Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar #1253 üzenetére
Igen, én a véleményemet írtam, ami egyben részemről válasz is. Nekem nem tetszik, hogy más nem akarja azt megtenni, amit én is megteszek, ezért támogatom azon segítségek kikapcsolását. De hangsúlyozom, hogy nem (csak) az én véleményem számít.
Azt pedig pontosan tudom milyen billentyűzettel játszani, hiszen itt melóhelyen arról játszok (és általában nem a szerveren), és évekig billentyűzettel játszottam előtte is.
"Ne tudd meg, (ahogy szokták mondani) milyen billel egy kanyar begyakorlása"
Ennek megfelelően pontosan tudom milyen.
"egyidejűleg kell fékezni,kanyarodni, helyes ívet fogni"
Ezt kormánnyal sem lehet.Az a baj, hogy sokaknak fogalmuk sincs arról, milyen is kormánnyal játszani. Semmivel sem könnyebb, az nagy tévedés. Viszont az tény, hogy jobban lehet menni egy idő után, és az az idő sok gyakorlás után érkezik el.
Továbbra is fenntartom, hogy én csak írtam egy szabályzat tervezetet, mert meg lettem kérve rá. A segítségek beállítását nem egyedül én találtam ki - és korábban sem csináltam olyat, hogy állítottam, aztán letojtam a véleményeket - de egyetértek velük. Mindazonáltal se vb-nek nem kell lennem, se semmiféle szervező segítségnek, csak tudatom a jónéppel, hogy fel lettem kérve rá, ezért csinálom. Bárki más átvállalhatja, aki úgy érzi, hogy képes ezt jobban megoldani, és akkor onnantól nekem elég a szerver működésével foglalkoznom. Az tényleg jóval kisebb meló lenne.
Dunc most is csak játszod a sértődöttet, de igazából nem mondtál semmit, hogy mit szeretnél, vagy szerettél volna...
Ted...
"nehogy már Neuro idegbajt kapjon"Köszi!
adyz
Nincs is egetverő különbség, pont ez a lényege az alacsony beállításnak. Azért írtam, hogy kritikus helyzetekben segít egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin fenix 2
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest