Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
Na voltam WE Orexben. Fényképezni nem tudtam, nem is akartam. Szegényes a választék és a menőbb/ismertebb darabok elfogytak/nem is voltak.
Hamilton Khaki Aviation Pilot Black Dial (kvarc) 155 eFt
longines-hydroconquest kvarc 225 eFt
Seiko-ból csak alap darabok voltak, semmi értelmes
Dorochron diver 31 eFt, ocsmány
Hamilton Jazzmaster Open Heart már nem isemlékszem mennyi volt
Hamilton Khaki Aviation Pilot Automatic Chronograph nem emlékszem menyi volt talán 500 körül
Hamilton Khaki Navy automatic 400 körül
Certina órákból sem volt már túk sok, számomra egyik sem volt egy értelmes darab 1-et találtam ami szép volt, de nem tudom melyik típus
LLD nem volt
Divert-t ebben a boltban most nem tudtok venni.Fenti árak a bolti árak, azokból jön le most 40 %. Ha rám halgattok, akkor nem éri meg elmenni. Kicsi a kínálat, az értelmes darabok már rég elkeltek. Most már főleg női órák vannak.
Van még Rado, raimond veil, 3-4 db női omega oszt ennyi. -
trust007
tag
[ Szerkesztve ]
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
g0n21
senior tag
válasz g0n21 #158774 üzenetére
Jelezném mindenkinek, hogy ez a gyártó stock fotója, nem az én óráim.
Nekem zöld lünettás, fekete számlapos, dátum nélküli van.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
fagyalllo
őstag
válasz 7s26c #158783 üzenetére
Ha összehasonlítod őket, ezek nem +/- érvek, csak mindkettőre jellemző tulajdonságok. Adatok alapján ugyanazt tudja a két werk, egy gyakorlati összehasonlításnak látom csak értelmét, pl. gyári és beszabályozott állapotban is fej-fej mellett tesztelni.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
7s26c
őstag
Egy Orient F69 vs. Seiko 4r36 tesztben mik lennének a lényegi pro-k és kontrák? Japánok, másodperc stopposok, huzhatoak...ezen felül?
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
gipsztigris
addikt
Hamis Omega PO a facebook csoportban.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Szulita28
senior tag
Urak, jelzés nélküli (dísz)dobozt hol lehet/érdemes venni ajándék órához? Nem köll drága, csak vmi egyszerűt és szépet. És ha lehet, itthoni, boltban megnézhetőt.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
b4zsi-
őstag
Érdeklődöm, hogy a Strapcode -on vásárolható Oyster fémszíj minőségben felülmúlják-e az ebayes 20-30 dollárosokat. Nektek mik a tapasztalatok?
-
Takuun
aktív tag
Délután, este fele benézek a WestEnd - Orex-be. Ha valakinek van kérdése, óhaja, sóhaja, írja meg 17h előtt. Felmérem a terepet, így bárki kíváncsi valamire, akkor azt is megnézem.
PRITVÁTBAN ÍRJATOK!
-
JDMKid
tag
valakinek van tapasztalata mostanában a watchspree-vel?
Ha az ingyenes szállítást választom, akkor ők is DHL-el küldik?Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Tulku
veterán
válasz fagyalllo #158769 üzenetére
Hehe...máig emlékszem mikor egy igen jómódú barátom megjött Thaiföldről és lelkesen újságolta, hogy 20 ezerért hozott két szép órát...
...találkoztunk, az egyik Tag a másik talán Cartier rettenet volt, visított róla a gagyizmus...meg is sértődött rám, mert lecsesztem, hogy nem szégyelli magát ezekkel a moslékokkal, miközben a cége meg ér vagy 7-800 milliót...Azóta sem vett normális órát...de már cége sincs...
-
Milu87
csendes tag
válasz gipsztigris #158765 üzenetére
Szia!
Sajnos vannak hamis velaturák, en egyszer fogtam a kezemben,azt hittem eredeti,de végül bevallotta az eladó,hogy másolat..
Bevallom engem,aki ezeket a modelleket nem ismertem megtévesztett.. -
fagyalllo
őstag
válasz 5-ös kezelő #158761 üzenetére
Beszakéztak dzsordzséttóval és így sikerült
-
b4zsi-
őstag
Innen vásárolt már valaki? DLW Webstore
Mennyi idő volt a szállítás, illetve minden rendben volt-e a termék minőségével. -
gipsztigris
addikt
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, hogy jelenleg Casio Rangeman, Mudmaster, Protech órákat hol lehet jóárasan venni EU-n belül?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
7s26c
őstag
válasz 5-ös kezelő #158761 üzenetére
tényleg idegesítő. nem tudnám megszokni .
-
alphaville
aktív tag
-
fagyalllo
őstag
válasz gipsztigris #158749 üzenetére
Közben beszéltem a sráccal, használtan vette, eredetinek hitte, holnap belenéznek egy órásnál és megpróbálja megkeresni az eladót is.
-
alphaville
aktív tag
Ebben is ETA van? (SuperAvenger, Ref: A13370)
-
7s26c
őstag
válasz gipsztigris #158749 üzenetére
Akkor jól láttam! Azt hittem ilyenkor a hirdetőt is törlik.
-
Sungoo
addikt
-
7s26c
őstag
válasz gipsztigris #158745 üzenetére
Ott is törlik?
-
von toth
tag
Hogy azé' tisztességesen öltözz.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
Hamis Sportura SNA451 fb-on, nem jó üzlet.
-
von toth
tag
Milanese fémszíjat hol lehet venni?
-
senior tag
-
redzsi
senior tag
válasz Tulku #158731 üzenetére
Típusa a kép alatt Bulova Marine Star 96B256.
Kár hogy 47mm-es. Vagy lehet hogy szerencse, így megspórolok némi pénzmagot.
-
C0RVUS
tag
Akármilyen is a háréja meg a gúnyája a csókának, azt azért tudja, hogy milyen órában kell porsét hajtani (és szerelni). Viszont mi ez? Valaki meg tudja mondani? Csak nem egy Seiko?:
[link] (18:50-től látszik, amíg azt a ficnit maszekolja)
[link] (7:50-től közelebbről, de ott meg rázza :/)Ha sok pízem lenne, Rolexet meg MRG-t lehet, hogy akkor se vennék, de egy ilyen régi nojnelfet azt egész biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
Hello!
A citizen eco drive vagy a casio tough solar technólogiája a fejlettebb? -
senior tag
válasz alphaville #158729 üzenetére
-
alphaville
aktív tag
válasz phranxinatra #158726 üzenetére
Betlehemben a Rolex mèrnökei bábáskodtak a kis Jèzus születèsènèl. A gyermek felsírt, s ma is èlő szemtanúk szerint Rol Ex svájci küldött sűrű imádság között, alig hallhatóan imígyen szólt az áhítattól ittas jelenlèvőkhöz; Uraim, hála nekünk, kezdődjèk meg az időszámítás!
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz phranxinatra #158726 üzenetére
Napom
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
antocskin
tag
Tisztelt Fórumozók!
A Chrono24-en való vásárlással kapcsolatban érdeklődöm, aki rendelkezik ilyen tapasztalattal.
A Trusted Checkout vásárlással szeretnék egy órát venni egy német üzlettől. A súgóban részletesen leírják, hogy az egész hogyan működik csak éppen azt nem, hogy a vételárat milyen devizanemben kell megfizetni. A chrono24.hu minden óra ára forintban jelenik meg. Kérdésem az, hogy vásárlás esetén forintot vagy esetemben Eurot kell-e majd utalnom a vagyonkezelői számlára?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
pár szót írnék a Tisell Sub Date-ről.
220 USD, egy hét alatt ért ide. Miyota 9015 van benne, kívülről pedig Submariner stílusjegyeket lehet felfedezni rajta.
Az első héten kézen napi tíz mp sietést produkált. Járástartalék negyed óra híján 47 óra volt. A vége felé lassult a járása és késésbe ment át.
A leolvashatóság kiváló, a küklopsz nagyon menő, bár tény, hogy a koronával együtt eléggé asszimetrikussá teszi a számlapot. Nekem mindenképpen fontos volt, hogy legyen rajta dátum. A lumé kíváló (Super-Luminova BGW9), éjszaka szépen lehet látni, ha előtte "fel lett töltve".
A küklopszra visszatérve, a nagyítása látszólag azonos a Sub-éval. Az órán sík zafírüveg van, a leírás szerint belső AR-el. Egy domború zafírral moddolva talán még jobban fel lehetne dobni. hogy ezt az oldalról nézve trapéz alakot még jobban kihangsúlyozza.
A lünetta masszív, határozottan reteszel. A koronával való felhúzás, a dátum és az idő beállítása az egyes állásokban nagyon finom érzetű. Dátumváltást még nem volt alkalmam meglesni, de ahogy láttam negyed 12-kor kezdődött. Az automatika egy irányba húz, a másik irányba ellenállás nélkül forog. Maga a mechanika számomra meglehetősen halk, inkább a seiko 6r szerkezetét idézni, mint mondjuk a seagull st25-öt.
A tok nagyon igényes, matt és polírozott részek váltják egymást a megfelelő helyeken. A csatra ugyanez igaz. Tömör zárószem, csavarral rögzített pótszemek, és jól működő finomállító van. Maga a csat jelöletlen, a csavaros koronán van egy T-jelzés. A hátlap ugyancsak polírozott és szálhúzott részekből áll.
Én a zöld számlapos változatot rendeltem, gyönyörű, ahogy szép időben csillog rajta a fény. A rakott indexek központosan vannak felrakva, az én órámon a 4-órás indexen viszont látszik valami kis apró piszok.
Az óra vízálló 200m, majd jövő nyáron letesztelem.
-
von toth
tag
válasz phranxinatra #158722 üzenetére
Aláírom Rolexhez kell még egy év
-
phranxinatra
aktív tag
válasz fagyalllo #158713 üzenetére
EZ sértődött visszavágás volt!
Tudom én, hogy az Omega hova tartozik, és úgy sejtem, hogy a Swatch Group fennhatóság ugyanakkora áldás nekik, mint átok.
Nekem a Casioról mindig az jut eszembe, hogy megfizethető áron elnyűhetetlen (csúcs)technika. Na most ez az Oceanus nem annyira megfizethető és nem tűnik elnyűhetetlennek. A csúcstechnika oké, csak számomra ez nem indokolja a prémium árat. Apám titán Citizenje nagyjából ugyanezt tudja (mínusz GPS) és nem került hatszázezerbe.
Nekem nem jött össze a 40.-re a nagyszabású, csúsztam vele egy évet. -
senior tag
válasz 5-ös kezelő #158720 üzenetére
Köszönöm! Ez rögtön megtetszett nekem is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Oposzumtoszó #158708 üzenetére
Nagyon szép, pedig Citizenből kevés jön be nekem formára. Grat.
Veron #158672: Tetszik, de nem értek hozzá én sem. Talán a többiek.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
von toth
tag
válasz phranxinatra #158701 üzenetére
A motiváció engem is érdekelne, miért vesznek ilyen órát, de egy fél bekezdés erejéig térjünk vissza az Omegához. Valóban nem árult műanyag dolgokat, de ugyanahhoz a befektetői csoporthoz tartozik, aminek a szvacccs adta a financiális alapjait pontosan a műanyag cumókkal.
G-shock például számos ország légierejének szállít be (néhol hivatalosan néhol nincs kifejezett tender)
Az Mrg-t szerintem veszik a hanyatló nyugaton, egyik fórumtársunk le is írta, hogy egy ottani átlagfizetés, úgyhogy nem hiszem, hogy aki ilyet akar venni megerőltető lenne. Az Oceanuson pedig elgondolkédnék én is hevesen. Egyébként közelgő negyvenre valami nagyobb szabású hadműveleten gondolkodom és nem tartok kizártnak egy japán vonalat, már csak azért sem, mert a szervizárak sokkal barátságosabbak nyugati társainál.
-
7s26c
őstag
válasz Oposzumtoszó #158712 üzenetére
Látod, ezt nem tudom 😊
-
fagyalllo
őstag
válasz phranxinatra #158709 üzenetére
Nem ér elviccelni a dolgot, sértődötten kell visszavágni, ismerhetnéd már a szabályokat!
-
senior tag
-
7s26c
őstag
válasz Oposzumtoszó #158708 üzenetére
Vasárnapi szerzemény? 😊 Sok örömöt hozzá!
-
senior tag
-
Mercutio_
félisten
válasz MCGaiwer #158706 üzenetére
Úgy értem a bestbuy cuccok, 1-2 tétel ha pont bejön neked még talán megéri, de én mindenképp körbe kérdeznék mennyiért lehet az adott típust megvenni máshol.
Ha már kérdés: mennyit érhet egy Hamilton Viewmatic és mennyire eladható később, ha valami másba szeret bele a tulaj?
Illetve mit javasolnátok helyette ha nagy az értékvesztése?
(Cimbora rágerjedt....)[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fagyalllo
őstag
Én meg arra lennék kíváncsi, egyesek miért éreznek kényszert szűklátókörűségük folyamatos hangoztatására.
-
Mercutio_
félisten
válasz MrSealRD #158703 üzenetére
További üzletek?
Úgy tudtam csak a westend és az Andássy órás üzlet, ebből a westend már kipucolva a másikban pedig karácsony körül / után lesz csak akcióEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz MCGaiwer #158699 üzenetére
Én ránéztem a weboldalukra, de nincs kint minden. A bolt helyi készletét árulják ki... A legtöbb amit tehetsz, hogy felhívod a boltot. De karácsonyig még lesznek további üzletek is ahol elkezdődik a felszámolás.
(#158704) Mercutio_ : Túl nagy volt a lendület miközben írtam. Az Andrássy órás boltra gondoltam. Ott azt mondták december / január körül várható. De pontosan nem mondta... A vidéki boltok is ott vannak még...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
7s26c
őstag
Engem az is érdekelne , hogy mennyire javítható egy ilyen Casio. Ha esetleg szükség lenne rá.
-
phranxinatra
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Besder 5MP WiFi/LAN ONVIF HIBÁS!!
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest