Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Té Csibi
újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy a laptopom, ami hibrid, tehát táblagépként is működtethető, "elfelejtette" a táblagép funkciót, olyan értelemben, hogy 2 évvel ezelőtt még AUTOMATIKUSAN átlépett ebbe a működési formába, ha kihajtottam a képernyőt, most (ma próbáltam azóta) pedig nem, sőt, rá is kérdezett, h akarom e használni ezt a módot. Már csak manuálisan tudom bekapcsolni.
Ez még nem is lenne baj, de a képernyő elforgatás sem működik, ill. a legnagyobb gond, h a fizikai billentyűzet is aktív marad, így ha az ágyban a combomra vagy a térdemre vagy bárhová rakom, írja a zzzzzzzzzzzzz,kkkkkkkkk,llll stb betűket. Így elég nehéz, sőt lehetetlen használni....
Tud valaki segíteni?
Köszi előre is! -
Dani82
senior tag
Tudnatok nekem ajanlani tabletet, amin lehet jatszani kozepkategoras jatekokkal, strategiai ilyesmi, szoval azert valami erosebb hardverrel, de lehessen repulon is hasznalni, szoval ne legyen tul nagy
-
fabicska
tag
Sziasztok. Adott egy "márkás" kínai laptop - Chuwi - (a probléma szempontjából szerintem lényegtelen, csak azért mondom, hogy a support elég gyér hozzá), aminek random időközönként kikapcsol a képernyője, és kijelentkeztet a windowsból. Ezt régen nem csinálta. Nem ejtettem le, fizikai behatás nem érte. Mi lehet a baj? Most remélem nálam sokkal okosabb emberek is olvassák a fórumot
Windows újratelepítés? Driver frissítés adná magát, de mit mondottam frissebbet úgysem találnék. Gyanakodtam a bekapcsológombra, hogy kontaktos, ezért annak a funkcióját kikapcsoltam, hogy bármit csináljon a géppel, ez sem oldotta meg, ezért gondolok szoftveres gondra.
A segítségeket előre is köszönöm. -
xXxian
senior tag
Sziasztok,
Írok, mivel nincs topic összefoglaló. Ismerősöm keres tabletet. MS Office alkalmazásokat futtatna rajta, levelezés (gmail), messenger, böngészés. Az Office miatt jól gondolom, hogy a Windows jobb választás, mint az android? 120k alatt tudtok ajánlani bestbuy modellt?
+ infó: venne hozzá billentyűzetet is a gyorsabb, kényelmesebb gépelés érdekében.
Előre is köszönöm!
-
-
novoszath
senior tag
Milyen tabletet erdemes venni amin win 11 fut nem aranyarba van?
-
FirstAndroid
tag
válasz
this is life #15491 üzenetére
Kértem egy kis segítséget, nem sikerült megoldania. Most itt tart:
-
válasz
HornedReaper #15574 üzenetére
Rájuk fogok kérdezni. A CF-VZSU0QW (ez a típusom) keresés még alin is 150 font körüli bruttós találatokat hoz ki. És rögtön 2db kell a laposba...
-
HornedReaper
senior tag
-
válasz
t72killer #15571 üzenetére
Nna, sajnos könnyes búcsút kell vennem a lapostól: nincs bele normális akksi a piacon, felújítást pedig nem vállalnak, neszeneked mobilitás. Most akkor keresem a gyakorlati életben is hosszú órákig használható utódot. Marhanehéz sajna kültérben is olvasható kijelzőset találni, egyelőre az x13 yoga és a surface családokkal barátkozom, nekem nagyon idegen terep
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van egy tabletem, Alcatel plus 12, aminek kicsi a tárhelye. Ha teszek bele microsd kártyát át tudom tenni rá a rendszert? -
-
Ilyesmire számítottam, sőt, a frekiket (ha pontosan méri az aida) nézve még pozitív csalódás is, mert ezeket a számokat több esetben 2GHz alatti frekikkel hozza a kis m5 prockó
Hátra van még a fogyasztás, üzemidőt ugyan fogok mérni de leharcolt akksi lévén ez csak nekem jelent bármit.
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Windows-os tablet beszerzésén gondolkozok, az alábbi feladatra kéne:
IT eszközök (router, switch, nyomtató..stb) konfigurálása, excel táblázatok böngészése.
Feltétel, hogy legyen rajta USB A port
Laptop helyett kéne valami kis/könnyű cucc, amit nem sajnálok a szerszámok mellett cipelni..
Van ötlet merre nézelődjek?
köszi előre is! -
-
válasz
t72killer #15563 üzenetére
L24-es biossal kaptam, a legújabb letölthető az L27-es, ezen törpölök most, hogy vajon kell-e nekem:
"This software is intended to update the BIOS of the target model. The version after applying this software is "V1.00L27". [link]Reason for Update: We released the counter measure modules for the following vulnerabilities:
INTEL-SA-00088, INTEL-SA-00115, INTEL-SA-00161, INTEL-SA-00164
INTEL-SA-00219, INTEL-SA-00220, INTEL-SA-00233, INTEL-SA-00240
INTEL-SA-00254, INTEL-SA-00289, INTEL-SA-00320, INTEL-SA-00322
INTEL-SA-00329, INTEL-SA-00381, INTEL-SA-00389, INTEL-SA-00464
INTEL-SA-00532, INTEL-SA-00614, INTEL-SA-00615, INTEL-SA-00617"Felrakjam vajon? ha nem megy a teljesítmény kárára, én nem bánom, de nekem aztán se több akksit, se több procit/ramot ne zabáljon a gépecske extra körök megfutása miatt...
-
Juhúú megjött a CF-20. Masszív kis szerkezet, méretéhez képest jó nehéz. Mind2 akksi működőképes. Első bekapcs tapasztalat: a tapipad erősen laggol, de ez lehet csak a mackós beállítás. Már fő rá az új OS, napközben gyalu+friss win10, este rem. lesz időm egy kis Aidára.
-
hmm, ez nem egy óriási lemaradás... Persze toughbook burokban az i5 nyilván jobb, de azt simán el tudom képzelni, hogy a random biliműanyag kacatokban technokollal rögzített i5-ösök már nem feltétlen köröznek le egy core-M darabot.
No itt lesz kéznél a jóöreg i7-5600u mellé, egy aidá-t tolok fej fej mellett a két gépen
.
-
Konkrétan ez hálistennek még nem üt, annál neccesebbek a régi zwo kameradriverek - de elvileg az asztro-rendszer megy linux alól is. Végül hirtelen felindulásból a CF-20-ra rányomtam a "buy"-t, 255 fontot perkálok a 8GB RAM, 256GB SSD modellért. Van itthon terás SSD-m, majd belerakom. A 8GB RAM szívfájdalom kicsit, mert nem júzer-upgradeable.
Arra, amire én fogom használni, teljesen jó lesz
-
-
Sztem egy i5 körülit kinézek. Megtaláltam a számomra "csúcsmodellt"
, 4db USB-porttal mindenféle eszközt pikpakk kiszolgál akkor is, ha a HUB-bal elszaladt egy mókus. Picit drága, de emészthető, még alszom rá
.
Ami nem tetszik ezekben, hogy egyedi töltőjük van. Tablet lévén tudnám értékelni, ha mezei USB-ről lehetne etetni... Persze jogos, ebben az érában, amikor linkelt falbontó eszközt gyártották, még nemigen volt USB-C
-
tlac
nagyúr
válasz
t72killer #15552 üzenetére
win-es eszközöket, amit ritkán használsz, ott azért rendesen szívás, hogy bekapcsolod és minden frissülni akar (edge, store-os app-ok, rendszer, defender, stb.)
van egy core m-es tabletem, ami annyira nem gyenge, de eltököl simán egy óráig ezekkel, addig meg közel max-on járatja a cpu-t
miután kész van ezekkel, utána már okés -
-
Iiigen, elég lenne sztem egy viszonylag modernebb atom is (és akkor ugye fogyasztás 3x-osan kipipálva
). Ha a winfosch akadásmentesen elcsörög, akkor ezek a kis programocskák már elmennek rajta.
Régen volt egy masszív pici eeePC-m, ipad-zsonlgőr kollégák nyálcsorgatva nézték, hogy jéé, fullos gép fullos billentyűzettel
.
Picit belenézegettem ebbe a toughpad-famíliába és vannak nagyon szimpi konstrukciók: natúr tablet, mindenféle extrát tudó "billentyűzet"re dokkolható tablet, minilaptop. Egyikük tényleg teljesértékű eeePC utód lehetne nálam
-
Sziasztok! elgondolkodtam egy gen 5-6 intel i5-ös Pana toughbook vételén. Mennyire tudjátok ajánlani a családot?
Nálunk 100-150 fontért kapható egy-egy példány. Csillagászati távcsővezérlésre kéne (harmat, sötétbenfelrugom, leejtem kocsiba visszapakoláskor, stb) ahol jól jön, ha masszívabb a kicsike. Igazából ennyit egy 13"-os laptopért is elkérnek hasonló kiépítettségben, bár el tudom képzelni, hogy egy normál lapos nagyobb akksija tovább bírja...
-
Papooo
senior tag
válasz
smallmer #15546 üzenetére
Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor inkább egy occót nézz itt az aprón.
Chuwi Ubook 42-45 körül szaladgál.
Ilyen alap dolgokra tökéletes, de excel táblát szerkeszteni ne ezzel akarj, mert ott már a méret adta kényelmetlenségekbe ütközöl.
A windowsnak is megvannak a maga előnyei :anno 8"-os tablettel usb-n keresztül külső írólem még dvd-t is írtam. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Szükségem lenne egy tabletre, amivel leginkább filmeket néznék út közben, edzőteremben kardió közben, illetve netezgetnék.
Van egy eladó surface pro 9 és elgondolkodtam a vásárláson. Tudnátok kérlek véleményt mondani arról, hogy mennyire használható billentyűzet, egér nélkül a tablet?
Sosem volt még windows-os tabletem. iPad-em volt, azzal meg voltam elégedve. Hagyjam szerintetek a surface-t és vegyek egy iPad-et vagy vegyek egyet?Mivel nincsen szinte piaca, ezért az nem játszik, hogy megveszem próbára és utána eladom
-
sebijani1982
senior tag
válasz
szilagj #15544 üzenetére
Csináltam egy alaphelyzetbe állítást az eszközön lévő rendszer segítségével. (Volt olyan opció is, hogy külső adathordozóról vagy friss letöltéssel)
Aztán feltöltöttem a tabot teljesen, kikapcsolt állapotban.
Ezután OTG-n keresztül egy USB-Hub-ba bedugtam egy egeret, billentyűzetet...
Így kezelhető lett a tab.
Driver vadászat, majd telepítés után már volt BT és ami a lényeg: Érintőkijelző.
Aztán egy újraindítás után már a töltés tesztelés következett, immár érintés vezérléssel vagy épp BT billentyűzet és egér használata mellett.
Kezdetben ugyanazt produkálta, azaz nem volt töltés Windows alatt.
Aztán egy kis idő (fél óra?) után az egeret az akku ikonja fölé vittem és már azt az információt írta, hogy a teljes töltöttséghez x perc, y másodperc szükséges...
De töltésanimáció nincs továbbra sem...Többszöri töltővel, töltő nélküli újraindítás után kijelenthetem, hogy pár perc után kijelzi, hogy mennyi idő kell a teljes feltöltéshez és ugyan animáció nélkül, de valós töltést produkál a tablet. Ha nyúzva van, akkor szinten tart vagy lassan tölt bele 1 - 1 %-ot, amikor kicsit tehermentesül, akkor szépen kúszik fel a töltés...
Nem tablet elrendezés, hanem Asztali verzióban lett/lesz az eszköz használva.
Szóval számomra továbbra is F S T probléma volt, hogy miért nem töltött korábban.
-
szilagj
csendes tag
válasz
sebijani1982 #15541 üzenetére
Ez enyém ugyanezt csinálja.
-
tlac
nagyúr
válasz
sebijani1982 #15541 üzenetére
gyári töltő adatlapját kellene megkeresni (dc output)
meg az is kérdés, hogy min keresztül próbálod tölteni (usb vagy van külön csatlakozója) -
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Iconia W1-810, windows 10-el telepített tablet.
Ismerőstől kaptam, töltő adapter és kábel nélkül.
Olyan problémám lenne, hogy amikor a win10 fut és az itthoni töltőkábelek és adapterek közül bármit párosítok hozzá, akkor csak a csatlakoztatva feliratot adja ki az akkumulátor ikonnál. Rosszabb esetben lassan merül.Ha kikapcsolom az eszközt és úgy teszem töltőre, akkor kb. 4-5 óra alatt feltölt (egy töltés volt eddig és otthon kellett hagynom, így pontos időt nem tudok a töltésre)
Van valamilyen beállítás a win-ben, hogy töltsön az eszköz vagy az itthoni kábelek és adapterek nem megfelelőek ahhoz, hogy a windows futása alatt tölteni tudják azt.
(van 65W-ostól kezdve szimpla 5, 10 W-os töltésig minden)Annyit már sikerült kiderítenem, hogy a gyári töltője 10 W-os volt...
-
válasz
novoszath #15539 üzenetére
Hw függő, hogy meddig engedi frissülni, elvileg a cpu-nak támogatnia kell a sse2,pae,nx,wddm1.0,dx9 funkciót, viszont esélyes, hogy nálad vakólami win hóbort miatt nem jön össze az update-t.
Saját vason amikor ugyan ez a gondom volt, a win alaphelyzetbe állítás segített, vagy az újra telepítés saját adathordozóról.
Jobb ötlet lett volna, a hosszadalmas frissítési procedúra helyett, win8.x-et átugorva alapból friss windows 10-et telepíteni.
Ui: ez a kérdés is inkább a windows topikba való, előbb kapsz választ és hathatós segítséget. -
novoszath
senior tag
win 8.1 updaltem a 1607 es win 10 el de onnan tovabb nem tudom frissiten esetleg van ra megoldas hogy a tobbi frissites is felmenjen?
-
válasz
novoszath #15537 üzenetére
Több oka is lehet, pl az serial kód más windows licence-re szól (home, S..stb), vagy nem w10 hanem w8 licence amit csak kerülőúton fogad el az ms,vagy épp rossz helyen akarom megadnia licence kódot, nem vártál eleget, hogy aktiválódjon..etc
Aktiválás ügyben ide írj (w10 fórum) hátha tudnak segíteni.
-
novoszath
senior tag
válasz
this is life #15536 üzenetére
mar megtettem hogy leturtam de nem fogadja el a serialt ami a gep hatuljan van
az miert van hogy nincs bios a gepen azt mikent lehet vissza rakni? -
válasz
novoszath #15535 üzenetére
Milyen linux alól milyen programmal próbálod össze hozni a jelszó törlést?
Anno nekem, linux alapú parancssoros boot médiával sikerült összehozni, nem céges policy szerint beállított gép volt, hanem csak sima home, helyi fiókkal és elfelejtett jelszóval, ami miatt be sem lehetett lépni a gépbe, windowsba.
Ezt a módszert használtam [link]
Ha AD vagy ms fiókjelszó védi akkor nem fog működni a fenti módszer, helyi fiók de titkosított meghajtó esetén a gépen tárolt fájlok nem lesznek elérhetőek, hiába töröd fel a usert/admin accountot.
Egyszerűbb lenne letúrnia wint és újra telepíteni. -
novoszath
senior tag
válasz
this is life #15534 üzenetére
linux al mikent tudom megszerezni a jogot mert azt irja ki hogy vannak folyamatok amit a szervezet kezel mikent tudom kiiktatni?
-
válasz
novoszath #15533 üzenetére
Ha jelszóval védett, akkor vagy linux-os okossággal lehet törni és megszerezni a root jogot (már ha a bios nem jelszó által védett). A másik út amit fentebb írtam és te is vissza kérdeztél rá a windows 10 media creation tool segítségével telepítőt létre hozni pendrive-ra. Ha a bios védve van jelszóval és nincs lehetőség az usb boot-ra akkor nem kivitelezhető a telepítés.
-
novoszath
senior tag
válasz
this is life #15532 üzenetére
az alaphelyzetbe allitas nem mukodik mert nincs rajta helyreallitasi particio nem tudok rajta semmit futtatni mert levan vedve mindenhez admin jelszot ker ezert csak a teljes gyalu segit rajta pendrive ra csinaljak egy win10 telepitot MCT vel ha jol gondolom
-
válasz
novoszath #15531 üzenetére
A rendszert MCT-vel létre hozott win10 telepítővel fel tudod telepíteni, ha most is van és működik rajta a windows akkor elég egy alaphelyzetbe állítás teljes törléssel, szükség esetén driverek telepítése és használhatod is.
Esélyes hogy cella zárlatos vagy más gondja van az akksinak, akksi elektronikának, ami miatt csak a kivétele után kapcsolható be a gép.
-
novoszath
senior tag
adott egy HP elitepad 900 G1 nem tudom hogy a rendszert mikent huzza rajta ujramert reco particio nincs kez alol vettem csak kizarolag toltorol mukodik es csak akkor kapcsol be ha lehuzom az aksit ez mitol lehet?
-
tlac
nagyúr
válasz
deerMann #15528 üzenetére
nem hinném, hogy nagyon létezne bővíthető
a win-nek az előnye, hogy a win-es programjaidat tudod futtatni, meg OS frissítésben elég jó, gyakorlatilag egy mini pc
másik oldalról viszont kényelmetlenebb használni, mint mondjuk egy android-ot vagy ios-t
a legtöbb program nincs érintőkijelzőre felkészítve -
deerMann
lelkes újonc
Üdv!
Szeretnék valami jó kis Windows-os tabletet.
Nézelődtem a piacon és a legtöbb esetben csak 8GB memória van a tabletekben. Létezik olyan amelyet lehet bővíteni?
Mit gondoltok milyen hátrányai/előnyei vannak a Windows tableteknek? -
Ebben az esetben, bele kell nyugodnod, hogy így marad. Az alaphelyzetbe állítást is jobb elfelejteni mert törlődnek/hetnek azok a driverek, amivel működik az eszköz, és egy full reset után nincs, nem lesz lehetőség pótolni.
Ki a gyártó milyen eszközről van szó, írd meg hátha találkozott vele valaki. -
3szli
tag
válasz
this is life #15525 üzenetére
Ez elméletben jó ötlet de nem igazán tudom hogy varázsoljam vissza nincs gyártó honlap stb
-
-
3szli
tag
Sziasztok.
Van egy windowsos 11 táblagépem Kínából
Eleinte elfordult a képernyő automatikusan. Frissítettem a Drivereket és már nem fordul. Néztem a Gépházba most nem is ajánlja ezt. Van ötlet, hogy csalogassam vissza ezt a funkciót? Vagy nincs esetleg egy egyszerű plagin amit ha nyomkodok elfordul 90 fokot? -
-
szeky81
tag
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok...
Adott egy HP elite 1000 G2 windows 10-es tablet. Az a problémám vele, hogy bármilyen hangot/ videót játszok le rajta online pl.: youtube, videa, soundcloud ott olyan, mintha dupla sebességgel játszaná le. Cincog és hallhatóan gyorsabb a sebesség.
Már mindent próbáltam driver frissítés, codek pakk, stb...
Tudtok rá valami gyógymódot?
Köszi a segÍtséget! F.
Szerk.: Letöltött lokális fájlokból is ugyan ilyen. -
energomatt
őstag
Tudtok ajánlani valakit aki akkut cserélne egy Surface pro 4-ben elfogadható áron?
-
Upo
addikt
-
Upo
addikt
válasz
energomatt #15514 üzenetére
Az lényegében egy USB dokkoló. Elvileg annak idején azért (is) találták ki az usb-t, hogy menet közben is lehessen csatlakoztatni/leválasztani.
Te is mindig kikapcsolod a gépet, amikor egeret/billentyűt/pendrive-ot/külső hdd-t csatlakoztatsz? -
dafyfy
csendes tag
Sziasztok!
Remélem belefér a témába, mert már nem tudom hol kérhetnék segítséget.
Acer Switch 10e SW03-13
A probléma a következő. Ha TAB mód után visszarakom a monitort a billentyűzetre, nen csatlakoztatja vissza a billentyűzetet és touchpadot se, meg a bennük lévő HHD-t se. Vagyis mintha vissza se raktam volna rá! Csak ujraindítás után áll helyre. Külföldi fórumokon olvasom, h mások is találkoztak a hibával, de megoldást eddig nem találtam meg.
Nem rendszer függő a hiba. Én már így kaptam W10, a hiba fenneált. Csináltam egy Recovery-t, a hiba szintén fennáll. Most újratelepítettem W8.1-el, driverek felrakva (nem egyszerű történet volt a telepítése se), minden műxik, de ez a hiba most fennál. Acer Quick Acces felrakva, hiba így is fennál (telepítés után 1x működött, de azóta se).
Tud valaki vali segítséget? -
ferko21
csendes tag
válasz
miklos3391 #15504 üzenetére
Helló!
Az eszközkezelőben le kell tiltani a(Accelerometers) kijelző elforgatásért felelős szenzort,és utána reboot win...
Újrainditást követően ,a bill kombinációjával lehet forgatni a képernyőt( Ctrl+Alt+jobbra .vagy le,fel,balra .)!
És a HID-kompatibilis érintőképernyős illesztőprogramnak is fen kell lennie.
És remélhetőleg működni fog,sok sikert! Üdv..
-
tlac
nagyúr
válasz
szedd le a hátulját és húzd ki és dugd vissza az érintőkijelző kábelét
[link]
aztán ha szerencséd van, hónapokig jó lesz ismét -
dzsampi
tag
Sziasztok!
Ezidáig iPad-et használtam tabletben csak, de a kisfiam lenyúlta és így kellene még egy eszköz. Gondolkodom, hogy Windows-os tabletet vásárolnék. A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy egér és billentyűzet nélkül mennyire használható jól? Van aki iPadról váltott?
Nagyjából neteznék rajta és filmet néznék utazások alkalmával és szobabicikli közben.Köszönöm szépen!
-
Upo
addikt
válasz
FirstAndroid #15505 üzenetére
DriverBooster és társait. 15493.
De mindenki azt csinál a készülékével amit akar, csak utána kicsit fura, ha esetleg siránkozás lesz belőle. -
Papooo
senior tag
válasz
Kb 2 éve jelentkezett valami Lenovo + Atom driver+Win10 ütközés, ezért vagy Win8-cal használd a tabletet, vagy tegyél rá valami őskövület Win10-et, és azonnal tilts le benne mindenféle frissítést.
Több Lenovo tablettel is belefutottam ebbe a problémába.
Felment a Win10, és az első frissítés után nem sikerült többet működésre bírni ez érintést, csak a tiszta telepítés segített rajta, de az is csak az első frissítésig... -
tlac
nagyúr
válasz
miklos3391 #15501 üzenetére
tekints rá úgy, mint egy laptopra
azt sem tudod csak úgy simán összekötni usb-n keresztül, viszont pendrive-ot lehet rákötni átalakítóvalvolt egy szériahibájuk ezeknek, ha semmit nem érzékelt a kijelző, akkor lehet belefutottál
-
válasz
miklos3391 #15501 üzenetére
A képernyő feloldásnak működnie kell, ha más nem felfelé sepersz ujjal a képernyőn, touchpanelen és utána a beütöd a pin kódot , jelszót amit beállítottál, jelszó kikapcsoláshoz egy kis segítség [link] . A gépházban kikapcsolhaó a jelszó kérése (windows hello) ,kikapcsolni zárolt képernyőn is lehet, a kijelző jobb sarkán lévő power ikonra kattintva.
-
miklos3391
csendes tag
válasz
this is life #15500 üzenetére
Édes Istenem, mit csináltam... Ha ezt tudom, nem veszek windowsosat..Na most már mindegy. Nagyobb baj, hogy 1 óra használat után egyszer csak nem lehet többé belépni a menübe. A képernyőzárat nem tudom feloldani. Még kikapcsolni se tudom. Elképzelhető, hogy valamit rosszul csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Spórolós topik
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térn
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- IPad Pro 12.9" M2 - 2022, 6. generáció - 11 ciklus - garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Formula alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest