Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Érdekességképpen idézek Feri #3113 hsz-éből, amiben JJ-nek válaszol.
"Az meg, hogy te nem figyelsz rám nem az én gondom addig amíg ebből nem származik nekem hátrányom
A rajtnál történtekben szvsz te is ugyan annyira benne vagy, mint én."
Nem tudom, hogy értelmezzem ezt.
Talán úgy, hogy amíg elöl van valaki, addig a hátsó a felelős mindenért, ha meg hátul, akkor meg az előtte lévő. Ez is egy felfogás.
Mint ahogy egy másik hsz-en is gondolkodnom kellett (bírósági topik #165)"szóval a büntetés az jogos csak úgy gondolom, hogy nem én hibáztam."
Ezt még magyarázni/értelmezni sem tudom, az én agyammal. Nyilván hülye vagyok hozzá.
Azért itt párhuzamba állítanám Zsomboor viselkedését, ami a hibázása ellenére is kiemelést érdemel, a Fair Play nevében.
Nem magyarázkodott, nem mondta, hogy rossz íven kanyarodtak előtte, hanem azonnal félreállt, és vissza adta a pozíciót, noha ő is sokat vesztett vele,
A verseny után meg bocsánatot kért. Na, így is lehet csinálni. Ez is egy felfogás.Még a mai nap válaszolok az óvásokra én is, átnézve a felvételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- SJCAM SJ11 Active eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest