-
48400 - 48301
122446 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-08-29 11:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egy jó helyen lévő centerről nem mondod meg hogy honnan jön a hang, de ha szarul lehet csak elhelyezni, akkor igenis jelenthet problémát, és valid amit Janos mond. DE egy SPL meterrel egesz jól belehet lőni a dolgot, és normális elhelyezéssel teljesen rendben van a dolog. Sokan használják 4.1-ben a rendszerüket, van indoklás is hogy miért, és nem rossz úgy, de van egy olyan hátránya, hogy tök középen kell ülni hozzá, a center ezt a problémát orvosolja. Az hogy mennyire illeszkedik a rendszerben az meg függ attól hogy a frontjaidhoz megfelelő centert kell választani, akkor nincs ez a gond. A sub pedig hatalmas élményt ad, és teljesebb hangképet kap az ember, ritka - kurva drága - az az álló hangfal ami lemegy 45hz alá és jól is szól.
DamianB én egy nagyon jó sztereót vennek a helyedben tisztesseges sztereo erositovel es subbal. elso korben, utanna centert es hatsokat ha szukseget erzed.
Teljesen mindegy, hogy a tv felett, vagy alatta van a center, ha a szoba szar és összeverődnek a hangok, akkor kb az lesz, hogy a center-t (ami hülyeség) ki lehet váltani, pl sztereóval.
Akinek kell a frankó HM hangzás, a legelső, hogy feltérképezi az adott szobát, hogy egyáltalán alkalmas-e rá. Se a centert, se a sub-ot, se semelyik hangszórót nem tud kiváltani egy másik hangtérleképezés szempontjából. Ha mégis, akkor életbe lép az első bekezdés.
Szar a szoba és ezért működik kevesebbel is és ezért nem működik, úgy ahogy kellene.
Regényt lehetne írni róla, de nagyjából, így lehet jellemezni.
Nekem a tv felett van, az életbe meg nem mondaná senki, ha nem látná, hogy nem a tv-ből jön a beszéd. -
kicsi kecske
tag
Jah kozbe tálat 5GHzes wifit is, csak fatereknak nem volt rendesen beallitva a upc connect box. Utána jó lett az 5Ghz.
Első blikkre amugy a tv cefet jo. Az első soundbarja durvan jo hangot ad ki. Oké nem 5.1 de jól szól. Tv adás némely csatin elég moslekos, de a 4K tartalom brutal szép. Igaz a upc boxrol nem volt hang, de CI+ kártyáról hibátlan. Apunak lesz ideje tanulgatni a sok beállítást meg lehetőséget, featuret.. 😂 Nagyon örült a tvnek szóval megerte az árát. 😊 -
zsepii
tag
-
DamianB
őstag
Egy jó helyen lévő centerről nem mondod meg hogy honnan jön a hang, de ha szarul lehet csak elhelyezni, akkor igenis jelenthet problémát, és valid amit Janos mond. DE egy SPL meterrel egesz jól belehet lőni a dolgot, és normális elhelyezéssel teljesen rendben van a dolog. Sokan használják 4.1-ben a rendszerüket, van indoklás is hogy miért, és nem rossz úgy, de van egy olyan hátránya, hogy tök középen kell ülni hozzá, a center ezt a problémát orvosolja. Az hogy mennyire illeszkedik a rendszerben az meg függ attól hogy a frontjaidhoz megfelelő centert kell választani, akkor nincs ez a gond. A sub pedig hatalmas élményt ad, és teljesebb hangképet kap az ember, ritka - kurva drága - az az álló hangfal ami lemegy 45hz alá és jól is szól.
DamianB én egy nagyon jó sztereót vennek a helyedben tisztesseges sztereo erositovel es subbal. elso korben, utanna centert es hatsokat ha szukseget erzed.
köszi megjegyzem ezt .bár mint mondtam kis lakásról van szó ki se tudnám használni
-
wallace 234
őstag
-
Bazsi81
tag
Napi 12 óra már kicsit extrém! Nálam napi 5-6 órát megy! Hétvégén van mikor10 is eddig gond nélkül!
Neked milyen tv-d is van?
-
wallace 234
őstag
-
OPiiPO
veterán
Sziasztok!
Új TV vásárlásán gondolkodom, s hajlok az OLED felé, mivel az idei Samsung-ok nem igazán sikerültek jól állítólag.
Kb. 400-420 ezer Ft-ig lennék hajlandó elmenni. A jelöltnek mindenképpen HDMI 2.1-és VRR-képesnek kell lennie, mert még ebben az évben egy Xbox Series X kerül mellé.
MM-ben talátam őt, csak nem tudom mennyire ajánlott?
A beégéstől mennyire kell félni az OLED esetén a konzol miatt? - Főleg az Assassin's Creed sorozatot nyomom, de azt sem túl nagy rendszerességgel.
A fentieken kívül Telekom IPTV, Netflix, s mivel Kodi LG-n - sajna - nincs, így valami alternatíva (pl. Plex) lesz rajta használva, de ezek közül valamelyik tuti napi több (10-12) órán át.
Köszönöm a tippekket!
napi 10-12 órát
-
Jorgi Kormi
senior tag
-
rothfb
veterán
Neked tudja a TV az 5GHz wifit?
Tudni fogja neki, majd ha megjön a tv-je.

A tiéd is tudja. -
Jorgi Kormi
senior tag
Nekem , ha megjön ( még nincs itthon) lan kábelen fog működni ( várom a tcomos optikai kábeles internetet , hogy mikor fog ide érni )egyenlőre csiga biga 50mb/s internet van nekünk( ami valójában nincs annyi), de talán a Netflixre elég lesz.
-
Land
veterán
Tegnap mi is vettünk egy 55-ös B9-et. Eddig pöpec. :)
-
Northlorien
tag
Ha középen van és valóban jó, akkor
.
Nem azt mondtam, ha pl. oldalra teszed vagy 2-3méterrrel a kép alá, fölé!!!
Ha csak így lehetne megoldani, akkor át kell rendezni, ha már annyira akarja a hm érzést.Sub meg nem azért kell, hogy lemenjen 45Hz alá, hanem mert a sub csatorna csak a sub kimeneten fog megszólalni, cseszheted a csillivilli frontodat, meg sem kapja a sub csatorna jelét.
Az avr megoldja, sztereorol beszélünk, másképpen működik mint a házimozi. Volt sztereom is most egy elég massziv hazimozim van. Pont erről beszélt hogy nehéz berakni ideális helyre a centert ha pl nagy a doboz és nem fér és az enyém elég nagy, elég sok tweakelgetes volt amíg jól szólt és úgy ahogy kell. Nem mindenki akar rendezgetni, de mondjuk ha hazimozid van akkor nagyon ajánlott, valóban. Én imádom az enyém.
-
Pro Koryak
addikt
Ha középen van és valóban jó, akkor
.
Nem azt mondtam, ha pl. oldalra teszed vagy 2-3méterrrel a kép alá, fölé!!!
Ha csak így lehetne megoldani, akkor át kell rendezni, ha már annyira akarja a hm érzést.Sub meg nem azért kell, hogy lemenjen 45Hz alá, hanem mert a sub csatorna csak a sub kimeneten fog megszólalni, cseszheted a csillivilli frontodat, meg sem kapja a sub csatorna jelét.
-
Northlorien
tag
+ ahogy "Evil"janos írja, ha az AVR keveri ki a center jelét a frontokra, akkor az már nem a natív center hang lesz, hanem az AVR által kreált, nem?
Szerintem is jó, kell a center. Ja még annyit, egy jó center hangfalról meg nem mondod , hogy a kép alatt, mögött vagy felett helyezkedik el.
-
wallace 234
őstag
Ha szettként vettem volna meg a hangdobozokat, akkor is a padláson porosodna a center. Nem tudom betenni a képernyő közepébe, csak alá vagy fölé, és hiába mindenféle mérőmikrofonos játszadozás, a hangképe sem lesz teljesen egyforma a front-okéval. De így, ha pontosan középen ülök (és a front-ok is szimmetrikusan vannak elhelyezve), akkor tökéletesen a képernyő közepéből hallom, ami a forrásban oda van keverve (nem szánkázik fel-le magasságilag és nem hallani átmenetet hangszínben, ha valami mozog előttem).
A sub-ért sem rajongok, az is csak szükséges rossz.
Ezt a center dolgot mozikba találták ki, ahol mehet a vászon mögé, illetve kevesen ülnek a terem középtengelyén.Sub egy plusz csatorna, azon vannak az alacsony frekvencián lévő mélyhangok. Nem véletlen 5.1 vagy több egy rendszer! Center is egy fontos dolog, ahogy írták is a beszéd hangokat, ill a frontok terét növeli. Nyugodtan lehet tv felett, meg alatt is nézz szét pár helyen.
-
kicsi kecske
tag
Milyen a kép sima hd anyaggal?
-
kicsi kecske
tag
Upc hd adás kb moslek. 4K YT csodás. Majd meglessuk kepjaviton es egyeb beallitas utan hatha jobb lesz az adás
-
cichlid1
tag
Sos help pls.
UPC settop box hdmivel összekötve a GZ1500al. Nincs hang az istenért se. CI+ kartyara egyenlőre hitelesítési hibát dob, probaljuk a normal boxon keresztül megoldani, de valamiért semmi csatornan nincs hang. Ötlet, jotanacs?GZ 960-em van. Nekem volt hangom egyből de a soundbarra végül csak optikai kábellel tudtam a hangot átvinni. A beállításokat végig kell nézni, mert több helyen is lehet a hangot állítani. Nézd át, próbálkozz az opciókkal.
-
Jorgi Kormi
senior tag
Update mert nem engedi szerkeszteni.. Ci kartyaval van hang. Wtf 🤨
-
kicsi kecske
tag
Sos help pls.
UPC settop box hdmivel összekötve a GZ1500al. Nincs hang az istenért se. CI+ kartyara egyenlőre hitelesítési hibát dob, probaljuk a normal boxon keresztül megoldani, de valamiért semmi csatornan nincs hang. Ötlet, jotanacs?Update mert nem engedi szerkeszteni.. Ci kartyaval van hang. Wtf 🤨
-
kicsi kecske
tag
Sos help pls.
UPC settop box hdmivel összekötve a GZ1500al. Nincs hang az istenért se. CI+ kartyara egyenlőre hitelesítési hibát dob, probaljuk a normal boxon keresztül megoldani, de valamiért semmi csatornan nincs hang. Ötlet, jotanacs? -
Pelican
őstag
Ha szettként vettem volna meg a hangdobozokat, akkor is a padláson porosodna a center. Nem tudom betenni a képernyő közepébe, csak alá vagy fölé, és hiába mindenféle mérőmikrofonos játszadozás, a hangképe sem lesz teljesen egyforma a front-okéval. De így, ha pontosan középen ülök (és a front-ok is szimmetrikusan vannak elhelyezve), akkor tökéletesen a képernyő közepéből hallom, ami a forrásban oda van keverve (nem szánkázik fel-le magasságilag és nem hallani átmenetet hangszínben, ha valami mozog előttem).
Ezt a center dolgot mozikba találták ki, ahol mehet a vászon mögé, illetve kevesen ülnek a terem középtengelyén."a hangképe sem lesz teljesen egyforma a front-okéval"
Vegyél három egyforma frontot...
Nekem van centerem és szerintem jobb vele filmet nézni, mint nélküle... -
Pro Koryak
addikt
Jó, leírom, úgyis pont a topikgazda a másik fél, legfeljebb kitörli.

Szóval sztereó hangkép:
A térhallásunkban igen nagy szerepet játszik a fejünk mozgatása. Lehet erre azt mondani, hogy ok, de én nem mozgok filmnézés közbe, de ez nem így van, mivel minden mikromozgás is számít. Ezeket pont azért csináljuk, hogy jobban "tájékozódjunk" a térben.
Ha egy hangforrás pontosan szemben van velünk, fejmagasságba (ahogy a TV-nél elvárnánk), akkor a fejünk kicsi oldalra fordításával is jelentősen megváltozik két fülünket érő hangkép. Egyrészt lesz némi fázisletolódás, de ami sokkal fontosabb a fejünk jelentősen "árnyékol", így a távolodó fülünkbe gyakorlatilag egy aluláteresztő szűrűn keresztüli hang jut.
Ha mindezt sztereo rendszerrel szeretnénk modellezni, akkor mindaddig, amíg teljesen mozdulatlan a fejünk, teljesen be lehet csapni a térérzetünket. Csakhát ilyen nincs, ahogy fent is említettem, amint kicsit is mozdulunk, nem jön létre ez fent említett hangképváltozás, hiszen, mindkét fülünk szinte direktbe kapja a hangot az adott oldalon lévő hangsugárzóból.
Node minek felel meg ez a helyzet? Ugyebár kiindulásnak szemből hallottunk mindent, de elfordulásra nincs jelentős szűrés. Ez pont az az eset, mintha a hangforrás előttünk lenne ugyan, de nem szemben, hanem valamivel feljebb, és emiatt nem szűr annyira a fejünk. Ezért van az, hogy sztereó hangkép középen jelentősen megemelkedik. Sokkal jobban, mint egy TV fölé (vagy alá) tett center.A másik észrevételem az ügyben, amit én is csak akkor realizáltam, amikor meglett a centerem a korábbi 4.1 rendszerbe illesztve. Érdekes módon a center nem is annyira a közepek középre húzására való, hanem a szemben lévő tér kiszélesítésére. Onnantól, hogy nincs rákeverve a frontokra a közép, jelentősen kinyílik a tér jobbra-balra. Ráadásul a hangsugárzókat is bátrabban lehet oldalra kitolni, mint előtte, ami még fokozza a hatást.
Szóval szerintem ezért jó a center. (nomeg azért, mert érthető a beszéd a moziknál
)+ ahogy "Evil"janos írja, ha az AVR keveri ki a center jelét a frontokra, akkor az már nem a natív center hang lesz, hanem az AVR által kreált, nem?
Szerintem is jó, kell a center. Ja még annyit, egy jó center hangfalról meg nem mondod , hogy a kép alatt, mögött vagy felett helyezkedik el.
-
Fisha
őstag
Jó, leírom, úgyis pont a topikgazda a másik fél, legfeljebb kitörli.

Szóval sztereó hangkép:
A térhallásunkban igen nagy szerepet játszik a fejünk mozgatása. Lehet erre azt mondani, hogy ok, de én nem mozgok filmnézés közbe, de ez nem így van, mivel minden mikromozgás is számít. Ezeket pont azért csináljuk, hogy jobban "tájékozódjunk" a térben.
Ha egy hangforrás pontosan szemben van velünk, fejmagasságba (ahogy a TV-nél elvárnánk), akkor a fejünk kicsi oldalra fordításával is jelentősen megváltozik két fülünket érő hangkép. Egyrészt lesz némi fázisletolódás, de ami sokkal fontosabb a fejünk jelentősen "árnyékol", így a távolodó fülünkbe gyakorlatilag egy aluláteresztő szűrűn keresztüli hang jut.
Ha mindezt sztereo rendszerrel szeretnénk modellezni, akkor mindaddig, amíg teljesen mozdulatlan a fejünk, teljesen be lehet csapni a térérzetünket. Csakhát ilyen nincs, ahogy fent is említettem, amint kicsit is mozdulunk, nem jön létre ez fent említett hangképváltozás, hiszen, mindkét fülünk szinte direktbe kapja a hangot az adott oldalon lévő hangsugárzóból.
Node minek felel meg ez a helyzet? Ugyebár kiindulásnak szemből hallottunk mindent, de elfordulásra nincs jelentős szűrés. Ez pont az az eset, mintha a hangforrás előttünk lenne ugyan, de nem szemben, hanem valamivel feljebb, és emiatt nem szűr annyira a fejünk. Ezért van az, hogy sztereó hangkép középen jelentősen megemelkedik. Sokkal jobban, mint egy TV fölé (vagy alá) tett center.A másik észrevételem az ügyben, amit én is csak akkor realizáltam, amikor meglett a centerem a korábbi 4.1 rendszerbe illesztve. Érdekes módon a center nem is annyira a közepek középre húzására való, hanem a szemben lévő tér kiszélesítésére. Onnantól, hogy nincs rákeverve a frontokra a közép, jelentősen kinyílik a tér jobbra-balra. Ráadásul a hangsugárzókat is bátrabban lehet oldalra kitolni, mint előtte, ami még fokozza a hatást.
Szóval szerintem ezért jó a center. (nomeg azért, mert érthető a beszéd a moziknál
) -
DamianB
őstag
Ööö. Én elsősorban arra gondoltam, hogy minek szívatja valaki magát AVR-rel, ha sztereo erősítőt negyedannyiért lehet venni 10x jobb minőségűt, amin zenét is lehet hallgatni, nem csak filmet nézni.
A hangképpel sem teljesen értek egyet (mint stúdióakusztika szakirányos villamosmérnök), de az már tényleg hosszú lenne és eléggé off ide.

Pedig érdekes volt a diskurzus
-
Fisha
őstag
Ezt a center dolgot mozikba találták ki, ahol mehet a vászon mögé, illetve kevesen ülnek a terem középtengelyén.Ööö. Én elsősorban arra gondoltam, hogy minek szívatja valaki magát AVR-rel, ha sztereo erősítőt negyedannyiért lehet venni 10x jobb minőségűt, amin zenét is lehet hallgatni, nem csak filmet nézni.
A hangképpel sem teljesen értek egyet (mint stúdióakusztika szakirányos villamosmérnök), de az már tényleg hosszú lenne és eléggé off ide.

-
janos666
nagyúr
Ezt a center dolgot mozikba találták ki, ahol mehet a vászon mögé, illetve kevesen ülnek a terem középtengelyén. -
DamianB
őstag
-
Fisha
őstag
-
janos666
nagyúr
-
zsepii
tag
-
zsepii
tag
Szia!
Én csak ajánlani tudom a B9-et, én is pár hete vettem
nyilván nem tökéletes a TV, viszont brutálszép a képe, ha sikerül jól belőni a beállításokat (nekem finoman szólva nagyon nem jöttek be az előre beállított profilok, de nyilván mindenkinek más az ízlése
)
Eddig bárkinek mutattam, mindenki el volt ájulva tőle..
Samsungból szvsz idén a Q90T/Q95T ami _TÉNYLEG_ rohadt jól sikerült és ajánlott is - dehát az meg még picit borsos egyelőre..B9-en a játékok nagyon szépek, eddig csak FHD-n próbálgattam base PS4-en játékokat, de jól tolja az upscale-t 4K-ra, Ghost of Tsushima pl. emberidegen néha, de akár a 2016-os Doom is SDR-ben elég brutálisan néz ki, rendesen kb. mélység érzetet ad a képnek a kontraszt és a fekete, vagy nem is tudom
... csak jól beállítani szerintem kicsit szenvedős a tévét, de ha egyszer megvagy vele, akkor utána már nem ereszt
Azt mondjuk nem tudom, hogy napi 10-12 óra IPTV-re (csatorna logókkal...) mennyire ajánlatos az OLED.. az lehet picit meredek, de zoomolással kikerülhető végülis a logo
de majd az okosok..
Köszönöm a véleményed! Ma bent voltam MM-ben, megnéztem a jelöltet, tényleg szép a képe. Szerintem ő lesz az áldozat, csak a beégés miatt aggódok, van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Köszönöm előre is!
-
flake
csendes tag
"Sajnos" én még nyaralni vagyok, igy nem tudom ellenőrizni, hogy az új CX frissítés rendbe rakta-e a dual layeres DV-t. Valaki esetleg megtudná nézni?
-
DamianB
őstag
Ennél a project powernél valamit nagyon elkeffentettek a hanggal, bár lehet, hogy azóta javították. Semmit nem lehetett hallani/érteni a párbeszédekből 5.1-ben. Nagyon zavaró volt, már akkora kiemelést raktam a centerre, hogy mindenhol máshol beszakadt volna a dobhártyám ha megszólal valaki.
Pont ezt meséltek a Denon boltban hogy ha nincs külön center akkor oda x.1 nél a beszéd hang és már TVK is szeretik így leadni. Csak az a baj egy 3,1 is 200 K:(
-
mucsácsó
tag
Köszi a tippeket srácok :) a sorik mind megvoltak már, leszámítva a DARK s2 és s3, azt most kezdem - de amúgy már a s1 is durván nézett ki néha :)
Project Power mint film gyenge, de látványra nekem okés volt :) Extraction fasza viszont nagyon, talán az első Netflix film, ami kifejezetten odabaszós lett :D -
Jorgi Kormi
senior tag
-
rothfb
veterán
Várom a szállítási cég telefonhívását , bekevert a hosszú hétvége.
Médiamarkt-os a vétel? Melyik futárszolgálat?
-
Jorgi Kormi
senior tag
-
rothfb
veterán
Ezekkel be is járathatom a tévét.( finoman) + a lányom az Umbrella academy sorozattal.
Megjött már a Pana?
-
Jorgi Kormi
senior tag
-
chros
őstag
Jo DV-k netflixen: Stranger things S02-S03, Alter carbon S01, Witcher S01. Ezekkel elleszel egy darabig

-
Fisha
őstag
Nos, én pont nem voltam elájulva ettől a szar fimtől. A látványtól sem és a Dolby atmos hang is egy rakás gané volt. Ehhez képest a német DARK atmos-ban körberöhögi a PP-t. Nézd meg, pl a 10 ember egy szigeten, vagy mi a lófütty a magyar címe, na a sziget, tengerpart, nap, pálmafák ...meg úgy minden odavág látványban.
Ennél a project powernél valamit nagyon elkeffentettek a hanggal, bár lehet, hogy azóta javították. Semmit nem lehetett hallani/érteni a párbeszédekből 5.1-ben. Nagyon zavaró volt, már akkora kiemelést raktam a centerre, hogy mindenhol máshol beszakadt volna a dobhártyám ha megszólal valaki.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pipa vagyok netflix-re, második, harmadik évadból eltűnt az ATMOS hang. Csak sima DD+, kb olyan érzésem volt elsőre, mintha bedugultak volna a füleim.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nos, én pont nem voltam elájulva ettől a szar fimtől. A látványtól sem és a Dolby atmos hang is egy rakás gané volt. Ehhez képest a német DARK atmos-ban körberöhögi a PP-t. Nézd meg, pl a 10 ember egy szigeten, vagy mi a lófütty a magyar címe, na a sziget, tengerpart, nap, pálmafák ...meg úgy minden odavág látványban.
-
Fisha
őstag
Szerintem a dark (a második évadtól uhd-hdr csak) elég brutálisan jól néz ki.
Amúgy az a project power... atyaég. Inkább a sharknado 8-at néztem volna helyette, az kisebb időelb.. lett volna.
Illetve korábban már ajánlottam a Seven worlds one planet-et. Azt hiszem az is netflix. -
mucsácsó
tag
Megnéztem minap Netflixen a Project Powert - az éjszakai részek és a színek embertelen durván néztek ki, brutál ez a Dolby Vision
még a picit gyengébb filmeket is feldobja a látvány..
Tudtok még esetleg filmet/sorit - akár Netflixen is - ami másztszí és bokafosatós a látványban?

-
mucsácsó
tag
Sziasztok!
Új TV vásárlásán gondolkodom, s hajlok az OLED felé, mivel az idei Samsung-ok nem igazán sikerültek jól állítólag.
Kb. 400-420 ezer Ft-ig lennék hajlandó elmenni. A jelöltnek mindenképpen HDMI 2.1-és VRR-képesnek kell lennie, mert még ebben az évben egy Xbox Series X kerül mellé.
A beégéstől mennyire kell félni az OLED esetén a konzol miatt? - Főleg az Assassin's Creed sorozatot nyomom, de azt sem túl nagy rendszerességgel.
A fentieken kívül Telekom IPTV, Netflix, s mivel Kodi LG-n - sajna - nincs, így valami alternatíva (pl. Plex) lesz rajta használva, de ezek közül valamelyik tuti napi több (10-12) órán át.
Köszönöm a tippekket!
Szia!
Én csak ajánlani tudom a B9-et, én is pár hete vettem
nyilván nem tökéletes a TV, viszont brutálszép a képe, ha sikerül jól belőni a beállításokat (nekem finoman szólva nagyon nem jöttek be az előre beállított profilok, de nyilván mindenkinek más az ízlése
)
Eddig bárkinek mutattam, mindenki el volt ájulva tőle..
Samsungból szvsz idén a Q90T/Q95T ami _TÉNYLEG_ rohadt jól sikerült és ajánlott is - dehát az meg még picit borsos egyelőre..B9-en a játékok nagyon szépek, eddig csak FHD-n próbálgattam base PS4-en játékokat, de jól tolja az upscale-t 4K-ra, Ghost of Tsushima pl. emberidegen néha, de akár a 2016-os Doom is SDR-ben elég brutálisan néz ki, rendesen kb. mélység érzetet ad a képnek a kontraszt és a fekete, vagy nem is tudom
... csak jól beállítani szerintem kicsit szenvedős a tévét, de ha egyszer megvagy vele, akkor utána már nem ereszt
Azt mondjuk nem tudom, hogy napi 10-12 óra IPTV-re (csatorna logókkal...) mennyire ajánlatos az OLED.. az lehet picit meredek, de zoomolással kikerülhető végülis a logo
de majd az okosok..
-
DamianB
őstag
Majd jönnek az okosok de én azt mondom oké . De 480 ért van cx én azt venném a helyedben .
-
ztfolder
csendes tag
Az optimális tévéméret a nézési távolságból számítható ki. A távolság fele kell a tévé szélességének lenni (nem az átlójának). A 70 colos tv-k szélessége 160 centi, azaz a te 315 cm-s távolságod fele gyakorlatilag illik rá. Semmiképp sem 55 col.
-
zsepii
tag
Sziasztok!
Köszönöm a tippekket!
-
hbnov17
csendes tag
Sziasztok! Lg oled C8-nál van egy kis gondom a mozgás megjelenítéssel. Mindegy a forrás, akár tv adás, akár médialejátszó, egy bizonyos sebességű kameramozgásnál röcög a kép. Mintha leesne a képfrissítés sebessége. Feleségem nem veszi észre, szóval nem egy horror. De azért idegesítő.
Tudnátok tanácsot adni, mi lehet a probléma? Mi lehet a megoldás? -
AL
addikt
MM gold garit tényleg csak a boltban lehet venni?
Neten rendeltünk a készüléket, nem volt áruházi átvételi lehetőség.. Most komolyan be kell cincalnom a tvt a legkozelebbi uzletbe h extra biztit kothessek ra? Vagy van mas megoldas?Szia. Az a legjobb, ha az üzletet felhívod. Nekem is be kellett menni Decemberben, de nem is említettek ilyet, hogy be kell vinni, amikor a szervíz által cserélt tévére kötöttem. Csak a papírokat vittem be. Mások meg azt írták itt, hogy be kellett vinni a tévét. Egy kicsit fura odacipelni. Üdv.
-
blakey
titán
Neten rendeltünk a készüléket, nem volt áruházi átvételi lehetőség.. Most komolyan be kell cincalnom a tvt a legkozelebbi uzletbe h extra biztit kothessek ra? Vagy van mas megoldas?Elég csak a papírokat bevinni vagy hívd fel az üfsz-t és elmondják, hogy mi a teendő.
-
kicsi kecske
tag
Neten rendeltünk a készüléket, nem volt áruházi átvételi lehetőség.. Most komolyan be kell cincalnom a tvt a legkozelebbi uzletbe h extra biztit kothessek ra? Vagy van mas megoldas? -
Citroware
addikt
Igazad van, mindkettő 26 kg.
Úgy emlékeztem, 1-2 kg-mal kevesebb, mivel sokkal kisebb.De nem is az a baj, hanem az, hogy nincs jó fogáshelye ilyen súllyal. Főleg a 65-ös esetében.
Jó, de Vincent egész életében ezt csinálja.
-
rothfb
veterán
A plazma nem könnyebb, de nagyon nem...

Az olednél inkább a vékony panel miatt kell vigyázni.Amúgy nézd meg a Youtube-on Vincent videóit. Az 55-öst úgy rakja össze, hogy ihaj.

-
krx21
nagyúr
-
sakal83
addikt
-
Citroware
addikt
Többségünk biztos össze rakná egyedül, de ez mondjuk valamilyen szinten még érthető. 55 col még oké, de a 65 azért sokkal nagyobb is meg drágább is.
Bár emlékszem amikor a 160x200-as ágykeretet csomagoltam ki itthon az összerakási első oldalán ott volt a figyelmeztetés hogy ez 2 emberes feladat. Tovább is lapoztam a következő oldalra mert tudtam hogy egyedül vagyok otthon és mire hazaérnek a többiek addigra készen kéne lennie az ágynak.
Kész is lett
Viszont az nem fél milla+ értékű volt. Ott azért már lehet én is áthívnék egy havert. Főleg ha előtte nem rakott még össze ilyet.Na meg pl a boltnál van ilyen, hogy ha nem tetszik akkor egy hónapon belül visszaküldhetem, de természetesen csak makulátlan állapotban veszik vissza, és hogyha kifogásolnák a csomagolás állapotát vagy bármilyen karcot a TV-n, akkor megmondanám, hogy ez a ti felelősségetek volt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem ez a szolgáltatás megér 40 eurót, nem kell törni magam rajta. Amúgy sem bírnám el szerintem. -
daneel_hu
addikt
A földön lefektetve meghagyod a hungarocellt a panel alatt, úgy szereled rá a talpat. (mondjuk ha falon lesz akkor tényleg necces egyedül
)Ketten biztosan könnyebb.
De egyedül is könnyedén el lehet jutni addig, amíg a helyére kellene pakolni a masinát. -
Segal
veterán
Többségünk biztos össze rakná egyedül, de ez mondjuk valamilyen szinten még érthető. 55 col még oké, de a 65 azért sokkal nagyobb is meg drágább is.
Bár emlékszem amikor a 160x200-as ágykeretet csomagoltam ki itthon az összerakási első oldalán ott volt a figyelmeztetés hogy ez 2 emberes feladat. Tovább is lapoztam a következő oldalra mert tudtam hogy egyedül vagyok otthon és mire hazaérnek a többiek addigra készen kéne lennie az ágynak.
Kész is lett
Viszont az nem fél milla+ értékű volt. Ott azért már lehet én is áthívnék egy havert. Főleg ha előtte nem rakott még össze ilyet. -
Citroware
addikt
Azt nem tudom hogy, mert nekünk volt egyszer egy P50GT60 plazma, kisebb és könnyebb is, és apámmal ketten alig bírtuk, pedig ha én nem is de ő tényleg akkora hogy azt kérdezték tőle hogy "mit szedsz?"...
-
daneel_hu
addikt
Már kb. el van döntve a B9, csak várom a boltnak a válaszát, hogy náluk is van-e olyan opció, hogy nemcsak házhoz viszik a TV-t hanem be a lakásba és össze is rakják a helyére. Mert a másik boltnál tudom hogy van ilyen szolgáltatás, de ott valamivel drágább a TV. Ha az előbbinél nincs, akkor tőlük veszem.
Mert egyedül nem bírnék vele.
Ne már'... egyedül összeraktam a 65E8-ast, az pedig üveg és nehezebb mint a B9.
-
Citroware
addikt
Felesleges a C9-ből kiindulni, ennek akkor van értelme ha nem 350 lenne az EURHUF.
7-8%-ot értékelődött le a pénzünk.A többiek jól mondják... ha kell oled, vegyél.
Ha nem kell akkor ne. Ezt a felelősséget NEKED kell vállalnod, a topikra nem tudod átruházni.
Akkor sem ha minden ezzel kapcsolatos hezitálást ide beírsz.
Már kb. el van döntve a B9, csak várom a boltnak a válaszát, hogy náluk is van-e olyan opció, hogy nemcsak házhoz viszik a TV-t hanem be a lakásba és össze is rakják a helyére. Mert a másik boltnál tudom hogy van ilyen szolgáltatás, de ott valamivel drágább a TV. Ha az előbbinél nincs, akkor tőlük veszem.
Mert egyedül nem bírnék vele.
-
daneel_hu
addikt
Vagy megvárom amíg a CX lemegy annyira, amennyi a C9-nél volt a minimum, vagy még alá, mert eleve olcsóbban kezdte.
A C9-nél a minimum 580-590k volt, január-február-március környékén. Egyébként a többi típusnál is, a QLED-eknél is... Úgy tűnik akkor éri meg legjobban TV-t venni, mert a karácsony után a kereslet lecsökken, kínálat még van, az újévi modellek még nem futottak be drágán, az előző évi modellek pedig még nem futottak ki, hogy ne lenne belőlük szűkülő kínálat ami felviszi az árát...
Egyedül a B9 kivétel ezalól, mert az "keresztfélévben" jelent meg, ősszel. Azért is jó vétel az most. De ősszel bejön a BX drágán, ez meg kifut, már nem lesz jó áron kapható.Ez alapján ha várnék mondjuk jövő év februárig, szerintem kapható lesz a CX is 550k-600k között. És annyi felárat már simán megér. Csak a várakozást nem biztos...
Még október-november környékén is szoktak lenni akciók, akkor is leugorhat 650k körülre, az is jó lehet annyiért már.
Ezeket az ártörténetekben nézem, mint pl árukeresőn, vagy itt Ausztriában annak itteni megfelelőit, ami még részletesebb is.
De ha most kéne venni, akkor simán B9.
Felesleges a C9-ből kiindulni, ennek akkor van értelme ha nem 350 lenne az EURHUF.
7-8%-ot értékelődött le a pénzünk.A többiek jól mondják... ha kell oled, vegyél.
Ha nem kell akkor ne. Ezt a felelősséget NEKED kell vállalnod, a topikra nem tudod átruházni.
Akkor sem ha minden ezzel kapcsolatos hezitálást ide beírsz.
-
jugeen
addikt
Vagy megvárom amíg a CX lemegy annyira, amennyi a C9-nél volt a minimum, vagy még alá, mert eleve olcsóbban kezdte.
A C9-nél a minimum 580-590k volt, január-február-március környékén. Egyébként a többi típusnál is, a QLED-eknél is... Úgy tűnik akkor éri meg legjobban TV-t venni, mert a karácsony után a kereslet lecsökken, kínálat még van, az újévi modellek még nem futottak be drágán, az előző évi modellek pedig még nem futottak ki, hogy ne lenne belőlük szűkülő kínálat ami felviszi az árát...
Egyedül a B9 kivétel ezalól, mert az "keresztfélévben" jelent meg, ősszel. Azért is jó vétel az most. De ősszel bejön a BX drágán, ez meg kifut, már nem lesz jó áron kapható.Ez alapján ha várnék mondjuk jövő év februárig, szerintem kapható lesz a CX is 550k-600k között. És annyi felárat már simán megér. Csak a várakozást nem biztos...
Még október-november környékén is szoktak lenni akciók, akkor is leugorhat 650k körülre, az is jó lehet annyiért már.
Ezeket az ártörténetekben nézem, mint pl árukeresőn, vagy itt Ausztriában annak itteni megfelelőit, ami még részletesebb is.
Jövőre meg kezdheted ugyanezekkel a kérdésekkel a upgradelt hezitálást.
-
GalaHU
addikt
Mi több, én 370-ért vettem az 55-öst...
De van egy olyan érzésem, hogy te nem is akarsz venni...

No offens, de amiken és amióta rágódsz, nekem úgy tűnik hogy csak az ellenérveket gyűjtöd. Igaza van Segal-nak, ha megvan a della akkor uccu neki, nem kell ezen ennyit rágódni (pláne hogy már vagy tizen leírták, hogy gyártótól/típustól függetlenül 10%-on belül van a a szórás)
A jelenlegi legjobb technikát kerülgeted, de 100%-os TV, csakúgy mint biztonság sosem lesz. Nem kell ezt túlgondolni...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ettől függetlenül nem tudhatod, hogy milyen ganéba nyúlsz bele, vagy nem nyúlsz. Legyen az bármilyen típus, tökre azt látni, hogy brutális mekkora selejteket gyártanak manapság, de azokat legalább jó drágán adják.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Archttila
veterán
Ezeket is nezted?
- Near black
- Raised black
- Savosodas
- VRR alatt megemelt gamma
...
(tenyleg erdekel) -
DamianB
őstag
Viccnek szántam a sasszem pedig a nevednek ment olvastam a negatív véleményeid és mérlegeltem azokat is és örültem hogy változott a tapasztalatod.
-
Bazsi81
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt most nem tudom, hogy gúnynak szántad-e, vagy minek, de annyit leszűrhettél, hogy eddig inkább csak fikáztam a tévét. Én, semmit nem szoktam dicsérni, ha nem érdemli meg. Viszont most a CX kibeb...ott jó tévé lett minden szempontból, azóta sem tudtam belekötni.
-
Bazsi81
tag
Viszont ha vársz 2022 februárig akkor már jó áron vehetsz majd CXI-t is
Persze értem én az álláspontod és én is várok jelenleg (mondjuk én a 48 colos végett kénytelen vagyok) de egyszer meg kell hozni a döntést és utána nem nézni hogyan alakul az adott model ára, hanem csak élvezni azt ami már otthon van a lakásodban
Én is várom a 48-ast. De szerintem 55 lesz.
-
Segal
veterán
Viszont ha vársz 2022 februárig akkor már jó áron vehetsz majd CXI-t is
Persze értem én az álláspontod és én is várok jelenleg (mondjuk én a 48 colos végett kénytelen vagyok) de egyszer meg kell hozni a döntést és utána nem nézni hogyan alakul az adott model ára, hanem csak élvezni azt ami már otthon van a lakásodban
-
DamianB
őstag
-
Citroware
addikt
-
Bazsi81
tag
Most baromi állat lett a tévé minden szinten!
Az erősítő is gyorsabban kapja, pl tévé állomás váltásnál a megfelelő audio jelet, előtte ott is elgondolkozott több sec-et is, most azonnal. Pl az egyik DD 5.1, vagy a másiknál stereo PCM váltásnál voltak ilyen anomáliák, most azonnal löki a hangot.
Minden előnyére változott, minden apróság, felsorolni nem fogom, de ez most lett az, ami: egy kurva jó TV.Ez most hányás frissítés? Mert jövő héten rendelek cx-et, nehogy dobjanak ki addig valami újat.
-
DamianB
őstag
csak 65 ös méretben gondolkodsz ? mert 480 az 55 ös és pont rád gondoltam amikor írtam hogy nem elégedetek az árral. mai piaci helyzethez képest korrekt árak vannak sztem
-
DamianB
őstag
Az erősítő is gyorsabban kapja, pl tévé állomás váltásnál a megfelelő audio jelet, előtte ott is elgondolkozott több sec-et is, most azonnal. Pl az egyik DD 5.1, vagy a másiknál stereo PCM váltásnál voltak ilyen anomáliák, most azonnal löki a hangot.
Minden előnyére változott, minden apróság, felsorolni nem fogom, de ez most lett az, ami: egy kurva jó TV.na ha te elégedett vagy vele akkor megnyugodtam
vegül is sas szemed van. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Citroware
addikt
-
rothfb
veterán
Fisha jól mondja... Ha ennyire zavar az árkülönbség, tedd amit mond...

-
Fisha
őstag
Szerintem tényleg vigyél haza egy B9-et, teszteld agyon, amíg tart az elállási lehetőség, és döntsd el a végéig, hogy jó-e neked. Csak ne feledd, hogy céges számlára nincs ilyen, meg netes rendelésre hosszabb az időd.
-
Citroware
addikt
Komoly hátrányt szenvedhetsz, ugyanis bár az LG kicsit "nyomi" a frissítések terén, ahogy fentebb leírtam, de viszont sokszor előfordul, hogy komolyabb dologgal is megajándékozza a felhasználóit a frissítéseiben. Legutóbb pl Disney+ support. Vagy esetleg addig nem támogatott hangformátum támogatása, oprendszer javítások stb. Én ezért biztosan CX-et vennék a kettő közül. A B9 már nem fog olyat megkapni, amit a CX később igen.
Szerk.: Viszont tormának is igaza lehet abban, hogy ami jó azt ne rontsuk el... De én ennek ellenére is az újabbat venném.
Na jó, de ezért megérné a másfélszeres árat?
Akkor már kb ugyanott vagyok költekezésben, ha megveszem most a B9-et, aztán amikor 1-2 év múlva lemarad valami fontos funkcióról, eladom és lecserélem egy még újabb TV-re, ami akkorra már nem lesz drágább, mint amennyi most a B9...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha most minden ok, köv. frissítéssel csak óvatosan vagy inkább ne!

Minden előnyére változott, minden apróság, felsorolni nem fogom, de ez most lett az, ami: egy kurva jó TV. -
Archttila
veterán
-
Pro Koryak
addikt
Én 745 ezret látok írva MM-ban. [link]
----
Viszont szarrá teszteltem a CX-et az új szoftverrel. Kaptam egy új tévét, le a kalappal, amit ezzel most csináltak. Szinte minden megjavult és a kép(minőség) is szebb lett.
Mozgás szinte tökéletes 3 Judder-ral. Menü, meg úgy szinte minden, mint a villám.
Na, így kell ezt csinálni LG-s srácok!Ha most minden ok, köv. frissítéssel csak óvatosan vagy inkább ne!

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én 745 ezret látok írva MM-ban. [link]
----
Viszont szarrá teszteltem a CX-et az új szoftverrel. Kaptam egy új tévét, le a kalappal, amit ezzel most csináltak. Szinte minden megjavult és a kép(minőség) is szebb lett.
Mozgás szinte tökéletes 3 Judder-ral. Menü, meg úgy szinte minden, mint a villám.
Na, így kell ezt csinálni LG-s srácok! -
Pro Koryak
addikt
-
Strezi
őstag
65cx @ 680k @ Media
Azért valamit csökken az ár évről évre, ill. nő az árcsökkenés üteme modelcikluson belül -
rothfb
veterán
Komoly hátrányt szenvedhetsz, ugyanis bár az LG kicsit "nyomi" a frissítések terén, ahogy fentebb leírtam, de viszont sokszor előfordul, hogy komolyabb dologgal is megajándékozza a felhasználóit a frissítéseiben. Legutóbb pl Disney+ support. Vagy esetleg addig nem támogatott hangformátum támogatása, oprendszer javítások stb. Én ezért biztosan CX-et vennék a kettő közül. A B9 már nem fog olyat megkapni, amit a CX később igen.
Szerk.: Viszont tormának is igaza lehet abban, hogy ami jó azt ne rontsuk el... De én ennek ellenére is az újabbat venném.
-
torma1981
veterán
-
rothfb
veterán
-
Citroware
addikt
A kérdésem legfőképpen arra irányult, hogy mekkora hátrányt szenvedek az update-ek terén azzal, ha a B9-et veszem a CX helyett.
-
sakal83
addikt
Fontolgatok egy esetleges CX-re valtast, de ilyen (es ennnel durvabb) issue hegyek mellett lassan elmegy a kedvem a markatol, es hozok inkabb egy Panat.
El sem hiszitek mennyire banom, h nem rendeltem be 20.-an a GZ2000-ret barati, 519.000 forintis aron...

OLED tema minimum 6-8 evre letudva...Miert nem mesz be aruhazba es veszed meg?
-
rothfb
veterán
Mekkora befolyásoló tényező a CX javára az újabb architektúra a B9-hez képest?
CX tovább fog kapni firmware frissítést, mint a B9. Csak annyival, amennyivel újabban jelent meg, vagypedig amíg az új architektúra ki nem fut?
Mik változnak az ilyen frissítések során? A világot is megváltja?
Mondjuk ha olyan update-eket fog kapni a CX, mint a legutóbbi, amiről azt írta itt valaki, hogy borzasztó bugos, akkor lehet jobb is, ha nélkülözi az ember...
LG frissítéseknél (ahogy én észrevettem a fórumból) mindig érdemes várni. Ki kell kapcsolni az automatikus frissítést és mielőtt egy új frissítést telepítesz, olvasni kell pl ezt a fórumot. Hogy aki feltette, nem e bugos. Sajnos az LG sűrűn dobálja ki az új firmware-ket és eléggé hánya-veti módon.
Panákon eddig két frissítés volt, nem volt gond. Igaz, hogy nem is vettem észre különösebb változást...
Új hozzászólás Aktív témák
-
48400 - 48301
122446 - 122001 122000 - 120001 120000 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- SAMSUNG (QE77S95FAT) 195CM 4K 165HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Silver MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0451AB)
- HP Z Turbo Drive Quad Pro
- 4800 MHZ-es 16GB-os DDR5 notebook memória - számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

( Az is lehet , hogy az optikai kábel hamarabb ér ide.
.

Vhiktor