Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Nálam is B9 van. A menü azért tényleg nem gyors. Bűnlassúnak azért nem mondanám, mert tudom, hogy sajnos ma már a teljesen közvetlen reakció nem elvárható, még a csúcskategóriában sem. Mobilokon is vicc, hogy azt kell csodálni, hogy ha egyből megnyílik a telefonkönyv ha rányomok.
Valóban kicsit türelmesen kell nyomkodni. És elő-elő fordul akár 1-1 másodperc várakozás is. -
-
KTTech
veterán
válasz icemad #49787 üzenetére
Állóképfelbontás az, amikor pl. egy fényképet nézel a kijelzőn. Ez esetben nem változik a tartalom, a kép felbontása 4K. A gondok ott kezdődnek a megjelenítőknél, amikor a kép tartalma változik, pl. ha filmet nézel. Egy OLED (akárcsak az LCD-k) trükközés nélkül kb 3-400 soros mozgásfelbontásra képesek, köszönhetően a működési elvüknek (sample-and-hold), ami elmosódott képet eredményez. Ilyenkor jönnek a különböző trükkök: BFI, interpoláció, scanning backlight és ezek keverékei/imitációi, hogy emeljék a mozgóképfelbontást. Természetesen a legkárosabb megoldás az interpoláció: a tartalmakat teleszórja hibákkal, művivé teszi az élményt - szappanopera effektus -, tehát kerülendő, ha lehetőség van rá.
A sokat hivatkozott plazmák működési elvükből adódóan magas mozgóképfelbontást tudtak, interpoláció nélkül is, de azok impulzusüzemben működtek, ami a szemnek jobban fekszik (a hirtelen felvillanó, nagy fényerejű képkockák kis lecsengési idővel sokkal élesebb képet eredményeznek).
Az idei TV-knél sikerült interpoláció nélkül elérni a fHD felbontást mérések szerint (BFI-vel, szóval némi vibrálás/fényerőcsökkenés árán) a Panasonic HZ1000-es szériánál (és felette, a 980 olyan mint a CX). Az LG CX kicsit lemaradva követi, de nagyságrendekkel jobb, mint a tavalyi szériák bármelyike.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
veterán
válasz Citroware #49792 üzenetére
Korábban volt LG tv-m (amíg működött), bár nem oled és a webos sebessége komoly kívánnivalókat hagyott maga után. Bűn lassú volt. Arra gondoltam, hogy az oledeknél azért javítottak ezen, illetve komolyabb hardver van a tv-kben. Mondjuk eddig erről a lassú menüről senki nem írt. Nem lehet, hogy te vagy érzékeny erre?
-
addikt
-
addikt
LG 65B9 véleményem, egy hét használat után:
+ Képminőség csodaszép, színek nagyon jók
+ Alacsonyabb felbontásról felskálázás remek
+ A menüben sok beállítási lehetőség van
+ Magic Remote távirányító elég jó
+ Lejátssza a DTS-t is, nincs gond a lejátszásokkal
+ Hozzá tudom csatlakoztatni a Sony WH-1000XM3 bluetooth fejhallgatómat gond nélkül
+ Meglepően jó a hangszórója is, viszonylag, én legalábbis régi TV-khez voltam hozzászokva
+ A TruMotion sokat tud javítani az élményen az idő nagyobbik részében, nincs szappanopera hatás, ami zavarna, tehát kell ez, jó ez
+ Tök jól működik a DLNA, az összekapcsolódás a PC-mmel- A menü bűnlassú, frusztráló navigálni benne
- A Magic Remote alapötlet jó, de nehéz vele célozni. könnyű mellékattintani
- Sokat segített volna a távirányítón a gombvilágítás, mert sötétségben használom
- Az alacsony képkockasebességű tartalmak akadozósak, ez kicsit zavaró
- Előbbi miatt muszáj vagyok bekapcsolni a TruMotiont, de a mozgásinterpoláció sajnos nagyon sok hibát vét, hülyeségek történnek időnként
- Vennem kell egy androidos lejátszót, mert webOS-re nem elérhető néhány olyan program, ami nekem kell (pl Telenor MyTV - telenoros stream előfizetésem van)
- A DLNA kapcsolódás a PC-mmel nem bír akkora sávszélességgel, hogy egy 4K film bitrátáját akadozás nélkül átvigye, ezért azt USB-s külső háttértárral kell átvinnem, de így talán kényelmesebb is -
-
-
KTTech
veterán
válasz rothfb #49782 üzenetére
A konzollal tökéletesen működne ezek nélkül is, csak nem 120Hz-en, hanem 60-on. A VRR a konzoloknál annyira nem játszik, mert 99%-ban lockolt framerate-el dolgoznak. PC-nál némileg gond, bár ott szinte semmi nem támogatja a VRR-t csak az AMD/nVidia saját megoldásait.
-
KTTech
veterán
válasz rothfb #49772 üzenetére
Nem igazán hagyta ki, csak nem engedélyezett két funkciót: a VRR-t és a 4K/120fps-t. A többi funkciója a HDMI 2.1-nek megvan. Az előbbiek pedig a jobb képmegjelenítés (BFI) miatt nem kerülhettek bele. Ha lesz 240Hz-es panelje az LG-nek, akkor engedélyezni fogja a Pana is az összes funkciót.
-
veterán
válasz Templomegere #49778 üzenetére
Ha az, ne vedd meg. Max nézzétek meg mennyit ment, mennyi az üzemidő benne. De az a baj, hogy valószínüleg ugyanaz a demo ment rajta hosszú ideig, plusz áramtalaníthatták is minden nap, így kompenzálni sem tudott. Én nem venném meg, ha kiállított db. Csak dobozost.
Van 370-380 között dobozos is. Igaz nem az Euronics-ban. Viszont van 14 nap elállásod online rendelésnél.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Templomegere #49775 üzenetére
Annyiért nagyon jó az ár. Mondhatnám kva jó. Vedd amíg lehet. De arra figyelj, hogy nehogy kiállított db legyen.
-
veterán
válasz Bazsi81 #49774 üzenetére
Már mondták, hogy szervíz távirányító, vagy infrás telefon kell. Ha van infrás telefonod, arra kell egy távirányítós app az áruházból. Nagyon sok van, most nem tudok neked konkrét progit mondani, próbálgasd őket, töltsd le, telepítsd, nézd meg. Majd valaki mond egy konkrét appot, akinek nagyobb a tapasztalata ebben. Meg talán le is írja, hol találod az üzemidőt.
-
Templomegere
senior tag
Sziasztok ! Itt helyben Euronics-ban láttam 55B9PLA -t 330e ft-ért . Igazából Digi adásait nézném rajta és letöltött filmeket. Még nem döntöttem el vegyem vagy sem sokat segítene ha kiderülne hogy kjó tv kjó ár
-
Bazsi81
tag
Sziasztok! Cx55 - ön hol tudom megnézni, hogy mennyi időt ment a tv?Kell valami külön program? Mert már vagy 100* néztem a menüt, de nem találom. Az is lehet hogy én vagyok a vak.
-
daneel_hu
addikt
válasz XFishboneHUN #49756 üzenetére
"Őszintén nekem is az LG OLED felé húz a szívem, de szeretem az élénk színeket is, amit pl a Samsung tud nyújtani."
A sötét színtartományokban nem látsz majd olyan élénk színeket qled-en mint amit az oled tud. Szerintem fényerőre gondoltál.
A filmek többségében maximum 10-15%-ban világosak, kevés kivétel van.De úgyis látod majd a különbséget, ordítani fog.
-
veterán
válasz nagyzsolt23 #49771 üzenetére
Jól gondolod. Pana sajnos kihagyta még az idei modelljeiből is a hdmi 2.1-et. Kár érte, mert jobbak lehetnének az eladásai. Az LG előnye ilyen téren egy csapásra megszünne.
-
Calogero
addikt
-
nagyzsolt23
csendes tag
Milyen HDMI 2.1-es OLED tévék kaphatók jelenleg a piacon 400k környékén?
-
Batawanga
tag
válasz Tibor691 #49763 üzenetére
PCM-re csak akkor tudok váltani, ha az optika az egyetlen kimenet. Ha a belső hangszórók + optika van beállítva, akkor kizárólag a Digitális TV hangbeállításai alatt tudok választani MPEG, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, HE-AAC és Automatikus között, de egyikre sem ad 5.1-et. Neked sikerült? Gyanítom, hogy ha a belső hangszórók 5.1-ben mennek, akkor az optikán már csak sztereót tud adni.
-
Batawanga
tag
Sziasztok, egy LG E8-at szeretnék úgy használni, hogy a tévé saját hangszórói+optikai kimenet. A problémám az, hogy ebben a leosztásban nem lesz 5.1 hang az optikán. Lehet ezen segíteni valami beállítással? (ha csak az optikai kimenet van megadva, akkor megy az 5.1)
-
Fisha
őstag
Szerintem így aránylag könnyű a dolgod. Sok fény lesz a boltban is, otthon is, meg tudod nézni melyik tetszik jobban. De azért játssz kicsit a beállításokkal. (Nem kockáztatok nagyot, ha azt mondom, hogy a boltban a Samsung fog jobban tetszeni. És neked, akkor lehet hogy pont otthonra is az a jobb.)
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
Mindenképpen és csakis a B9-et javaslom. Az MM-ben menj egy kicsit oldalra néhány fokkal a Q90 előtt, kritikán aluli a betekintési szög, nemcsak oldalra, hanem fel-le is, az OLED-hez képest meg olyan mintha pausz papír lenne a kijelzőn.
Rtings-nél is egy kicsit szerintem összemossák a QLED és OLED különbségeket, mert pl. a betekintési szögnél is jóval nagyobb különbség van mint Q90:6,9 - C9:8,8 (a C9 sokkal jobb ennél, a Q90 meg sokkal rosszabb).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz Hejakut #49758 üzenetére
Ha kihúzod félig a TV-t a helyéről, akkor már hozzáférsz az oldalsó fő csatlakozókhoz (HDMI, USB). Egyébként nem is nagyon kell hozzáférni, ha már egyszer csatlakoztattad az eszközöket. Esetleg USB HDD-t ha sűrűn kell csatlakoztatni, de azt meg USB hosszabbítóval megoldod.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Lacika969 #49694 üzenetére
Pont ebben keresem én is a helyes és megfelelő utat. Nem tudok dönteni.
Nálam a Samsung QE55Q90T és LG OLED55B9 között a nagy döntés kérdése. Én holnap megyek megnézni őket, egy MM-be. A technológiai tényezőkkel tisztában vagyok, sokat olvastam utána az előnyökről és hátrányokról, de a fejemben még nem dőlt el teljesen.
Nálam is hasonlók a fénybeli adottságok a szobára vetítve, oké van redőny és tudok sötétíteni, de én jobb szeretem a természetes fénnyel teli szobát. Őszintén nekem is az LG OLED felé húz a szívem, de szeretem az élénk színeket is, amit pl a Samsung tud nyújtani.
Nálam pl úgy nézne ki a kihasználási arány, hogy 50% játék, 50% NETFLIX/HBO GO és Youtube.
Nehéz kérdés, nem akarok beleugrani egyből a vásárlásba, mert nem kevés pénzről van szó. Meglátjuk mi lesz belőle.
A Samsunghoz, meg lesz egy ajándék 32-es FHD úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
alaves
addikt
válasz Calogero #49750 üzenetére
Persze mindenki maga tudja, csak viszonyításként írtam.
LG 2019 OLED kijelző bruttó szélessége (peremmel együtt): 122,7 cmSamsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Bazsi81
tag
Sziasztok! Cx55 - ön hol tudom megnézni, hogy mennyi időt ment a tv?
-
-
alaves
addikt
válasz Hejakut #49748 üzenetére
Szerintem nem célszerű 48-ast venni. Ahol elfér egy 48-as ott elfér egy 55-ös is. Értelmetlenül magas ára van és később is fajlagosan mindig drágább lesz az 55-ösnél.
Nálunk pici lakás, íróasztalon van az 55-ös, monitorként 70-80 cm, filmnél 1,5-3m nézési távolság (megj.: 2160p/60Hz/12bit/4:2:2, referencia fényerővel) és még így is határeset a méret a képrészletesség kihasználásához.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Bazsi81
tag
Sziasztok! Cx55 - ön hol tudom megnézni, hogy mennyi időt ment a tv?
-
arn77
aktív tag
válasz kisbalazs83 #49732 üzenetére
Van már egy pár darab aljzat elhelyezve. Sajnos hasonló időjárásra kell számítani, mint ami az idén nyáron is volt. A szervizes azt mondta, hogy amióta ezzel foglalkozik még soha nem volt ennyi villámkáros elektronikai berendezés mint az idén.
-
alaves
addikt
Emeltek a lábon, pure cinema opció (lényegében a 2019-es Film-nek megfelel). Near black problémák mint a többi gyártó 2020-as OLED-ein (3-4 percnél).
A B7-en én nem is láttam near black problémát, azután a C8-al kezdődött ez a dolog (near black flashing-flicking). Szerintem túlvezérlik a kijelzőt, próbálják még jobban élére húzni a képet, ez az eredmény.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
dh66e
veterán
-
Segal
veterán
Most látom hogy az alzába végre nem csak simán október van írva a 48 colos LG-hez hanem hogy beszállítás alatt szept 30
Persze az ár borzalmasan néz ki, de most nem is az a lényeg hanem hogy egyáltalán végre talán kapható lesz"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
daneel_hu
addikt
Na ez jó. Teccik'.
Viszont nem derül ki belőle, hogy a biztosító miért volt képben.
Volt valami MM-es cuccod, vagy ez szimpla lakásbiztosítás ingóságokkal?
Gyári garancia gondolom még volt a készülékre... (bár ilyen esetben ez nem hiszem, hogy számít mert elemi a kár).Most nézem, hogy nem volt még egy éves sem. (a 200 óra mégis hogy...?)
-
alaves
addikt
válasz golfvariant #49717 üzenetére
Akkor állíts fel magadnak fontossági sorrendet és amelyik jobb az adott pontokban, azt vedd. Bár, ha filmezés az első, akkor talán a Philips (egy mozgásjavító beállítás, ami használható, a Film opció, de az nagyon jó. A többi beállítás túl sima és artifactos.). TV-hez nincs logó védelem opció (agresszív ABL és pixeleltolás van). Philips-nél talán ritkább a hardverhiba (pl. csíkhiba, pixelhiba, alaplaphiba).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
daneel_hu
addikt
válasz TRobi86 #49733 üzenetére
"Most látom, hogy az új CX-emen 03.10.20-as firmware van. Ettől még lehet hogy tényleg új, vagy esetleg valami használtat kaptam?"
Az a FW van rajta amely gyártáskor belekerült.
E8-nál azt tapasztaltam, hogy akár hetekig sem ajánlja fel a frissítést magától. (ha épp van ilyen)
Szerintem ez ne zavarjon, de ha annyira az új kell akkor lekérdezheted a menüben. -
TRobi86
csendes tag
Most látom, hogy az új CX-emen 03.10.20-as firmware van. Ettől még lehet hogy tényleg új, vagy esetleg valami használtat kaptam?
-
kisbalazs83
aktív tag
Minden jó, ha a vége jó. Az OBO jó cucc Nekem is van a kinti elosztóba: T1+T2 védelem. Viszont finom védelem is jó lenne pluszba, közvetlenül a fogyasztó elé: APC PM5V-GR koaxos
és minden drágább háztartási eszközök elé, gázkazán, mosógép, szárítógép, mosogatógép, hűtő ilyet: APC PM1W-GR65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
-
TRobi86
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem az 55CX-et, gyönyörű meg minden, viszont kipróbáltam 3 dolby vision filmet usb-s winchesterről, és egyiket sem ismeri fel. Van valakinek valami ötlete? -
arn77
aktív tag
Akkor egy kicsit más téma.
Június 10. hatalmas, hirtelen jött vihar. Talán áramtalanítani kellene a tv-t. Nem egyszerű mert rejtve van minden, nehezen hozzáférhető a konnektor is. Mire odaértem egy hatalmas csattanás, az FZ800 visszajelző ledje már nem világít. Bekapcsolni nem lehet, a relé csak kattog. Másnap biztosítónál bejelent, megadtam 400 ezer forint kárt. Pár nap elteltével a biztosító hívott is, hogy szükségük lesz egy hivatalos szakvéleményre. Akkor keressünk egy szervizt. A kecskeméti Hírös Elektro Wing Kft-re esett a választásom. Pár nap elteltével jöttek is a készülékért, de mondták, hogy ne számítsak semmi jóra, minimum egy hónap mire meglesz a szakvélemény. Július 5. visszakaptam a készüléket, elektronikai hulladéknak nyilvánították. Életre tudták kelteni, de main board cserés, illetve a kijelzőben lett egy vízszintes csík. ( 200 óra volt talán benne, még nem volt egy éves sem. ) A szervizes srác nagyon korrekt volt, felajánlotta, hogy ha nem boldogulok a biztosítóval, garanciába leboltolják a Panasonic-kal, vagy ha fizet is a biztosító akkor is megoldják. Biztosítónak szakvélemény elküld, pár nap múlva "szakértőt" küldenek. A "szakértő" mindenféle bejelentkezés nélkül egyszer megjelent. Mivel egy 65 collos készülékről van szó egyedül nem nagyon tudtam mozgatni, dobozból kivenni. Szakértő: jó ha bedugom így is a konnektorba. Bedugom, ő nem lát kijelzőhibát, nem tud fizetni csak a main board hibára. Ok, fizess, majd új szemlét kérek. Elutaltak 93 ezer forintot. Kértem új helyszíni szemlét. Erre a válaszuk az volt, hogy bevizsgáltatják illetve megjavíttatják a saját szervizükkel. A készülék 500 ezer forint volt a kár kb. 600, de ők megjavíttatják. Ok vigyétek. Pár nap elteltével hívott egy bizonyos BSIT Kft, hogy elviszik a készüléket, kb két hét az új szakvélemény, ha javítható megcsinálják, ha nem akkor a biztosító köteles az újkori, vagy ha már nem kapható akkor hasonló típusú és árfekvésű készülék árát visszafizetni. 14 nap múlva hívott a szervizes, hogy a készülék gazdasági totálkáros. Nem értik miért nem fogadták el a kecskeméti szerviz szakvéleményét. Két lehetőségem van, vagy visszaszállítják a készüléket, és a biztosító utal kb. 150 ezer forintot, vagy marad a készülék, és visszakapom a teljes vételárát. Hmm, melyiket is válasszam. Természetesen maradtam a második verziónál. Ismét eltelt egy kis idő és a biztosító egyszercsak utalt 440 ezer párszáz forintot. Időközben felkerült a falra egy jóárasított GZ1500-as szépség, és a bejövő áramkörre egy OBO 40 KA-os túlfesz levezető. Az estemből kiindulva: 1; a biztosító beszopatta saját magát, mert nem fogadta el az általam beadott kárigényt, 2; kell egy normális lakásbiztosítás, és nem árt a túlfeszlevezető sem. Summázva az 500 ezer forintos készülékemért kaptam 534 ezer forintot, az új meg 600 ezer volt. Kicsit bukó, de lett egy új Oled tv-m, ami hibátlan és reméljük így is marad. Ja és a lényeg, hogy a kecskeméti Panasonic szerviz nagyon korrekt.
Nem egyszerű nyár volt az idei.Mindenkinek sok sok hibamentes üzemórát kívánok!
-
Fisha
őstag
válasz golfvariant #49714 üzenetére
Az ok, de te azt kérdezted, hogy az újabb széria megéri-e.
Igen, a C-nek vannak jobban-kevésbé bizonyított előnyei. De jelenelg c9-et nem nagyon kapsz sehol. BX-et én most nem vennék semmiképp se, mert nem éri meg azt a plusz 50-60%-ot felárban. B9 vagy CX most szerintem a befutó, igény és pénztárca szerint. LG vonalon. -
Segal
veterán
Utóbbi pár ezer hsz tömören
- Pana vs LG
- B9 vs Philips
- Mi a különbség a PLA és SLA között?
- Beég e az OLED?
- B9, C9 vagy CX-et ajánlotok e?
- Vennék XY OLED tévét szerintetek mikor várható leárazás? Várjak vele?Nem rosszindulat és senki se vegye magára csak napi szinten olvasni lényegében minden héten (nap ) erről azért elgondolkodtató hogy mennyire olvasnak vissza az emberek egy adott témában. Vagy legalább a kereső...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
válasz golfvariant #49717 üzenetére
Erre a Philips is jó lehet, Saphi OS-ről jókat olvastam. Van egy két hátránya, de ha nem akarsz HBO Go-t, akkor hajrá.
-
alaves
addikt
válasz golfvariant #49715 üzenetére
Mozgásban jobb, op.rendszer gyengébb (Saphi OS, pl HBO go nincs). Használati céltól függ, hogy melyiket választod. Mire használnád?
-
golfvariant
aktív tag
A Philips 55OLED754 mennyivel rosszabb mint egy B9? Ebből több helyen is van készleten hasonlo árban...
-
Fisha
őstag
válasz golfvariant #49697 üzenetére
Semmiben se lett idejétmúlt, az X széria képességekben minimálisan nyújt többet, sőt néhol kevesebbet. Szóval, ha az ár tényező, akkor kezd a B9 best buy lenni mostanában.
-
nagyúr
válasz golfvariant #49697 üzenetére
Persze hogy megéri... minden árfüggő amúgy.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csak egy kis érdekesség... Nemrég elérhető lett samsung s10+-on a vezeték nélküli dex mód. Ez asztali környezetet jelenít meg a tévén. Ami egy kis extra, hogy LG C9-nél a Magic Remote távirányítóval is simán lehet kezelni. Szerintem ez elég hasznos feature.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek 55-ös méretben LG b9 vagy PHILIPS 754 ambilight? Az áruk lassan kb ugyanannyi lesz, és reményeim szerint a novemberi akciókra beesik 300 környékére
-
GalaHU
őstag
válasz halinorbi #49700 üzenetére
Vagy keress olyan fejhallgató szettet amiben egy központi egység van 2 vevővel. Ebbe nyomod az optikai kábelt, az meg kilövi 2 fülesre. Régebben tuti volt a Panasonic-nak, két nyuggerel meg egy boldog szomszéddal reklámozták...
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
alaves
addikt
válasz Lacika969 #49694 üzenetére
OLED-nek mérföldekkel jobb képe van. Ha elviselsz egy kis árnyékolást (akár vékony sötétítő függönnyel közepesen világos nappali), akkor referencia fényerő beállítással (100-120 nit: 17-33 OLED fény) a 2019-2020-as OLED kijelzők nagy valószínűséggel már bírják az 5-6 évet is.
Hát én nem tudom, de láttam a héten a QE75Q90-et az MM-ben 950 eFt-ért, hiába a nagy méret nekem akkor is többet ér 299 eFt-ért az 55OLED754. Pár fokkal oldalra mentem és olyan nyeszlett lett a QLED (VA kijelző) képe, hogy csak na.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest