- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
(#3127) zsomboor: Hát igen, szépen ki is löktél egy kicsit. Autóm sérült és az én lelki világom is. Azóta sem tudom magam túltenni a történteken. Rémálmaim voltak, hogy jön jön és jön egy nagy sárga vectra kitátott, hatalmas légbeömlőkkel és fel akar falni
. Egyszerüen teljesen kikészültem
.
Nyugi poén volt
. Kösz az izgalmas futamot és várom minden egyes pályát, hogy harcoljunk 1000L
.
(#3129) zodo: Szerintem meg jól nyomod nagyon. Tegnapi futamon is 1 kör alatt szépen elléptél előlem, szóval elismerésem
(azt meg ne feledd szerintem, hogy kik végeztek előtted. Nem kenyerem fényezni őket - mert hülye azért nem vagyok
- de amennyire emlékszem mindegyikőjük nem kicsi szimulátoros múlttal rendelkezik (és igen bambusz téged is fényezlek egy csöppet ezzel a kijeletésemmel, de hát ennyit kaptál az egész szezonra. Innentől jön a megalázó, nem kímélő, kegyetlen lelki terrorom
) .
(#3133) Mityu_76: Nem kell elnézést kérned, mivel szerintem semmi vészes nem történt
. Láthattál ott egy rést, azt hitted befér, de nem jött össze. Van ilyen. Minden elismerésem a tiéd is, mivel élvezetessé tetted a versenyem és jó volt - ha csak pár körön át is - egy jót harcolni szintén egy rizsrakéta ellen
.
Más: Néztem a monzai időmet, de már most előre látom, hogy időmérőn gyík leszek nagyon. Ha azokat az időket hozza zsomboor és adyz, mint ami a honlapon van, akkor vertmezőnybe jó leszek. Yak-ot nem tudom, mit tud de félek kapok rendesen
. Pláne, hogy ha úgy elfogy a gumim, mint a ringen. Igaz, szétgyílkoltam a gépet
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest