Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
sziasztok, teljesen laikus vagyok oled témában, de igaz, hogy a C9-hez képest van amiben visszalépés (vagy nem olyan jó) a CX?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
válasz kecsawi #49274 üzenetére
akkor ha jól értem, ahhoz,hogy az LG előző évi középkategóriás tévéjének a tudását szeretném, netán fejlesztve is akkor a 2020 as szériából már a felső kategóriát mondjuk EX kell venni?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
válasz daneel_hu #49286 üzenetére
Igen néztem a 48"-os, de vicces, hogy drágább mint az 55".
Valószínűleg marad az, hogy megpróbálok vadászni egy C9, ha már olcsóbb és többet tud mint a CX. Tudom sok esély nincs bontatlan újra, de hátha, majd szólok ismerősöknek német nyelvterületen hátha ott még jobb áron ki lehet fogni (tudom én a bili és a kezem összefüggését, de ki tudja)
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz tollasahatam #49292 üzenetére
az mára elmúlt, vagy csak én nem találom
csak nem biztos hogy innen mernék venni ilyesmit (bár nem ismerem a boltot)
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz tollasahatam #49303 üzenetére
Én is gondoltam, hogy nem egy bontatlan orig darab, egyébként csak most néztem az aprón is hirdet a cég, csak nem tűnt fel azonnal, mert tv outlet néven vannak
-
Remiel
őstag
a 77" hoz adnak legalábbis ebben a videóban 1:34-nél LG van a falikonzolon és szerintem nem külön vették, bár gondolom ez szponzor TV így lehet küldött az LG hozzá
-
Remiel
őstag
sziasztok
kéne egy TV és egy monitor is
mint TV ugye tévéadás, Netflix, filmek tárolóról és Xbox Series X... valamint használnám mint monitor laptoppal, munkához és játékhoz egyaránt (szinte semmi FPS, főleg RPG)
ha külön veszem őket akkor egy normális monitor ami megfelelne 2-250k, a TV meg ugye 400k körül ha 55" veszek alapul
mint köztes megoldás erre gondoltam LG OLED48C12LA, sokkal költséghatékonyabb lenne, kérdés mint monitor mennyire használható? ráadásul most 10hó 0% és elhozható
szívesen fogadok bármilyen véleményt, tanácsot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Redmi 14C - C-kategória
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest