Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
evilskati #50191 üzenetére
Nézési távtól függ, mit érdemes tárolni. Ha egy 65-öst nézel 3.5m-ről, a fHD is túl sok... a szemed úgyis limitálni fog, és még a 720p-t se fogod megkülönböztetni a fHD-tól jó eséllyel. 55-ösnél 2m (1.8m egészen pontosan) a maximum, ahol a fHD-t még látod, a 4K-t kb 1.1m-ről.
A HDR már más kérdés, annak van értelme, ahogy a nagyobb színfelbontásnak is, az látható különbséget ad. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
evilskati #50193 üzenetére
Mert egy "2K-4K" közötti "nyers" masterről készült tömörített UHD azért jobb, mint egy FullHD-ra lekonvertált tömörített videóból skálázni vissza UHD-ra, értelemszerűen utóbbinál jóval több részlet veszik el. És persze maga skálázás minősége is más egy studió eszközzel, mint ami egy sima consumer TV-be/lejátszóba van.
Természetesen feltételezve, hogy a HDR metaadatot a FullHD-re is tárolod, és más érdemi különbség nincs a felbontáson (és hozzá tartozó bitrátán) kívül.
-
Jakesz
addikt
válasz
kisbalazs83 #50196 üzenetére
Megbízható ez az üzlet?
-
kisbalazs83
aktív tag
PHILIPS 55OLED754/12 - MALL.hu 319 990 Ft akció 2020.10.04-ig
Philips 55OLED754 Alza.hu 327 990 Ft 1db
(#50197) Jakesz: Mall. Jó kérdés. Még nem volt gond azzal amit rendeltem tőlük. -
evilskati
aktív tag
válasz
FollowTheORI #50192 üzenetére
Érdekel a miértje, ha van link vagy van kedved kivesézni, szívesen veszem.
-
evilskati
aktív tag
Én nem mondanám magam videofilnek, a héten jött meg a B9, egyelőre ismerkedünk. Bementünk a boltba, körbenéztünk, és eldőlt, hogy OLED lesz. Most próbálom beszerezni hozzá a tartalmakat, illetve ennek kapcsán csak tegnap sikerült bővíteni a tudásom, hogy nem a 2 Ft-os HDMI kábelt használva kellene VLC-vel lejátszanom notiról a filmet. Főleg, hogy a noti csak HDMI 1.4-et tud, 4K-t max 24 Hz-n, pedig nem egy öreg gép.
Aztán beleolvasva más topikokba is, fel sem merült bennem, hogy a legtöbb filmet nem 4K képes kamerával forgatják, ezért felesleges tárolni a 4K verziót, hiszen azt alapból FullHD-ból skálázták fel, amit meg tud oldani a TV is.
Szóval az út elején vagyok.
-
brucezly
csendes tag
Mivel audiofilnek tartom magam, nem érzem degradálónak a videofil "címkét".
Wiki:
"A videophile (literally, "one who loves sight") is one who is concerned with achieving high-quality results in the recording and playback of movies, TV programs, etc." -
DVlad
őstag
Szeretettel várom a további hsz-eket is abban témakörben, hogy hol, mely ponton/pontokon dől még meg az az állítás, hogy aki sokat (Jelentősen többet, mint ha azonos méretben és funkcióját tekintve is megegyező termék vásárlása esetén szükséges lenne. lcd) költ egy mozgókép megjelenítő eszközre, mert attól minőségibb szolgáltatást vél/szeretne, mint a mainstream termékektől általában, és még ezt követően is érdeklődik a témát ismerő közösségben tapasztalatokról, véleményekről, trendekről, stb. az miért nem is "videofil".
Előre is köszönöm! -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Pro Koryak #50181 üzenetére
Szerintem kiírja hogy nem futott le, nekem valami ilyesmi rémlik.
Amúgy megszakítja nyilván... szóval jobb nem piszkálni, akkor egy 2 órát. Biztos ami biztos alapon.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pro Koryak #50183 üzenetére
Azt, hogy nem futott le.
Én már kipróbáltam... -
blakey
titán
válasz
Pro Koryak #50183 üzenetére
パナソニックは最高です、間違いありません! LG OLEDパネルをファック!
Gondolom felhívja a figyelmedet, hogy nem tud végigmenni a folyamat mivel kézi beavatkozás történt. Még nem volt alkalmam megfigyelni. -
blakey
titán
válasz
Pro Koryak #50181 üzenetére
Ha elindul az ~1órás panelkarbantartó, közben be lehet kapcsolni a tévét ill. olyankor mit ír(hat) ki? - Panasonic is the best, no question! Fuck LG OLED panels!
Én nem kapcsolnám be, annyit azért ki lehet bírni, hogy normálisan végigfusson a művelet. -
Pro Koryak
addikt
Ha elindul az ~1órás panelkarbantartó, közben be lehet kapcsolni a tévét ill. olyankor mit ír(hat) ki?
Valakinél már történt ilyen? -
szabeska
addikt
Sracok, elvileg van firmware c9-re 3080 kartyahoz, de csak szerviz menubol lehet ota telepiteni. Mi lehet ennek a menete? IR nincs a telefonomon.
-
Tom5
addikt
Fast bootot kikapcsoltam. Reggel mikor bekapcsoltam OS jellel indított és már a legfrissebb a szoftver. Annyi zavart meg, hogy este ki be kapcsolgatáskor ez nem történt meg. De a végeredmény a lényeg.
-
Strezi
őstag
válasz
FollowTheORI #50169 üzenetére
Nem
Ki-bekapcsoláskor nem indul újra az oprendszer.
Abból tudod hogy újraindult, hogy bazi nagy WebOS logó megjelenik.
Kikapcsolás majd áramtalanítás és vissza. De valahol a menüben is van újraindítás. -
Fisha
őstag
válasz
Northlorien #50174 üzenetére
Milyen összefüggést látsz a kalibrálás és a helyes mozgásmegjelenítés között?
Bevallom, nekem kb mindegy, hogy most a képen látott rgb az 1%-kal odébb van-e ahhoz képest, mint amit a fényelő látott a monitorán, amikor csinálta a filmet. De ha 3 feje van az embereknek az zavar.Bár nem tudom, hogy ez videofilség-e.
Amúgy mérnökileg se teljesen értem a színhelyesre kaiblrálást egy TV esetében. Elég relatív a látásunk a fényviszonyok változása szerint. Pont ezért elengedhetetlen a kalibrálás ott, ahol csereszabatosnak kell lennie, mondjuk 2 studio között, vagy egy nyomdai munkánál. De pont ezért teljesen értelmetlen ott, ahol végfelhasználóként élvezel egy filmet. De elhiszem, hogy valakinek fontos a tudat, mások vagyunk.
-
Laca1212
őstag
Jó ár!
-
DVlad
őstag
válasz
FollowTheORI #50167 üzenetére
"Szóval itt mindenki videofil minimum.
"
Szerintem nem véletlenül vettek OLED tévét az itt írók. A lehető legjobb mozgókép megjelenítőt akarták megvenni a piacon található technológiák közül, az adott pillanatban (kisebb vagyonokért). Tehát igen, azoknak nevezhetők.
-
Tom5
addikt
55CX3LA
Szoftverfirrísítést telepítettünk. A frissítés alkalmazása megtörténik újraindításkor.
Ez mit jelent? Mert ki be kapcsolom a TV-t nem történik semmi.
-
FollowTheORI
nagyúr
-
máyköl
veterán
B9 -nel kidob a youtube 10 masodpercenkent az alabbi hibaval:
“ az alkalmazás újraindul annak érdekében hogy a készülékben memória szabaduljon fel”
Alkalmazasok bezarva. Mi a bibi? Mi tevo legyek?
-
alaves
addikt
válasz
kokobe #50163 üzenetére
Nem értettétek meg egymást, részigazságok vannak.
A Panasonic referencia képre törekszik és így is állítja be TV-it. A Philips a látványra megy (kicsit túlvezérelt kép), ezért a vakteszteken (nem tesztképeket nézegetve) a Philips képalkotása tűnik legjobbnak.
Ebből következően a Panasonic OLED-eken kevesebb a gradient, a near black flashing és a raised black jelenség, viszont a Philips képe látványosabb. Ki melyiket részesíti előnyben. -
kokobe
őstag
válasz
blakey #50146 üzenetére
Te akkor én rossz tv-ket hasonlítok a boltaban?De akkor az av forum is pl meg a hdtvtest!
Pana 950 messze a legpontosabb nem egy vásárlónak raktam be prof 1-ben ugyan azt meg a b9-en az isf világost vagy a sötétet mindnek a pana tetszett!Ahogy mondom essze jobb volt mert az is...
Philips ember az egy foshalmaz főleg ha a processinget nézzük! -
torma1981
veterán
A 9-es szériánál megcsinálták már hogy HDMI 2.1-en menjen 4k120hz-n? Valaki írta, hogy gond van vele.
-
Archttila
veterán
Aki 55CX-ben gondolkodik annak jo deal lehet most az Euronics ajanlata, ugyanis a keszulek melle most ajandek 35k-s agybadugos fules jar
link
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok,
Végül én is csatlakozom egy LG B9-el. Így 10 évet ugorva a technológiában kicsit el vagyok veszve a rengeteg beállítás és lehetőség között de azt kell mondjam hogy amire képes ez a készülék az nekem bőven elég lesz
Egy pár kérdés felmerült bennem:
Vannak ajánlott beállítások, ami közel tökéletes színhelyességet eredményez? Vagy minden panel más és más és nekem kellene kalibrálni a tökéletes eredményhez? Lehet valahol találni egy leírást?
Jelenleg egy egyszerű 2.1-el csiholok hangot jacken keresztül és ennél az opciónál a távirányítóról nem tudom állítani a hangerőt. Ellenben ha átteszem fejhallgatós módra ott már engedi. Nem értem ezt.
Csináltam plexes szervert a PC-n és onnan átküldve úgy látom, hogy nem kapcsolja be a HDR funckiót viszont ha a régi még Samsungos szoftverből küldöm a kijelzőre a tartalmat (és ezáltal a belső lejátszó indítja el) akkor láthatóan HDR-ben indul.
Hang tekintetében is belefutottam, hogy nem ette meg az angol sávot csak a gynegébb magyar hang szólalt meg. Itt van valami törvényszerűség hogy mit kell kerülni?Köszönöm a válaszokat.
-
Pro Koryak
addikt
Eleve Panáról szó sem volt a GX kapcsán, B9/C9 ...stb-t írtam!!!!!!!!!!!!!
Ebből hogyan következik, hogy az enyém a legjobb????????????
Értelmezd már amit olvasol, ne csak köpködj!!!!Amit próbálsz erőltetni/bemagyarázni = az objektívnek nem lehet akkora torzítása, hogy megvezessen! Ha igen, akkor az a gép kuka!
Amúgy az arányok megmaradnak, mivel az egész képet vagy egy nagyobb képrészletet torzít(ana), nem csak egy pontot!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Citroware #50150 üzenetére
az olcsóbbat vettem, és az is ugyanúgy tökéletesen átviszi a képet
Nem az a gond, hogy az olcsóbb átviszi-e a képet, hanem az, hogy ezt folyamatosan nem tudja teljesíteni, emiatt lesznek/lehetnek anomáliák. Akadozás, shield esetleg kiírja, hogy a tv nem hdcp 2.2 kompatibilis, lejátszás közben elmegy a kép, esetleg a shield újraindul. Ha meg először erősítőbe megy és onnan a tévébe, akkor főleg szükség van egy minőségi kábelre.
Erre itt senki nem fog tudni neked tanácsot adni, a puding próbája az evés. Vagyis vegyél egyet és teszteld...Amúgy meg van topikja a hardvernek... [link] -
KTTech
veterán
válasz
evilskati #50151 üzenetére
A HD mindenképpen jobb, de attól még az SD is pont annyira nézhető rajta, mint egy más típusú megjelenítőn.
Nekem pl. sok SD formátumú anyagom van, ami soha az életben nem fog HD-ben megjelenni. Ettől függetlenül biztosan jobban néznek ki egy OLED-en, mint egy LCD-n - persze az OLED is kompromisszumos, főleg, ha a mozgás megjelenítése a cél. Ebben némelyik - igazából 5-6 éves - LCD is felülmúlja.
-
10 méteres HDMI 2.0b kábel kellene nekem ahhoz, hogy a PC-mről a képet átküldhessem a B9-re, Nvidia Gsync videojátékozás lenne. Alap HDMI kábelek ilyen hosszban erre nem képesek hiba nélkül, 4K, HDR, Gsync tartalmat átvinni.
Valaki tudna segíteni nekem, hogy konkrétan milyen típusút és márkájút lenne érdemes vennem?
Pl ilyenek vannak:
- High Speed HDMI Cable with Ethernet
- Active HDMI
- Fibre Active Optical (AOC) HDMIBőven van választék 10 méter távolságra, én nem hiszem hogy lenne ilyen sok, ha nem működnének.
Látok kábeleket 8-10k Ft nagyságában, illetve 30-40k nagyságában is. Amikor a Shieldhez vettem, akkor az olcsóbbat vettem, és az is ugyanúgy tökéletesen átviszi a képet. Igaz, az csak 2 méteres.
Interneten utánaolvasva 4K tartalmat 3m-en túl nem visz át egy HDMI kábel hiba nélkül. Az aktívak jók, annyi, hogy előre meghatározott, melyik a forrás és melyik a fogadó oldal.Tudna valaki segíteni, hogy mi a megfelelő?
-
Abanga
csendes tag
Köszi mindenkinek! Már csak azt kéne kitalálnom hogy erre a sima tv-zésre es filmezésre a b9 vagy a philips 704 a megfelelőbb?
-
khg
újonc
válasz
evilskati #50138 üzenetére
Nálam Voda TV van, szóval a minőség talán olyan vészes, és igazából SD csatornákat nem is nézünk. Mindenből van HD (azt nem tudom, hogy 1080 vagy 720), de azért mindenesetre jól néz ki al LM660-on. A bizonytalanság annyi, hogy vannak postok, hogy a mozgás truemotion nélkül nem szép oleden. truemotion nekem nem jön be, nagyon művi, szóval off.
köszi -
Jorgi Kormi
senior tag
Én LG lm620-ról "nyergeltem" át oledre , én is nézek SD, Hd adásokat és antennáról m4-et 33-ös fényerővel nappali fényviszonyok között
felhúzott redőnyök mellett , semmivel sem rosszabb , mint az LCD volt . Néztem már 4k-s és Hd filmet Netflixen nappal 33-as fényerővel mosogatásközben is . A mozgást lehet javítani és nem rosszabb mint , az LCD-nél ( ott is bele kellett nyúlni 5-7" csúszka"az oleden kevesebb 3-6 is elég .)
-
evilskati
aktív tag
Szia!
Ha tudod és van rá időd, akkor menj el egy MM-be, vigyél pendrive-on olyan anyagokat, amiket nézni szoktál és próbáld ki. Érdemes a menüben változtatni a képmódokat, illetve az AI képjavítást és TrueMotiont be és kikapcsolgatni, a szintjein változtatni.
Mikor én bent voltam, akkor segítőkészek voltak a helyiek, ha megkéred őket biztos be tudnak állítani sportcsatornát is.
Ott el fog dőlni hamar, hogy tetszik-e vagy nem.
Az én általam tapasztaltak egy B9-en: SD teljesen nézhetetlen, 720p so-so. A legnagyobb gond az alacsony felbontású, alacsony FPS-es anyagokkal van szerintem. 4k HDR-ben TrueMotiont kikapcsolva is nézhető szerintem. Alacsony TrueMotionnel rendben van, bár más már erre a kicsi szappanoperára is azt mondta, hogy hányinger keltő.
Szóval nagyon szubjektív a dolog. -
khg
újonc
Sziasztok, nálam is felmerült a TV csere és tájékozódom itt a topicban, sokkal többet lehet tanulni, mint egy reklám tesztben. Én is OLEDben gondolkodtam (CX), de teljesen elbizonytalandotam a mozgás megjelenítéséről szóló posztok miatt. csak HD-t nézek, 50% sport, 30% flix vagy hbo, de HD az is, illetve 20% egyéb TV. Nappali elég világos, de inkább nézzük este mint nappal.Most egy LM660 LG van és az OLED elvetése után valami 900-as Nanocellre fallback-elnék.
Mit gondoltok?
Köszi -
evilskati
aktív tag
válasz
szabeska #50130 üzenetére
Reméljük
Nagy rákfenéje ezeknek a modern technikáknak a támogatottság kérdése. Sajnos úgy veszem észre, hogy ahogy a telefonoknál is gond, hogy verziót lépjenek vagy javítsanak valamit, úgy a TV-knél is. Nyilván itt is a flagship modellek élveznek prioritást a közép és alsó kategóriával szemben.
Szerintem vásárláskor ez is egy mérlegelendő szempont.
-
AL
addikt
Szia. Mindannyian, azt hisszük, hogy a miénk a legjobb, mert egyikünknek sem lóg 4 - 5 oled a falán, hogy láthassuk a különbségeket. Eddig csak a tévékről volt szó, de te már szemelyeskedéseket is beleviszel. Nincs ilyenre szükség. Ez még nagyobb trollkodás. Ki akarja ezeket olvasni. Inkább szakmai dolgokról vitatkozzatok, abból talán tanulunk valamit. Ettől csak elmegy az emberek kedve a topicktól. Olyan ez, mint a Parlament, vagy egy elnökválasztás, ahol minden "szemetet" egymás fejéhez vágnak, mert azt hiszik, hogy akkor nyernek. Üdv.
-
allein
addikt
válasz
Abanga #50120 üzenetére
Szia. Nem tudom volt-e már ambilight-os TV készüléked, véleményem szerint sokat dob a TV nézés élményén. Nekem nagyon bejött az ambilight.
Volt már több LG Oled készülékem, soha semmilyen gond nem volt semmilyen film lejátszásával, értem itt a beépített lejátszót. Ha esetleg valamikor a jövőben úgy döntesz, hogy a TV beépített lejátszójával játszol le filmet(NAS, külső tároló, stb.)
Egy alkalommal teszteltem az egyik Euronics-ban a 754-et, vittem anyagot pendrive-on, gondok voltak. Ugyanazon a TV típuson MM-ban gond nélkül vitte a demó anyagokat amiket vittem. Ez érdekes volt.
A Philips-en a saját rendszere van, Saphi. LG-n is saját
webOS.
Szerintem menj el valamelyik boltba és nézd meg, nyomgasd egy kicsit, YT. Ezután talán már jobban el tudod dönteni.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
RTX 3080 - hdmi 2.1 kapcsolaton is csak pc modban van 4:4:4? A firmware hibat most tegyuk felre, ami erkezik majd. Banding miatt eddig sima hdmi modban hasznaltam a pc-vel jatekra, nvidia vezerlopultban 4:4:4-re allitva (goldolom a hatterben visszakonvertalt a tv 4:4:4-re). Az uj kartyaval/megfelelo kabellel hogyan hasznaljam majd?
Tovabbra sem vilagos amugy, hogy mi van, ha nvidia vezerlopultban 4:4:4 rgb van beallitva, viszont nem pc modban megy a tv, ergo nem tud 4:4:4-et igy megjeleniteni? Megis egyertelmu kulonbseg van 4:4:4 es 4:2:2 kozott ha vezerlopulton atallitom, miert? Tv altal felkonvertalt 4:4:4-et nezek ilyenkor, vagy 4:2:2-t, csak nem veszem eszre?
-
so_ha
senior tag
válasz
Pro Koryak #50119 üzenetére
Csak a Te kedvedért ... Miután megvetted a televíziódat a fejlesztő mérnökök mindenhol abbahagyták a munkát, és még a nap is ledobta az ékszíjat, így most már megnyugodhatsz, hogy minden idők legjobb készülékét birtoklod, így már nem kell visszajárjál trollkodni az Oled tv fórumba.
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Szinte kizárólag hagyományos tv-zéshez ill néha egy-egy film nézéséhez érdemes Oledet venni? 55-ös olcsóbb kategóriában gondolkodom. B9 vagy philips 754-re gondoltam. De semennyire sem értek hozzá és kb már hetek óta ezen gondolkozom. Tudnátok segíteni?
-
so_ha
senior tag
válasz
Pro Koryak #50117 üzenetére
"Ordít" az állandó frusztráltságod a tv-d miatt. Szerintem jobbat tenne a lelki nyugalmadnak, ha csak szimplán élveznéd, és nem itt bizonygatnád kétnaponta a "tökéletességét" + hogy minden más sz@r, és amúgy is megállt a technológia fejlődése, amióta Te megvetted a készüléked. Nem szégyen bevallani, hogy ismét trollkodni szerettél volna egy LG-t, de benyaltad az objektív torzítását, mert nem gondoltad végig, ha ilyen szögből / távolságból fotóznának, akkor neked is 6-os focilabda fejed lenne.
-
Pro Koryak
addikt
-
so_ha
senior tag
válasz
Pro Koryak #50114 üzenetére
Tényleg profin kötsz bele mindenbe is (nem csak most) ... de miután a tv "vastagsága" 2cm, így az a "hézag" a fal és a tv hátlapja között ebben az esetben lehet 2-3mm ... de majd írj a fickóra, hogy "eláll" a faltól, nyomja kicsit közelebb. Képmentés a videóból, és a kedvedért berajzoltam, hogy mekkora a vastagsága:
-
Strezi
őstag
válasz
Pro Koryak #50114 üzenetére
Gyerek szarul szereltette fel egy fos gipszkarton falra (kb ementálivá van lyuggatva), kábelt mőgézárva. Gondolom azt is látod, hogy lötyög össze vissza, amikor majdnem a falig tudja csak betolni. Nem vonnék le ebből a videóból messzemenő következtetéseket.
Többi videóban meg tudták oldani normálisan -
Remiel
őstag
a 77" hoz adnak legalábbis ebben a videóban 1:34-nél LG van a falikonzolon és szerintem nem külön vették, bár gondolom ez szponzor TV így lehet küldött az LG hozzá
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak #50106 üzenetére
"Amit linkeltem videót 0:33-nál, ott eléggé eláll a faltól a GX!
Az lazán van 5-6-7cm, nem 2-3cm => a falra simul, amikről itt megy a diskurzus.
Nem tudom béna volt a gyerek vagy a gyári konzol ennyire instabil???"Az nem gyári konzol.
Ilyesmit nem adnak LG-oledhez. -
Archttila
veterán
Akcijóós CX-et tessék link
-
brucezly
csendes tag
válasz
Pro Koryak #50106 üzenetére
-
Pro Koryak
addikt
válasz
daneel_hu #50103 üzenetére
Amit linkeltem videót 0:33-nál, ott eléggé eláll a faltól a GX!
Az lazán van 5-6-7cm, nem 2-3cm => a falra simul, amikről itt megy a diskurzus.
Nem tudom béna volt a gyerek vagy a gyári konzol ennyire instabil???(#50105) rothfb:
Tudom, már mondtad, de most már vannak páran Pannások, talán náluk.
Nálam a hálóban van, ott ugye kikapcs után együtt durmolunk...és hát kattan.
-
válasz
Pro Koryak #50086 üzenetére
Én még sosem hallottam egyik tv-mnél sem. Ettől függetlenül akár kattanhat is, csak én nem veszem észre. Az biztos, hogy a 4 órás/5 perces pixelfrissítés után kattan, de hogy a kikapcsolás után egy órával... Még nem figyeltem, nem vettem észre.
-
-
daneel_hu
addikt
válasz
brucezly #50102 üzenetére
"De épp az a probléma, hogy nem csak szemből látod. Legalább is nálunk egyik TV sincs bútor mellett. Így sajnos a plazma mögé belátni, a GX meg olyan mint egy festmény a falon (kerettel). Ami félig meddig kiábrándító, hogy galéria üzemódban 5 mp-enként cseréli a képeket...
A W szériának pedig nincs kerete, gyakorlatilag fólia. Nekem nem tetszik a falon és a soundbar része is elég furán néz ki a matricához szerintem. Nem beszélve hogy irreálisan sík falfelület kell neki, azt meg téglafalon kb. felejtős..."Felesleges elmagyarázni, csak a saját világa, saját verziója létezik.
Minden szájtépés hiábavaló. Nálunk például a tévé mögötti falon egyetlen bútor sincs, csak a mészkőfal. Már a nappaliba való belépéskor is teljesen oldalról látjuk a készüléket.
A W-szériához adnak egy hátsó fémlapot, - ami azért igen hajlékony - így szerintem kicsit eláll a faltól, najó talán 1 mm-re.
Téglás vagy kőfalra valóban nehezebb lehet felszerelni, talán kicsi távtartókkal meg lehet oldani de akkor nem lesz egységes a távolság a kövektől.
De van aki itt a topikban vett W-t... csak ritkábban ír. -
brucezly
csendes tag
De épp az a probléma, hogy nem csak szemből látod. Legalább is nálunk egyik TV sincs bútor mellett. Így sajnos a plazma mögé belátni, a GX meg olyan mint egy festmény a falon (kerettel). Ami félig meddig kiábrándító, hogy galéria üzemódban 5 mp-enként cseréli a képeket...
A W szériának pedig nincs kerete, gyakorlatilag fólia. Nekem nem tetszik a falon és a soundbar része is elég furán néz ki a matricához szerintem. Nem beszélve hogy irreálisan sík falfelület kell neki, azt meg téglafalon kb. felejtős... -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Pro Koryak #50086 üzenetére
Majd este utána nézek.( Ha nem felejtem el)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest