Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
minden sorban szerepel a nevem
kérdem én melyikkel szereztem előnyt, illetve melyikkel okoztam hátrányt bármelyik versenytársamnak
ha már erről van szó:
1. amikor Dani-nak nekimentél igaz, hogy megvártad, de közben jó páran elmentek, ezért Dani elvesztette az első helyet
2. amikor nekem jöttél, nem én csúsztam le az ívről hanem Te mert rövidebbet fékeztél, kinek származott ebből hátránya nekem, mivel zsomboor is megelőzött (lehet, hogy a következő kanyarban érintés nélkül is elmentetek volna mellettem és mindjárt nem lenne gond)nem azért vannak a VB-k hogy személyeskedjünk (12x szerepel a nevem)
azt hiszem Te is elolvastad és elfogadtad a Versenyszabályzatot, mi most aszerint jártunk el
mi nem egy emberre koncentráltunk, csak a legsúlyosabb eseteket büntettük
ha minden egyes kanyarvételt megnézünk akkor mindenki büntetést kaphalmozott büntetést nem szabunk ki, ezért kaptál csak egyszer 20 mp-et
én pedig kaptam egy boxból rajtolástnem értem , mi ebben a bonyolult
de ha szerinted Te jobban végeznéd a dolgunkat , akkor szívesen átadom én is a helyem
szerkeszd meg a táblázatokat, számítsd ki a pontokat, elemezd a videókat órákon át, oszd ki a büntetéseket
én majd csak körözgetek és várom mit döntesz, aztán bár sejtem , hogy jogos mégiscsak dünnyögök valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest