Hirdetés
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
brucezly
üzenetére
"De épp az a probléma, hogy nem csak szemből látod. Legalább is nálunk egyik TV sincs bútor mellett. Így sajnos a plazma mögé belátni, a GX meg olyan mint egy festmény a falon (kerettel). Ami félig meddig kiábrándító, hogy galéria üzemódban 5 mp-enként cseréli a képeket...
A W szériának pedig nincs kerete, gyakorlatilag fólia. Nekem nem tetszik a falon és a soundbar része is elég furán néz ki a matricához szerintem. Nem beszélve hogy irreálisan sík falfelület kell neki, azt meg téglafalon kb. felejtős..."Felesleges elmagyarázni, csak a saját világa, saját verziója létezik.
Minden szájtépés hiábavaló. Nálunk például a tévé mögötti falon egyetlen bútor sincs, csak a mészkőfal. Már a nappaliba való belépéskor is teljesen oldalról látjuk a készüléket.A W-szériához adnak egy hátsó fémlapot, - ami azért igen hajlékony - így szerintem kicsit eláll a faltól, najó talán 1 mm-re.

Téglás vagy kőfalra valóban nehezebb lehet felszerelni, talán kicsi távtartókkal meg lehet oldani de akkor nem lesz egységes a távolság a kövektől.
De van aki itt a topikban vett W-t... csak ritkábban ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minden szájtépés hiábavaló. Nálunk például a tévé mögötti falon egyetlen bútor sincs, csak a mészkőfal. Már a nappaliba való belépéskor is teljesen oldalról látjuk a készüléket.
Vhiktor