- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
válasz
Ted-Mosby #2302 üzenetére
KedvesTED!
Nem ellened irányul a dolog mint irtam a velem ok-okozatban (4) szereplőket néztem és nem tények minden esetben hanem vélemyén kérések az hogy TE 12x szerepelsz nem személyeskedés ennyi kérdéses esetett látam kihangsúlyozom kérdéses nem büntetendő.
Mivel ez próba futam én pl tanulni szeretnék belőle mi az a határ amiért büntetés jár és miért nem, mert most még " nincs oylan súlya" de a bajnokságba lesz. Az itéletekből szerintem sok minden levonható a későbbiekre.
Nem megsértődni kell ha valaki kérdést tesz fel már pedig én ezeket kérdésnek szántam.
A Danival történt dolgot nem vitatom elkurtam nem kicsit nagyon.
Egy jó példa a későbbiekre pl nézzük Mityu76 esetét valahol 2-3 kanar után enged vissza (bocs Mityu) ha én ott a veled való kocc esetén fél kör mulva vissza engedlek mondjuk egy csúszás miatt beérsz és ott lelassulok akkor mi helyzett jár büntetés vagy nem ? Ez csak egy kérdés a sok közül.
Nem akartam és nem is zseretnék senkit támadni, ha esetleg ez jött volna le bármelyik eddigi hozzá szólásomból elnézést kérek érte.
-
válasz
Ted-Mosby #2302 üzenetére
Azon kívül a második esetnél Ted volt előrébb a kanyar bejáratnál (szabályzat), tehát ő választhatott ívet, amihez Smisa nem alkalmazkodott, holott nagyon bőven lett volna hely, és könnyebb helyzetben is lett volna, mert ő volt belül.
Ted ettől a viszonylag kis dologtól viszont elszenvedett egy visszaesést, ami meg már nem kis dolog. Ha nem így lett volna, talán másképp festene a helyzet.5 kör:
-1. Sikán TED sajnos itt ha jól értelmezem a szabályt levágás történik meg sok minden; KD vágás a 2. íven
-2. Sikán első ív TED levágásRosszul értelmezed. Ez baleset volt, amiből ráadásul csak az okozó (Ted) jött ki jó szarul. Mit kéne ezen még büntetni?
A kis sikánt pedig nem vágta le, a belső kerék pályán van. Nézd meg még 1x.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi Air Purifier 3C okos légtisztító ár alatt
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest