- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila #57539 üzenetére
Ez is mi?
[link] Ez! (harmadik bekezdés) És itt egy "mezei" AG8-ról van még szó! Erről írtam még tavaly, de akkor nyilván még nem olvastad az OLED topikot, CX/GX-ed sem volt, mert akkor dobták ki piacra. Csak kellene tájékozódni, és mivel is sértettelek meg? Omg, hogy degradáltam itt több ember LG logóval ellátott tévéjét, amit én is használok? De még mindig a CX-ről van szó, nem az előtte lévőkről, mert azokat nem ismerem.
---------
#57534Pro Koryak
Pontosan erről írtam eddig is és ki is emeltem, hogy nem gagyi FHD tévé adásokról van szó.
4k HDR/DOLBY VISION tartalomról! -
AL
addikt
válasz
Archttila #57453 üzenetére
Szia. Azért terjedt el, mert van benne igazság. Elsők között írtam ezt a GZ950 ről, mert gyárilag ilyen jó képbeállítást még soha nem láttam. A fényerőt vettem csak lejjebb. Tökéletes, élethű színek. Van egy kis térhatása is. Több tucat tévém volt már, de ilyen képet még soha sem sikerült beállítani. A hangjai is szintén tökéletes, még nem volt ilyen hangzású tévém sem. Tiszta, érthető. Hasonló, mint egy mélynyomó nélküli hangprojektornak. Ha látnád, Neked is ez lenne a véleményed. Néhány Fórumtársat sikerült már elhóditani más márkáktól és még a legkritikusabbak is elégedettek vele. Üdv.
. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila #57338 üzenetére
Igen, január óta. Amúgy ott is milyen tévéről van szó, konkrétan?
GZ1000?
#57335Pro Koryak
Amit Ő is említett, a másik, azt nem írja egybites amőba, hogy mi tökkel tesztelte és hol akad meg, hogyan akad meg és miért?
A virágbolti verziók közt akad nagyon sok. Nem olvastam át, csak nagyjából, ugyanis van jobb dolgom is, de ha neked van időd csak ilyeneket keresgélni, ám keress.
De én leszek az első, ha belefutok valami röccenésbe, hogy ide beírom.De még egyelőre nem akadt meg ilyenen a szemem, lehet, hogy volt és épp akkor mindig félrenéztem, vagy épp kimentem inni, wc-re bármi, de eddig nálam ilyen nem volt.
Biztos a PH tesztelők is tök hülyeségeket írtak, mert a mozgásra is azt írták, hogy kiemelkedő. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Archttila #57329 üzenetére
Az mondjuk érdekes, hogy a HZ topikba írogat, de 65GZ1000 tévéje van
a másiknak meg FZ800.
Tegnap éjjel nálam is frissült az FZ800.
Azóta a mért csúcsfény 1200nit, emiatt plusz ventilátorok jelentek meg a panel hátulján(persze hangtalanok), a fekete is sokkal sötétebb lett, alul kezd kinőni a soundbar ... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila #57329 üzenetére
Csak azóta jött két frissítés is, mikor még ezt írták. és nyilván gyúrtak a mozgásra.
A vincent csávó legtöbb videója tényleg frankó, mert még az elején tesztel, de egy CX-re is jött azóta, vagy 5-6 frissítés. mióta letesztelte, volt rosszabb, volt sokkal jobb, tehát a pana hz2000-en nincsenek ilyenek, amiket belinkeltél. Ennyi.
És én nem fogom védeni ezt a tévét (sem), gondolom ez már rég lejött. -
esicyhun
tag
válasz
Archttila #57235 üzenetére
Mint már sokan írtuk, egyik tévé sem tökéletes, felesleges akár keresni is: mindről kiderül valami. Sztem pár nap eltelik, és Eagle is panaszkodni fog valamire (ill. már most is az oprendszerre). No offense.
Nem kétlem, hogy a HZ2000 nagyon jó, de baxxus, majd 2 db CX-et lehet venni az árából.
-
-
DarkByte
addikt
válasz
Archttila #56683 üzenetére
Néztem több ilyent, de az a bajom ezekkel hogy üveg talpa van. Hiába edzett üveg, én ezekben nem igazán bízom.
Amazon-nak van tisztán fém asztali állványa, majd még elgondolkodom rajta, ha már itt lesz az asztalon és nem tudok megbarátkozni a gyári lábával.
-
freemanone
addikt
válasz
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy hiába van ~100kg-s nagy, masszív asztalom, ekkora méretben minden apró rezzenéstől "lobog" a kijelző, ami számomra eszméletlenül zavaró.
Na ezért van falon! Glettelni tudok, fehér festék meg akad.
A kábelek pedig egy fehér flexi csatornában mennek fel, így nem zavaró a látványuk és a TV mögötti ledek megszinezik az egészet. Egészen beleolvad a környezetébe. -
xedamen
senior tag
válasz
Ez de jó!!! Kérdés mennyire stabil a cucc, nem tűnik túl szélesnek a talpa
Szeretnék hangsugárzós szettet venni, de lejenleg a talpán van a TV, így nem fér oda. Nem szeretem a falra futást, úgy elveszti a szoba a variálási lehetőséget, ráadásul albérlet, úgyhogy a kábeleket nem akarnám falba vésni stb. Ezzel az állvánnyal viszont odaférne a hangsugárzó a TV elé. Lehet utánajárok én is ennek! Köszi -
freemanone
addikt
válasz
Archttila #56673 üzenetére
Nem vagyok túl magas a 172cm-mmel, így 70cm az ideális asztal magasság, ez felett 11cm-el kezdődik a TV alja. A felső 1/3-adot kb nem használom semmire meló közben, így kvázi egy 21:9-es 50" körüli részt használok, aminek a középpontja épp fejmagasság alatt van.
Full képernyő nyilván játéknál és filmeknél érdekel, de van 1-2 érdekes haszna még.
Amíg asztalon volt zavart, hogy a soundbar is kifed belőle pár centit alul, ha egy kicsit hátradőlök, pedig egy tök lapos samu HW-Q70T.
Úgy csináltam a dolgot, hogy mivel tudtam hogy az asztal szintezett, feltettem a TV hátára a tartót, majd addig helyezgettem amíg nem tettszett előtte ülve. Alá stócoltam nagyobb könyveket, így szépen be tudtam állítani a magasságot. Innentől pedig hozzátoltam a falhoz a kart, majd bejelöltem és eltoltam felfelé 2 centvel fúrás előtt, a lógás miatt. -
Partz
senior tag
válasz
Archttila #55559 üzenetére
Hozzáteszem a tavalyi panelek is hozták már a 99% DCI lefedettséget. Idén egy új zöld oled komponenst rebesgetnek (tavalyig ezt sárgás-zölddel oldották meg) a hatékonyabb kék mellett, ezzel teljesen lefedhetik a DCI teret és túl is léphetnek rajta. Pont a zöld csúcs volt egy kicsit elmászva évek óta.
Szintén üdvözölendő így már tényleg elérhetjük az 1000 nites hdr szabványt (Sony BVM-X300) minden előnyével. Azt leszámítva még mindig wrgb pixel struktúráról beszélünk, ami magas fényerő mellett szaturáltság vesztessel jár.
Hogy ez megéri-e a többlet költséget, valószínű az emberek 99%-ának nem. De ott a másik 99% akinek az oled sem alternatíva.
-
alaves
addikt
válasz
Archttila #55339 üzenetére
Hát igen. Philips-nél két HDR képüzemmódnál is 80-as az OLED fény gyárilag. Az látszik, hogy HDR -nél az EOTF tracking-et, SDR-nél meg a gamma követést állítgatják folyamatosan az fw-kben, lsd. pl. CX (Philips-nél is). Próbálkoznak, hogy a kép minél jobb legyen, de a tömörítési hibák se látszanak annyira (fekete közeli zajosodás - villogás, color banding, poszterizáció, stb.)
-
junior19
senior tag
válasz
Archttila #55021 üzenetére
Tedd hozzá, ha jól emlékszem, hogy a B9-et TM használatával nézted, s a CX sem igazán tetszett, csak amikor azon is kikapcsoltad. Jobbnak tartottad a CX-et TM használatával, de most már nem használod.
A B9-et pedig nem használtad kikapcsolt TM-el.
Már ha jól emlékszem. -
xerobyte
aktív tag
válasz
Archttila #55021 üzenetére
@alaves: C8-nál csináltam, de azok között a fények között igen nehéz ezt megtenni + szerintem a belső lejátszónál nincs is minden beállítás engedélyezve, főleg, hogy HDR mód (de lehet ez csak a C8-nál volt így)
@sati: ez egy jó jel. Nem tudom mivel magyarázni csak azzal, hogy az elektronika mégis ennyit számít és nem csak az alap panel. A sample and hold és a 120Hz adott, innentől csak a processing javulhatott.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila #54834 üzenetére
Nálam még a 21.09 van és egyelőre nem is talál újat, és akkor most leírom sokadszorra, hogy az (e)arc hülyült meg olyan szinten, hogy 10-ből 9 bekapcsolásnál nincs hang. De erről már írtam, hogy kell játszani vele, hogy (végre) legyen.
A legegyszerűbb, ha rögtön a shield-et kapcsolom be, mert azzal rögtön van hang, de sima tévé adásnál a fenti probléma van és megint gyakran látok röccenéseket is, ami eddig nem volt. -
ztfolder
csendes tag
válasz
Archttila #53638 üzenetére
Nem mindegyik új modellre igaz a stagnálás vagy visszalépés. De a pana 980 típusa az. Az Lg nek is van ilyen fekete báránya és a Samu qledjének is, beszéltünk róla, mutatta a paramétereket. De ez látható több mindenből. A panánál maradva a gz 50 wattos hangja csak 30 lett a 980 ban a mozgásban is láthatóan gyengébb. Az ára is beszédes. Minden oled a piacra dobása után egy év alatt a hatvan százalékára esik vissza. A gz 55 -ös 700 -al indult, kifut a az utolsó darabok 400 ért voltak elvihetők. Én is ennyiért vettem (404 000). Az 55hz 980 525 000-el indult ősszel, ami 1 hónap alatt 400 000 -ra esett. Most vitték fel egy kicsit, hogy az akciók miatt legyen miből engedni. A statisztika szerint 300 ra fog kifutóként esni az ára jövő nyárig. Ez az árdiagramm még nem tért el egyik tévénél sem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila #51647 üzenetére
Ahhoz képest, hogy pluszegyezel, jó sok hsz-ben írtál a CX megvétele előtt, hogy milyen hibái lehetnek, meg már a kedved is elment tőle, de ezek szerint egy fasza tökéletes tévét sikerült kifognod.
----#51643Pro Koryak
Nem tudom milyen tévéd van, nem is érdekel, de van aki elvárja, hogy tökéletes legyen a képe, és ha, pl a vezércsel netflix sorozatban több jelenetnél is látható volt a kib...ott verical banding és mellette még a tinting féle baromság is jobban látszott, akkor nem teszek úgy, hogy bekapcsolom és élvezem, mert nincs mit élvezni, hanem kicseréltetem.
És az új panelre is írtam, hogy milyen durván szemetes sávok jöttek elő pár órán belül, aminek eltűntetéséhez nagyban hozzájárultak ezek 4k videók és a karbantartás.
Szóval, vegyél vissza az arcodból és burkoltan nem majmozzál, személyeskedj senkit, majd azt mindenki eldönti, hogy mennyire tojik az új tévéje kéminőségére. -
blakey
titán
válasz
Archttila #51261 üzenetére
Meg annyi, hogy a Plex DLNA-ja kulonbozik valamiben mondjuk a mezei miniDLNA-tol? - a miniDLNA, ahogy a nevében is szerepel, egy minimalista, egyszerű fájlmegosztás, a Plex DLNA-ja anniyból több, hogy a borítókat is továbbkúldi (mint a Serviio) illetve a feliratokat is amiket a szerver már előkészíett, ennyiben más, egyéb infókat nem küld tovább és nem minden készülék ismeri a miniatür képeket. Transzkódolás azt hiszem van ha szükség lenne rá, én nagyon ritkán használom ezt a részét és akkor is inkább zenére.
Mivel minden eszközöm tudja a DTS-t így nem tudom, hogy jól működik-e az átalakítás vagy sem, egy próbát megér. -
blakey
titán
válasz
Archttila #51254 üzenetére
van például sok 2160p HEVC tartalom ami már nem megy neki, a Dolby Vision anyagokról már nem is beszélve. - pedig megy a 4K és a Dolby Vision is Plex-el, legalábbis a Plex app-ot próbáltam korábban LG TV-n illetve néha Apple TV-n szoktam nézni 1-1 anyagot és tökéletesen megy. RPi4-et nem ismerem, lehet, hogy ott kell keresni a hibát. esetleg LibreELEC-et felteszed és Kodi alá mehet a PlexKodiConnect, ott már a Kodi lesz a lejátszó és talán az jobban működik az RPi4-en. Emby is ugyanaz, egyik kutya, másik eb, ráadásul az emby feliratkezelése sz@r illetve nagyon nyomja az Emby Premiert a szerveren is és az LG app-on is kegyetlenül nyomta, Samsung lejátszón meg a film indítása után 10 másodpercig a Premiere-t nyomja, azért ezek a dolgok engem zavarnak, a felirat kezelés tényleg gát illetve a DLNa sem 100-osan szabványos, némely eszközök "lefagynak".
-
Madwe
nagyúr
válasz
Archttila #51092 üzenetére
Ott van vki aki “látta” az uj fwt ami meg nem jott ki s fixalta... de en se fuzok hozza sok remenyt, valszeg vmennyi fekete reszlet veszteseggel jar majd a vrr hdrrel (csokkebtett oled feny megoldja a mosodast ugy tudom) de meg mindig kisebb hiba s konnyebben fixalhato swvel (ha az) mint ami lcdknel van
-
Fisha
őstag
válasz
Archttila #50513 üzenetére
Igen, bár ez talán - ahogy írtam is - itt most mindegy. Azért se raktam bele, mert akkor csak elkanyarodtunk volna, hogy jogos-e az igényem vagy sem.
Ami érdekes még: korábban láttam itt a topikban, hogy többen is ugráltatták azért az lg-t azzal, hogy sorban cseréltették a panelokat, banding/tinting miatt. Állítólag azért már ez sincs. Az első után kapnak egy szakvéleményt, hogy hát ez ilyen, utána szevasz.
-
blakey
titán
-
KTTech
veterán
válasz
Archttila #49929 üzenetére
Minél magasabb a freki, annál jobb (olyan 320Hz körül már igen jó lenne, de ebben az esetben 70% alá csökkenne a jelenlegi panel fényereje). Ez a különbség az idei LG és Pana közt megvalósításban: az LG engedi a 120Hz-et, gyengébb BFI implementációval, a Pana nem, viszont hozza a 1080p+ -t mozgásfelbontásban.
-
-
chros
őstag
válasz
Archttila #49445 üzenetére
Nem, az en vagyok
Asszem csinalok egy uj Oled topikot, es innen tavozom, eljott az ideje... -
AL
addikt
válasz
Archttila #49419 üzenetére
Szia. Nekem mindegy, hogy mit mutat a műszer, az a lényeg, hogy mit látok, hogy Nekem mi tetszk. Mutathatja egy műszer, hogy tökéletes, ha Nekem nem tetszik. Úgyhogy maradok a szememnél. Volt már sok tévém, de ilyen tökéletes gyári beállítása még egyiknek sem volt. Üdv.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Archttila #49381 üzenetére
"Igaz Chros már leírta párszor, de az esetleges új vásárlóknak fontos lehet, hogy:
Before we round off HDR I want to address motion reproduction, specifically in relation to Dolby Vision. 24Hz Dolby Vision playback on Panasonic TVs still suffers from sporadic stutter. We have in the past raised this issue in our reviews of Panasonic TVs. It shows as sporadic single-frame micro-stutter but is there is no recognizable pattern. Sometimes we see several occurrences in very short order and sometimes it happens only occasionally. It is perhaps one of those things that you either see immediately or not at all. It is a shame that Panasonic has yet to get rid of this issue because even with the IFC system (motion interpolation) engaged, we were not able to eliminate the micro-stutter."
Ez mi ez?
HDR-anyag esetében vannak mikroakadások?
Ez nem tűnik fel mindenkinek? -
chros
őstag
válasz
Archttila #49381 üzenetére
Csak hogy pontositsunk: ez a problema az osszes HDR-nel jelen van, nem csak DV-nel, igy HDR10(+) - nal is (SDR-nel nincs).
Ennyit a Pana kepminosegerol(A kalibraciost mitoszt mar nem is emlitem.)
@rothfb: miert, ugy gondolod, aki LG-t vesz, az a szervizbe akar koltozni?
Ertem en, hogy lehet, hogy a Pana minosegibb alkatraszeket pakol az alaplapra es azok jobban birjak hosszutavon, es a tap jobb, de ezekben a TV-kben nincs is mas
Az viszont igaz, hogy LG-nel a minosegellenorzes vacak, akar csak a firmware-eirol beszelunk, ott aztan tesztelo csapat sincs
Ez ugyben a Panarol nem tudok nyilatkozni, itt nektek kene kepben lenni, mint tulajoknak.
Ezek ellenere, nagyos sok elegedett LG tulaj van, koztuk en is egy B8-al... -
-
chros
őstag
válasz
Archttila #48936 üzenetére
A clipping a legkisebb problema a Sony DV-jevel:
mivel csak LLDV van es nem full (LG/Pana/Philips-nel mindketto), igy semmi image processing nincs DV eseteben! Sem kulso lejatszorol, sem belsorol (Netflix, stb)!
Ezt szimulalni LG-ken konnyen lehet HDR10-el: atkapcsolsz PC modra.
Az eredmeny: banding / poszterizacio.
Ez elfogadhatatlan DV eseteben, plane tularazott Sony TV-nel... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila #48896 üzenetére
Azt meg hogy az AVS mennyire szakmai inkabb hagyjuk, mert a ph hozza keppest egy laza index.hu
Nem az AVS szakmaiságát megkérdőjelező tényezőről írtam, hanem arról, hogy ott is elég sok egybites amőba tud olyat kérdezni, vagy mondani, amikor az olvasó a haját tépné. Nincs és nem lenne a PH-val semmi gond, csak aki valóban ért hozzá, azok lassan eltűnnek, mert tele lesz a tökük kb mindennel. A legtöbb tv tulaj meg rögtön azt hiszi, mindent tud a termékről, ha már van neki olyan, persze azt csak is pozitív irányban írja le.
Én őszintén kijelentem, hogy még mindig nem ismerem igazán ezt a cx-et, de amit tudok már róla azt leírom.
Tegnap este, pl olyan mutatvánnyal állt elő, hogy nem indult el a Netflix, elsőre csak a szürke képernyő jött, hogy valami lesz, aztán utána már egyáltalán nem reagált a dedikált gombra.
Érdekelsz is engem (mondtam magamban) 1 perc után, elindítom a Shield-et, erre elindult a netflix. Hogy esetleg frissítette a háttérben, vagy mi baja volt, az már történelem.
Amúgy CX-en is a netflix gomb lenyomásakor azonnal indul az applikáció. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila #48843 üzenetére
Látnod kellett volna az előző szoftverrel, hogy mekkora tré volt a mozgás. Egyébként ezen az AVS-en is néha olyan segghülyeségeket tudnak írni, hogy tanítani kellene a user error-t, szóval nem úgy kellene erre tekinteni rá, mint valami alapra.
---------Ma megnéztem egy Panasonic GZ950 és egy Gz2000-et vitt anyaggal. Én azt hittem, hogy majd hanyatt b...om magam, ezeknek olyan lesz a mozgása. Szóval, nekem innentől nem kell ajnározni ezeket, mert egy CX sokkal jobb, egy Sony meg oda vissza körberöhögi.
-
Fisha
őstag
válasz
Archttila #48836 üzenetére
Hát szerintem mindegyik részegység javíthatatlan benne, csak egyben cserélik.
Volt itt olyan a topicban, aki háromszor is visszaküldte az új panelt, mert hogy banding/tinting stb, és végül a utalványt kért, hogy harmadszorra se sikerült javítani. Mondjuk az már más kérdés, hogy akkor ez javíthatatlanság vagy inkább a rendszer exploitolása.Az még bónusz esetleg, hogy kinek mennyire van gyomra ezeket az áfázgatós cégeket támogatni, a legálisan működőkkel szemben. Ezt majd mindenki eldönti magának.
-
válasz
Archttila #48754 üzenetére
Gondolom irónia akart lenni ez a minőséggel kapcsolatos mondatod.
Nagyobb felbontásnál és bitrátánál jelentkezett a villogás? Nem lehet, hogy valami beállítással van gond? Esetleg nem volt bekapcsolva a BFI? Mert az még borzalmas villogást tud okozni. Panán úgy hívják "fekete keret beillesztése". -
Fisha
őstag
válasz
Archttila #48754 üzenetére
Én örülnék, ha más jelenthetné a minőségi forrást, de sajnos nincs ennél jobb, csak 2-3 éves filmek esetén, sorozatoknál meg még úgy se nagyon.
Ez amúgy egy nagy csapda a minőségi TV-zés szerelmeseinek. Nyilván mindenki nézné a legfrissebb dolgokat a legjobb minőségben, csak hát ez ellentmond egymásnak, vagy sokszor a legjobb minőség sose éri el azt a szintet, amire vágynánk.
Így sajnos az a realitás, hogy jelenleg h265 15mbit jelentheti csak a csúcsot az anyagok nagy részénél, hiszen nincs jobb. -
Fisha
őstag
válasz
Archttila #48692 üzenetére
Na ez nagyon jó hír, egy hozzám hasonlóan kekec szájából.
A szerelő még én se gondoltunk semmire, csak nehezen érthető, hogy hogy lehet ilyen alapvető dolgokban különbség, ha egyszer ugyanaz a TCON vezérlő van bennük. Akkor ez csak úgy lehet, hogy maga az alaplap küld nagyobbra vezérelt jelet, de az meg megint nehezen érthető számomra, hogy miért. Nem hiszem, hogy erősebb proci kell a fényesebb fehér kiküldéséhez.
Egyedül az szándékos piaci szegmentáció tűnhet logikusnak, de akkor meg jobban nyomatnák ezt a paramétert, hogy vedd a drágábbat.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila #48585 üzenetére
Volt már garanciás problémád az AUQA felé?
Nyilván nem, mert akkor nagy ívben elkerülnéd őket, függetlenül, hogy az LG javít.
Tv-t MM, Euronics, Edigital kell venni és ha valami probléma, akkor ezek azonnal visszaveszik, cserélnek, intéznek etc...
Én azt mondom, hogy nem éri meg ezen spórolni, de ezt te döntöd el. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila #48562 üzenetére
CX az utolsó 44-es frissítéssel egy k...va jó tévé lett, előtte elég sokat anyáztam, nem?
Már attól is falra tudok mászni, ha egy nagyon apró kis röccenés van. Most nincs semmi, tehát meglehet ezt úgy frankón csinálni, csak akarni kell. 3-as, néha 4-es judder-ral tökéletes!
Nincs olyan, hogy ez vele együtt jár. Lehet, hogy B9, C9 E9-nél (még) nem lehet megoldani, de CX/GX-nél ez most lett tökéletes.
És ilyenkor Vinszentkének is illene egy új tesztet csinálni, mert a pár hónappal ezelőtti CX/GX tesztjei, kb most lófüttyöt nem érnek, de semmilyen szempontból, de főleg motion-ra vetítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest