Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Automaval meg en nem tudom, hogy probaltam e mar....

Ha az ember nyomogatja (huzogatja
autofüggöen
) elvileg az szokott lenni a "mondas", hogy kb 5 km/h val növeli a sebesseget egy leptetes. Akkor nem igazan erezhetö, hogy mi törtenik, az ugy viszonylag finoman adagolhato. Ha viszont pl mesz 100 al palyan majd gyorsitani akarsz 130 ra es elkezded nyomni a "+" gombot, akkor az padlogazzal fog gyorsitani (vagy ha elöre be van allitva a 130 es mondjuk 100 al mesz es ranyomsz, hogy akkor tempomat "on", akkor is padlogazzal gyorsit).Nem igazan tudom elkepzelni, hogy automata valtosba masfajta tempomatot epitenek be

Erdekes amugy ez a manual vs automata kerdes is
egy jo automata tud kenyelmes lenni es sportos is....de biztos hogy lenne olyanom, hogy hianyozna az, hogy kuplung es valtas
meg amiota a masik topicban a visszavaltasnal gazfröccsröl beszeltünk, sokszor jatszadozom ezzel is, hogy milyen finoman szepen lehet visszavaltani. Mondjuk az 1.7 dizel azert nem indokolja, mert nem szakit szet semmit a nyomatek
meg szerintem a H astranak annyira lomha a gazreakcioja, hogy hihetetlen, de azert ha gaz "föccsöt" nem is, gaz "hosszulepest" (
) lehet adni es akkor szepen siman vissza lehet tenni pl 100 nal 4 be 
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

autofüggöen
egy jo automata tud kenyelmes lenni es sportos is....de biztos hogy lenne olyanom, hogy hianyozna az, hogy kuplung es valtas
meg amiota a masik topicban a visszavaltasnal gazfröccsröl beszeltünk, sokszor jatszadozom ezzel is, hogy milyen finoman szepen lehet visszavaltani. Mondjuk az 1.7 dizel azert nem indokolja, mert nem szakit szet semmit a nyomatek
meg szerintem a H astranak annyira lomha a gazreakcioja, hogy hihetetlen, de azert ha gaz "föccsöt" nem is, gaz "hosszulepest" (