Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Hirtelen átfutottam az uccsó pár hozzászólást mivel csak erre van időm meló közben.
Nos, ha az a változás lesz, hogy szombat időmérő ... vasárnap futam, akkor felesleges volt neveznem. Szerintetek hány ember fog ráérni szombaton is egész este a gép előtt ülni... majd vasárnap újra...." + a bírák egész vasárnap meg nézegessék a köröket" Kezd túl bonyolult lenni az egész, és mindenki úgy csinál mintha vérre menne, és ez lenne a fő dolog az életében, és a család, a meló, ...stb semmi nem fontos. Neveztem mert úgy indult, hogy egy vasárnap esti kikapcsolódás lesz a húzós hetek hétköznapjai után, amikor az ember egy kis versenyzéssel színesítheti szürke életét. Megbeszéltem, hogy akkor ok, vasárnap este nem lesz más program. De ez már kezd átesni arra az oldalra amikor már az egész hétvégém és szabadidőm erre menne el. "és nekem még csak nem is kell utána mindenkit végignézni, mint a bíráknak....."
Tehát egy szó annyi mint száz, nem ebből élek és nekem nincs arra időm, hogy szombat és a vasárnapi estém is ezzel töltsem.
Félreértések elkerülése érdekében leszögezem, hogy csak a véleményem írtam le...mivel ez egy fórum....... nem kötözködni és szítani akarom a dolgokat.....
kíváncsian várom a többség majd hogy dönt....... azt elfogadom, és ahhoz alkalmazkodom....illetve vagy nem, és akkor törlöm a nevezésem a bajnokságból...... azért remélem a szerverről nem leszek kitiltva egy kis szabad körözgetésből ha akad szabadidőm....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest