- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit késő van, úgyhogy belekérdezek...

"aki nem alkalmazkodik a feltételekhez annak az aznapi időmérőn elért összes eredményét eltörölném"
Mármint, aki csúnyán, vagy kevésbé csúnyán levágja a gyorskörben?
"Sorozatos estek kapcsán, box utcából való rajtolást ajánlanám"
Ez meg több vágás a gyorskörön?
Helyezéseket be tudom állítani kézzel, csak fontos, hogy akkor már mindenki ottlegyen. Ha az időmérőt a futam előtt akarjuk ellenőrizni (az lenne a jó), akkor kéne keresni egy időpontot, ami alkalmas úgy, hogy van idő ellenőrzésre a futam előtt, és nem ütközünk a GRID-esekkel. Ez az, ami kicsit necces most.

Ezt esetleg úgy tudom elképzelni, hogy 19:00-tól fél óra időmérés, utána fél óra szünet, elemzéssel (ennyi elég fejenként max. 6 fő végignézésére még ha nem gyorsítom a lejátszást, akkor is), stb., majd 20:00-tól indulna a verseny. Nem tudom ez kinek és mennyire fér bele, fél óra csúszás mindössze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő