Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

(#3127) zsomboor: Hát igen, szépen ki is löktél egy kicsit. Autóm sérült és az én lelki világom is. Azóta sem tudom magam túltenni a történteken. Rémálmaim voltak, hogy jön jön és jön egy nagy sárga vectra kitátott, hatalmas légbeömlőkkel és fel akar falni :O . Egyszerüen teljesen kikészültem :O .

Nyugi poén volt :D . Kösz az izgalmas futamot és várom minden egyes pályát, hogy harcoljunk 1000L :R .

(#3129) zodo: Szerintem meg jól nyomod nagyon. Tegnapi futamon is 1 kör alatt szépen elléptél előlem, szóval elismerésem :R (azt meg ne feledd szerintem, hogy kik végeztek előtted. Nem kenyerem fényezni őket - mert hülye azért nem vagyok :D - de amennyire emlékszem mindegyikőjük nem kicsi szimulátoros múlttal rendelkezik (és igen bambusz téged is fényezlek egy csöppet ezzel a kijeletésemmel, de hát ennyit kaptál az egész szezonra. Innentől jön a megalázó, nem kímélő, kegyetlen lelki terrorom :D ) .

(#3133) Mityu_76: Nem kell elnézést kérned, mivel szerintem semmi vészes nem történt :) . Láthattál ott egy rést, azt hitted befér, de nem jött össze. Van ilyen. Minden elismerésem a tiéd is, mivel élvezetessé tetted a versenyem és jó volt - ha csak pár körön át is - egy jót harcolni szintén egy rizsrakéta ellen :R .

Más: Néztem a monzai időmet, de már most előre látom, hogy időmérőn gyík leszek nagyon. Ha azokat az időket hozza zsomboor és adyz, mint ami a honlapon van, akkor vertmezőnybe jó leszek. Yak-ot nem tudom, mit tud de félek kapok rendesen :O . Pláne, hogy ha úgy elfogy a gumim, mint a ringen. Igaz, szétgyílkoltam a gépet :D .

Új hozzászólás Aktív témák