Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
00roli00 #4483 üzenetére
Már a Mátrix rendezésére is felkértek, de lemondtam, mert ilyen babérokra nem török, meg anyukám azt mondta, hogy egy tizenéves gyereknek ez túl nagy teher suli mellett
Amúgy meg az azért került oda az a logo, mert amikor elkezdtem affter effectset használni a macaui videónál, ez volt az első tutorial amit kipróbáltam, és annyira megtetszett, hogy muszáj volt belerakni
dugojancsi: nem gond, én feltöltöttem, aztán amikor már láttam mennyi ideig akar konvertálni, sejtettem, hogy ajajj itt baj lesz. Aztán amikor megláttam a végeredményt, rögtön a delete gombra ugrott a kezem, hogy így nem
Még ha realtime betöltené, akkor azt mondom, de gyorsabban lejön zipelve felrakva normális minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest