Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
sziasztok
kéne egy TV és egy monitor is
mint TV ugye tévéadás, Netflix, filmek tárolóról és Xbox Series X... valamint használnám mint monitor laptoppal, munkához és játékhoz egyaránt (szinte semmi FPS, főleg RPG)
ha külön veszem őket akkor egy normális monitor ami megfelelne 2-250k, a TV meg ugye 400k körül ha 55" veszek alapul
mint köztes megoldás erre gondoltam LG OLED48C12LA, sokkal költséghatékonyabb lenne, kérdés mint monitor mennyire használható? ráadásul most 10hó 0% és elhozható
szívesen fogadok bármilyen véleményt, tanácsot
-
Remiel
őstag
a 77" hoz adnak legalábbis ebben a videóban 1:34-nél LG van a falikonzolon és szerintem nem külön vették, bár gondolom ez szponzor TV így lehet küldött az LG hozzá
-
Remiel
őstag
válasz
tollasahatam
üzenetére
Én is gondoltam, hogy nem egy bontatlan orig darab, egyébként csak most néztem az aprón is hirdet a cég, csak nem tűnt fel azonnal, mert tv outlet néven vannak
-
Remiel
őstag
válasz
tollasahatam
üzenetére
az mára elmúlt, vagy csak én nem találom
csak nem biztos hogy innen mernék venni ilyesmit (bár nem ismerem a boltot)
-
Remiel
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Igen néztem a 48"-os, de vicces, hogy drágább mint az 55".
Valószínűleg marad az, hogy megpróbálok vadászni egy C9, ha már olcsóbb és többet tud mint a CX. Tudom sok esély nincs bontatlan újra, de hátha, majd szólok ismerősöknek német nyelvterületen hátha ott még jobb áron ki lehet fogni (tudom én a bili és a kezem összefüggését, de ki tudja)
-
Remiel
őstag
sziasztok, teljesen laikus vagyok oled témában, de igaz, hogy a C9-hez képest van amiben visszalépés (vagy nem olyan jó) a CX?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor