) nagyon könnyen karcolódik, és már jó pár tompa karc van rajta, nem mély, de zavaró.
Kérdés: Lehet ezen valahogy segíteni? Lehet ezeket valahogyan akár polírozni? Csinálnak ilyet valahol, vagy otthon ha lemaszkolom a tokot, nekieshetek finoman a polírral? Vagy törődjek bele?
Köszi! -
boogie84
veterán
válasz
alphaville #168493 üzenetére
Prw-3000-4 kenyelmes, nem otromba, uszni siman lehet vele.
Nekem az bejott! -
@mriya@
őstag
-
@mriya@
őstag
válasz
alphaville #168493 üzenetére
prw-s3500-1
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe #168465 üzenetére
Tudok sárga és fehér aranyból is eladó példányt itthon.
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #168489 üzenetére
V72-est?! Ne már! Ezt miből gondolod? Egy szatyornyi Seiko chrono-t össze tudsz gyűjteni abból az időből, mire találsz egy ilyen werket. Szép az a Seiko, de a Roamer mellett csak egy a sokból. Ami ritkaság az akkor is az marad, ha kimondottan svájci, vagy japán rajongók vagyunk...😉
-
csabulaxi
senior tag
-
squir
aktív tag
válasz
#17803776 #168468 üzenetére
Aztaku...!!!
Jól írta Resool, ez egy Valjoux72 Stingray.
Egy ritkaság, baromi jó szerkezettel (ha jól emlékszem, ez dolgozott egy időben a Daytona-ban is), felújítva, vagy szép állapotban olyan 1000 EUR és felette van az értéke.Ha nem akarsz vele bíbelődni én imádnám!!!
-
törölt tag
-
csabulaxi
senior tag
-
_stick_
őstag
Vennék egy ilyen fémszíjat SKX-emhez. Mennyire szokott az endlink passzolni az órához? Szerintem ez is ugyan az próbálta már valaki hozzá noname szíjat rendelni?
-
C0RVUS
tag
válasz
Tulku #168451 üzenetére
Biztos van még némi finomítanivaló a gyakorlati alkalmazáshoz, de azért jó tudni, hogy ilyesmi tervben van:
"A magaslégköri robbanás 30 km fölötti. A levegő ritkasága miatt a röntgensugaraknak sokkal nagyobb a hatótávolságuk (több száz km), így a keletkezett tűzgömb is nagyobb. A légkör nagymértékű ionizálása telekommunikációs rendszerek (műholdak, repülőgépek) összeomlását idézi elő. Az elektromágneses impulzus tönkreteheti a kifinomult elektronikai eszközöket. Bevetésük valószínűtlen a nagy hatótávolságuk miatt: egy ilyen bomba egy egész kontinens kommunikációs rendszerét is megbéníthatja."
Egy ilyet tényleg csak esetleg mechanikus órák élnének túl. Bár nem tudom mennyire számítana már olyankor, hogy hány óra...
-
resool
aktív tag
Úgy látom Omega is emelt(5%), de még csak fórumtéma hivatalos megerősítést nem olvastam sehol. Nem tudom hogy csak UK-e vagy egész Európa, esetleg NA is.
-
csabulaxi
senior tag
-
C0RVUS
tag
-
C0RVUS
tag
válasz
g0n21 #168445 üzenetére
"A maghasadásból származó energia több formában nyilvánul meg:
- Lökéshullám (40–60%)
- Elektromágneses impulzus (40–60%): a hősugárzástól kezdve a látható fényen keresztül egészen a röntgensugarakig minden frekvencia megtalálható a spektrumában.
- Radioaktív sugárzás (10–20%): főként neutron- és gamma-sugárzás. Ide tartozik a radioaktív kihullás is."
(Wiki) -
terra052
őstag
válasz
Harsonás #168435 üzenetére
Rajtam épp egy Junkers Bauhaus van, az kb ennek a testvére (nem iker, de nagyon közeli rokon). Ugyanúgy POINTtec, moddolt Miyota van benne, ami nekem nagyon kelllemes meglepetés volt, hogy kézihúzós automata, erről nem olvastam előtte sehol.
Kifogástalan minőség, kidolgozás, működés. (Mp **ziknak: napi +8-9 mp eddig, mert hát én is **zultam azért a pontosságát)
A bőr szíj kényelmes, ezen plexi van, ami nekem külön öröm, de a Zeppelin Nord zafíros, így az is pipa.
Majd megkapod, hogy ennyiért inkább Steinhart, meg Seiko meg kinek mi a cicája, de ha tetszik, nagyon nyugodtan vedd meg, rendben van.
(Itt nato van rajta, nekem így is bejövős) -
C0RVUS
tag
válasz
g0n21 #168439 üzenetére
Bizonyára nem volt антимагнитные.
-
törölt tag
válasz
kemalboy01 #168434 üzenetére
Köszi a linket, nem ismertem.
719 dollárért SARX033 van a Seiya-n. Itt jön be, hogy akkor kinek melyik tetszik jobban.
Nekem a korona és az "Automatic" felirat a SARX-on, számlap az SDGM-en jön be jobban. Nem tudom, a tok és a szíj kidolgozottságban van-e érezhető különbség. Mindkét tokforma szép. Élőben kellene látni.
-
g0n21
senior tag
válasz
alphaville #168437 üzenetére
Vajon a bomba miatt allt meg akkor, vagy csak éppen lejárt?
-
Harsonás
tag
válasz
pulutodurumo #168436 üzenetére
Aminek mindenképp meg kellene feleljen, hogy mindenapos használatra szeretném fekete bőr szíjjal és ezüst tokkal + zafír üveggel és automata szerkezettel. Jelenleg egy ilyennek büszkélkedhetek
Ez a vonal nagyon teszik.
-
alphaville
aktív tag
Akito Kavagoe karórája, amely pontosan 8óra 15perckor állt meg Hiroshimában, 1945. augusztus 6-án. Ebben a percben érte el az atombomba s annak villanása a Földet.
-
Harsonás
tag
Sziasztok elérkezett az óravásárlás ideje nálam. Esetleges vélemyényeket tapasztalatokat szeretnék kérni ezzel a zeppelin órával kapcsolatban. Minden hozzászólást köszönök.
-
g0n21
senior tag
Na milyen óra van a majom karján?
-
törölt tag
válasz
kemalboy01 #168427 üzenetére
Hol kapható? Küldesz linket? Én minden általam ismert helyen csak out of stock-ot láttam.
-
kemalboy01
tag
Ez a Brightz gyönyörű
(A 001,003 még szerencsére kapható) -
válasz
g0n21 #168420 üzenetére
Oke, csak azert kerdezem meg inkabb, nehogy ugy jarjak mint a datumos dologgal az skx-nel.
Ha kitekered a koronazarat, egybol huzhatod is a rugot az oramutato jarasaval megegyezoen?
Itt mit ir pontosan nem tudod?
1. Slowly turn the crown clockwise (in
the 12 o’clock direction) to wind the
mainspring.
Turning the crown counterclockwise (the
6 o’clock direction) does not wind the
mainspring.-------------------------
TOZ
-
TOZ
addikt
válasz
fagyalllo #168418 üzenetére
Plusz a csoportban levo Pepsi 7002-es kapcsan nekem mas problemaim is vannak.
Az ora alapvetoen rendben van (bar boven van benne aftermarket elem), de az en kezemen. Modoknak jelentettem korabban, hogy valami nem stimmel, de nem sok foganatja volt a dolognak.Lauda:
Megjott a Monster? -
g0n21
senior tag
válasz
Lauda #168419 üzenetére
Nem kell túldimenzionálni:
"A 4R36 seikonal mire kell figyelni ha az ember manualisan huzza fel a rugot?"
Semmire.
Hogy hogy kell kézzel felhúzni?
A) tudod te azt nagyon jól
B) kitekered a koronazárat, ha van, aztán tekergeted óramut.járásával megegyező irányba..Szerk: Nem akkor kezd el járni a másodperc mutató, ha teljesen fel van húzva -bár ő sem pontosan ezt mondja)
-
A 4R36 seikonal mire kell figyelni ha az ember manualisan huzza fel a rugot? A gyari doksija ezt irja, csak nem nagyon ertek angolul:
● How to manually wind the mainspring by turning the crown
1. Slowly turn the crown clockwise (in
the 12 o’clock direction) to wind the
mainspring.
Turning the crown counterclockwise (the
6 o’clock direction) does not wind the
mainspring.2. Continue to turn the crown until the
mainspring is sufficiently wound. The
second hand will start moving.
3. Set the time and date before putting the
watch on your wrist.http://www.seikowatches.com/support/ib/pdf/SEIKO_4R35_4R36_4R37_4R38_4R39.pdf
-
Sanyi.mTs
addikt
nézegettem az FB-s búvár seikokat, és megtetszett a 7002-es széria.
Mit kell az órákon nézni, megvizsgálni egy olyan személynek, aki nem ért az órákhoz, hogy ne verjék át? -
squir
aktív tag
válasz
Bazsi101 #168411 üzenetére
Csak megfelelő méretű prés kérdése...
TOZ: nyugi, leállhatsz a Xanax-ról!
Berigazek: nézegettem már ezeket a Nixon-okat, a Star Wars sorozat jópofa volt.
Elég erősre árazták (ugye "limited"), az USA-ban pedig egyre felkapottabb a márka (néhol kicsit a G-Shock babérjaira is tör). Mondjuk annyira jelenleg még nem győzött meg...
-
@mriya@
őstag
válasz
excalibur36 #168413 üzenetére
Ha beszerzed az üveget (pontos legyen a méret), akkor annak cseréjét, és a karbantartást is rábízhatod Kiss Istvánra, P.Kiss apukájára.
Népszínház utca. -
excalibur36
senior tag
Szervusztok!
Sikerült szert tennem egy Poljot Aviator 3133 órára... :-)
Le akarom szervizeltetni és az üvegét zafírra cseréltetni.
A zafír cserére 20-30.000Ft.-ot mondtak... én ezt egy kicsit sokkalom, nem értem, hogy egy 35,5mm.X1,2mm. sík zafír üvegen mi kerül ennyibe...
Az alább linken találtam zafírt elég olcsón. Szerintetek megszabad venni, tényleg zafír, vagy tudnátok ajánlani más megbízható beszerzési forrást, illetve órást is Pesten ki ért is hozzá és nem akar lehúzni??
zafír: [link]
Köszönöm a segítségetek! -
törölt tag
-
fagyalllo
őstag
Seiko átalakításhoz eredeti számlapok, köztük rengeteg különlegesség, Samurai, Fieldmaster, 1. gen. Monster, Shogun, Cocktail Time, SARG...: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest