Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Nekem is későn volt, lefeküdtem.

Mivel a "gyors kör legyen tiszta elméletnél" maradtunk, egyik "hiba" sem fér bele semmilyen formában. Szóval akár kicsit szélesít/vág akár nagyon akkor is törlődne az ideje.
Sorozatos eseteket részt, visszavonóm. A fenti bünti, talán pont elegendő hogy legközelebb meggondolja hogy megéri-e a hátsó sor.
Amúgy az egymást követő versenyek, időmérőire gondoltam. Ha nagyon erőlteti a hibás gyors kör befejezését vagyis épp valamiért nem veszi észre hogy hibázott és mégis lefutja a gyors kört amivel az ellenőrzésen úgyis megdől.
Mit tudom én szóbeli figyelmeztetés az első alkalommal és ugye a hiba miatt törölt eredmények és utolsó rajt hely, ha következő időmérőn is vét akkor jönne a boxutca rajtolásos bünti.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest