Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7s26c
őstag
Vostok Europe készített 100 darabos Puskás Ferenc edition-t...kíváncsi leszek mennyibe kerül majd.
-
hdman
őstag
válasz
PainKiller13 #157492 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz, megbízható bolt. Mivel Malajziából jön, számolhatsz a vámmal is. Vagy kérd sima SG post-tal és doboz nélkül, hátha megúszod
-
Veron
addikt
Hello!
Ha európai webshopból akarok rendelni (Chr.Ward), akkor számítani kell arra, hogy az ÁFA-t ki kell csengetni? Mik a tapasztalatok?
Kösz!
-
7s26c
őstag
válasz
PainKiller13 #157492 üzenetére
persze nem tudhatom, de ha tippelnem kellene, azt mondanám innen közel mindegyikünk rendelt már
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Innen érdemes rendelni? Elég jó áron van, itthon duplája.
-
7s26c
őstag
válasz
lkksioskdl3 #157488 üzenetére
Tutuban sokáig volt, már csak a zöld számlapos van és az is 42 lett
-
fagyalllo
őstag
válasz
lkksioskdl3 #157488 üzenetére
kicsi az esély, több éves típus, ebay-en is alig van már és a többi jóáras boltban is kifogyott
-
fagyalllo
őstag
válasz
lkksioskdl3 #157486 üzenetére
kiszámíthatatlan, melyik típusról van szó?
-
lkksioskdl3
aktív tag
hali!
Skywatches-on, ha valami out of stock abból lesz még valaha raktáron?
Előre is köszi!
-
-
csabulaxi
senior tag
válasz
t_a_m_a_s #157479 üzenetére
A megvalósítás oké, de mégis mi volt a mondanivalója, mert én nem nagyon találtam?
-Ne bízd a vezetést gyerekre!?
-Menj vissza oda ahol elkúrtál valamit és találsz egy szar órát!?
-Ne segíts senkin, csak nagyobb bajt okozol?! Ez igaz is, múltkor az öreg szomszéd megkért pumpáljam fel a bicóját, hát nem túlfújtam, szétdurrant a külső is, vehettem egy komplett szettet.
--Üldöznek, meg akarnak ölni, de elhagyod az órádat és onnantól már senki sincs a nyomodban!? -
resool
aktív tag
-
freelanced
addikt
Nem tudtok véletlenül valakit Dzsanán kívül aki foglalkozik Molnija Zsebórákkal?
Köszi
-
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Spet
addikt
válasz
g0n21 #157417 üzenetére
Don't feed the troll.
Ebből rögtön eszembe jutott amit egyik FB csoportban olvasgattam egy Doxa alatt
-
rtivi
csendes tag
válasz
Oposzumtoszó #157421 üzenetére
-
7s26c
őstag
válasz
vadászcsiga #157444 üzenetére
Jó megközelítés 😊
-
freelanced
addikt
Üdv! Nincs valakinek esetleg elfekvő Molnija zsebórája?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr. Deluxe #157437 üzenetére
Most már tudom
7s26c
Ruszki órák még egy atomtámadást kibirnak, és lehet hogy nem is mondok hülyeséget hiszen akkoriban erre készült a ket nagy ország. Belekalkulálták a tervezésbe. -
7s26c
őstag
Mondjuk ez a troli dolog szöget ütött a fejembe...régen a jó munkásemberek sokat troliztak a Rakétával/Pobedával stb...
-
7s26c
őstag
válasz
vadászcsiga #157441 üzenetére
Köszi!!
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #157436 üzenetére
Én bízom benne, hogy a hűtőmágnes 5-10 centiről megkímél....
-
7s26c
őstag
válasz
vadászcsiga #157438 üzenetére
Mágneses szíj?? Mik vannak 😊
-
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #157436 üzenetére
Én még inkább az vagyok. Itt írjak [link]
-
Mr. Deluxe
tag
válasz
vadászcsiga #157434 üzenetére
Upsz, elirtam volna valamit? :-)
Seamaster Diverre gondoltam. :-) -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
vadászcsiga #157430 üzenetére
Laikus vagyok, de ez eléggé valószínűtlen. Hogy annyira erős mágnesesség legyen az utastérben, h az órát befolyásolja. Ha a motorokat szereli órában, esetleg. Szbalogh kartárs talán jobban képben van.
-
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #157434 üzenetére
SMP akart lenni, csak náthás.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr. Deluxe #157433 üzenetére
Az mi?
-
7s26c
őstag
válasz
vadászcsiga #157431 üzenetére
Köszi! Egyetlen oka a kérdésemnek, h a kislányom kedvenc játéka a hűtőmágnes és állandóan azzal közelít felém...trolit nem használok
-
-
7s26c
őstag
válasz
Oposzumtoszó #157421 üzenetére
Mily patinás darab
-
7s26c
őstag
Mennyire könnyen mágneseződik fel egy óra? Elég pár centire elhaladni előtte, vagy kell a fizikai kontakt? Vagy tartósan tartózkodni a mágneses mezőben? Mondjuk ez utóbbi gondolom fix....
-
WiZARD
addikt
Archer írta WUS-en, hogy az Omega 8800 szerkezet vastagságra nagyon hasonló a 2500-hoz. Lehet spekulálni, hogy jövőre megkapja-e az SMP...
-
Szulita28
senior tag
válasz
t-bali3 #157420 üzenetére
2011-ig kooperáltak az Eterna-val, azóta szétváltak az útjaik. Most vmi PD Watch AG. vagy mifene néven fut az órás szekció.
A minőséget amúgy megerősítem. Legalábbis az, ami a kezemben volt, elképesztően jó általános minőséget mutatott. Olyan gumiszíjat szeretnék pl., amit a PD viselt. -
-
t-bali3
senior tag
-
WiZARD
addikt
SubMariska: pls ne szemelyeskedj, ne sertegess masokat.
-
g0n21
senior tag
válasz
g0n21 #157416 üzenetére
De van Sub is 2800 EUR környékén..
Még egy Sub "bagóért"..
Explorer2 is van...Egy ar/ac sub pofátlanul olcsón (a grafikonhoz mutogatott áraidhoz képest elképesztően, főleg, hogy csak te beszéltél új órákról..)
Ezt a szépséget is pofátlanul olcsón adták, 3475USD-ért...
Satöbbi, satöbbi...egyéb balgaságok egy dilettánstól
-
g0n21
senior tag
válasz
SubMariska #157415 üzenetére
Miért kell sokadik reggel hozzászólnod? A másikkal miért nem teszed meg?
Egyébként a használt árak voltak ott, ahol mondtam. Fórumozz sokat, és találsz te is olyat
Dilettánskám...
Tessék, itt egy fullset 3700 dollárért. Akkor a dollár még gyengébb volt az euróhoz képest, mint most (akkor 0,63-0,7EUR-t ért egy USD - Tehát 2400-2800 EUR volt.
-
g0n21
senior tag
válasz
SubMariska #157406 üzenetére
Választ sem érdemelsz <3
-
rbalint88
addikt
válasz
resool #157409 üzenetére
az nem az én világom.. majd újabb 10 év múlva esetleg
bár akkorra meg egy montblanc timewalker a cél (most).
átfogalmazom a letisztultságot: harmonikus, nem csiricsáré tarka színvilág, finom fontok. ilyen szempontból ez is letisztult, amellett, hogy magas a számlap információtartalmavalahogy a chronok közelebb állnak a szívemhez. pl ez nekem már sok: [link] túl vastag, hivalkodó darab, nem pávázni akarok az órával.
korábban rendeltem már egyébként jomashoptól és nem volt velük problémám. chrono24-en is hirdetnek amúgy, bár gondolom ez a helyi műértő közösség előtt amúgy is ismert. -
vadászcsiga
félisten
válasz
SubMariska #157406 üzenetére
Érdekel ez valakit?
-
rbalint88
addikt
Ez mennyire jó/korrekt vétel?[link]
Két év múlva lesz aktuális a vásárlás, de addigra szeretném letisztázni, hogy mit lenne érdemes venni 30. szülinapra, meg ugye össze is kell szedni rá a lóvét. Most egy "kis gagyi" Certina C-Sport chrono van, de 8 éve tök jól szolgál és kétszeri elemcserén kívül nem kellett hozzányúlni. Van mellette egy picit elegánsabb titán tokos és szíjas Citizen Eco-Drive,amit majd el szeretnék adni (mennyit érhet? 30-40-50?), meg volt egy napi nyúzós Invicta búvár, amin már túladtam.
Szóval 10 évre keresek órát, árban ez a felső határ (~500k), csak új jöhet szóba, 41-43mm közötti méret és ilyesmi letisztult megjelenés. Ha ez a pd felejtős, akkor ki mit ajánlana? -
fagyalllo
őstag
Tempus Fugit megint elfelejtette a jelszavát...
-
SubMariska
újonc
válasz
g0n21 #157040 üzenetére
Az alábbi diagram a Sub árának alakulását ábrázolja. A Subok listaárai mindig is kicsivel a GMT Masterek árai alatt voltak. És az is kizárt, hogy a szürke- vagy használt piacon kevesebb, mint féláron elérhető lett volna bármelyik Rolex modell az általad említett 2008-2011 közötti időszakban.
Abban az időben egy Air King listaára olyan 3500 euro (de inkább 4000, akit érdekel járjon utána) körül volt. Hol van ahhoz képest a GMT... -
resool
aktív tag
válasz
vadászcsiga #157402 üzenetére
Valahogy minden troll Rolexfóbiás o.O
-
Misi1979
őstag
válasz
SubMariska #157401 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
Ajjaj, egy újabb troll nick.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest