Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
10 méteres HDMI 2.0b kábel kellene nekem ahhoz, hogy a PC-mről a képet átküldhessem a B9-re, Nvidia Gsync videojátékozás lenne. Alap HDMI kábelek ilyen hosszban erre nem képesek hiba nélkül, 4K, HDR, Gsync tartalmat átvinni.
Valaki tudna segíteni nekem, hogy konkrétan milyen típusút és márkájút lenne érdemes vennem?
Pl ilyenek vannak:
- High Speed HDMI Cable with Ethernet
- Active HDMI
- Fibre Active Optical (AOC) HDMIBőven van választék 10 méter távolságra, én nem hiszem hogy lenne ilyen sok, ha nem működnének.
Látok kábeleket 8-10k Ft nagyságában, illetve 30-40k nagyságában is. Amikor a Shieldhez vettem, akkor az olcsóbbat vettem, és az is ugyanúgy tökéletesen átviszi a képet. Igaz, az csak 2 méteres.
Interneten utánaolvasva 4K tartalmat 3m-en túl nem visz át egy HDMI kábel hiba nélkül. Az aktívak jók, annyi, hogy előre meghatározott, melyik a forrás és melyik a fogadó oldal.Tudna valaki segíteni, hogy mi a megfelelő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gumi és felni topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Spórolós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor