Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Analóg fényképezés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-06-23 09:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
azt tudom, minden buildnél használom, éppen azért szokott teljesen kimaradni Malmouth elite szinten. Ott megcsinálom azt a pár küldetést, ami plusz pontot ad, és megyek át ultira. (én mondjuk csak a waypointokról tudtam, hogy így megkapom, nem emlékszem, hogy lvl1-ről rögtön lvl 70+-ra ugrott volna a karakter, de lehet. Amivel most megyek, ez régi, csak ahogy írtam is, félbehagytam lvl82-nél.)
-
Vikthor
nagyúr
Az elsőt köszi, az jó hír, főleg Malmouth meg a madár küldetései miatt, mert most reputációra mentem. (Elite-en csak a plusz pontokat adó questeket szoktam megcsinálni és Malmouthnál nincs ilyen, aetherial vanguardot meg nem nagyon találni máshol.)
Az ascendancy opciónál viszont ez ha jól látom akkor kötött (közben megnéztem a stasht), vannak darabok, amelyek mindig upgradelhetően esnek és vannak, amelyek soha? (Azt értem, hogy ezek is fejleszthetők extra ráfordítással.)Van kavics amit tudsz venni a FG kieg alsó táboránál a kovács mellett, amivel a normal/elite +skill és attribute pontjait és az összes waypointot megkapod leszámítva ultimate fokozatét, ott végig kell játszani. Feltéve ha van már karid amivel ultin végigvitted már a FG kieget.
-
Har_melin
addikt
Első kérdés, bárhol.
Második, ott 2 dolog van, vannak kék cuccok, vanillásak is amiket lehet ashes of awakening-el upgradelni legendaryvá.
Illetve a kerek rúnakő mellett álló muki tud bármilyen cuccodat ascendálni, de az farmolós, 40 db soul echo kell hogy 5 db soul fragmentet legyártsál hozzá, ez nagyon endgame content.Az elsőt köszi, az jó hír, főleg Malmouth meg a madár küldetései miatt, mert most reputációra mentem. (Elite-en csak a plusz pontokat adó questeket szoktam megcsinálni és Malmouthnál nincs ilyen, aetherial vanguardot meg nem nagyon találni máshol.)
Az ascendancy opciónál viszont ez ha jól látom akkor kötött (közben megnéztem a stasht), vannak darabok, amelyek mindig upgradelhetően esnek és vannak, amelyek soha? (Azt értem, hogy ezek is fejleszthetők extra ráfordítással.) -
Vikthor
nagyúr
Pár kérdés az új kieghez:
- ha az ascendancy kerékben aktiválom a veiled ládákat, akkor azok csak a kieg területén jelenhetnek meg, vagy bárhol a játékban?
- van valami info arról, hogy egy cucc mikor lesz ascendancy-val upgradelhető? Nekem eddig elég randomnak tűnik, hogy melyik MI vagy kék cuccon jelöli, hogy fejleszthető, de lehet, hogy csak nem vettem észre a sémát.Első kérdés, bárhol.
Második, ott 2 dolog van, vannak kék cuccok, vanillásak is amiket lehet ashes of awakening-el upgradelni legendaryvá.
Illetve a kerek rúnakő mellett álló muki tud bármilyen cuccodat ascendálni, de az farmolós, 40 db soul echo kell hogy 5 db soul fragmentet legyártsál hozzá, ez nagyon endgame content. -
Har_melin
addikt
Pár kérdés az új kieghez:
- ha az ascendancy kerékben aktiválom a veiled ládákat, akkor azok csak a kieg területén jelenhetnek meg, vagy bárhol a játékban?
- van valami info arról, hogy egy cucc mikor lesz ascendancy-val upgradelhető? Nekem eddig elég randomnak tűnik, hogy melyik MI vagy kék cuccon jelöli, hogy fejleszthető, de lehet, hogy csak nem vettem észre a sémát. -
Har_melin
addikt
40e HP-s Warlordot létrehoztam, full markovian set és a closed/open hand set gyűrűkkel. DA 3200 csupán, így vissza is esett a HP 36e-re, de bőven elég az is. Mogdrogen v2, facetank, 20 perc. Egyszer nem haltam vele, a leveling nem volt egy leányálom vele. Az öve meg a medálja illetve a gyűrűk lehetnének jobbak... Elvileg a Gollus gyűrűk jók tankra.
"a leveling nem volt egy leányálom vele"
Most már emlékszem, miért hagytam ott lvl82-nél ezt a buildet.
Tényleg nagyon tankos, de fejlődni vele csak úgy lehet, hogy az ember igyekszik átrohanni a pályákon, utána fél óra alatt lefarigcsálja a minibossok/bossok életét, összegyűjti a teljesített küldetéseket és egy XP potion bedobása után egyszerre jelenti le az összeset. Irgalmatlanul semmi a sebzése a szedett-vedett cuccokkal, viszont tényleg meg se röccen szinte a HP-ja, se phys (Vodrak), se aether (Cronley), se elemental sebzésre.
Most vagyok lvl89 felénél, végre elértem Homesteadbe. Most még megcsinálom a két Pine Barren küldetést, aztán megint xp poti és remélem mire az kifut, addigra meglesz a lvl94. -
Har_melin
addikt
köszi, a szett szerencsére megvan nekem is, majd akkor elkezdek a +skillpontokat adó darabok között keresgélni.
De az is lehet, hogy átmenetileg visszaállok sima ultimate-re az elementalisttal, végigcsinálom a kieget, hogy tanuljak is belőle, közben meg farmolom az ascendancy kraftoláshoz szükséges matériákat. -
Vikthor
nagyúr
Cabalist inkább nem, nem szeretem a minyon buildeket, hiába tudnak nagyon erősek lenni.
A Warlord jobban tetszene, ráadásul kiderült, hogy van is egy háromnegyedbe hagyott, lvl82-es karim hozzá, nem kellene nulláról végigvinni megint mindent. Viszont úgy látom, hogy a MArkovian szettnek csak mythical változata van, amíg azt nem lehet felvenni, addig mit érdemes használni? Ahogy néztem, a nadrág, kesztyű, cipő van alacsonyabb szinten is, gyűrűből két gollus, amit már fel tudok venni, de a szett helyettesítőjére nincs ötletem.Amíg nem vagy lvl94, bármi ami jobb, fel kell venni, nem vagyunk finnyásak!

Markovian szettet tudok neked kalapálni ha kell illetve van is egy pár fölös darabom hozzá, transmutolni is tudok természetesen. -
Har_melin
addikt
Cabalist nagyon brutál build, nekem is majdnem ez van, tipik walk in the park...
Vagy
Warlord iszonyat halhatatlan, nem egy dps huszár, de ez nem fog cserben hagyni egyik nemesis vagy celestial bossnál sem.
Mondjuk továbbra is a legerősebb tankos és dps fenegyerekem a Battlemage 4300 OA és 3300 DA képességgel.

Cabalist inkább nem, nem szeretem a minyon buildeket, hiába tudnak nagyon erősek lenni.
A Warlord jobban tetszene, ráadásul kiderült, hogy van is egy háromnegyedbe hagyott, lvl82-es karim hozzá, nem kellene nulláról végigvinni megint mindent. Viszont úgy látom, hogy a MArkovian szettnek csak mythical változata van, amíg azt nem lehet felvenni, addig mit érdemes használni? Ahogy néztem, a nadrág, kesztyű, cipő van alacsonyabb szinten is, gyűrűből két gollus, amit már fel tudok venni, de a szett helyettesítőjére nincs ötletem. -
Vikthor
nagyúr
a resistek még csak-csak meglennének, de a DA-ja még a 2400-at sem éri el szegénykémnek.
A korábban írt 40k-s Warlord builded valami ilyesmi? Futok még egy kört az Avenger Warederrel, mert jött hozzá valami módosítás, amitől úgy néz ki, életképesebb lett, de aztán belevágnék majd velemi újba.Cabalist nagyon brutál build, nekem is majdnem ez van, tipik walk in the park...
Vagy
Warlord iszonyat halhatatlan, nem egy dps huszár, de ez nem fog cserben hagyni egyik nemesis vagy celestial bossnál sem.
Mondjuk továbbra is a legerősebb tankos és dps fenegyerekem a Battlemage 4300 OA és 3300 DA képességgel.

-
Har_melin
addikt
a resistek még csak-csak meglennének, de a DA-ja még a 2400-at sem éri el szegénykémnek.
A korábban írt 40k-s Warlord builded valami ilyesmi? Futok még egy kört az Avenger Warederrel, mert jött hozzá valami módosítás, amitől úgy néz ki, életképesebb lett, de aztán belevágnék majd velemi újba. -
Vikthor
nagyúr
Igen az új kieg "keményebb" lett. Ajánlott erősen a 3200+ DA illetve az elemental/chaos resistek 80%+40 legyenek meg.
-
Har_melin
addikt
megvettem az új kieget, próbálgattam az eddigi buildekkel, mi működik, mi nem? Az Avenger wardent már régebben nerfelték, azt nem is néztem, de pl. az Ultos druid vagy a pisztolyos Righteuos Fervor paladin korábban egészen szépen végigvitt mindenen, most meg hááát...
Eddig egy korábbi buildem tudja különösebb stressz nélkül az ascendancy szintet a FoA-ban, egy Ultos szettes Primal Strike elementalist. Ezzel eddig (kb. a harmadánál járhatok a kiegnek) lement minden, halál, változtatás és persze az új craftok nélkül. A Dread-et kilőttem, az egyik buildnél bejött és úgy voltam vele, hogy köszi, nem, majd ha felkészültnek érzem magam rá.Elikabáltam, a Dread Waste-en a Black Citadell bossa is megfektetett, plusz a chtonian nemesis boss is bejött mind a két barlangban és úgy látszik, ascendancy fokozaton +1 frost virággal a keréken (hogy legyenek veiled ládák) ez a 21k HP már nem elég a sima facetankoláshoz.
-
Har_melin
addikt
megvettem az új kieget, próbálgattam az eddigi buildekkel, mi működik, mi nem? Az Avenger wardent már régebben nerfelték, azt nem is néztem, de pl. az Ultos druid vagy a pisztolyos Righteuos Fervor paladin korábban egészen szépen végigvitt mindenen, most meg hááát...
Eddig egy korábbi buildem tudja különösebb stressz nélkül az ascendancy szintet a FoA-ban, egy Ultos szettes Primal Strike elementalist. Ezzel eddig (kb. a harmadánál járhatok a kiegnek) lement minden, halál, változtatás és persze az új craftok nélkül. A Dread-et kilőttem, az egyik buildnél bejött és úgy voltam vele, hogy köszi, nem, majd ha felkészültnek érzem magam rá. -
Vikthor
nagyúr
40e HP-s Warlordot létrehoztam, full markovian set és a closed/open hand set gyűrűkkel. DA 3200 csupán, így vissza is esett a HP 36e-re, de bőven elég az is. Mogdrogen v2, facetank, 20 perc. Egyszer nem haltam vele, a leveling nem volt egy leányálom vele. Az öve meg a medálja illetve a gyűrűk lehetnének jobbak... Elvileg a Gollus gyűrűk jók tankra.
-
Vikthor
nagyúr
Új celestial superboss Mogdrogen v2.0 4 perc alatt megvolt ultimate fokozaton. Utána toltam még egy Callagadra-t 10 percig majd egy Ravagert 7 percig. Ez az Occultist/Shaman egyik legerősebb karakterem. Az a sisak ami esik, iszonyat brutál, bár törik a Beastcaller szettem 3/4-re, úgyhogy ez egy másik petes karimnak fog menni majd.
-
Vikthor
nagyúr
Mondom nyomom kicsit laptopon, updatelem a jétkot és "steamworks error" "no matchmaking blablabla". Mondom akkor próba legacy mod-ba és megint, akkor irány google, átdob redditre, tldr with new hotfix nvidia goes to shit, select linux compatibility mod. Kiválasztom akkor a linux modot úgy hogy win10-en vagyok és indul a játék. WTF. Windowson linux kompatibilitás kell, linuxon meg windows.
-
KISDUCK
addikt
Mondom nyomom kicsit laptopon, updatelem a jétkot és "steamworks error" "no matchmaking blablabla". Mondom akkor próba legacy mod-ba és megint, akkor irány google, átdob redditre, tldr with new hotfix nvidia goes to shit, select linux compatibility mod. Kiválasztom akkor a linux modot úgy hogy win10-en vagyok és indul a játék. WTF. Windowson linux kompatibilitás kell, linuxon meg windows.
-
Vikthor
nagyúr
Frostveil Highlandsben amikor megyek a barlang bejárata felé és sok csontváz van előtte, ott mindig kifagy a játék, akármelyik karakteremmel próbálom meg... nálatok is jelentkezett már ez a hiba, elvileg globális, fent vannak a fórumokon? Játék uninstall/install nem segített. Grafikát rosszabb minőségűre állítva is ugyanúgy kifagy.
Szinte mindent is kikapcsolva a grafikán sikerült fagyás nélkül továbbmenni azon a részen és a legközelebbi waypoint után visszaraktam és probléma megoldva.
-
Vikthor
nagyúr
Frostveil Highlandsben amikor megyek a barlang bejárata felé és sok csontváz van előtte, ott mindig kifagy a játék, akármelyik karakteremmel próbálom meg... nálatok is jelentkezett már ez a hiba, elvileg globális, fent vannak a fórumokon? Játék uninstall/install nem segített. Grafikát rosszabb minőségűre állítva is ugyanúgy kifagy.
-
Vikthor
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
Hát jó, neked még ügyeskedned se kellene, mert brute force-szal is megoldaná a géped az fps dropot, laggot.
Windows alól nyomod? Elvileg csak linuxot érinti egyenlőre ez a hiba. -
Vikthor
nagyúr
Kezd high endesedni a Berserker/Arcanist Wereravenem, 270e+ dps az IceTalons-al, majdnem 4000 OA.
Most éppen keresek még olyan hóvirágokat, hogy a legerősebb relicem legyen meg.
A barlangos madárrnál a reput meg 3-4 óra alatt ki lehet farmolni, legjobban a skeleton key-es küldik hoznak a konyhára, 2000 repu pontot. aztán mikor revered meg lehet venni a jóbbnál jobb recepteket nála.
-
Vikthor
nagyúr
Nem tudom hogy valaki jatszik-e linux/steam os alól, de az utóbbi pecsek elszabták a teljesítményt, ha kicsit több ellenség van akkor jelentős fps drop vagy rövid fagyás van. Act 7-ben crawling nest már elég hozzá.
Steam decken nekem megoldotta az alábbi:
-desktop módban discover-ből telepíteni kell a "poroton-up qt"-t
-el kell indítani és telepíteni a "ge proton 11-3"-at
-game modban a játéknál "fogaskerék menüben" a kompatibilitási rétegeknél ki kell választani a ge proton 11-3 -at
-játék indításnál a sima opciót kell választani nem a steam os-estmentem egy próba kört crawling nestben és most már játszható volt.
Na örülök hogy játszható lett ismét, én gamer laptopon tolom Ryzen 9 9955HX3D, 96 GB RAM és 5090 24 GB VRAM 2x4 TB SSD. Nem igazán van gondom emiatt

-
KISDUCK
addikt
Nem tudom hogy valaki jatszik-e linux/steam os alól, de az utóbbi pecsek elszabták a teljesítményt, ha kicsit több ellenség van akkor jelentős fps drop vagy rövid fagyás van. Act 7-ben crawling nest már elég hozzá.
Steam decken nekem megoldotta az alábbi:
-desktop módban discover-ből telepíteni kell a "poroton-up qt"-t
-el kell indítani és telepíteni a "ge proton 11-3"-at
-game modban a játéknál "fogaskerék menüben" a kompatibilitási rétegeknél ki kell választani a ge proton 11-3 -at
-játék indításnál a sima opciót kell választani nem a steam os-estmentem egy próba kört crawling nestben és most már játszható volt.
-
Vikthor
nagyúr
Az a 2 új rogue like dungeon majd csak későbbi update során lesznek elérhetőek?
-
Vikthor
nagyúr
Beronath-ot lenyomta már valaki? One tappel az első fázisnál.
Na közben meglett ez is Ascendantban, csak rá kellett jönni a képességeire, evade skill az kulcs ennél a fightnál.
-
Vikthor
nagyúr
Megjelent a The Dread a semmiből, zene sem volt hozzá komfortos, 28 millió HP-val elsőre lenyomott Ascendant módban, a legerősebb karimmal...
-
Vikthor
nagyúr
Ice Passageből kijöttem, ascendant mód eddig nem veszélyes, nyilván a legerősebb karakteremmel tolom most először, de utána indítok egy szűz Arcanist/Berserkert wereraven módban.
Egy jó lootot találtam, egy medal vagy amulet nem emlékszem, de +1 Albrecht ray-t ad, legendary 94-es. Az érdekes lehet a másik karakteremnek.
Ti hol tartotok?
-
Vikthor
nagyúr
már jön lefelé
-
Sonja
nagyúr
Megjelent a DLC!

-
Vikthor
nagyúr
Holnap a nagy nap! Szabik kivéve?

-
Vikthor
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
Pár hónapja vettem meg a kiegeket és valahol 71 körül hagytam abba a játékot, azt se tudom, hogy az AoM kieggel hogy állok valahogy a quest rendszer annyira nem egyértelmű nekem hogy most végeztem vagy nem.
-
Vikthor
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
Illetve ez igen brutális, 700e+ krittel, de 500e alá nem igazán megy másodpercenként. Nem igazán van ellenfele és a doob bolt területre hat igen.
Doom bolt spammer, igen 1 DB / sec

-
Sonja
nagyúr
Nekem 4db is van 100-on, de hogy melyik a legerősebb, azt nem tudom.

2 másik karaktert (egyik pont egy Battlemage 54-es szint, meg egy Conjurer 32) meg abbahagytam, de majd folytatom valamikor.

-
Vikthor
nagyúr
Nektek melyik a legtáposabb karakteretek? Mit sikerült kihoznotok az évek során? Nekem battlemage, aether to physical féle. Van neki pár MI is.
-
KISDUCK
addikt
-
Vikthor
nagyúr
Volt már nektek olyan, hogy a játékot elindítva az egér mozgott de klikkelni sehogysem lehetett? Ott a főmenüben szól a zene tudom forgatni a karaktert de klikkelni nem lehet...
-
KaLeun
senior tag
-
Vikthor
nagyúr
-
KaLeun
senior tag
Egyébként most akciós az új kiegészítő (FoA), fele áron van 7,89€.
-
Vikthor
nagyúr
Remélem a topic fel fog éledni egy jó darabig lassacskán...

-
Vikthor
nagyúr
Ezt a 20 napot hogy lehet kibírni?
-
Vikthor
nagyúr

Intézem a szabikat...
-
KaLeun
senior tag
Erre az affix/suffix, illetve az epikus fejlesztésre kiváncsi lennék. A játék többi részéhez viszonyítva, gondolom, játszhatok pár száz vagy ezer órát, hogy egy-két BS affix lottót megegendjek magamnak.
Persze ott a dögunalmas SR vagy a kevésbé unalmasabb Crucible, ahol elméletben ultimate-ben fürdesz a mitikus és egyben legendás cuccban. Aztán X óra dakka-dakka után kapsz pár sima zöldet.
Persze van szépsége annak, amikor több száz óra grind után a szuper-hiper legendás mitikus cuccra kapsz sima sárgából jobb rollt-t.
De ez egy különleges játék, óó variálhatod a mastery-t és az osztályokat, csak várd ki azt a pár ezer órát, amíg egyre ledobja az optimálist hellyel-közzel helyettesítő cuccot.
-
KISDUCK
addikt
Úgy gondolom, hogy ha normálon elmégy az alapjáték végéig, akkor kiderül, hogy tetszik-e annyira a játék, hogy akarj vele még tovább játszani. Ha nem, akkor ennyi.
Ha igen, akkor viszont szerintem mind a két tartalmi kiegészítő (AoM és FG) kötelező darab. Nem annyira a plusz területért (bár az FG elég nagy is), hanem mert egy millió olyan cucc került be ezekbe, amelyek máshol nem eshetnek és egy csomó új build számára nélkülözhetetlenek. Vagyis ha ki szeretnél próbálni egy másik skillt, másik játékstílust, akkor jó eséllyel lesz olyan MI, augment vagy legendary darab, amelyik csak ezeken telepítése után megszerezhető.Köszi a tanácsot, de már az a hsz előtt megvettem a kiegeket amire válaszoltál. Jelenleg a malamuth végén járok, de most pihentetőn van a játék, jelenleg a v rising van nálam terítéken.
-
Har_melin
addikt
Úgy gondolom, hogy ha normálon elmégy az alapjáték végéig, akkor kiderül, hogy tetszik-e annyira a játék, hogy akarj vele még tovább játszani. Ha nem, akkor ennyi.
Ha igen, akkor viszont szerintem mind a két tartalmi kiegészítő (AoM és FG) kötelező darab. Nem annyira a plusz területért (bár az FG elég nagy is), hanem mert egy millió olyan cucc került be ezekbe, amelyek máshol nem eshetnek és egy csomó új build számára nélkülözhetetlenek. Vagyis ha ki szeretnél próbálni egy másik skillt, másik játékstílust, akkor jó eséllyel lesz olyan MI, augment vagy legendary darab, amelyik csak ezeken telepítése után megszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Filmvilág
- A vérszívó vaják nyomában: The Blood of Dawnwalker teszt
- Linux felhasználók OFF topikja
- PlayStation 5
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- További aktív témák...
- HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i5-13500H 12Mag 16GB/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új Dobozos Lenovo IdeaPad Slim 5 15.1" -60% OLED laptop Ryzen 7 7735HS 16/512 Radeon 680M 2GB 2,5K
- Cím: Egyedi nyitott házas PC / i7-4790 / 16GB RAM / GTX 960 4GB / SSD+HDD / Win10
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel processzorok - i5/i7 LGA 1200/1700/1851
- Dell 5495 14" FHD IPS - Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple IPhone 17 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Nintendo Switch V2 + Kiegészítők 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft Surface Laptop 13,8" (8th Edition) Snapdragon X2 Plus / 24GB / 512GB Platina, ÚJ
Tényleg nagyon tankos, de fejlődni vele csak úgy lehet, hogy az ember igyekszik átrohanni a pályákon, utána fél óra alatt lefarigcsálja a minibossok/bossok életét, összegyűjti a teljesített küldetéseket és egy XP potion bedobása után egyszerre jelenti le az összeset. Irgalmatlanul semmi a sebzése a szedett-vedett cuccokkal, viszont tényleg meg se röccen szinte a HP-ja, se phys (Vodrak), se aether (Cronley), se elemental sebzésre.