- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Megmondom a frankót!
Általában a nagymotoros autók (2.0) hosszútávon 8 körül, városban 10-12. és ebből szoktak lehazudni 1-2 litert! Nem tom ez mire jó, szerintem az maguknak is hazudnak, mert jobb a 10 literes tudat, mint a valóság. Értem úgy, hogy hosszútávon nortmális tempó, nem tötyörgés 100-130 között, város alatt pedig VÁROST értek lámpákkal, forgalommal, nem vidéki jó nagy falut, ahol végig lehet menni 15 perc alatt az egészen. Legalább is szüleim is "városban" laknak, de ott mindíg kijövök -2literrel kevesebből. 
Na meg fogyasztás mérésnek én csak a tele tank, aztán rátankolást tudom elfogadni! Nem muszály üresre hajtani, 100-, vagy 200km után is lehet rátankolni. Az ilyen tankoltam 3000-éé aztán ennyit mentem, megint tankoltram oszt ugyan ott a mutató, meg a kivillant a lámpa és hasonlók nálam nem hiteles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Általában a nagymotoros autók (2.0) hosszútávon 8 körül, városban 10-12. és ebből szoktak lehazudni 1-2 litert! Nem tom ez mire jó, szerintem az maguknak is hazudnak, mert jobb a 10 literes tudat, mint a valóság. Értem úgy, hogy hosszútávon nortmális tempó, nem tötyörgés 100-130 között, város alatt pedig VÁROST értek lámpákkal, forgalommal, nem vidéki jó nagy falut, ahol végig lehet menni 15 perc alatt az egészen. Legalább is szüleim is "városban" laknak, de ott mindíg kijövök -2literrel kevesebből.