-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Az, hogy nem vagyok szaki, egyáltalán nem fedi a valóságot. Konkrétan segg hülye vagyok az autókhoz, annyival járok előrébb egy szőke nőnél, hogy benzint meg ablakmosót tudok bele tölteni. Szóval biztos, hogy nem fogom szétszedni a kormányt.
Viszont az indexkart is faszául megcsinálták, mert balra kanyarodás után nem mindig húzza vissza az indexet. De már nagyon elegem van, nincs kedvem hetente szervizbe vinni a kocsit, főleg hogy meg se tudják csinálni, csak áll ott fél napig, én meg buszozhatok egy órát.
Nem tudom egyébként, miért ilyen siralmas a magyar szervizek helyzete. Egy valag hasonló sztorit lehet olvasni a Homáron meg a Totalcaron. Miért természetes az, hogy szervizbe viszem a kocsit, valamit csinálnak vele, kifizetem, és továbbra sem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest